polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χαχα καλό. Εντάξει δεν θα τα ισοπεδώσω και όλα. Απλά καταγράφω την πτωτική πορεία του wii και την απογοητευση σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Εσύ μου λες δηλαδή ότι θα παρατούσες όλα τα άλλα για να παίξεις madworld?
deus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 προσωπικά το πρόβλημα είναι ο χρόνος μου και όχι τόσο το wii που τρώει σκόνη πλέον όλα σκόνη τρώνε και ψάχνω να βρω χρόνο να ξεκινήσω το zelda και το mario και το fallout 3 κλπ κλπ. αν και περίμενα περισσότερα από την nintendo θα πρέπει να βγάλει κάποια παιχνίδια που να την πάνε πιο μπροστά τώρα όχι μετά από 2 χρόνια που βγάλει την επόμενη κονσόλα.
vassilis_pap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 @Antretng Το wii fit δεν είναι παιχνίδι είναι πρόγραμμα γυμναστικής! Αν αυτό είναι αρκετά καθαρό στο μυαλό σου και ακόμα το θες τότε ναι πάρτο. Φυσικά και προσφέρει και αρκετή διασκέδαση τύπου wii sports αλλά αν το θες μόνο για αυτό τότε πιθανόν να μην αξίζει τα λεφτά του τα οποία είναι αρκετά. Για το balance board σωστά τα είπες. Είναι καλή κατασκευή (καμιά σχέση με χαζοκατασκευές τύπου GH3) και υποστηρίζεται όλο και περισσότερο αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει ο σούπερ τίτλος που θα "επιβάλει" την αγορά του (το Shaun White πάντως είναι αρκετά καλό). @deus Αχ πόσο δίκιο έχεις για το χρόνο! Προσωπικά ζηλεύω όλους αυτούς που έχουν παίξει όλα τα καλά παιχνίδια που γουστάρουν και διαμαρτύρονται για έλλειψη τίτλων
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Χαχα καλό. Εντάξει δεν θα τα ισοπεδώσω και όλα. Απλά καταγράφω την πτωτική πορεία του wii και την απογοητευση σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Εσύ μου λες δηλαδή ότι θα παρατούσες όλα τα άλλα για να παίξεις madworld? Πτωτική πορεία του Wii??? Η κονσόλα εξακολουθεί να πουλάει σαν τρελή, η Nintendo ανέβασε τη παραγωγή και πάρα ταύτα ξεπουλάει παντού, σε λίγο θα κατέχει το 50% των πωλήσεων μεταξύ Wii-XBOX360-PS3 και εσύ μιλάς για πτωτική πορεία? Και όσον αφορά την απογοήτευση. Απογοήτευση για ποιό λόγο ακριβώς? Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν καλά παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο? Άσε μας ρε polaki..... Συνέχισε να ζείς στο φανταστικό κόσμο σου με το σκονισμένο Wii σου και άναψε και κάνα κεράκι μπάς και σωθεί η κακομοίρα η Nintendo...
Antretng Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 @Antretng Το wii fit δεν είναι παιχνίδι είναι πρόγραμμα γυμναστικής! Αν αυτό είναι αρκετά καθαρό στο μυαλό σου και ακόμα το θες τότε ναι πάρτο. Φυσικά και προσφέρει και αρκετή διασκέδαση τύπου wii sports αλλά αν το θες μόνο για αυτό τότε πιθανόν να μην αξίζει τα λεφτά του τα οποία είναι αρκετά. Για το balance board σωστά τα είπες. Είναι καλή κατασκευή (καμιά σχέση με χαζοκατασκευές τύπου GH3) και υποστηρίζεται όλο και περισσότερο αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει ο σούπερ τίτλος που θα "επιβάλει" την αγορά του (το Shaun White πάντως είναι αρκετά καλό). Το έχω υπόψιν μου ότι είναι γυμναστική... και το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθώ για πολύ με το fit (είμαι κορμάρα και από μόνος μου... έχω έναν κοιλιακό και καλό :lol: )αλλά για κάποια άλλα games όπως spiderman, snowboard, box... το σκεφτόμουνα. Το χει δοκιμάσει κανείς σε αυτά τα game; Έχει καλή απόκριση ή χάνει; Ίσως θα πρέπει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα, να τερματίσω τα games που ήδη έχω και τότε βλέπω και αν θα χει βγει κανας βαρβάτος τίτλος όπως λες. Πάντως, κρίμα που δεν το πουλάνε ως ξεχωριστό περιφερειακό... πιο πολύ για το snowboard το κοίταζα
nkarafo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Oboro Muramasa Ακόμη ένα νέο Trailer (10/3/09) Μάλλον περιέχει spoilers..
kostacurtas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Resident Evil: Darkside Chronicles As reported earlier here at IGN Wii, Capcom's big Resident Evil surprise for Wii owners turned out to be Resident Evil The Darkside Chronicles, a sequel to the gun shooting game Umbrella Chronicles. Since posting that initial report, more details on the game have come our way from Famitsu. Darkside Chronicles takes place in Resident Evil 2's Racoon City. It's September 29, 1998, and the city has turned to hell due to the effects of the T-virus. Players take control of Claire Redfield and Leon S. Kennedy to deal with the undead in Umbrella Chronicles forced scrolling style... ...RE: Darkside Chronicles is currently 35% complete and is without a final release date. Expect to hear more on the game from Capcom in the near future.
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Νέο τέννις παιχνίδι από την ΕΑ Sports για το Wii! Grand Slam Tennis που θα χρησιμοποιεί και το Wii motion plus! http://wii.ign.com/articles/960/960219p1.html Θα γίνει χαμός έτσι και έχει ρεαλιστικό χειρισμό!
sheik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ενδιαφερον φαινεται αλλα το οτι εχει γραφικα τυπου Wii Sports ειναι μεγαλο μειον για μενα.
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν είναι γραφικά wii sports. Καμία σχέση. Οι παίκτες είναι κανονικοί και ο κόσμος σχεδόν 3D. Απλά είναι λίγο προς το animated οι χαρακτηρες. Δεν με χαλάει εφόσον έχει τρελό χειρισμό...
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ελπίζω μόνο να έχει επιλογή για αριστερόχειρες, γιατί μέχρι στιγμής μόνο το Wii Tennis έχει τέτοια (ή τουλάχιστον, μόνο αυτό ξέρω να έχει).
Antretng Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ελπίζω μόνο να έχει επιλογή για αριστερόχειρες, γιατί μέχρι στιγμής μόνο το Wii Tennis έχει τέτοια (ή τουλάχιστον, μόνο αυτό ξέρω να έχει). Αν θυμάμαι καλά και στο wii sports είχε επιλογή για αριστερόχειρες
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλά θυμάσαι. Σε αυτό το τένις αναφερόμουν κι εγώ.
panther_512 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Resident Evil Darkside Chronicles [gt]46617[/gt]
vassilis_pap Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Νέο τέννις παιχνίδι από την ΕΑ Sports για το Wii! Grand Slam Tennis που θα χρησιμοποιεί και το Wii motion plus! http://wii.ign.com/articles/960/960219p1.html Θα γίνει χαμός έτσι και έχει ρεαλιστικό χειρισμό! Απλώς να συμπληρώσω πως και το καινούργιο Tiger Woods επίσης της ΕΑ θα υποστηρίζει το motion plus. Δε ξέρω φυσικά πόσους μπορεί να ενδιαφέρει το γκολφ αλλά από τα preview και τα βίντεο που είδα στο ign δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και εγώ τουλάχιστον το περιμένω με ενδιαφέρον. Περισσότερα εδώ: Hands-on Tiger Woods PGA Tour 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα