Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NPD Sales Results for March 2009

PlayStation 2 112K

PlayStation 3 218K

PSP 168K

Xbox 360 330K

Wii 601K

Nintendo DS 563K

RESIDENT EVIL 5* CAPCOM USA 360 938K

POKEMON PLATINUM VERSION NINTENDO OF AMERICA NDS 805K

HALO WARS* MICROSOFT 360 639K

RESIDENT EVIL 5* CAPCOM USA PS3 585K

WII FIT W/BALANCE BOARD NINTENDO OF AMERICA WII 541K

MLB '09: THE SHOW SONY PS3 305K

KILLZONE 2 SONY PS3 296K

WII PLAY W/REMOTE NINTENDO OF AMERICA WII 281K

MARIO KART W/WHEEL NINTENDO OF AMERICA WII 278K

MAJOR LEAGUE BASEBALL 2K9 TAKE 2 INTERACTIVE 360 205K

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα έχω να σας πω:

This is tennis:

http://www.gamespot.com/wii/sports/grandslamtennis/video/6208352/grand-slam-tennis-wii-motionplus-trailer?hd=1

Μακράν ότι κορυφαίο έχω δει σε ρεαλισμό και χειρισμό...

Δεν μπορω να περιμένω μέχρι τις 16/17 Ιουνίου! Δεν αντέχω!

Grand Slam Tennis στο Wii. Ο νέος βασιλιάς του τέννις...

Δημοσ.
Ένα έχω να σας πω:

This is tennis:

http://www.gamespot.com/wii/sports/grandslamtennis/video/6208352/grand-slam-tennis-wii-motionplus-trailer?hd=1

Μακράν ότι κορυφαίο έχω δει σε ρεαλισμό και χειρισμό...

Δεν μπορω να περιμένω μέχρι τις 16/17 Ιουνίου! Δεν αντέχω!

Grand Slam Tennis στο Wii. Ο νέος βασιλιάς του τέννις...

Εβγαλες καμιά άκρη με το θέμα ρεαλισμού του Μ+ που συζητάγαμε τις προάλες?

Δημοσ.

Κοίτα όπως φαίνεται από κάποιες κινήσεις του βίντεο, δεν θα αποφύγουμε κάποιες κουλές κατευθύνσεις που πρέπει να σημαδέψουμε με το wii remote. Κατευθύνσεις και κινήσεις που δεν είναι ακριβείς όπως το τέννις. Όμως με λίγη φαντασία γίνεται. Δηλαδή μπορεί να στείλεις την μπάλα προς τα εκεί που θέλεις, και ύστερα να τελειώσεις την κίνηση της ρακέτας κανονικά. Ούτως η άλλως το τελείωμα της κίνησης γίνεται αφού φύγει η μπάλα στο τέννις...

Απότι είδα πάντως το παιχνίδι είναι μακράν μπροστά από τα άλλα σε επίπεδα ρεαλισμού. Και έχει την επιλογή να τον τρέχεις εσύ τον παίκτη και όχι να πηγαίνει μόνος του...Πολυ καλό αυτό...

Αναμένουμε λοιπόν

Δημοσ.

Formula 1 2009 Preview

Ferrari is in the midst of its most fallow period since 1981, the reigning World Champion has hit the self destruct button as he struggles with an ill-designed McLaren and the car to beat had barely turned a wheel before the lights went green at last month's season opener – even in its infancy, the 2009 F1 season has had more shocks and surprises over its first handful of races than the sport has managed over the past few years. The expectation for the tie-in game is reaching fever-pitch among fans whose craving has been stoked by some of the best on-track racing for years, but Codemasters has a surprise of its own. The first fruits of the newly forged relationship between the Midlands studio and the FIA won't be coming to Xbox 360, PlayStation 3 or PC, with Formula 1 2009 being limited to releases on Wii and PSP...

i569543_formula12009preview20090423015927766000.jpg

i569544_formula12009preview20090423015925703000.jpg

Δημοσ.

Απαραδεκτα...

Δυστυχως θα βαρεθουμε να το λεμε οτι ειναι χαλια τα γραφικα των παιχνιδιων του wii (εκτος 2-3 εξαιρεσεων).

Κανα νεο για το wii motion εχουμε.Με το τεννις θα το εχουμε αραγε?

Δημοσ.

Ναι το ανακοίνωσε η νιντέντο. Το τέννις θα βγει πακέτο με wii motion+ αλλά θα πωλείται και μόνο του από 6 Ιουνίου στην τιμή των 19,99

Δημοσ.

Εντυπωσιακο το βιντεακι με το Grand slam tennis + motion plus.Βεβαια παρατηρησα καποιο lag σε καποιες κινησεις αλλα εχω την αισθηση οτι οταν θα κυκλοφορησει τελικα και θα το δοκιμασουμε αυτο δεν θα ειναι αισθητο.Anyway θα ξερουμε συντομα.

Δεν ειμαι φαν του τενις με την ενοια οτι δεν παρακολουθω αλλα περιμενω με πολυ ενδιαφερον αυτους τοςυ δυο τιτλοςυ που υποσχονται ενα προς ενα κινηση(grand slam tenis και virtua tenis 2009.

Ανοιξα ενα θεματακι για τη συγκριση των δυο αν θελετε ριχτε μι ματια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312291

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι το F1 2009 θα είναι άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια να νοιώσουμε την μαγεία της F1 στο σπίτι μας. Τα σχόλια των ανθρώπων της Codemaster είναι μάλλον απογοητευτικά αφού κατά τα λεγόμενα τους το simulation πάει περίπατο (για άλλη μια φορά) και στην θέση του μπαίνει το arcade. "We did a lot of focus groups and research before we embarked on this, and Formula 1 was a turn-off because they expected to spend an hour qualifying only to crash off a few laps into an 80 lap race"

Το GP4 συνεχίζει να είναι ότι καλύτερο υπάρχει ακόμη και σήμερα.

Τα λεφτά μου θα τα πάρει το tennis μάλλον... ;-)

Δημοσ.

+1 και απο εμένα στο τενις θα πάνε τα λεφτα μου! Αν κάνει κάποια μόνο από αυτά που υπόσχεται θα τα αξίζει. Προσωπικά έχω δει κάποια θεματάκια από τα βίντεο σε σχέση κυρίως με τον ορισμό της κατεύθυνσης αλλά συμφωνώ με το polakis πως δείχνει να είναι πολύ μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ο πλέον αναμενόμενος τίτλος του wii...

Δημοσ.

To Wii ειναι τελεια κονσολα... την εχω εδω και σχεδον 2 χρονια... δυστιχος πριν 3 βδομαδες επρεπε να κανω Format γιατι απο ενα λαθος Patch που περασα στο Homebrew δεν διαβαζε κανενα CD... Τι Εχασα?

Γυρω στα 50 Save Games (Απο τα 90κατι... τα μισα τα εχω στην Micro SD), 54 Mii που διστιχως τωρα καποια Saves δεν μπορουν να παιχτουν πια... λογο των Mii...

Εχω Wi-Fi Connection και εδω ειναι μια λιστα με games που μπορειτε να με ανταγωνιστειται...

Pro Evolution Soccer 2008

Fifa 09

Wii Music

WWE Smackdown vs Raw 2009

Animal Crossing: City Folk (Lets go to the City) <.< Εχω hackarei την πολη και οπιος θελει "Bells" (Σακουλες των 99,999$), Τηλεωρασεις,Ρουχα,Δωρα κλπ να μου πει :) Δεν εχω το Wii Speak.

Mario Kart

Και γενικα εχω μανια με το Hacking του Wii... Μπορω να εγκαταστω τα εξης, σε λιγοτερο απο 5 Λεπτα:

Homebrew Channel

Wii Opera Channel [FREE - Δωρεαν]

Αλλα μικρα προγραματακια, μεσω του Homebrew, Patch για να διαπερνα το protection στα νεα παιχνιδια... <.< Αυτο δεν σημαινει οτι παιζει αντιγραφες... κλπ...

Οπιο λοιπον επιθημη να με ανταγωνιστει... η αν θελει απλος ανταλαγη Friend Code να μου στιλει ενα μυνημα εδω ή MSN: [email protected] ;)

Δημοσ.

Ghostdog13 καλως ορισες,

Οσο αφορα το hacking του Wii καλυτερα σε αυτο το thread.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176025

Με το καλο να μοιραστεις τις γνωσεις σου μαζι σας

Καλως ορισες και παλι...

Δημοσ.

Wii exclusive Red Steel 2 confirmed for the holidays

LONDON, UK - APRIL 29, 2009 – Today Ubisoft® announced Red Steel®2, exclusively on Wii™ system from Nintendo. Red Steel remains one of the most successful Wii titles and the only brand created specifically for the launch of the platform. Red Steel 2 is being developed by Ubisoft Paris and will be available for the 2009 holiday season.

Red Steel 2 returns with an artistic style and flair created just for Wii. Set in a desert-bound, high-tech metropolis, Red Steel 2 is a revolution in the action-fighting genre, taking full advantage of the capabilities of the Wii MotionPlus™ accessory. Your movements are faithfully replicated on-screen, putting the emphasis on swinging, shooting and fun! With the ability of the Wii MotionPlus to sense the strength of a swing, you will literally be able to make an impact on your adversaries through power and precision.

“Red Steel was a unique opportunity for Ubisoft to work in tandem with Nintendo to create a title exclusively for the launch of the Wii console,” said John Parkes, EMEA marketing director at Ubisoft. “Red Steel 2 is another milestone for the company as it is the first Ubisoft title with full Wii MotionPlus integration.”

Just as Red Steel broke ground as the only third-party brand created for the launch of the Wii, Red Steel 2 will be the must-have game of Holiday 2009 for those who wish to stretch their own capacities and fully experience a game that was built from the ground up to take advantage of the Wii MotionPlus.

For more information on Red Steel 2, please visit http://www.redsteel2.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...