Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 NPD Sales Results for April 2009 PlayStation 2 172K PlayStation 3 127K PSP 116K Xbox 360 175K Wii 340K Nintendo DS 1.04M wtf?! (μπεεεε)
winmik2kx Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 3-in-1 Virtual Retro Adapter Connects Old School Controllers to Nintendo Wii May 15, 2009 - City of Industry, Calif. - Backwards compatibility has reached a new level of cool with the launch of the 3-in-1 Virtual Retro Adaptor that allows gamers to connect NES, SNES, and N64 controllers directly to the Nintendo Wii video game console. By accessing the GameCube port that is built in to the Wii system, the 3-in-1 Virtual Retro Adaptor allows gamers to enjoy older, "retro" games using the original controllers for NES, SNES, and N64. The Retro Adaptor, developed by Komodo and exclusively distributed by Innex. Product Highlights: -Compatible with Nintendo Wii Virtual Console -Connects Through GameCube Port -Compatible with 1st and 3rd Party Controllers -Compatible with NES, SNES, and N64 Controllers -Analog Function Available for N64 Controllers -Suggested Retail Price: $19.99 -Launch Date: Mid June "Whether you're a young kid or middle aged gaming fanatic, the Retro Adapter is perfect for controlling all the great Nintendo titles from the last 25 years," stated Titi Ngoy, President of Innex. "The Retro Adapter allows you to step back in time and play all the classics the way they were meant to be played using the original controllers. The old school is now the new cool."
nkarafo Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Need For Speed : Nitro - Trailer Δεν δείχνει gameplay αλλά Pre-render γραφικά.
nkarafo Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πρόκειται για το sequel του Boom Blox το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο και με online υποστήριξη. http://wii.ign.com/articles/984/984737p1.html Closing Comments Bash Party is not a revolutionary sequel. This is still recognizably Boom Blox. However, it's as though EA injected the experience with a serious supply of steroids. A ridiculous amount of fantastic new levels complete with unique attributes like varying physics, great new blocks and tools, a remade presentation complemented by a robust achievements system, a Boom Bux currency to buy upgrades, and more. And, of course, the same throw-and-break mechanics that made the original so much fun are back in full. You'll be playing the title for months with friends. And the best part is, you could potentially be playing well into next year because of the superb editor and online integration. Wait until you see how easy it is to create and trade levels. If more developers took the time to approach Wii software this way, the online state of the console would be in a very different, altogether better place. 8.5
fearwhatnow Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Συμφωνα με πληροφοριες το Wii Motion Plus θα ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα ή στις 4 ή στις 11 Ιουνιου με τιμη 39.90Ε. Επισης το νεο Wii Sports θα ειναι διαθεσιμο 23 Ιουλιου με την ονομασια Resort και θα περιλαμβανει και το Motion Plus με τιμη πακετου 99Ε ή 109.90Ε. Μαλλον περιεργες οι ημερομηνιες καθως φαινεται οτι η Nintendo ανοιξε δρομο στην ΕΑ διοτι το Grand Slam Tennis κυκλοφορει στις 12 Ιουνιου..Μυλος λοιπον αφου οπως φαινεται το Resort δεν θα κυκλοφορησει ως game pack αλλα μονο με το Motion.H Nintendo λοιπον σε μια εκρηξη αυτοπεποιθησης και βασιζομενη στις μεχρι τωρα πωλησεις ειναι σιγουρη οτι θα πουληθουν πρωτα τα Motion,θα εχει μεγαλη επιτυχια το Grand Slam Tennis και ο κοσμος θα σπευσει να σκασει αλλα 100Ε για το Wii Sports Resort! Προβλεπω οτι μεσα σε 2 μερες θα εχει εξαντληθει ολο το αποθεμα Motion στα online καταστηματα..oποιος καταλαβε καταλαβε...
nkarafo Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Συμφωνα με πληροφοριες το Wii Motion Plus θα ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα ή στις 4 ή στις 11 Ιουνιου με τιμη 39.90Ε.Επισης το νεο Wii Sports θα ειναι διαθεσιμο 23 Ιουλιου με την ονομασια Resort και θα περιλαμβανει και το Motion Plus με τιμη πακετου 99Ε ή 109.90Ε. Μαλλον περιεργες οι ημερομηνιες καθως φαινεται οτι η Nintendo ανοιξε δρομο στην ΕΑ διοτι το Grand Slam Tennis κυκλοφορει στις 12 Ιουνιου..Μυλος λοιπον αφου οπως φαινεται το Resort δεν θα κυκλοφορησει ως game pack αλλα μονο με το Motion.H Nintendo λοιπον σε μια εκρηξη αυτοπεποιθησης και βασιζομενη στις μεχρι τωρα πωλησεις ειναι σιγουρη οτι θα πουληθουν πρωτα τα Motion,θα εχει μεγαλη επιτυχια το Grand Slam Tennis και ο κοσμος θα σπευσει να σκασει αλλα 100Ε για το Wii Sports Resort! Προβλεπω οτι μεσα σε 2 μερες θα εχει εξαντληθει ολο το αποθεμα Motion στα online καταστηματα..oποιος καταλαβε καταλαβε... Ρε συ αν είναι έτσι, που μπορεί να είναι έτσι, δεν ξέρω αν θα αξίζει τα 100€ το Wii Sports Resort. Θα έπρεπε να το είχαν στα 60€ περίπου. (30€ το wii motion plus + 30€ το Wii Sports Resorts). Δηλαδή, μετά αν πρόκειται να πουλάνε ολοκαίνουρια wii με wii motion plus & wii resorts, πόσο θα έχουν? 350€-400€ ?!?!
fearwhatnow Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 nkarafo, νομιζω τα μπερδεψες λιγο.Δεν προκυπτει απο πουθενα να εχει 30Ε το Resort.Εχεις δει κανενα καινουριο game στο wii να εχει 30Ε στην αφιξη του??59Ε θα εχει. Η κονσολα κανονικα θα ειναι στην τιμη που ειναι τωρα.Δεν διαφερει αλλωστε το πακετο.Τωρα π.χ. ειναι με Fit ή Sports.Δεν αλλαζει κατι.
nkarafo Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 nkarafo, νομιζω τα μπερδεψες λιγο.Δεν προκυπτει απο πουθενα να εχει 30Ε το Resort.Εχεις δει κανενα καινουριο game στο wii να εχει 30Ε στην αφιξη του??59Ε θα εχει.Η κονσολα κανονικα θα ειναι στην τιμη που ειναι τωρα.Δεν διαφερει αλλωστε το πακετο.Τωρα π.χ. ειναι με Fit ή Sports.Δεν αλλαζει κατι. Nαι το ξέρω ότι τα παιχνίδια κοστίζουν πάνω κάτω 60€ και συνήθως από Nintendo 50€, αλλά όταν είναι μια αναβάθμιση του προηγούμενου παιχνιδιού (μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό - περιμένουμε την e3) θα ήταν λογικό να το έβγαζαν σε αυτήν την τιμή που γράφω. Εγώ το σκέφτομαι όπως το Link's Crossbow Training που είχε το απλό hardware wii zapper + το παιχνίδι = ~30€. Ε τώρα το motion+ είναι πιο ακριβό σε παραγωγή, βγάλτο όλο μαζί ~60€. Τέλοσπαντων, αυτή ήταν η δικιά μου αντίληψη. Καλύτερα ας παραμείνουμε στα νέα-ειδήσεις.
winmik2kx Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τραγικό ! Αν θέλουν να βγάζουν αναβαθμίσεις για την κονσόλα και φυσικά να σε υποχρεώνουν να τις αγοράσεις (αφού τα περισσότερα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα θέλουν το + ), πρέπει να τις δίνουν με παιχνίδι στην κανονική τιμή όπως είχαν κάνει παλιότερα με το mempak του n64. Έλεος... Κάτι μου λέει ότι θα κάνουν καμιά λαμογιά και με το DSi...
polakis21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Έλεος αν έχει το wii motion plus 39.90 ευρώ! Μιλάμε για μεγάλη κλεψιά! 19.90 δολλάρια θα έχει στην Αμερική ρε αλήτες της Ευρώπης! Αν και αναγκαστικά θα πάρω 2 εγώ γιατί θα θέλω για διπλό το Grand Slam Tennis...
fearwhatnow Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δυστυχως εδω η επιβεβαιωση για τις τιμες: http://www.gamespot.com/news/6210007.html?tag=latestheadlines;title;1 Μετα απο αυτο βλεπω να εχουν πεσει κατα 5-10Ε εξω οι πληροφοριες μου για Ελλαδα..αν και λογικα δειχνει να κλειδωνει το 39.90Ε.
nkarafo Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Max & the magic marker Φοβερό παιχνίδι που θα το δούμε ως wiiware αν και μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να το βγάλουν κανονικό όπως τα εμπορικά!
supermario29 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δυστυχως εδω η επιβεβαιωση για τις τιμες:http://www.gamespot.com/news/6210007.html?tag=latestheadlines;title;1 Μετα απο αυτο βλεπω να εχουν πεσει κατα 5-10Ε εξω οι πληροφοριες μου για Ελλαδα..αν και λογικα δειχνει να κλειδωνει το 39.90Ε. Στο Amazon το εχει 28 ευρω με τα μεταφορικα.
vassilis_pap Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως από αυτό: EA Grand Slam Tennis stand alone game (Wii) @ € 39,90 και από αυτό: EA Grand Slam Tennis Bundle with Wii Motion Plus @ € 49,90 βγάζω το συμπέρασμα ότι δε μπορεί να κάνει πάνω από 20-25€ αλλιώς η διαφορά των 10 € των δύο παραπάνω είναι τελείως παράλογη Επίσης δε πιστεύω με τίποτα τα 100 για το WiiSports Resort. Πιστεύω πως λογικά και αυτό κάπου στα 50-60 θα πάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα