Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Descent Returning to WiiWare

Interplay is digging up one of its classic PC games.

Interplay and obtusely-named developer G1M2 have announced they will resurrect the classic PC game Descent for WiiWare. Originally released back in 1995, Descent puts players in the cockpit of a ship and gives them "six degrees of freedom," or the ability to move forward/back, left/right, and up/down.

"Descent remains the most popular 1080 degree 3D blasting game. Translating its 3D worlds and gameplay to WiiWare is an exciting move", said Herve Caen, CEO of Interplay.

"Descent will pair perfectly with the motion-sensing Wii Remote controller and we can't wait to show players how intuitive the gameplay and control can be," added Scott Hawkins, the Founder of G1M2.

Look for Descent to return this fall.

kermit.gif

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hello Wii-ers :P μια ερώτηση έχω μιας και αύριο θα το έχω στα χέρια μου (Wii Sports Pack + Wii Fit Plus / Balance Board)

Μπορώ να έχω τα Ελληνικά Κανάλια τηλεόρασης μέσω Internet? Να τα βλέπω μέσω wii :P

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο. Δεν νομίζω ότι η μνήμη του wii μπορεί να σηκώσει flash player ώστε να βλέπεις online κανάλια.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο. Δεν νομίζω ότι η μνήμη του wii μπορεί να σηκώσει flash player ώστε να βλέπεις online κανάλια.

Μα δεν είναι flash ... για τα live streams λέω

Δημοσ.
Μα δεν είναι flash ... για τα live streams λέω

Και τα live streams πως νομίζεις ότι τα αναπαράγεις; Είτε με flash player είτε με media player. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο, τότε δεν ξέρω. Αλλά δεν νομίζω ότι τα media players που παίζουν στο wii να χουν τέτοια επιλογή (δηλαδή να φορτώνουν απο net). Οπότε σου μένει μόνο η επιλογή του flash player που το βρίσκω απίθανο να τον σηκώνει.

Δημοσ.
Και τα live streams πως νομίζεις ότι τα αναπαράγεις; Είτε με flash player είτε με media player. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο, τότε δεν ξέρω. Αλλά δεν νομίζω ότι τα media players που παίζουν στο wii να χουν τέτοια επιλογή (δηλαδή να φορτώνουν απο net). Οπότε σου μένει μόνο η επιλογή του flash player που το βρίσκω απίθανο να τον σηκώνει.

Πάντως ο OPERA Browser (Internet Channel) που έβαλα εχθές με wad υποστηρίζει και έχει flash...

Δημοσ.
Πάντως ο OPERA Browser (Internet Channel) που έβαλα εχθές με wad υποστηρίζει και έχει flash...

Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Δοκίμασε το τότε μια και ενημέρωσε για να γνωρίζουμε :-)

Δημοσ.
Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Δοκίμασε το τότε μια και ενημέρωσε για να γνωρίζουμε :-)

πάνε με το internet channel στο youtube και χτύπα youtube XL (το γράφει πάνω δίπλα στο username σου

Δημοσ.

Red Steel 3 revealed, uses Vitality Sensor

Over on the French site LiveWii, a scan of the cover of the French Nintendo Magazine shows Red Steel 3, plus the fact that it will use the vitality sensor.

Here’s the translation, courtesy of NeverKnowTech:

Despite a slow start of the second game, the Red Steel series is going to be a trilogy. It is still unclear if we can fully rely on the information, but it’s credibility comes from the newest issue of French Nintendo magazine.

Filed under “Hot News” this confirmation comes with an important detail: the game is compatible with the Wii Vitality Sensor as told in an interview Jason Vandenberghe, Art Director of Red Steel 2 at Ubisoft Montreal.

What the devs plan to do with the Vitality Sensor is anyone’s guess, but it could be very cool.

Maybe more will be revealed at E3, but we’ll ask Ubi what’s going on anyway.

Red Steel 2 was released on March 23 in the US.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω wii. η τηλεόρασή μου είναι LG TFT hd ready 1280 x 720.

Θα έχω καλή ανάλυση? Τα καλώδια της συσκευασίας αρκούν ή πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο? Να προτιμήσω το λευκό ή το μαύρο???

Το wii fit plus λέει??

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να αγοράσω wii. η τηλεόρασή μου είναι LG TFT hd ready 1280 x 720.

Θα έχω καλή ανάλυση? Τα καλώδια της συσκευασίας αρκούν ή πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο? Να προτιμήσω το λευκό ή το μαύρο???

Το wii fit plus λέει??

Εγώ έχω μια samsung hd ready 1280 x 720 και δεν είδα τρελή διαφορά με το component καλώδιο. Η διαφορά είναι βέβαια αισθητή. Δεν αγόρασα το γνήσιο καλώδιο αλλά κάποιο τρίτης εταιρείας στη μισή τιμή (15 ευρώ) και νομίζω άξιζε τα λεφτά του.

Νομίζω πλέον μόνο το μάυρο πουλιέται. Η διαφορά πέρα από το χρώμα είναι ότι τα χειριστήρια έχουν ενσωματωμένο το wii motion plus.

To wii fit δε με ενθουσίασε και το βαρέθηκα γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...