nkarafo Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Metroid Prime Trilogy Τα Metroid Prime 1,2,3 όλα μαζί ως ολοκληρωμένη τριλογία σε ένα μονάχα δισκάκι. Θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στις 24-8-09 και με τιμή 49.99$ !!!!! Μέσα από το εισαγωγικό μενού, θα μπορούμε να επιλέξουμε ποιό από τα 3 παιχνίδια επιθυμούμε. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι όλα θα είναι με το νέο χειρισμό wii remote + nunchuck, με το σύστημα ξεκλειδώματος των specials όπως στο MP3, υποστήριξη 480p & widescreen. Εγώ πάντως που είχα δοκιμάσει το MP1 Jap φαίνοταν μια χαρά! http://www.metroid.com/primetrilogy/ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2009 από nkarafo
sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσφορα/ευκαιρια για οσους δεν εχουν παιξει τα Metroid...
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μόνο με ports και παλιατζούρες θα τη βγάλουν και φέτος οι Wii owners.
polakis21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 gherudos sorry αλλά το Grand Slam Tennis δεν είναι παλιατζούρα... Πολύ θα ήθελαν να το έχουν στα 360,ps3 οι κάτοχοί τους και με τέτοιο καταπληκτικό απότι δείχνει χειρισμό! Κι εγώ δεν πολυπαίζω wii αλλά κάποια πράγματα να τα παραδεχόμαστε. Γνώμη μου ότι το Grand Slam Tennis θα είναι υποψήφιο για game of the year...
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δεν μου αρέσει κανένα είδος σπόρ οπότε... Κάτι πήρε τ αυτί μου όμως για Devil May Cry 5 στο Wii και Resident Evil 5,θα γίνει μια ανακοίνωση στην Ε3.
sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε gherudos, πρεπει να εχεις περισσια χολης , ετσι? Δε χανεις ευκαιρια να σχολιασεις το οτιδηποτε αρνητικα. Κατσε εσυ παιξε ps3 και ασε τους αλλους με τις παλιατζουρες, τι ασχολεισαι? EDIT: Μπα δε νομιζω να βγει DMC και RE5 στο Wii...που το διαβασες? Αν και το RE5 παντα απορουσα γιατι δεν τον εβγαλαν στο Wii.Εφοσον βγαζουν και ξαναβγαζουν επανεκδοσεις ολων των προηγουμενων στο Wii, ποιος ο λογος που δεν εβγαλαν το 5? Με μια γενναια δοση υποβαθμισης στα γραφικα, θα μπορουσε ανετα να βγει.Προσωπικα, ξαναπαιζω το 4 στην Wii Edition και εξακολουθει να παιζει και να δειχνει εκπληκτικα, παροτι ειναι 4 χρονων
nkarafo Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Θα βγούν παιχνίδια φέτος τόσο σε Αμερική, όσο και σε Ευρώπη: The Conduit Cursed Mountain Red Steel 2 Oboro muramasa youtooden Arc Rise Fantasia Kizuna Silent Hill / Ju-On Indiana Jones Overlord 2 Boom Blox Bash Party (σε 6 ημέρες) A Boy and His Blob Διάφορα της Capcom Speed Zone (racing μοιάζει λίγο με FZero) Need For Speed : Nitro Retro Studio's new Project Ghostbusters High Voltage New Project Naruto Dead Space Dirt 2 και άλλα πολλά, πέρα από Wiiware.
vassilis_pap Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σιγά μη του αρέσουν και αυτά... Εγώ πάντως για αυτούς που θέλουν να ψαχτούν με το wii και δε το έχουν μόνο για να το βρίζουν έφτιαξα μια πρόχειρη (από μνήμης) λίστα από τίτλους του 09 που είναι πραγματικά καλά και αξίζει να τα δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε: Little King's Story Mad World Punch Out Pro 09 Anno: Create a World Boom Blox Bash Party ExciteBots: Trick Racing House of the Dead:Overkill Tenchu:Shadow Assasins Deadly Creatures Klonoa καθώς και τα "casual" EA Sports Active και οι διαφορες εκδόσεις των Guitar Hero, Rock Band. Αυτά για το 09 μόνο χωρίς να βάζουμε Wiiware, VC και GC New Control. Για μένα το 2009 είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το αντίστοιχο διαστημα του 2008 αφού ναι μεν δεν έχει SSMB και Mario Kart αλλά έχει σαφώς περισσότερους τίτλους και για όλα τα γούστα. Θεωρώ πως όποιος θέλει να παίξει με το wii του βρίσκει πολύ πράγμα (εγώ δε προλαβαίνω να παίξω ούτε τα μισά από όσα θέλω). Και φυσικά όπως είπε ο nkarafo τα καλύτερα έρχονται.
panther_512 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Metroid Prime Trilogy Τα Metroid Prime 1,2,3 όλα μαζί ως ολοκληρωμένη τριλογία σε ένα μονάχα δισκάκι. Θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στις 24-8-09 και με τιμή 49.99$ !!!!! Μέσα από το εισαγωγικό μενού, θα μπορούμε να επιλέξουμε ποιό από τα 3 παιχνίδια επιθυμούμε. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι όλα θα είναι με το νέο χειρισμό wii remote + nunchuck, με το σύστημα ξεκλειδώματος των specials όπως στο MP3, υποστήριξη 480p & widescreen. Εγώ πάντως που είχα δοκιμάσει το MP1 Jap φαίνοταν μια χαρά! ] Ο παντρεμένος πλέον πάνθηρας επέστρεψε! Για μένα προσωπικά, η τριλογία αυτή με το νέο χειρισμό είναι δώρο γάμου χαχαχαχα, μιάς και πολλές φορές αποπηράθηκα να ασχοληθώ με τα Prime 1 & 2 αλλά τα παράτησα λόγω του δυσκολότατου (κατα την άποψή μου) χειρισμού με το dual analog. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να τα ευχαριστηθώ πραγματικά. Τα καλύτερα έρχονται. PS: Το little King's story τα σπάει σε πολλαπλά επίπεδα Αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι όντως η καλύτερη του Wii
vassilis_pap Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εντελώς off topic αλλα να ζησετε και απο μενα :-D:-D
heyou Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ο παντρεμένος πλέον πάνθηρας επέστρεψε! Για μένα προσωπικά, η τριλογία αυτή με το νέο χειρισμό είναι δώρο γάμου χαχαχαχα, μιάς και πολλές φορές αποπηράθηκα να ασχοληθώ με τα Prime 1 & 2 αλλά τα παράτησα λόγω του δυσκολότατου (κατα την άποψή μου) χειρισμού με το dual analog. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να τα ευχαριστηθώ πραγματικά. Τα καλύτερα έρχονται. PS: Το little King's story τα σπάει σε πολλαπλά επίπεδα Αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι όντως η καλύτερη του Wii Να ζήσετε! Το metroid trilogy φαινεται καλη περιπτωση.
panther_512 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, τόσο εδώ όσο και στο Wii mod/hacking topic. Και στα δικά σας! (για όσους δεν έχουν παντρευτεί και θα ήθελαν να το κάνουν το λάθος στο μέλλον )
sheik Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τις θερμοτερες ευχες και απο μενα panther!!! Ελπιζω βεβαια να μη μας αφησεις μονους πλεον εδω περα γιατι χρειαζομαστε τα φωτα σου συνεχεια στην Wii mod σκηνη
panther_512 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μπα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Εδώ θα είμαστε συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα