xterm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αντε να το δουμε... New Gameplay Trailers for New Super Mario Bros [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vxgn9cRBeGU&feature=player_embedded[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bmQlQ00TAGg&feature=player_embedded[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αντε να το δουμε... New Gameplay Trailers for New Super Mario Bros http://www.youtube.com/watch?v=vxgn9cRBeGU&feature=player_embedded Φαίνεται υπέροχο!!! Ανυπομονώ να το παίξω.. και αυτοί που παίζουν στο πρώτο βίντεο είναι αρκετά καλοί.. Μακάρι να βλέπαμε συνέχεια τέτοιους τίτλους
heyou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) πωλήσεις Wii 56.14 εκατομ. link Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2009 από heyou
kostacurtas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Nintendo hopes to show new Zelda game at E3 2010 Zelda producer Eiji Aonuma has told ONM to Nintendo has surprises in store at E3 2010, and he thinks that long-time Zelda fans will be in for a “fresh surprise”. “It is something we used to talk about with Mr. Miyamoto, and he and I agree that if we are following the same structure again and again, we might not be able to give long time Zelda fans a fresh surprise,” said Aonuma. “So we have been trying something new in terms of the structure of the Wii version of the new Zelda game this time. I am really hopeful that people will be surprised with the changes we have implemented for this Wii version. “I hope that we can show you something at the E3 show next year and it is something we are hopeful will be surprising.” Full thing through the link, courtesy of GoNintendo.
xrest Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 oλα τα λεφτα το νεο μαριο.πραγματικα απο το launch του metroid 3 εχω να νιωσω επιθυμια αγορας wii
noasgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 oλα τα λεφτα το νεο μαριο. Εξαιρετικό.. Ιδικά αν είσαι fan του Mario bros.
DJTaurus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το καλυτερο ξενο και ελληνικο forum για Wii.....? Eχω καταληξει στα δυο παρακατω...υπαρχει καποιο αλλο με περισσοτερα μελη? http://www.wiichat.com/forum/ http://www.ninty.gr/forum/
panosvlass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το καλυτερο ξενο και ελληνικο forum για Wii.....? Eχω καταληξει στα δυο παρακατω...υπαρχει καποιο αλλο με περισσοτερα μελη? http://www.wiichat.com/forum/ http://www.ninty.gr/forum/ Για ελληνικο δεν ξερω να σου πω, ισως το insomnia ΓΙα ξενο πιστευω το gbatemp.net εχει οτι μπορει καποιος να χρειαστει και ενημερωνει αμεσα για τις εξελιξεις.Απλα εχει βαρυνει αρκετα γιατι εχει μπει παρα πολυς κοσμος και γενικα θελει λιγο ψαξιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά, όπου να'ναι (ελπίζω) θα μου έρθει το νέο μουWii (μαύρο). Κατ' αρχάς, με λίγο ψάξιμο που έκανα, νομίζω πως (1) έκανα τη σωστότερη αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή, έτσι δεν είναι; Μιλάω για τις διάφορες εκδόσεις των Wii που κυκλοφορούν. Πχ δε γινόταν να αγοράσω έκδοση που να μην έχει το Motion Plus, σωστά; Το λέω γιατί γνωρίζω πχ ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν Balance Board με 120€ και το καινούργιο Wii Fit Plus, αλλά και παλιά Balance Board με το απλό Wii Fit σε τιμή 72€. Και ρωτάω τώρα εγώ: (2) δεν είναι προφανώς φθηνότερο να αγοράσει κανείς το παλιό Balance Board και να αγοράσει το Wii Fit Plus χωριστά; Υπάρχει κάποια διαφορά από το να αγοράσει το πακέτο αυτών των δύο που είναι ακριβότερο; Διαβάζοντας το τόπικ για το πως να παίζουμε παιχνίδια από σκληρό δίσκο, από αντίγραφα των παιχνιδιών και για το πως να βλέπουμε ταινίες, έχω καταμπερδευτεί. Ή μάλλον καλύτερα έχω πελαγώσει γιατί είναι ΠΑΡΑ πολλά αυτά που πρέπει να διαβάσω. (3) Υπάρχει κάποια αναβάθμιση που δεν πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή ώστε να έχω τη δυνατότητα να πειράξω τη συσκευή αργότερα; (4) Υπάρχουν πουθενά πολύ απλές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω, που να μην χρειάζεται να διαβάζω για 2 ώρες ή δεν το γλιτώνω το παίδεμα; Τέλος, το να αγοράσω εξτρά χειριστήρια μου φαίνεται πανάκριβο. Μαζί με το motion plus βλέπω κάτι τιμές στα 60€ (δηλαδή άμα αγοράσω 3 χειριστήρια επιπλέον, έχω αγοράσει καινούργιο Wii). (5) Υπάρχουν πουθενά καλύτερες τιμές για χειριστήρια; Έστω και μεταχειρισμένα; Γιατί μου φαίνεται κρίμα να μην μπορώ να παίξω multiplayer αλλά και κρίμα να δώσω τόσα λεφτά. Ευχαριστώ για την υπομονή σας!
nkarafo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Zangeki no Reginleiv 1st trailer http://www.youtube.com/watch?v=t_IrLpSEuek&fmt=35#t=6m13s Έχει αίμα και μάλλον φτιάχνεται σε συνεργασία με τη Nintendo!?
noasgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά, όπου να'ναι (ελπίζω) θα μου έρθει το νέο μουWii (μαύρο). Κατ' αρχάς, με λίγο ψάξιμο που έκανα, νομίζω πως (1) έκανα τη σωστότερη αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή, έτσι δεν είναι; Μιλάω για τις διάφορες εκδόσεις των Wii που κυκλοφορούν. Πχ δε γινόταν να αγοράσω έκδοση που να μην έχει το Motion Plus, σωστά; Το λέω γιατί γνωρίζω πχ ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν Balance Board με 120€ και το καινούργιο Wii Fit Plus, αλλά και παλιά Balance Board με το απλό Wii Fit σε τιμή 72€. Και ρωτάω τώρα εγώ: (2) δεν είναι προφανώς φθηνότερο να αγοράσει κανείς το παλιό Balance Board και να αγοράσει το Wii Fit Plus χωριστά; Υπάρχει κάποια διαφορά από το να αγοράσει το πακέτο αυτών των δύο που είναι ακριβότερο; Διαβάζοντας το τόπικ για το πως να παίζουμε παιχνίδια από σκληρό δίσκο, από αντίγραφα των παιχνιδιών και για το πως να βλέπουμε ταινίες, έχω καταμπερδευτεί. Ή μάλλον καλύτερα έχω πελαγώσει γιατί είναι ΠΑΡΑ πολλά αυτά που πρέπει να διαβάσω. (3) Υπάρχει κάποια αναβάθμιση που δεν πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή ώστε να έχω τη δυνατότητα να πειράξω τη συσκευή αργότερα; (4) Υπάρχουν πουθενά πολύ απλές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω, που να μην χρειάζεται να διαβάζω για 2 ώρες ή δεν το γλιτώνω το παίδεμα; Τέλος, το να αγοράσω εξτρά χειριστήρια μου φαίνεται πανάκριβο. Μαζί με το motion plus βλέπω κάτι τιμές στα 60€ (δηλαδή άμα αγοράσω 3 χειριστήρια επιπλέον, έχω αγοράσει καινούργιο Wii). (5) Υπάρχουν πουθενά καλύτερες τιμές για χειριστήρια; Έστω και μεταχειρισμένα; Γιατί μου φαίνεται κρίμα να μην μπορώ να παίξω multiplayer αλλά και κρίμα να δώσω τόσα λεφτά. Ευχαριστώ για την υπομονή σας! Αρχικά καλορίζικο. Θα σου απαντήσω εν συντομία στις παραπάνω σου απορίες και όταν με το καλό σου έρθει, θα είναι πιο εύκολο να μπούμε σε λεπτομέρειες. 1) Δεν έχω κάνει πρόσφατα την έρευνα αγοράς που έκανες προφανώς εσύ, άρα όσον αφορά το οικονομικό, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Από εκεί και πέρα απλά να ξέρεις ότι με η μαύρη έκδοση (καθώς και οι πρόσφατες λευκές εκδόσεις) δεν θα μπορέσεις να παίξεις αντίγραφα ασφαλείας από DVD αλλά μόνο από USB. Πλέον μικρό το κακό, καθώς αργά ή γρήγορα εκεί θα κατέληγες.. υπάρχουν παιχνίδι(α) που παίζουν μόνο από USB loaders και όχι από DVD ενώ το αντίθετο όχι. 2) Όπως σου είπα και παραπάνω σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη για τις τρέχουσες τιμές στην αγορά. Δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι υπάρχει κάποια διαφορά του "πακέτου" από την "μεμονωμένη" αγορά. 3) Ας πούμε πως για την ώρα θα μπορούσες να αποφύγεις την αναβάθμιση σε 4.2 (δεν συστήνεται, αλλά "πειράζεται" εξίσου). Να ξέρεις πάντως ότι για κάθε έκδοση υπάρχει και ασφαλής τρόπος αναβάθμισης ) 4) Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο (1, 2) οδηγοί οι οποίοι σου εξηγούν τα πάντα αναλυτικότατα. 5) Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο wii είναι πολύ κρίμα να μην μπορείς να παίξεις multiplayer. Για καλύτερες τιμές δυστυχώς δεν γνωρίζω. Σε περίπτωση που εντοπίσεις κάτι καλό, ενημέρωσέ μας. Αυτά (για την ώρα)
takis69tzel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά καλορίζικο. Θα σου απαντήσω εν συντομία στις παραπάνω σου απορίες και όταν με το καλό σου έρθει, θα είναι πιο εύκολο να μπούμε σε λεπτομέρειες. 1) Δεν έχω κάνει πρόσφατα την έρευνα αγοράς που έκανες προφανώς εσύ, άρα όσον αφορά το οικονομικό, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Από εκεί και πέρα απλά να ξέρεις ότι με η μαύρη έκδοση (καθώς και οι πρόσφατες λευκές εκδόσεις) δεν θα μπορέσεις να παίξεις αντίγραφα ασφαλείας από DVD αλλά μόνο από USB. Πλέον μικρό το κακό, καθώς αργά ή γρήγορα εκεί θα κατέληγες.. υπάρχουν παιχνίδι(α) που παίζουν μόνο από USB loaders και όχι από DVD ενώ το αντίθετο όχι. 2) Όπως σου είπα και παραπάνω σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη για τις τρέχουσες τιμές στην αγορά. Δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι υπάρχει κάποια διαφορά του "πακέτου" από την "μεμονωμένη" αγορά. 3) Ας πούμε πως για την ώρα θα μπορούσες να αποφύγεις την αναβάθμιση σε 4.2 (δεν συστήνεται, αλλά "πειράζεται" εξίσου). Να ξέρεις πάντως ότι για κάθε έκδοση υπάρχει και ασφαλής τρόπος αναβάθμισης ) 4) Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο (1, 2) οδηγοί οι οποίοι σου εξηγούν τα πάντα αναλυτικότατα. 5) Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο wii είναι πολύ κρίμα να μην μπορείς να παίξεις multiplayer. Για καλύτερες τιμές δυστυχώς δεν γνωρίζω. Σε περίπτωση που εντοπίσεις κάτι καλό, ενημέρωσέ μας. Αυτά (για την ώρα) Μπορώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά που ψάχνω….αλλά δεν μπορώ να βρω…ή κάπου το βρήκα αλλά δεν το κατάλαβα και το προσπέρασα… Έχω ένα Wii δανεικό ενός φίλου για να αποφασίσω αν θα το πάρω και εγώ τελικά. Το έχει κάνει update στην 4.2 και δεν το έχει ‘’πειράξει’’ ποτέ. Επειδή θέλω να δω κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν και θα κρίνουν αν θα το αγοράσω ή όχι θέλω να του κάνω softmod και να κατεβάσω αυτά τα παιχνίδια σε iso για να τα δοκιμάσω. Μου είπε ο φίλος μου όμως ότι αν κάνω softmod μετά δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet και γενικώς θα έχει προβλήματα η κονσόλα. Μπορώ αφού κάνω softmod να επαναφέρω το Wii με κάποιο τρόπο στην κατάσταση που είναι τώρα ώστε να μην φαίνεται ότι έχει γίνει softmod? Sorry αν κούρασα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα