Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι έχετε HD-TVs και ED-TVs και συνδέσετε το Wii με τα καλώδια που είναι στο κουτί, η εικόνα είναι τελείως ΜΑΠΑ.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δέν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι έχετε HD-TVs και ED-TVs και συνδέσετε το Wii με τα καλώδια που είναι στο κουτί, η εικόνα είναι τελείως ΜΑΠΑ.

γιατι?? δεν εχει upconverter για 1080i?? κριμα αν ισχυει κατι τετοιο δεν θα παρω wii..:evil: :evil: ξερω απο το PS2 ποσο μαπα ειναι.. εντελως unplayable..

Δημοσ.
aman kaname na doume wraia eikona kai na ksefortwthoume tis palies CRT kai twra prepei na tis ksanavroume e? :P :p

mlkia auto gia to Wii. :(

optiki gia DD ixo dinei to Wii?

to component pou exei ti analyseis dinei?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τί upscale σε 1080i είναι αυτά που λέτε????

Το καλύτερο που θα απεικονίζει το Wii θα είναι 480p. Τελεία και παύλα.

Αυτοί που έχουν απλές τηλεοράσεις (σαν κι εμένα :) ) δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα composite καλώδια που δίνονται στο κουτί.

Αλλά όσοι έχετε HD-TVs, καλύτερα να προμηθευτείτε component για να μπορείτε να έχετε πολύ καθαρότερη εικόνα.

Όλα τα τέστς που γίναν σε HD-TVs αυτό το πράγμα λένε. Ότι δηλαδή στην HD-TV με component καλώδιο, η εικόνα είναι πάρα πολύ καλύτερη απ'ότι με composite.

Δημοσ.
δεν θα ηταν δυσκολο εδω υπαρχουν DVD με 100ε με upconverter..

Ναί, αλλά θα ανέβαζε το κόστος της κονσόλας.

Όπως και να έχει, το 480p είναι ούτως ή άλλως ED (Enhanced Definition) και θα δείχνει πολύ καθαρή εικόνα στις HD-TVs.

Απλώς χρειάζεστε να πάρετε το component καλώδιο που θα δίνει η Nintendo και επίσης πρέπει η ανάλυση να υποστηρίζεται και από το παιχνίδι.

Δημοσ.

..οπως ειπε και ο μιγιαμοτο "that would make mothers happy!!"

εγω απανταω: κ. μιγιαμοτο #$%^&*(*&^%$Ρ#$@^&*$#*&^%^#Η#&*!!!!

κοστος της κονσολας my ass!!

Δημοσ.

Teenage Mutant Ninja Turtles game only heading to Nintendo platforms?

There is a new TMNT movie heading to theaters in March I believe. With this movie comes a game license. Traditionally Konami is the company behind TMNT games, but this time Ubisoft is taking a stab at things. While we learned awhile back that game versions would be underway, now it seems that only Nintendo platforms will be getting the goods…at least so says EntertainmentWise.

In conjunction with the movie, Ubisoft are developing the game license so far to be released only on the Nintendo DS and Wii. This will be for the first time in many years a Ninja Turtles game hasnʼt been produced by Konami. In previous years, the TMNT games have been a huge bread winner for Nintendo especially in the early 90ʼs when “Turtle power” was used as a crushing blow to Sega in the console wars. The first Turtles game was bundled with the NES and helped boost the already powerful sales for the console.

teenage_mutant_ninja_turtles_130106.jpg

Υ.Γ: TMNT... πω πω τι μου θυμισε τωρα. Πολυ παιχνιδι! Ειχα ξεσκιστει με ενα φιλο μου να το τερματισω στο NES αλλα εκεινος ο Σρεντερ δεν εβγαινε με τιποτα! Ελπιζω να ειναι το ιδιο στυλακι.

Δημοσ.

Υπαρχουν ακομα τα χελωνονιντζακια (σαν σειρα) και αν ναι, εξακολουθουν να ειναι δημοφιλη ωστε να τους βγαλουν παιχνιδι;....

EDIT : τωρα διαβασα για την ταινια.........

Δημοσ.
pige kaneis sto event prosexe an vgazei ixo to xeiristirio? otan xtypas tin mpala sto tennis donitai?

Ναι πηγα

Ναι βγαζει ηχο (ακους το χτυπημα της μπαλλας κτλ)

Μαγκες πολυ πορωση το Wii

Και εικονα και γραφικα μια χαρα

Αλλα αυτο το gameplay, ΔΕΝ πιανεται

Παιξτε οπως-και-δηποτε το rayman κατω απο τη δισκομπαλα να χτυπαει αμοιρα λαγουδακια υπο τους ηχους του pulp fiction!

Zelda rocks!

Tennis+bowling πολυ πορωση

Ααααααααααχ τι παθαμε.......

Θελω Wii τωρααααααααααααα!!!!!!!

ΥΓ Και μαμω τα παιδια ο Μιχαλης!

Δημοσ.

Παιδιά πήγα και εγώ στο hilton φυσικά φυσικά!

Τι πώρωση θεέ μου!!!!

Ειδικά Wii sports και wario ware!! Τι φάση!Τι εμπειρία!!!

Θέλω Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρααααααααααααα!!!!!!!

Δημοσ.
Παιδιά πήγα και εγώ στο hilton φυσικά φυσικά!

Τι πώρωση θεέ μου!!!!

Ειδικά Wii sports και wario ware!! Τι φάση!Τι εμπειρία!!!

Θέλω Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρααααααααααααα!!!!!!!

Πεστα-πεστα και εγω στην ιδια θεση ειμαι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...