tsi.mitsakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πηρα το black wii fit plus σε εκδοση 4.3 μηπως ξερει κανεις πως θα παιζω αντεγραμμενα παιχνιδια ;ειτε σε dvd ειτε με usb ε;;;;;;
ptsiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πηρα το black wii fit plus σε εκδοση 4.3 μηπως ξερει κανεις πως θα παιζω αντεγραμμενα παιχνιδια ;ειτε σε dvd ειτε με usb ε;;;;;; http://www.insomnia.gr/topic/171950-wii-modbackuphomebrew-topic/
tsi.mitsakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/171950-wii-modbackuphomebrew-topic/ το εχω δει αλλα δεν βγαζω ακρη βοηθειστεμαι κανεις help
ptsiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/66601-4-3-softmod-guide.html τωρα καλυτερα??? για να κανεις softmode χρειαζεσε ενα απο τα παιχνιδι που αναφερονται στον οδηγο, τα οποια εχουν αποσυρθει και ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις... αλλη λυση ποθ δε συνιστω ειναι το γνωστο τσιπαρισμα!
tsi.mitsakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/66601-4-3-softmod-guide.html τωρα καλυτερα??? για να κανεις softmode χρειαζεσε ενα απο τα παιχνιδι που αναφερονται στον οδηγο, τα οποια εχουν αποσυρθει και ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις... αλλη λυση ποθ δε συνιστω ειναι το γνωστο τσιπαρισμα! δεν το θελω ουτε εγω .
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το γνωστό τσιπάρισμα υποστιρίζει όλα τα μη αυθεντικά παιχνίδια? ή παλι υπάρχουν περιορισμοί?
FILIM0N Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγω μεχρι στιγμης ακομα και με το παλιο Wiikey 1 δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.
kopeli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια!ειμαι και γω κατοχος wii 4.3 και μολις το τσιπαρα.επειδη δεν γνωριζω και πολλα μπορειτε να μου πειτε ακριβως(αναλυτικα) τι πρεπει να κανω για να παιξω τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το ιντερνετ?ο εξωτερικος σκληρος πρεπει να ειναι πανω απο 4giga επειδη τα παιχνιδια εχουν μεγεθος περιπου 4,3 giga???σας ευχαριστω πολυ!να στε καλα!
nkarafo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια!ειμαι και γω κατοχος wii 4.3 και μολις το τσιπαρα.επειδη δεν γνωριζω και πολλα μπορειτε να μου πειτε ακριβως(αναλυτικα) τι πρεπει να κανω για να παιξω τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το ιντερνετ?ο εξωτερικος σκληρος πρεπει να ειναι πανω απο 4giga επειδη τα παιχνιδια εχουν μεγεθος περιπου 4,3 giga???σας ευχαριστω πολυ!να στε καλα! Καλημέρα, απευθύνσου καλύτερα εδώ: Link
nkarafo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Legend of Zelda: Skyward Sword - Official GDC Trailer (Νέο)
sheik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Χαλια αισθητικη, ασχημα γραφικα, τα ιδια παναρχαια gameplay styles, σπαστο animation , γενικως ολα τα βρισκω χαλια. Τεραστια απογοητευση εχω φαει και το λεω σαν ενας ασχημα πορωμενος zelda fan. Το ΟΟΤ ηταν και ειναι best game EVER, τα υπολοιπα ηταν εξισου φοβερα παιχνιδια, το twilight princess το λατρεψα, αλλα πλεον θελω αλλαγες. Και οχι, δεν ειναι αλλαγη το περιφημο 1:1 στη κινηση του σπαθιου και της ασπιδας.
polakis21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Θα συμφωνήσω. Η nintendo πρέπει να κάνει δραστικές αλλαγές εξυγχρονισμού. Ο λαός θέλει ένα Zelda με σούπερ ΗD γραφικά, ομιλίες όλων των χαρακτήρων και δεν συμμαζεύεται! Δεν λέω καλή η παράδοση αλλά πόσο ακόμα άρμεγμα από την παλαιά τεχνολογία? Βγάλτε επιτέλους HD κονσόλα!
apple64 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Από πότε κρίνουμε ένα παιχνίδι από ένα trailer; Ειδικά ένα Zelda... Το trailer πάντως μου φαίνεται εξαιρετικό.
ntinos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 το zelda είναι ένα παιχνίδι που δεν δίνεις τόση έμφαση στα γραφικά του αλλά στο story του. όπως και το final fantasy. είναι απο τα λίγα παιχνίδια που αξίζουν την αγορά τους με την ίδια τιμή που κοστίζουν και τα παιχνίδια με τα καλά γραφικά. γνώμη μου, φιλικά πάντα.
winmik2kx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πάντως κι εγώ (μαζί με τη πλειοψηφία του κόσμου δλδ..) δηλώνω απογοητευμένος από το trailer, το οποίο δείχνει πάνω κάτω τα ίδια που -προσπάθησαν- να δείξουν στη περσινή Ε3. Δηλαδή θυμάμαι όταν είχε βγει το teaser του Twilight Princess που ήταν απλά mind blowing, το έβλεπα στο repeat για πολύ καιρό... (Φυσικά ΚΑΙ τα γραφικά θα τα προτιμούσα σε στιλ twilight princess, αλλά μάλλον το ρεαλισμό τον κρατάνε για επόμενη γενιά σε HD-3D κι ο,τι άλλο προκύψει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα