xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 katholou asteiaki.pragmatika de blepw ti story exei ena rpg san to zelda.
apple64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Καλώς. Μια ερώτηση μόνο. Έχεις παίξει κάποιο Zelda και ποιο είναι αυτό;
xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 nai sto cube to wind waker k to ocarina pou itan sto paketo.athanates paixnidares
DimitRi_Del Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μετά απο ποσες μέρες σε πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση παραγγελίας? Εμένα με πήραν την επόμενη μέρα. Επίσεις είπαν οτι θα σταλεί στις 5 Δεκεμβρίου από Νόρτεκ, οπότε θα το έχω στις 6:)
panther_512 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 katholou asteiaki.pragmatika de blepw ti story exei ena rpg san to zelda. Όπως και το αθάνατο Lord of the Rings του Τόλκιν. Τί είναι η ιστορία? Ένα χομπιτ βρήκε ένα δαχτυλίδι και ο ανηψιός του πρέπει να το πετάξει μέσα σε ένα ηφαίστειο για να σώσει το κόσμο. Μήπως όμως, είναι το ταξίδι που κάνει την τετραλογία τόσο απίστευτη? Αν και η βασική ιδέα είναι υπερβολικά απλοϊκή, το ταξίδι για την επίτευξη του σκοπού είναι που σε συγκλονίζει. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν συγκρίνω το Zelda με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά νομίζω κατάλαβες τί εννοώ. Μπορεί ο βασικός σκελετός της ιστορίας να είναι απλοϊκός, το ταξίδι είναι όμως αυτό που σε συγκλονίζει και σε μαγεύει. Και για να πώ την αλήθεια, τα Zelda είναι τα μοναδικά παιχνίδια που μου δημιουργούν την ίδια ζεστή αίσθηση, όπως όταν πρωτοδιάβαζα την τετραλογία του Τόλκιν. Όπως ο Μπίλμπο έκανε εκείνο το μακρύ ταξίδι μέσα από λιβάδια και dungeons για να φτάσει τελικά στο Μοναχικό Βουνό και να πολεμήσει το δράκο, και όπως ο Φρόντο έκανε αυτό το τεράστιο ταξίδι για να φτάσει τελικά στη Μόρντορ, έτσι και ο Link κάθε φορά κάνει ένα μακρύ ταξίδι μέσα από λιβάδια, κάστρα και στοές για να νικήσει τον τελικό κακό. Δεν υπάρχει ούτε ένα άλλο παιχνίδι που να μου δημιουργεί αυτήν την αίσθηση.
xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 panther akribws epiases auto pou niwthw gia to zelda.to taksidi metraei k oi fatsoules me ta sinaisthimata pou ekfrazoun.me kalipses apolita:)
heyou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εμένα με πήραν την επόμενη μέρα. Επίσεις είπαν οτι θα σταλεί στις 5 Δεκεμβρίου από Νόρτεκ, οπότε θα το έχω στις 6:) Ευχαριστώ. Ειπε ενας φιλος οτι θα ρθει πιο νωρις και μη χασω ευκαιρια...
xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 se oti eipe o panther.eipa me kalipse se auto.
apple64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Λείπουν βασικά στοιχεία διαλόγου μου φένεται. Πως είναι δυνατόν να... 1. λες ότι τα zelda δεν έχουν story. 2. να λέει ο panther ότι "τα Zelda είναι τα μοναδικά παιχνίδια που μου δημιουργούν την ίδια ζεστή αίσθηση, όπως όταν πρωτοδιάβαζα την τετραλογία του Τόλκιν." Μιλάμε για το καλύτερο story ever όταν αναφερόμαστε στο LoTR!!!! 3. και εσύ να συμφωνείς;;;;;;; Εκτός αν ούτε το LoTR έχει story οπότε πάω πάσο.
xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 isws den exeis katalabei ti ennoei o panther k ti gw.ta key points pou simfwnw το ταξίδι για την επίτευξη του σκοπού είναι που σε συγκλονίζει Μπορεί ο βασικός σκελετός της ιστορίας να είναι απλοϊκός, το ταξίδι είναι όμως αυτό που σε συγκλονίζει και σε μαγεύει. auta
winmik2kx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Προφανώς ενοεί ότι το concept δεν τον ενθουσιάζει, δηλαδή είναι ο ήρωας που πρέπει να νικήσει τον κακό να σώσει την πριγκήπισσα και τον κόσμο. wait! Ποιο άλλο παιχνίδι της N μου θυμίζει? Anyway, το zelda προσωπικά μου ξυπνάει περίεργα συναισθήματα, οπότε απλά respekt.
apple64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μα σου ανέφερε την κορυφαία (εκ των κορυφαίων τουλάχιστον) ιστορία που έχει γραφτεί και σου είπε ότι ακόμη και αυτή έχει απλό concept!!! Μα είναι δυνατόν να επιμένεις ακόμη ότι το zelda δεν έχει story;;;;;
xrest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 gia to zelda milame.de to sigkrinw me to lord pounai oti kalitero exei graftei me emfasi oxi stin trilogia,alla sto sirmarilion pounai pragmatiko ergo texnis. proswpika nai o teleutaios logos pou tha s pw ti maresei sto zelda einai to story tou.to gameplay k auto pou pernas paizontas einai ola ta lefta. toulaxiston otan paizw rpg to story einai pou metra pragmatika.
apple64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συμφωνείς διαφωνώντας. To silmarillion (έτσι γράφεται) είναι χειρότερο από το LoTR. Το Χομπιτ είναι ακόμη χειρότερο (εχθές το τελείωσα!). Εξαιρετικά έργα αλλά όταν τα συγκρίνουμε με το LoTR δεν αντέχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα