Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, το review του gamespot είναι κοροϊδία σκέτη. Χαρακτηριστική φράση του: "It's a shame that you spend so much time fighting the controls in Skyward Sword because the content is quite enjoyable."

Παράθεση από το joystiq.com (site το οποίο προσωπικά εμπιστεύομαι και επισκέπτομαι καθημερινά):

"And, of course, the Wii MotionPlus attachment is implemented both frequently and perfectly through the course of the adventure. The 1:1 swordplay not only works, it turns every fight into a dynamic puzzle requiring pattern recognition and swift, decisive movement. Fights against fellow swordsmen feel like proper duels, moreso than any motion-based game ever has before."

Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και τα υπόλοιπα reviews, ότι δλδ ο χειρισμός είναι εξαιρετικός.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο reviewer του gamespot έχει πρόβλημα με το motion control εν γένει κι όχι με την υλοποίησή του στο Skyward (αυτό το λέω με μια ελάχιστη επιφύλαξη, μέχρι τουλάχιστον να παίξω το game).

Κρίμα, γιατί ενημερώνεται πολύς κόσμος από το gamespot.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δύο γρήγορα σχόλια.

1. Ο χειρισμός είναι άψογος!

2. Με πουκάμισο και γραβάτα δεν μπορείς να παίξεις τίποτε άλλο εκτός από σκάκι.

Δημοσ.

Και που είναι το λάθος σε αυτό το βίντεο? Εγώ μια χαρά το βλέπω ότι τα πήγε...

Μα αυτό είναι το θέμα, δείχνει πόσο καλός είναι ο χειρισμός σε αντίθεση σε όσα γράφει και λέει το gamespot. Στην αρχή είναι αυτά που λέει το gamespot και μετά είναι του αλλουνού η επίδειξη που δείχνει ότι δεν στέκουν αυτά που λένε.

Δημοσ.

Ασχολούμαι εγώ κερδίζω τίποτα; :-D :-D :-D

Διαμάντι όπως το είπες, αλλά δυστυχώς για ειδικά γούστα καθότι JRPG και μάλιστα έντονα J!

Το έχω αφήσει στην άκρη τώρα να τελειώσω το Zelda μιας και το παιχνίδι αυτό θέλει το χρόνο του (αργααααα όπως τη φέτα). Όσοι το τελείωσαν μιλάνε για 70-100 ώρες οπότε δε λέει για ξεπέταγμα (έγω είμαι ακόμα σε μονοψήφιο νούμερο).

Όσοι ψήνονται για το είδος ας το τιμήσουν. Δε θα χάσουν. Στο Neogaf που διάβαζα σχόλια έχουν πάθει πλάκα. Τα ίδια (μέσες άκρες) και με τα review...

Δημοσ.

Ειναι το παιχνιδι που θα επρεπε να ηταν το FF 13. Δεν ασχοληθηκα πολυ (για ευνοητους λογους) αλλα το παιχνιδι φενεται για το τι προκειται να ακολουθησει και αφου και με τα review μιλαμε για διαμαντι δεν χρειαζομαι και πολυ για να το βαλω στη λιστα "to be played" μολις θελησω κατι σε J μερια απο RPG.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είναι η ιδέα μου η σταματάνε σιγα σιγα να κυκλοφορούν games για το wii ? και μερικά που βγαίνουν ειναι gtp... :ph34r:

Δημοσ.

Δεν εμειναν πολλα ακομα. Last Story τον φεβρουαριο και Pandoras Tower λιγο αργοτερα και τελειωσαμε με τα παιχνιδια στο Wii. Θεωρω μεγαλο ατου το backwards compatibility του WiiU γιατι εχω αρκετα παιχνιδια απο το Wii που θα θελω να τα παιζω και μελλοντικα.

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο με ολα τα κακα του στην τελικη το Wii εχει παρα πολλα γαματα exclusive και hardcore παιχνιδια. Σαν ποσα παιχνιδια να χρειαζεται καποιος ανα κονσολα δηλαδη? Εγω εχω PS3 και 25 παιχνιδια. Στο Wii εχω τον ιδιο αριθμο (!!!) και ακομα δεν απεκτησα Zelda, Mario Galaxy 2 και μερικα ακομα που εχω βαλει στο ματι.

Σε 2 πραγματα ριχνω φαουλ στην Nintendo.

- Επρεπε το μαρκουτσι να ειναι on/off και οχι η κεντρικη ιδεα για ολους ωστε να σχεδιαζουν τα παιχνιδια του. Ειναι σαφως obvious οτι -κανενας- δεν διαθετει ουτε τη μιση ικανοτητα της Nintendo να κανει την ιδεα της πραγματικοτητα. Βαλε το μαρκουτσι, βαλε μεσα στο πακετο και το classic controller και απλα βαλε επιλογη για το πως θελει να παιζει καποιος. Α και λιγη δυναμη παραπανω καλα θα ηταν.

- Οι τιμες τοσο της κονσολας οσο και των παιχνιδιων. Πραγματικα ειναι για γελια. Αγοραζω 3 παιχνιδια στο PS3 για να φτασω την ιδια τιμη απο ενα στο Wii. Ελεος. Παλιοπουστες να ψοφησετε απο την πειρατεια. Ενας ελεγχος στα μαγαζια (ακομα και του εξωτερικου) επαληθευει αυτο που λεω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

attachment.php?attachmentid=7292&stc=1

Πριν κυκλοφορήσει όλοι το χλεύαζαν.

Όταν βγήκε, περίμεναν όλοι ειδικοί και μη ανυπόμονα να ξεφουσκώσει η "φούσκα" Wii.

Κάθε χρονιά έλεγαν πως αυτό ήταν και δεν πάει άλλο

Μετά από 5 συναπτά έτη όμως το Wii συνεχίζει να πουλά σαν τρελλό και να διαψεύδει τους κάθε είδους αναλυτές και μεγαλοσχήμονες ειδικούς.

Η Nintendo ανακοίνωσε πως συνολικά μόνο στην Ευρώπη έχουν πουληθεί περισσότερα από 30.000.000 Wii!

Αληθεια θα σταματησει να πουλά σαν τρελλό ποτέ;

Πηγή

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και τι φοβασαι? Τα παιχνιδια θα ειναι playable κανονικα και στο Wii U. Οτι παιχνιδι και αν "εχασες" στο Wii θα μπορεις να το αγορασεις ανετα και στο μελλον για να γουσταρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...