polakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το wii motion plus?
winmik2kx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Nintendo: Wii Motion Plus Not Delayed According to game site IGN's Wii podcast, the Wii MotionPlus is delayed. According to Nintendo, it's not. The IGN podcast, which is often privy to Nintendo announcements before they're announced, stated, "Nintendo is internally struggling with Wii MotionPlus, trying to figure out a few hiccups." These "hiccups" would mean that Wii Sports Resort would be pushed back along with the Wii MotionPlus add-on. This would make sense someone as the game is MIA on Nintendo's upcoming games list. All of this Wii MotionPlus delay talk is pure bunk, says Nintendo. Why? "No date was ever announced for MotionPlus — so technically it can't be delayed," Nintendo told game site CVG. Oh ho ho. Foiled by a technicality. Rats! Ό,τι κατάλαβες κατάλαβα! Πάντα η ninty είχε ένα θέμα με τα release dates, οπότε δεν θα το περίμενα με ανυπομονησία...
vassilis_pap Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Νέο τέννις παιχνίδι από την ΕΑ Sports για το Wii! Grand Slam Tennis που θα χρησιμοποιεί και το Wii motion plus! http://wii.ign.com/articles/960/960219p1.html Θα γίνει χαμός έτσι και έχει ρεαλιστικό χειρισμό! Καινούργιο preview από το ign μέσα σε λίγες μέρες! Hands-on with MotionPlus Grand Slam Tennis Θα συμφωνήσω απόλυτα πως δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον. Προσωπικά είμαι λάτρης των παιχνιδιών τένις από την εποχή του passing shot αν υπάρχει κανείς που το θυμάται! Εννοείται πως έχω λιώσει το τένις του wii sports αλλά τούτο εδώ δείχνει άλλο φρούτο. Για να δούμε τι θα δούμε...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 To Μαιο θα ερθει το Motion Plus.Ιουνιο κυκλοφορουν τα Grand Slam Tennis,Tiger Woods 10.Παντως αρχισε καλα η χρονια για το Wii και μαλλον το Grand Slam Tennis θα κανει τη διαφορα φετος.
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Βασικά στο preview λέει ότι αν δεν έχεις το motion plus και χρησιμοποιείς το Wiimote μόνο του, το παιχνίδι ήδη είναι ανώτερο του Wii sports tennis. Όταν βάλεις το motion plus, το παιχνίδι ανήκει πλέον σε άλλη κλάση και δεν τίθεται καν μέτρο σύγκρισης. Βασικά τα ίδια λένε και για το Tiger Woods golf με το motion plus. Το motion plus δίνει καί στα 2 παιχνίδια τέτοιο βαθμό ακρίβειας, που τα διαφοροποιεί πλήρως από τις προηγούμενες εκδόσεις. Φυσικά, αυτά τα περιμέναμε να τα κάνει το Wiimote από την αρχή που βγήκε το Wii, αλλά τέλος πάντων.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλλιο αργα παρα ποτε!Μολις εβαλα το PES 2009 και ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το 2008 σε ολους τους τομεις.Κριμα που δεν εχει την προβολη που πρεπει διοτι ειναι απλα revolution το παιχνιδι στο χειρισμο.Η ελευθερια κινησεων και αυτοσχεδιασμου που σου δινει ειναι απιστευτη.
Antretng Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 @panther_512 απλά ήταν η πρώτη προσπάθεια... σιγά σιγά βελτιώνονται όλα και όπως λέει και ο @fearwhatnow "Καλλιο αργα παρα ποτε!"
nkarafo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλλιο αργα παρα ποτε!Μολις εβαλα το PES 2009 και ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το 2008 σε ολους τους τομεις.Κριμα που δεν εχει την προβολη που πρεπει διοτι ειναι απλα revolution το παιχνιδι στο χειρισμο.Η ελευθερια κινησεων και αυτοσχεδιασμου που σου δινει ειναι απιστευτη. Σύμφωνα και με το παρακάτω site, μπορείς να παίξεις εξ ολοκλήρου με το classic controller ή με το GameCube controller, έτσι δεν είναι; http://www.officialnintendomagazine.co.uk/article.php?id=7415 ...So that's the Wii controls sorted, but what about those dedicated old-school types who would still rather play PES the way they've been doing ever since the PlayStation 2 days? Won't they still be put off by the whole 'point and drag' control system, no matter how refined it is? Thankfully that's not a problem now, because PES 2009 also allows players to use the Classic Controller instead and play with the more traditional PES controls. What's more, since the Classic Controller's D-pad is so comfortable, it's actually a great way to play 'normal' PES compared to playing it on other systems.
vassilis_pap Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ μιας και έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις επί του θέματος. Επιπλέον έχω την απορία αν το παίξεις με το classic controller (εφόσον φυσικά υποστηρίζεται) είναι όμοιο με αυτό των άλλων εκδόσεων? Είναι δηλ. σαν κάτι 2 σε ένα ή καμία σχέση? fearwhatnow τα φώτα σου...
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδια δεν εχω classic controller για να το δοκιμασω και δεν μου βγαζει επιλογη.Εχω την εντυπωση παντως οτι μονο στο co-op ο δευτερος παικτης μπορει να χρησιμοποιησει classic controller.Αλλα για ποιο λογο να παιξετε το παιχνιδι ετσι στο Wii??Δεν βγαζει νοημα.
nkarafo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδια δεν εχω classic controller για να το δοκιμασω και δεν μου βγαζει επιλογη.Εχω την εντυπωση παντως οτι μονο στο co-op ο δευτερος παικτης μπορει να χρησιμοποιησει classic controller.Αλλα για ποιο λογο να παιξετε το παιχνιδι ετσι στο Wii??Δεν βγαζει νοημα. Γιατί όπως είχε πει και ένας προηγούμενος φίλος, δεν χρειάζεται να κάνεις μαγικά για να παίξεις ένα ποδόσφαιρο. Στο κάτω κάτω δεν ξέρω και αν εξυπηρετεί αυτόν ο νέος χειρισμός. Χρειάζεται να μάθεις τα κουμπιά, τις κινήσεις χεριών του wiimote & nunchuck, συνδυασμό κινήσεων και κουμπιών και τέλος δεν πρέπει να μπερδεύεσαι με τα pointers στην οθόνη. Ειδικά στο διπλό πιστεύω πως μπερδεύεσαι εύκολα.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ε τοτε παιζεις Pes στο pc.Γιατι να παιξεις στο wii?Το τιγκαρεις και στα mods και ολα καλα.Απλα στο wii ο χειρισμος σε βοηθαει να βγαζεις πιο ωραιες φασεις και βοηθαει στην φαντασια και τη δημιουργικοτητα.Μακαρι στο pc να ειχαμε τη δυνατοτητα σε corner να κανουμε κινησεις off-ball των παικτων.Αποψη μου ειναι οτι το μελλον του football gaming ειναι σε αυτο τον χειρισμο και απ'ο,τι γνωριζω σε 2 περιπου χρονια θα υπαρξει κατι αναλογο με motion controlling απο την microsoft.
nkarafo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 ΟΚ, μπορώ να επιβεβαιώσω πως το PES 2009 παίζει εξ ολοκλήρου και με το classic controller. Δεν υποστηρίζει το GameCube controller.
privateer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 NPD Sales Results for February 2009 PlayStation 2 131K PlayStation 3 276K PSP 199K Xbox 360 391K Wii 753K Nintendo DS 588K Wii Fit w/ Balance Board (WII) 644K Street Fighter IV* (360) 446K Street Fighter IV* (PS3) 403K Wii Play w/ Remote (WII) 386K Killzone 2 (PS3) 323K Wii Mario Kart with wheel (WII) 263K Call of Duty: World at War* (360) 193K Mario Kart DS (NDS) 145K New Super Mario Bros (NDS) 144K Guitar Hero World Tour* (WII) 136K (*includes CE, GOTY editions, bundles, etc. but not those bundled with hardware)
fearwhatnow Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Απ'ο,τι φαινεται θα ανεβουν και αλλο οι πωλησεις μετα το 3μηνο του 2009 με το comeback που υπαρχει σε ποιοτικους προσεγμενους τιτλους που μαλιστα αρκετοι ειναι exclusive: 1) Deadly Creatures 2) Madworld 3) Rune Factory Frontier 4) PES 2009 5) House Of The Dead Overkill 6) Pikmin 7) Tenchu 8) Broken Sword Μεσα λοιπον σε 3 μηνες βγηκαν 8 τιτλοι που αντικειμενικα ειναι απο καλοι μεχρι πολυ καλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα