p3tran Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις το review p3tran. Απ'ότι φαίνεται, ο χειρισμός στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κατά πολύ ανώτερος αυτού των last-gen, last-decade χειριστηρίων, απλώς στο σύνολο χάνει λόγω κάποιων συγκεκριμένων σημείων, σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις (melee battles, heavy guns). Είχες δίκιο βέβαια τελικά που υποστήριζες ότι το XBOX360 (αν και αυτό το θεωρώ απλώς τύχη από μέρους σου, μιάς και τα hands-on λέγαν άλλα πράγματα) θα έχει τη καλύτερη έκδοση, αλλά να είσαι βέβαιος ότι αυτά που διαβάζουμε στους launch FPS τίτλους του Wii, οδηγούν σε ένα μόνο ευνόητο αποτέλεσμα: Ότι οι επόμενοι FPS τίτλοι θα είναι κλάσης ανώτεροι από οποιοδήποτε FPS σε άλλη κονσόλα, όσον αφορά το θέμα του χειρισμού. Αρκεί βέβαια να πέσει η ανάλογη δουλειά από τους devs. Αλλά μου αρέσει, που όταν τα ΙΔΙΑ sites λένε ότι το Wii υπερέχει των άλλων κονσολών σε συγκεκριμένα σημεία, πετάγεσαι και λές ότι είναι promotion, ότι είναι απλώς προσωπικές απόψεις από άτομα που δεν έχουν ιδέα, ΑΛΛΑ, όταν βγάλουν οι ίδιοι κάποιο δημοσίευμα που σε συμφέρει, ξαφνικά μετατρέπονται σε αντικειμενικότατους κριτές. Ή μήπως κάνω λάθος??? Τέσπα, εγώ σε αντίθεση με σένα δίνω μεγάλη βάση στα reviews του IGN, οπότε αν δε δω κάποια άλλη καλύτερη άποψη από κάποιο άλλο έγγυρο site, το review αυτό και μόνο είναι υπέραρκετός λόγος να μήν αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που με ενοχλεί πραγματικά όμως είναι ότι ο Boson λέει ότι το COD3 στο Wii έχει το "φυσικότερο" χειρισμό για FPS στο Wii μέχρι στιγμής. Τί να σημαίνει αυτό για το Red Steel άραγε??? ξεκιναω απο αυτο που εχω κανει bold. κοιτα ρε πανθηρα προς τα πισω τις δημοσιευσεις μου σε 360, PS3 και Wii topic και μετα ελα πες μου οτι προκειται για ΤΥΧΗ αμα ητανε θεμα τυχης θα ειχα πιασει ολα τα jackpot και θα ειχα κλεισει και καννα-δυο καζινο επιπλεον... ΔΕΝ ειναι τυχη λοιπον. παμε παρακατω.... εντελως φιλικα σου προτεινω να μην χρησιμοποιεις τις λεξεις "ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", "ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", κλπ κλπ οταν αναφερεσαι στο wiimote. απλα γιατι κανεις μεγαλο λαθος καθε φορα που το λες αυτο. να λες "ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", "ΦΡΕΣΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ" κλπ. εχω ξαναγραψει οτι το wiimote φαινεται πως ειναι μανουλα για RAIL SHOOTERS, δηλαδη shooters που ελεγχεις μονο το στοχο και οχι την κινηση. κανεις δεν μπορει να αποκλεισει οτι στο μελλον θα εξελιξουνε ειδικα για το wii τετοιου ειδους games και θα τα κανουν εξαιρετικα ευχαριστα -και γιατι οχι- και must have. ομως προς το παρον αυτο που ξερουμε ειναι πως στην κινηση χωλαινει το wiimote. ανησυχητικοτερο ακομα ειναι πως απο οτι εχω καταλαβει δεν εχουνε βρει καποια λυση που να με καλυψει 100%. καλα κανεις και τρομαζεις λιγο λοιπον που διαβασες οτι το COD3 εχει τον καλυτερο τροπο χρησης του wiimote μεχρι τωρα. (ενω παραλληλα λενε οτι ειναι broken σε κλειστα περιβαλοντα που θες μανουβρα-ability). για το red steel εχω γραψει στο παρελθον και δεν θελω να γραφω τα ιδια συνεχεια. οπως και για τις αμφιβολιες μου οτι το wiimote ειναι το αγιο δισκοποτηρο των fps.
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 εντελως φιλικα σου προτεινω να μην χρησιμοποιεις τις λεξεις "ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", "ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", κλπ κλπ οταν αναφερεσαι στο wiimote. απλα γιατι κανεις μεγαλο λαθος καθε φορα που το λες αυτο. να λες "ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ", "ΦΡΕΣΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ" κλπ. εχω ξαναγραψει οτι το wiimote φαινεται πως ειναι μανουλα για RAIL SHOOTERS, δηλαδη shooters που ελεγχεις μονο το στοχο και οχι την κινηση. κανεις δεν μπορει να αποκλεισει οτι στο μελλον θα εξελιξουνε ειδικα για το wii τετοιου ειδους games και θα τα κανουν εξαιρετικα ευχαριστα -και γιατι οχι- και must have. ομως προς το παρον αυτο που ξερουμε ειναι πως στην κινηση χωλαινει το wiimote. ανησυχητικοτερο ακομα ειναι πως απο οτι εχω καταλαβει δεν εχουνε βρει καποια λυση που να με καλυψει 100%. καλα κανεις και τρομαζεις λιγο λοιπον που διαβασες οτι το COD3 εχει τον καλυτερο τροπο χρησης του wiimote μεχρι τωρα. (ενω παραλληλα λενε οτι ειναι broken σε κλειστα περιβαλοντα που θες μανουβρα-ability). για το red steel εχω γραψει στο παρελθον και δεν θελω να γραφω τα ιδια συνεχεια. οπως και για τις αμφιβολιες μου οτι το wiimote ειναι το αγιο δισκοποτηρο των fps. Θα περιμένω p3tran τουλάχιστον 2 ακόμα reviews πρίν καταλήξω σε τελικά συμπεράσματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από κεί και πέρα φίλτατε, είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ που έγραψαν τα παραπάνω για το COD3, σε άλλα παιχνίδια αναφέρουν ότι ποτέ δεν θα ήθελαν να ξαναγυρήσουν πίσω στα dual analog sticks. Oπότε, ας αφήσουμε τις ιστορίες για αγρίους στην άκρη και μήν πιάνεσαι από τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται σε έναν και μόνο τίτλο. Αυτό που χρειάζονται οι FPS τίτλοι είναι customization από πλευράς χρήστη, όπως πολύ σωστά λέει ο Boson του IGN. Όταν όμως σου λέει ότι παρ'όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει το COD3 στο χειρισμό, δίνει στο χειρισμό 90%, για ποιό λόγο τα επόμενα FPS να μήν φτάσουν το 100%??? Μήν ξεχνάς ότι το Metroid Prime 3 θα έχει ρυθμιζόμενο bouncing box. Και κάτι τελευταίο: Τα ίδια μικροπροβλήματα παρουσιαστήκαν και με το DS στην αρχή. Λόγω της νέας τεχνολογίας, πήρε λίγο χρόνο μέχρι να πάρουν οι devs το κολάι. Μετά όμως σάρωσε. Διατηρώ την εντύπωση ότι το ίδιο θα γίνει και με το Wii. Εδιτ 2: Δεν αμφιβάλλω ότι θα βρεθεί ο τέλειος χειρισμός για τα FPS. Πολύ πιθανό να είναι αυτός του Metroid Prime 3. Ελπίζω μόνο, αν καταλήξουν στον καλύτερο δυνατό χειρισμό, το πακέτο εκείνο του λογισμικού να πωλείται ή να δίνεται και στους άλλους devs, ώστε να μή χρειάζονται να ξαναανακαλύπτουν το τροχό με κάθε νέο FPS τίτλο.
privateer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Excite Truck Gamespot Review The Good: Good sense of speed; hectic gameplay makes you feel just shy of losing control of the truck. The Bad: Not enough here to keep you interested for long; should have been at least a four-player game, if not online. http://www.gamespot.com/wii/driving/excitetruck/review.html 6.8
spinnet Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 launch titles... μια ζωή η ίδια ιστορία. τουλάχιστον βγαίνει κι ένα zelda
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Another The Legend of Zelda: Twilight Princess (United States) Review Score: 99/100 Απλώς να παραθέσω το παρακάτω: "Using the analog stick to move and the Wiimote to point and shoot in aiming mode brings the package together nicely. Ill take a leap of faith here and say that I think the Wiimote Nunchuk duo is the next-generation of FPS controls which will soon rival the keyboard and mouse."
heyou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Another The Legend of Zelda: Twilight Princess (United States) Review Score: 99/100 Απλώς να παραθέσω το παρακάτω: "Using the analog stick to move and the Wiimote to point and shoot in aiming mode brings the package together nicely. Ill take a leap of faith here and say that I think the Wiimote Nunchuk duo is the next-generation of FPS controls which will soon rival the keyboard and mouse." Στο link που μας έδωσες αξίζει να προσθέσουμε και τα εξής κομμάτια Gameplay 10.00 Graphics 9.75 Sound 9.75 Overall 10.00 Pros * Level design and story are next-gen * Graphics are well crafted * Wiimote and Nunchuk controls are spot-on * Its Zelda Cons * Possible Wiimote damage when getting too into the game (just kidding)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παντως ειναι τουλαχιστον περιεργο πως ενα παιχνιδι με γραφικα επιπεδου gamecube το 2006 παιρνει πανω απο 9.5 στο γραφικο κομματι...δηλαδη αμα ειχε γραφικα επιπεδου XBOX360 και PS3 ποσο θα επαιρνε;
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παντως ειναι τουλαχιστον περιεργο πως ενα παιχνιδι με γραφικα επιπεδου gamecube το 2006 παιρνει πανω απο 9.5 στο γραφικο κομματι...δηλαδη αμα ειχε γραφικα επιπεδου XBOX360 και PS3 ποσο θα επαιρνε; Γιατί, το ΟΚΑΜΙ στο PS2 δεν αξίζει ένα ολοστρόγγυλο 10 για τα γραφικά του??? Τα γραφικά για να είναι πανέμορφα δεν χρειάζονται πάντα εκατομμύρια πολύγωνα και φωτορεαλιστικές σκιάσεις.
Stormwatch Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Η βαθμολογια στα γραφικα εχει να κανει με το μηχανημα.Δηλαδη το Okami πηρε 10 συγκρινομενο με τιτλους αυτου του βεληνεκους.... Διαφορετικα το Gears of War θα επρεπε να παρει 30.... Σαφως παιζει ρολο και το καλλιτεχνικο μερος (π.χ REZ στο DC) αλλα το σημαντικοτερο ρολο τον παιζει το τεχνολογικο....
Socratis_g Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Zelda reviews Πάντως πιστευω ότι τα σπρώχνουνε και λίγο τα πράγματα για να πάρει τα πάνω της η κονσόλα στην αγορά.
xvagos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Έχω δώσει προπαραγγελία για το Zelda αλλά για GameCube. Υπάρχει κάποια διαφορά με την έκδοση για Wii εκτός φυσικά από τον χειρισμό του; Δηλαδή καλύτερα γραφικά ή επιπλέον περιεχόμενο; Τέλος στην έκδοση για GC θα υποστηρίζει widescreen;
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Zelda reviewsΠάντως πιστευω ότι τα σπρώχνουνε και λίγο τα πράγματα για να πάρει τα πάνω της η κονσόλα στην αγορά. Πολύ βαριά κουβέντα είπες, ειδικά όταν μιλάμε για το Zelda. Δές το τόπ 10 στο gamerankings. Τα Zelda πάντα ήταν κορυφαία παιχνίδια και το Ocarina of time ακόμα και σήμερα θεωρείται από πολλούς ώς το καλύτερο game ever. Οπότε, όταν όλοι λένε ότι είναι καλύτερο από το OOT, τότε είναι ευνόητο ότι θα πιάσει ακόμα υψηλότερη βαθμολογία. Έχω δώσει προπαραγγελία για το Zelda αλλά για GameCube. Υπάρχει κάποια διαφορά με την έκδοση για Wii εκτός φυσικά από τον χειρισμό του; Δηλαδή καλύτερα γραφικά ή επιπλέον περιεχόμενο; Τέλος στην έκδοση για GC θα υποστηρίζει widescreen; Το παιχνίδι είναι 100% το ίδιο. Οι διαφορές είναι στο χειρισμό και δυστυχώς στο widescreen. Aν δεν κάνω λάθος (παρακαλώ διορθώστε με), η GC έκδοση δεν υποστηρίζει 16:9
winmik2kx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Έχω δώσει προπαραγγελία για το Zelda αλλά για GameCube. Υπάρχει κάποια διαφορά με την έκδοση για Wii εκτός φυσικά από τον χειρισμό του; Δηλαδή καλύτερα γραφικά ή επιπλέον περιεχόμενο; Τέλος στην έκδοση για GC θα υποστηρίζει widescreen; Υπάρχουν έντονες φήμες (και σχόλια από επίσημες πηγές) ότι μέσα από τα wii channels θα δωθούν extra dungeons για το παιχνίδι. Το πότε είναι άγνωστο, και μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη N, οπότε δε θα ορκιζόμουν ότι αυτό που λένε θα το κάνουν κιόλας. Και γω το ίδιο δίλημμα αντιμετωπίζω, TP για Gc (και μάλιστα από το θείο..) ή full πακέτο Wii+TP? Αύριο που θα το παίξω μπορεί και να αποφασίσω... Τα Zelda πάντα ήταν κορυφαία παιχνίδια και το Ocarina of time ακόμα και σήμερα θεωρείται από πολλούς ώς το καλύτερο game ever. Οπότε, όταν όλοι λένε ότι είναι καλύτερο από το OOT, τότε είναι ευνόητο ότι θα πιάσει ακόμα υψηλότερη βαθμολογία. Αυτό κι αν είναι βαριά κουβέντα! Μακάρι... Για να δούμε τι θα αποφασίσουμε και οι χρήστες...
Socratis_g Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Panther512, καλό χρυσό παιδί!! Αλλά είσαι βαμμένος nintendάκιας ρε φίλε!! Ξέρω μιλας με επιχειρήματα κτλ κτλ , αλλά εισαι βαμμένος!!
DimitRi_Del Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Σαφως παιζει ρολο και το καλλιτεχνικο μερος (π.χ REZ στο DC) αλλα το σημαντικοτερο ρολο τον παιζει το τεχνολογικο.... Kala pou to thimithikes to game auto? Ta spaei kanonika, apo ta kalitera game ever. De mporei na bgei kanena paromoio sto Wii?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα