Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τέλος, το να αγοράσω εξτρά χειριστήρια μου φαίνεται πανάκριβο. Μαζί με το motion plus βλέπω κάτι τιμές στα 60€ (δηλαδή άμα αγοράσω 3 χειριστήρια επιπλέον, έχω αγοράσει καινούργιο Wii). (5) Υπάρχουν πουθενά καλύτερες τιμές για χειριστήρια; Έστω και μεταχειρισμένα; Γιατί μου φαίνεται κρίμα να μην μπορώ να παίξω multiplayer αλλά και κρίμα να δώσω τόσα λεφτά.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας! :-)

καλα τα λες τοσο ειναι:

wiimote 27E

nunchuck 15E

motion plus 18E

συνολο 60

οπως το βλεπω εγω, εστω και 1 αντιγραφο να παιξουμε εχουμε γλιτωσει καπου τοσα.

Γιατι να τα τσιγκουνευτουμε να τα δωσουμε μια φορα στη Nintendo για 1 σετ απο αυτα τα πραγματικα μοναδικα χειριστηρια?

Εστω ενα 2ο σετ αξιζει και επιβαλεται να εχει κανεις.

Τωρα ενταξει, αν θες και 3ο και 4ο ισως ειναι υπερβολη. Δεν ξερω και πολλα παιχνιδια που θα τα χρειαστεις πραγματικα.

Με 2 κανεις τελεια τη δουλεια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα! Όμορφο είναι το άτιμο, έχει πολύ γέλιο και το Wii Fit + φαίνεται πολύ ελκυστικό. Μακάρι να με κρατήσει για καιρό, να κάψουμε καμιά θερμίδα.

Πάμε παρακάτω:

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε noasgr!

1) Δεν έχω κάνει πρόσφατα την έρευνα αγοράς που έκανες προφανώς εσύ, άρα όσον αφορά το οικονομικό, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Από εκεί και πέρα απλά να ξέρεις ότι με η μαύρη έκδοση (καθώς και οι πρόσφατες λευκές εκδόσεις) δεν θα μπορέσεις να παίξεις αντίγραφα ασφαλείας από DVD αλλά μόνο από USB. Πλέον μικρό το κακό, καθώς αργά ή γρήγορα εκεί θα κατέληγες.. υπάρχουν παιχνίδι(α) που παίζουν μόνο από USB loaders και όχι από DVD ενώ το αντίθετο όχι.

USB loader θα μπορούσε να είναι ας πούμε κι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος; Οπότε να βάλεις εκεί αντίγραφα όλων των παιχνιδιών σου και να μην χρειάζεται να αλλάζεις καθόλου δισκάκια!

2) Όπως σου είπα και παραπάνω σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη για τις τρέχουσες τιμές στην αγορά. Δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι υπάρχει κάποια διαφορά του "πακέτου" από την "μεμονωμένη" αγορά.

Εδώ να το αναφέρω για να το ξέρουν όλοι:

Μέχρι να εξαντληθούν τα παλιά Balance Board που δίνονται πακέτο με το Wii Fit (και όχι το Wii Fit Plus), αποτελούν πιο συμφέρουσα αγορά από κάθε άποψη.

Balance Board + Wii Fit + Wii Fit Plus = 74€ + 20€ = 94€ και είσαι κομπλέ.

Balance Board + Wii Fit Plus = 120€ και δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως, απλά δίνει 25€ παραπάνω χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

3) Ας πούμε πως για την ώρα θα μπορούσες να αποφύγεις την αναβάθμιση σε 4.2 (δεν συστήνεται, αλλά "πειράζεται" εξίσου). Να ξέρεις πάντως ότι για κάθε έκδοση υπάρχει και ασφαλής τρόπος αναβάθμισης ;))

Μου προσφέρει κάτι η αναβάθμιση αυτή τη στιγμή;

4) Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο (1, 2) οδηγοί οι οποίοι σου εξηγούν τα πάντα αναλυτικότατα.

Ευχαριστώ! Προς το παρόν καλά είμαι. Θα τα διαβάσω μάλλον κατά τα Χριστούγεννα, αλλά είναι πολλά βρε παιδί μου. Εγώ ήθελα κάτι πιο απλό και άμεσο. Πολύ ανάλυση...

5) Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο wii είναι πολύ κρίμα να μην μπορείς να παίξεις multiplayer. Για καλύτερες τιμές δυστυχώς δεν γνωρίζω. Σε περίπτωση που εντοπίσεις κάτι καλό, ενημέρωσέ μας.

Δε θα κάτσω να το ψάξω να σου πω την αλήθεια. Απλά απογοητεύτηκα όταν έμαθα την τιμή.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Σήμερα το πρωί το παρέλαβα! Όμορφο είναι το άτιμο, έχει πολύ γέλιο και το Wii Fit + φαίνεται πολύ ελκυστικό. Μακάρι να με κρατήσει για καιρό, να κάψουμε καμιά θερμίδα.

Πόσο το πήρες και από που; και αν δεν κάνει να απαντήσεις άμεσα στείλε μου pm

Δημοσ.

Μπα, γιατί να μην κάνει; Το έχω ήδη αναφέρει. Όπως βλέπεις, 200€. Έχω ήδη γράψει και για τις τιμές του Balance Board. Εδώ απλά χρειάζεται να βρεις παλιό απόθεμα. Εγώ πήρα το τελευταίο κομμάτι στο κατάστημα Πλαίσιο της Λάρισας. Υπάρχει όπως φαίνεται ακόμα στο e-shop.

Δημοσ.

USB loader θα μπορούσε να είναι ας πούμε κι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος; Οπότε να βάλεις εκεί αντίγραφα όλων των παιχνιδιών σου και να μην χρειάζεται να αλλάζεις καθόλου δισκάκια!

Ακριβώς ;)

Μου προσφέρει κάτι η αναβάθμιση αυτή τη στιγμή;

Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις (με κύρια την πρόσβαση στην SD σου κατευθείαν από το menu από την έκδοση 4.0 και μετά) αλλά όσον αφορά θέματα συμβατότητας δεν υπάρχει κάποια "απαίτηση" για (πολύ πρόσφατη) αναβάθμιση.

Ευχαριστώ! Προς το παρόν καλά είμαι. Θα τα διαβάσω μάλλον κατά τα Χριστούγεννα, αλλά είναι πολλά βρε παιδί μου. Εγώ ήθελα κάτι πιο απλό και άμεσο. Πολύ ανάλυση...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είναι πολύ ανάλυση. Στην πραγματικότητα, χωρίς πλάκα, είναι πολύ πιο απλό απ' ότι νομίζεις. Εξάλλου, γι' αυτό είμαστε και εμείς εδώ.. :-)

Δημοσ.

Φίλε Manuel http://dealextreme.com/details.dx/sku.29592

http://dealextreme.com/details.dx/sku.30816

σου βγαίνει στα 33 ευρώ. Αργούν να έρθουν αλλά αξίζει τον κόπο. Εγώ έχω πάρει τα άσπρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και νομίζω πως τα συγκεκριμένα δεν είναι απομίμηση.

Δημοσ.
Ακριβώς ;)

Ε, τότε αξίζει σίγουρα τον κόπο!

Τελευταία προς το παρόν απορία: υπάρχει τρόπος να βλέπω και ταινίες από αυτόν τον δίσκο με υπότιτλους; Θα με βολέψει πολύ αυτό.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Εννοώ και σένα dkmaster.

Δημοσ.
Ε, τότε αξίζει σίγουρα τον κόπο!

Τελευταία προς το παρόν απορία: υπάρχει τρόπος να βλέπω και ταινίες από αυτόν τον δίσκο με υπότιτλους; Θα με βολέψει πολύ αυτό.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Εννοώ και σένα dkmaster.

@Manuel voila! Για να κάνεις έχεις βέβαια στον ίδιο σκληρό παιχνίδια και ταινίες, μουσική κτλ, θα πρέπει να τον χωρίσεις σε δύο partitions μιας και οι usb loaders υποστηρίζουν δικό τους format WBFS (wii backup file system) ενώ οι players FAT(32) και NTFS. Δεν το έχω δοκιμάσει, μιας και τις ταινίες στο wii τις βλέπω μέσω wifi αλλά έχω διαβάσει ότι λειτουργεί.

Δημοσ.

Α, έχω κι εγώ WiFi. Κάτι μπορεί να γίνεται κι έτσι (ακόμα πιο βολικό). Μόνο που είναι πολύ μακριά το Wii από τον iMac που εκπέμπει και δεν ξέρω αν θα είναι επαρκές το σήμα.

Δημοσ.

Οι media players του wii, να υποθέσω δεν παίζουν high definition και mkv σωστά?

Επίσης, υπάρχει πατέντα να μεταφέρω saves από την μνήμη του wii στην sd, τα οποία κανονικά δεν μπορώ να μεταφέρω? Τα κατάφερα και γέμισα ήδη την μνήμη της κονσόλας!

Δημοσ.
Οι media players του wii, να υποθέσω δεν παίζουν high definition και mkv σωστά?

Παίζουν mkv, βέβαια η ανάλυση φτάνει αυτή που υποστηρίζει το wii.

Επίσης, υπάρχει πατέντα να μεταφέρω saves από την μνήμη του wii στην sd, τα οποία κανονικά δεν μπορώ να μεταφέρω? Τα κατάφερα και γέμισα ήδη την μνήμη της κονσόλας!

>Options>Data Management>Save Data>Wii

Δημοσ.

Racquet Sports Trailer

Παιχνίδι της Ubisoft για τον Μάρτιο 2010 στο Wii. Θα υποστηρίζει MotionPlus και Your Shape camera. Tennis, Ping-Pong, Badminton, Squash, Beach Tennis (4πλο). Ελπίζουμε να έχει και Online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...