g10rg0s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ειμαι και εγω προσφατα κατοχος ενος μαυρου Wii ... μαζι αγορασα ενα σετ μαυρα χειριστηρια και 3 games : Zelda - New Super Mario Bros - Mario Galaxy (original) ... μπορει να "ματωσα" (435 ευρω) στην αγορα ολων των παραπανω αλλα πραγματικα αξιζανε και το τελευταιο ευρω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 you jizzed in your pants? (οεο)
nkarafo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Sonic 4 Ep.1 leaked video --- Wii Xenoblade Trailer #1: The Genesis ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ---------- Metroid: Other M - gameplay trailer (Ιαπωνική έκδοση - λίγο διαφορετική με παραπάνω gameplay) ---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- Super Mario Galaxy 2 - 3o trailer ούτε η Ε3 να είχε έρθει...
heyou Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Φέτος βγαίνουν τα παιχνίδια Wii με τα καλύτερα γραφικά. Πέρα απο τα Metroid Other M, S. Mario Galaxy 2, Monster Hunter Tri περιμένουμε να βγει και το νέο Zelda Monster Hunter game-play trailer
xalia Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 έλιωσα το red steel 2, έχασα και τον δεξιό καρπό στην τελευταία μάχη αλλά τέτοια πώρωση... χρόνια είχα να ζήσω! Όσοι δεν το παίξει να το βάλουν στο πρόγραμμα! ---------- Προσθήκη στις 05:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:41 ---------- έχω παίξει μόνο τα zelda και red steel 2. Σε rpg τι μου προτείνετε?
NickTG Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 έλιωσα το red steel 2, έχασα και τον δεξιό καρπό στην τελευταία μάχη αλλά τέτοια πώρωση... χρόνια είχα να ζήσω! Όσοι δεν το παίξει να το βάλουν στο πρόγραμμα! ---------- Προσθήκη στις 05:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:41 ---------- έχω παίξει μόνο τα zelda και red steel 2. Σε rpg τι μου προτείνετε? http://uk.wii.ign.com/articles/108/1081383p2.html
rebellion Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 έλιωσα το red steel 2, έχασα και τον δεξιό καρπό στην τελευταία μάχη αλλά τέτοια πώρωση... χρόνια είχα να ζήσω! Όσοι δεν το παίξει να το βάλουν στο πρόγραμμα! ---------- Προσθήκη στις 05:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:41 ---------- έχω παίξει μόνο τα zelda και red steel 2. Σε rpg τι μου προτείνετε? Αν θες μπορεις να γραψεις αναλυτικες εντυπωσεις απο το red stell 2 στο ειδικο θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=367133 επισης το πιο ατμοσφαρικο rpg ειναι το fragile dreams που κυκλοφορησε προσφατα ενω αν θες ενα συνδυασμο rpg κ strategy το A little king's story ειναι κορυφη.
xalia Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ευχαριστώ πολύ! έγραψα και εντυπώσεις από το rs2
kostacurtas Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Monster Hunter Tri - IGN Review If at first you don't succeed, tri, tri again.
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 " O γνωστός και μη εξαιρετέος Shigeru Miyamoto δήλωσε πως δεν έχουμε δει ακόμη το καλύτερο της δουλειάς του. Όπως δήλωσε (σε ελέυθερη μετάφραση) "Τα τελευταια 5 χρόνια δουλεύω σε "μη κοινούς" τίτλους όπως το Wii Sports Resort και το wii fit plus. Πριν 10 χρόνια δε θα μπορούσα να φανταστω πως θα δούλευα σε τέτοιους τίτλους. Για αυτό λέω πως τα καλύτερα έρχονται" Ερωτώμενος για φήμες περί του HD Wii απάντησε "Η τεχνολογία εξελίσσεται και η Nintendo όπως και κάθε άλλη εταιρεία του χώρου , εξελλίσεται μαζί της, ενσωματώνοντας αυτές τις νέες τεχνολογίες.Τωρα αν αυτό θα είναι το Wii HD ή Wii 2 δεν είμαι σε θέση να το δηλώσω. Στην επόμενη γενιά hardware η δοκιμασία για την Nintendo θα είναι η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα" Ερωτηθείς για πιθανή κυκλοφορία του -αγαπημένου μας- Starfox στο Wii απάντησε πως θα του άρεσε και αυτού να δεί ένα νέο Starfox στο Wii! Aς μην ξεχνάμε πως σε πρόσφατη δήλωση στο Famitsu είπε πως το Wiimote θα ήταν τέλειο για τον χειρισμό του Arwing! Λέτε; Πηγή " Link
doutsos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ερωτώμενος για φήμες περί του HD Wii απάντησε "Η τεχνολογία εξελίσσεται και η Nintendo όπως και κάθε άλλη εταιρεία του χώρου , εξελλίσεται μαζί της, ενσωματώνοντας αυτές τις νέες τεχνολογίες.Τωρα αν αυτό θα είναι το Wii HD ή Wii 2 δεν είμαι σε θέση να το δηλώσω. Στην επόμενη γενιά hardware η δοκιμασία για την Nintendo θα είναι η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα" πωωωωωω ρε φίλε... αυτά είναι )) !!
kostacurtas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Descent Returning to WiiWare Interplay is digging up one of its classic PC games. Interplay and obtusely-named developer G1M2 have announced they will resurrect the classic PC game Descent for WiiWare. Originally released back in 1995, Descent puts players in the cockpit of a ship and gives them "six degrees of freedom," or the ability to move forward/back, left/right, and up/down. "Descent remains the most popular 1080 degree 3D blasting game. Translating its 3D worlds and gameplay to WiiWare is an exciting move", said Herve Caen, CEO of Interplay. "Descent will pair perfectly with the motion-sensing Wii Remote controller and we can't wait to show players how intuitive the gameplay and control can be," added Scott Hawkins, the Founder of G1M2. Look for Descent to return this fall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα