Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να αγοράσω wii. η τηλεόρασή μου είναι LG TFT hd ready 1280 x 720.

Θα έχω καλή ανάλυση? Τα καλώδια της συσκευασίας αρκούν ή πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο? Να προτιμήσω το λευκό ή το μαύρο???

Το wii fit plus λέει??

Μια χαρά είναι η τηλεόραση, το Wii άλλωστε δεν έχει HD ανάλυση. Αν θέλεις καλύτερη ποιότητα εικόνας, αγόρασε ένα component καλώδιο, αφού πρώτα ελέγξεις ότι η τηλεόρασή σου διαθέτει τέτοιο τρόπο σύνδεσης. Όσον αφορά το χρώμα είναι καθαρά θέμα γούστου, οι κονσόλες δεν έχουν κάποια διαφορά, ούτε και η συσκευασία τους (πλέον περιλαμβάνουν τα ίδια πράγματα). Για το Wii Fit δεν ξέρω να σου πω, δεν το έχω παίξει.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλορίζικό μου.

269 από mediamarkt με 2 χειριστήρια. Πήρα και το Component me 29 ευρώ.

Μια χαρά όλα. Μου φαίνεται ότι στο sports pack δεν λειτουργεί καλά το motion plus, ενώ στο sports resort τα χειριστήρια παρρουσιάζουν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Φαντάζομαι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι συγχρόνισα το δεύτερο χειριστήριο με τη κονσόλα με το motion plus αποσυνδεδεμένο.

Πολύ ωραία η εμπειρία, και πολύ ιδρώτας!!

Πιο game προτείνεται να πάρω πρώτα?

Το wiiconnect24 το έχετε ενεργό???

Δημοσ.
Καλορίζικό μου.

Μια χαρά όλα. Μου φαίνεται ότι στο sports pack δεν λειτουργεί καλά το motion plus, ενώ στο sports resort τα χειριστήρια παρρουσιάζουν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Φαντάζομαι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι συγχρόνισα το δεύτερο χειριστήριο με τη κονσόλα με το motion plus αποσυνδεδεμένο.

Το Wii Sports δεν λειτουργεί με το Motion Plus. Λίγα παιχνίδια χρησιμοποιούν το motion plus, ένα εκ των οποίων είναι το Sports Resort (γι αυτό βλέπεις και καλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις). Αυτό με το συγχρονισμό δεν έχει σχέση.

Το Wiiconnect24 μην το ενεργοποιήσεις, βάζει την κονσόλα σε standby και συνεχείζει να λειτουργεί και να ζεστένεται. Δεν έχει αναφερθεί βέβαια κάποιο πρόβλημα με αυτό, αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου :P.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο πρώτο:

New Super Mario Bros Wii

ΜΟΝΑΔΙΚΟ :-).

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να αγοράσω wii. η τηλεόρασή μου είναι LG TFT hd ready 1280 x 720.

Θα έχω καλή ανάλυση? Τα καλώδια της συσκευασίας αρκούν ή πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο? Να προτιμήσω το λευκό ή το μαύρο???

Το wii fit plus λέει??

Το component καλώδιο αξίζει γενικά να το πάρεις. Βελτιώνει την εικόνα αρκεί να μη περιμένεις εντυπωσιακή βελτίωση και HD γραφικά (τα οποία το Wii δε βγάζει). Απλά λίγο καθαρότερη γίνεται με κάπως καλύτερα χρώματα. Πάρε ένα φθηνό καλύτερα...

Το λευκό συνήθως έρχεται με ένα πλήρες χειριστήριο και το Wii Sports μόνο, ενώ το μαύρο περιέχει τα ίδια (σε μαύρα) συν το Motion+ που βελτιώνει την ακρίβεια στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν, συν το Wii Sports Resort (ένας από αυτούς του τίτλους). Πάρε όποιο βρεις σε καλύτερη τιμή έχοντας στο μυαλό ότι το μαύρο έχει περισσότερα μέσα.

To Wii Fit Plus (100€ περίπου) είναι καλό αν θέλεις να κάνεις γυμναστική και δουλεύει (αποδεδειγμένο αυτό!). Έχει και μια ποικιλία από παιχνιδάκια κίνησης και γυμναστικής οπότε μπορείς να το παίξεις και με παρέα. Αν θες κάτι ποιο σκληρό για γυμναστική υπάρχουν τα EA Sports Active και EA Sports Active More Workouts. Αυτά έχουν ακόμα πιο πλήρη προγράμματα γυμναστικής (και αρκετά ζόρικα σε διαβεβαιώ) και επιπλέον δε απαιτούν το Balance Board (το εκμεταλλεύονται όμως αν υπάρχει). Συνεπώς θα σου έρθουν πολύ φθηνότερα. Δεν έχουν όμως παιχνιδάκια και άλλα φρου φρου. Επιλέγεις ανάλογα με το τι ψάχνεις.

Edit: Μόλις είδα πως ψώνισες (δύσκολη ώρα) οπότε το τμήμα για άσπρο και μαύρο σου είναι περιττό. Με γειες! Για τίτλο υπάρχουν πάρα πολλά και εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Πες μας τι περίπου τραβάει η όρεξη σου να σου προτείνουμε.

Δημοσ.
Το λευκό συνήθως έρχεται με ένα πλήρες χειριστήριο και το Wii Sports μόνο, ενώ το μαύρο περιέχει τα ίδια (σε μαύρα) συν το Motion+ που βελτιώνει την ακρίβεια στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν, συν το Wii Sports Resort (ένας από αυτούς του τίτλους). Πάρε όποιο βρεις σε καλύτερη τιμή έχοντας στο μυαλό ότι το μαύρο έχει περισσότερα μέσα.

Και τα 2 πακέτα (άσπρο και μαύρο) έχουν το ίδιο περιεχόμενο πλέον.

Δημοσ.

Sonic The Hedgehog 4 Episode I - Trailer 1

..το μόνο κακό είναι πως θα κυκλοφορήσει τέλη 2010.

Prince of Persia The Forgotten Sands IGN Review

8/10

9.0 Presentation

A great story combined with some excellent extras and unlockables. Ubisoft Quebec took its project to heart.

9.0 Graphics

Environments are incredibly detailed, driven by a game engine that runs 60 frames per second...most of the time.

8.0 Sound

Very good voice acting and a nice subtle ambient musical score.

8.0 Gameplay

It's not as tight as it could have been, but this is a very good and faithful Prince of Persia adaptation. Challenging and fun.

8.0 Lasting Appeal

The main quest is impressively lengthy, with some great extras to keep the playtime going.

http://uk.wii.ign.com/articles/109/1090825p1.html

----

Super Mario Galaxy 2 IGN Review

10/10

10 Presentation

Big and bold, with a progression that's been tightened up and streamlined. This is Mario at its core, and one of the best, if not the best, Nintendo has to offer.

10 Graphics

A testament to the amazing game engine from 2007: it still looks fantastic and beautiful.

10 Sound

A much stronger saturation of "big band" tunes here, and that's just awesome.

10 Gameplay

This is the absolute pinnacle of Mario gameplay: everything that makes a Mario game so incredibly fun is represented here. Both in 2D and 3D.

10 Lasting Appeal

If you just want to get to Bowser you'll be done in a few hours. But if you want to strut your gaming skills you'll be playing this one for weeks.

http://uk.wii.ign.com/articles/109/1091239p1.html

Δημοσ.
WTF? Mario 10/10?

Είναι δυνατόν να είναι τέλειο?

Ειναι.Ηδη το εκαψα σε δισκακι και το δοκιμασα για λιγη ωρα.Αρκετα πιο δυσκολο απο το πρωτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Μπορώ να παίξω table tennis με παραπάνω από 6 πόντους γιατί μου φαίνεται λίγο??

2) Επίσης, έχει αγοράσει κανείς παιχνίδι με πόντους?

3) Το DS μπορώ να το χρησιμοποιήσω για χειριστήριο στη Virtual Console? Άλλες χρήσεις??

4) Registration θα κάνω ως χρήστης UK/Ireland??

Thanks!!

Επεξ/σία από jimarass
Δημοσ.
1) Μπορώ να παίξω table tennis με παραπάνω από 6 πόντους γιατί μου φαίνεται λίγο??

Προφανώς μάλλον αναφέρεσαι στο Wii Sports Resort. Αν ναι, βεβαίως και γίνεται. Αρκεί να έχεις πατημένο το πλήκτρο 2 πριν παίξεις. Νομίζω στην τελευταία οθόνη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν όχι στην τελευταία τότε μήπως πρέπει να το έχεις από την προηγούμενη οθόνη. Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά γίνεται πάντως. Όπως και στο Wii Sports όταν παίζεις Tennis, αν έχεις πατημένο το 2 αλλάξει το γηπεδάκι.

2) Επίσης, έχει αγοράσει κανείς παιχνίδι με πόντους?

Μήπως αναφέρεσαι στα stars? Αν ναι, νομίζω ότι και πάλι γίνεται αλλά για wiiware & vc παιχνίδια με τα wii points. Δεν θυμάμαι καλά αλλά το είχα κάνει στο παρελθόν. Μπαίνεις στο nintendo.co.uk Κάνεις εγγραφή και δηλώνεις ως χώρα την Αγγλία. Δηλώνεις αν θυμάμαι καλά και τον αριθμό του Wii και μετά αλληλοσυγχρονίζονται οι λογαριασμοί στο wii shop. Και ότι stars βάλεις μπορείς να τα κάνεις wii points και στην συνέχεια ανανεώνονται στο wii shop λογαριασμό και από εκεί, αγοράζεις παιχνίδια. Για κανονικά παιχνίδια δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις. Έχω την εντύπωση ότι μπορείς αλλά όχι μέσω wii shop αλλά μέσω του nintendo.co.uk και όταν θα έχεις συγκεντρώσει πάρα πολλά stars. Παλιότερα υπήρχαν κάπως φτηνά παιχνίδια όπως πχ παιχνίδια στο Gameboy Advance. Για Wii games δεν ξέρω.

3) Το DS μπορώ να το χρησιμοποιήσω για χειριστήριο στη Virtual Console? Άλλες χρήσεις??

Δε νομίζω να υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μπορεί να είναι συμβατό με το DS ως χειριστήριο...

4) Registration θα κάνω ως χρήστης UK/Ireland??

Ναι κάνε register όπως ανέφερα παραπάνω ως χρήστης UK αλλά σε περίπτωση που δεν δουλέψει ο παραπάνω τρόπος τότε δοκίμασε να αλλάξεις και την χώρα σε Αγγλία στα wii settings. Όταν τελειώσεις πια, το ξανά αλλάζεις σε Ελλάδα. Το είχα κάνει παλιότερα αλλά έχω ξεχάσει την διαδικασία.

Thanks!!

Δες παραπάνω.

Δημοσ.
Καλορίζικό μου.

Μπες εδώ http://wii.ign.com/index/top-reviewed.html

και επέλεξε "Retail" και Review Date "All time"

Δημοσ.

CoD: Black Ops: 'Wii version will blow you away'

Treyarch make big promises about non HD version

Treyarch are promising to blow Wii owners away with a version of Call Of Duty: Black Ops that's similar to the 360, PS3 and PC versions.

Treyarch were behind the rather rough-looking Modern Warfare Wii port last year but, according to the company's Studio Head Mark Lamia, players won't believe that Black Ops is running on Wii.

"We do everything we can to make the two as similar as possible," Lamia told ONM.

"Whereas we're able to create the same assets that can be displayed on the PS3, PC and the 360, we actually have to do quite a bit of work both on the technology and the assets and the investment is heavy to get it working on the Wii but we're committed to it as we were with World At War and Call Of Duty 3 which was a Wii launch game.

"What we want to be able to do is create the most intense, the most cinematic 'you can't believe this is running on the Wii' situation that you could imagine. That's what people expect from Call Of Duty. They expect to be blown away. We're going to blow you away."

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έκλεισε το προηγούμενο θέμα (δεν ξέρω τον λόγο) ας συνεχίσουμε από εδώ και ας αρχίσουμε με την E3 2010.

E3 2010: Metroid: Other M

Επεξ/σία από nkarafo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...