ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πολλα τα ΑΑΑ παιχνιδια αυτη τη χρονια αλλα το μυριζω κιολας οτι το Zelda θα ειναι παιχνιδι της χρονιας.
polakis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ενα εχω να σας πω. Εχω το Zelda Skyward sword και το παιζω αυτή την στιγμη!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ!!!!! Δεν υπαρχουν λογια...Το καλυτερο παραμυθι ever!!!!! Οντως ξεκινας με 6 καρδιες.... Αν αυτο το παιχνιδι ειχε HD γραφικα και ηχο στις ομιλιες, τοτε θα μιλουσαμε για το απολυτο παιχνιδι ολων των εποχων χωρις συγκριση! Οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα λεμε τωρα...
dekulinkgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 polakis21 μην μας τρελαινεις κυριακατικα!!!!!εννοεις απο τον θειο το εχεις εεε????
polakis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Οχι, δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα μου ηρθε απο Amazon!!!!!!
dekulinkgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 καλα σοβαρα τωρα???απο την παρασκευη εεε????εγω το προπαραγγειλα απο NORTEC για να μου ερθει νωρις και να μην περιμενω λογω ταχυδρομειου.Αμα το ηξερα θα το ειχα παραγγειλει και εγω απο amazon......
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το Zelda Skyward Sword μιλάνε ότι ανήκει στα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το συγκρίνουν άμεσα με το Ocarina of Time! Στο IGN του έδωσαν ολοστρόγγυλο 10-άρι! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν 10 σε παιχνίδι.
nkarafo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το Zelda Skyward Sword μιλάνε ότι ανήκει στα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το συγκρίνουν άμεσα με το Ocarina of Time! Στο IGN του έδωσαν ολοστρόγγυλο 10-άρι! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν 10 σε παιχνίδι. Το IGN έβαλε πριν από λίγες ημέρες στο Uncharted 3 10άρι και 10άρι είχε βάλει στο Super Mario Galaxy 2. Για το Uncharted δεν έχω ps3 και δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι το SMG2 δεν αξίζει 10άρι αλλά πιο κάτω, πχ 9.7. Το ιαπωνικό Famitsu του έβαλε και αυτό 10άρι (δηλαδή 40) που είναι 4 κριτές και όχι ένας. Νομίζω με τους τέσσερις είναι πιο αντικειμενικό.
panther_512 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μάλιστα. Αν και το παρακολουθώ στενά το IGN, ομολογώ ότι μου ξέφυγαν οι βαθμολογίες αυτές. Το Uncharted 3 που το παίζει ο κουμπάρος μου, ο οποίος είναι φανατικός της σειράς, αν και του άρεσε πολύ, δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκε (πέραν των γραφικών με τα οποία έπαθε πλάκα). Άφησε το Dark Souls στη μέση για να παίξει το Uncharted και τελικά ξαναγύρισε στο Dark Souls. Γενικά πάντως για το Zelda υπάρχουν υπερενθουσιασμένα reviews που λένε μεγάλες κουβέντες (καλύτερο παιχνίδι ever κλ).
dekulinkgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ναι καλα για δες το review του gamespot.......................
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ναι καλα για δες το review του gamespot....................... Το gamespot για μένα έχει χάσει την αξιοπιστία του και έχω σταματήσει εδώ και καιρό να το παρακολουθώ μετά από το γνωστό συμβάν με το Kane and Lynch προ τριετίας. Τρώνε άκυρα σκαλώματα στα reviews τους. Τα reviews πρέπει να εκφέρουν προσωπικές απόψεις αλλά όχι να χάνεται και εντελώς η αντικειμενικότητα: http://www.metacritic.com/game/wii/the-legend-of-zelda-skyward-sword/critic-reviews?dist=positive
panther_512 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δές και αυτόν που το έκανε review όμως έτσι? Ρίξε μιά ματιά στα reviews που έχει κάνει και τις βαθμολογίες που έβαλε. Το σίγουρο είναι ότι τα στάνταρντς του είναι λίγο συγχισμένα, ακόμα και για παιχνίδια της ίδιας κονσόλας. Δηλαδή σύμφωνα με τον φίλο αυτό, το νέο Zelda είναι στα ίδια επίπεδα με το Conduit 2, το Shaun White Snowboarding και το G-Force, ενώ το νέο Cirby είναι κατα πολύ ανώτερό του... Ξέρω και γώ? Ο καθένας με τα γούστα του.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή σύμφωνα με τον φίλο αυτό, το νέο Zelda είναι στα ίδια επίπεδα με το Conduit 2, το Shaun White Snowboarding και το G-Force, ενώ το νέο Cirby είναι κατα πολύ ανώτερό του... LoL, τώρα τα είδα αυτά...
sheik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι ετσι ρε παιδια. Εγω δηλαδη ειμαι hater? Αγαπημενο μου παιχνιδι ολων των εποχων ειναι το ΟΟΤ, εχω λατρεψει την σειρα, οπως και τα franchises της Ν, αλλα οπως μπορειτε να δειτε και στις πρωτες σελιδες του σχετικου τοπικ για το παιχνιδι, ειχα απογοητευθει απο το skyward sword με το που ειδα το πρωτο τρειλερ(τη στιγμη που οταν ειχα δει του Twilight Princess εβλεπα επι καθημερινης βασης ονειρα στον υπνο μου απο την ανυπομονησια). Η μεγαλυτερη απογοητευση που εχω παρει απο την Ν εδω και πολυ καιρο.Ενταξει το παιχνιδι θα ειναι εξαιρετικο, αλλα η κλασσικη συνταγη επρεπε να αλλαξει.Ο κοσμος παει μπροστα και η Ν φτιαχνει το βαρυ πυροβολικο της ακομα με γνωμονα το ΟΟΤ,παιχνιδι 13 χρονων,αλλαζοντας απλα τον χειρισμο των αντικειμενων.Οποτε για αλλη μια φορα θα δουμε παρομοιο στορυ,ολοιδια στη λογικη dungeons και γριφους,ιδιους μηχανισμους κλπ κλπ.Κριμα Διαβασα το review του Gamespot και με βρισκει συμφωνο.Ειδικα στο τελος.Δεν εχω παιξει το παιχνιδι φυσικα αλλα ας μη γελιομαστε, με τοσα reviews,videos και οντας "παλαιμαχος" της σειρας δε χρειαζεται πολλα για να καταλαβεις την φορμουλα που ακολουθει(για ν-οστη φορα). However, the formula is beginning to show its age. There just aren't enough new ideas to separate Skyward Sword from its predecessors, and the few additions come with mixed results. Even with many bright spots, Skyward Sword still feels like a nostalgic retread. Those yearning for something new will be disappointed, but anyone thirsty for another exciting adventure will find plenty to enjoy here. Το αυτο δηλαδη. Οκ, εχουμε το πουλι, το σκαθαρι και δε ξερω και γω ποιο αλλο ζωυφιο, αλλαγες στο χειρισμο(που εχει τα προβληματακια του)...ε και? Τοσα χρονια μονο εγω νομιζω πλεον πως παιζω το ΙΔΙΟ και απαραλλαχτο παιχνιδι, με 1-2 οπλα/εργαλεια διαφορετικα εδω κι εκει?Ποσες φορες θα επισκεφτω την Hylia?Το βουνο των Goron, τους Zora? Ποσες φορες, αν και με διαφορετικη ιστορια, θα κανω ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως πραγματα? Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες για το τι θελω και τι στην τελικη ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αλλαξει η σειρα ωστε να προχωρησει επιτελους σε νεα μονοπατια. Δεν προκειται να παιξω το παιχνιδι, κι οταν το ακουν οι φιλοι μου που με ξερουν για το zelda, τους ερχετε κεραμιδα στο κεφαλι. Ωραια, ειναι σε γενικες γραμμες εξαιρετικο παιχνιδι και σιγουρα αξιζει τα λεφτα των φαν. Εμενα παντως, ας με κανει remove απο τη σχετικη λιστα. Ας βγει και game of the year, of the universe και οτι αλλο θελει. Ισως να το αξιζει. Θα μου πεις, αφου τα κανει ολα τοσο τελεια το αξιζει και γιατι να αλλαξει? Ε γιατι τα κανει ολα τοσο τελεια και ιδια εδω και 15 χρονια. Μηδεν ρισκο, μηδεν καινουριες ιδεες. Εκτος κι αν θελετε σε 20 χρονια να κανετε το "μπες στο dungeon, βρες κλειδι, βρες mini boss, παρε οπλο απο mini boss, πηγαινε στο boss και χρησιμοποιησε το". Εγω ηδη βαρεθηκα.
panther_512 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που λές αποτελεί γενικότερο πρόβλημα των εποχών μας στα video games. Το ίδιο μπορείς να πείς για όλα τα FPS που κυκλοφορούν, όλα τα RPGs, strategy κλ κλ. Ο κορεσμός υπάρχει και θα τον δείς σε όλα τα genres και franchises. Είμαι σίγουρος, με βάση αυτά που διαβάζω, και παρ'όλο που δεν έπαιξα το παιχνίδι, ότι οι νέες ιδέες που παρουσιάζει, είναι περισσότερες απ'όλα τα άλλα μεγαθήρια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή μαζί.
sheik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο το γνωριζω. Π.χ κατι uncharted κλπ που παιρνουν 10αρια, για μενα δεν τα αξιζουν. Επαιξα τα πρωτα 2 uncharted , το πρωτο μου αρεσε, το 2ο ηταν ολοιδιο με το πρωτο, τα ιδια ακριβως πραγματα, το ιδιο προβληματικο στοιχειο με το gunplay. Το μονο που σε κερδιζει ειναι η ολη κινηματογραφικη αισθητικη. Το ιδιο ισχυει και στο 3ο.Το ξερω πως ισως ακουγονται υπερβολικα αυτα και μοιαζει να εχω τεραστιες απαιτησεις, αλλα δε μπορω να μην τα πω. Και με στεναχωρει 10φορες περισσοτερο οταν αυτο το βλεπω στην αγαπημενη μου σειρα , απο μια εταιρια που εχει απειρες φορες αποδειξει οτι ειναι ισως η μοναδικη που ξερει να φερνει τα πανω κατω και να σε σοκαρει με επαναστατικες αλλαγες.Το zelda ειναι η μονη σειρα στην οποια εχω την εντυπωση οτι η Ν δεν παιρνει ρισκα και δεν κανει πειραματισμους και αλλαγες οπως αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα