Antretng Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ναι αλλα οι αλλες εχουν ενα project gotham racing, ενα forza ,ενα race driver grid, ενα gran turismo, ενα motorstorm + τα need for speed.Το Wii εχει ενα μαριο καρτ ενα excitetruck,τα need for speed και κατι αθλια αλλα που δεν ειναι καν αξια αναφορας. Ουτως η αλλως μια nintendo κονσολα ποτε δεν ειχε αποκλειστικο racing της προκοπης... Όπως είπα, με εξαίρεση κανα 2 games σε κάθε κονσόλα, ίδια χάλια είναι
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 MadWorld IGN Video Review Score:9.0 Buy this game or you're part of the problem
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φτάσαμε να παίζουμε ασπρόμαυρο παιχνίδι στο wii για να το σηκώνει το μηχάνημα και χαιρόμαστε. Και του βάζουν και 9άρια! Έλεος... Και καλά το κάνανε για καινοτομία. Καλά, ότι πείτε... Το 90% των ατόμων που έχουν πάρει wii το έχουν ήδη μετανιώσει. Οι περισσότεροι το έχουν στο ράφι και ελάχιστοι ασχολούνται ακόμα... Εγώ πάντως 1,5 χρόνο το έχω ράφι, όπως και πολλοί φίλοι μου... Καλή η καινοτομία με το χειρηστήριο αλλά μέχρι εκεί. Η νιντέντο χρειάζεται επειγόντως next-gen κονσόλα, με παρόμοιο gameplay και χειρισμό...
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Tόσο πολύ απογοητεύτηκες που το παιχνίδι πήρε ψηλή βαθμολογία? Ή θυμήθηκες τώρα, να σχολιάσεις τα γραφικά ενός παιχνιδιού του οποίου τα trailers και τα screenshots κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο. Ή να κριτικάρεις τη βαθμολογία ενός παιχνιδιού που δεν το έπαιξες κάν. Δεν πειράζει και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει και χαμηλότερες βαθμολογίες. Κακώς ταίζω τα trolls αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ..... Να μην επαναλαμβανόμαστε.... Ολα αυτά που αναφέρετε τα παιχνίδια με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τα θεωρώ τραγικά και της πλάκας για την εποχή. Αφήστε που κάποια από αυτα τα παίζω στο 360. Και αφήστε που κάποια από αυτά τα έχω γράψει και δεν τα έπαιξα καν! Εννοώ παιχνίδια επιπέδου ζέλντα και μάριο. Όχι τσου τσου ρόκετ και άλλες αηδίες για παιδάκια... Μάλιστα..... Προσπέρασες στο έτσι το Disaster Day of Crisis' date=' το Dokapon Kingdom, το De blob, το νέο Sam and Max, το World of Goo..... Και η πλάκα είναι ότι μπήκες μέσα στο Wii-hacking topic για να διαμαρτυρηθείς για τα παιχνίδια του Wii.... [b']Φιλική συμβουλή: Πούλησε το Wii σου ή χάρισέ το σε κάνα παιδάκι που θα το εκτιμήσει περισσότερο....[/b]
Antretng Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το wii ουδέποτε βγήκε ως "κονσόλα γραφικών". Άλλωστε ποτε η Nintendo δεν είχε ως στόχο τα καλύτερα γραφικά (με εξαίρεση το snes που πραγματικά είχε ίσως και τα καλύτερα γραφικά από τους ανταγωνιστές, δηλαδή mega drive και atari). Κύριο μέλημα της ήταν πάντα το gameplay... και συνήθως το κατάφερνε... οι παλιοί φίλοι της Nintendo πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν με αυτά που λέω. Δεν είναι τυχαίο ότι το game boy , το ασπρόμαυρο εκτόπισε το έγχρωμο αλλά και με μεγαλύτερη οθόνη game gear Το πρόβλημα είναι ότι παραέγινε ελκυστική η τελευταία της κονσόλα με αποτέλεσμα να την αγοράσουν και άτομα που κύριο τους κριτήριο είναι τα γραφικά... και όπως ήταν αναμενόμενο ξενέρωσαν. Εγώ προσωπικά είχα εδώ και 1.5 χρόνο xbox και μόλις πριν 2-3 μήνες την αγόρασα την κονσόλα wii... ήξερα ότι τα γραφικά δεν ήταν το δυνατό της σημείο... και όμως την αγόρασα (και ας είναι αναλογικά ακριβή πλέον... ενώ πιο παλιά αναλογικά ήταν best buy αγορά). Το αποτέλεσμα είναι να έχω το resident evil 5 στο xbox και όμως να λιώνω το resident evil 4 στο wii... να έχω ξεσκίσει στο xbox το star wars the force unleashed και όμως στο wii δεν το βαριόμουνα καθόλου!!! Ναι τα γραφικά είναι κατώτερα (ίσως και μούφα σε ορισμένα games... δεν διστάζω να το πω) όμως αυτό που κάνει τη κονσόλα wii να αξίζει δεν είναι μόνο ο χειρισμός τους (άλλωστε σε αυτό το τομέα ήταν πάντα καινοτόμα πχ το 10πληχτρο του snes, το αναλογικό του n64 κλπ)... η νοοτροπία και το gameplay των games της δεν μπορείς να το βρεις σε καμία από τις άλλες δύο εταιρίες γιατί η Nintendo κάνει αυτό που έκανε πάντα... βγάζει κονσόλα και όχι φουρνάκια παιχνιδιών.
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν είμαι κανένα τρολ φίλε. Έχω όλες τις κονσόλες, και ανάλογα με το ποιά την θεωρώ καλύτερη ασχολούμαι... Και δεν έχω στόχο τα γραφικά, ήξερα τι έπαιρνα όταν αγόραζα το wii.Αλλά δεν περίμενα ότι θα είχε μηδενική υποστήριξη σοβαρών παιχνιδιών και τραγικά τελικά γραφικά στο 85% των παιχνιδιών της.Γιατί και τα γραφικά παίζουν τον ρόλο τους. όταν είναι απαίσια όμως, δεν αντέχεις. Είπαμε ωραία η καινοτομία αλλά μέχρι εκει. Το ότι είναι 1ο σε πωλήσεις δεν λέει κάτι. Ήταν το πιο φθηνό και προσέφερε μια καινοτομία, απλά... Εγώ γράψει όλα τα παιχνίδια στο wii και τα έβαλα όλα 5 λεπτά εκτός από το μαριο και ζέλντα που τα τερμάτισα... Με 2 παιχνίδια όμως, όταν κάποιος είναι απαιτητικός gamer, δεν γίνεται δουλειά... Τώρα αν εσείς θέλετε να στηρίζετε την Νιντέντο απλά και μόνο επειδή έχετε την κονσόλα, κάντε το... Εγώ μιλάω εντελώς αντικειμενικά: Από τα wii,360,ps3 και pc που έχω, μόνο το 360 μου λειτουργεί. Τα άλλα φυτοζωούν... Υ.Γ. Όσον αφορά το madworld συγκεκριμένα, εδώ μετά βιας ξεχωρίζεις που είσαι και τί κάνεις από την αχρωμία. Πλάκα μου κάνετε?
Antretng Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν είμαι κανένα τρολ φίλε....Εγώ γράψει όλα τα παιχνίδια στο wii και τα έβαλα όλα 5 λεπτά εκτός από το μαριο και ζέλντα που τα τερμάτισα... Όχιιιιιιιιι... δεν είσαι τρολ. Έχεις παίξει όλα τα games από 5 ολόκληρα λεπτά το καθένα!!! Ρε συ χαραμίζεσαι... δεν πας να δουλέψεις στο gamespot ως κριτής; Με αυτά τα ολόκληρα 5 λεπτά πιστεύω ότι μπορείς να γράψεις ολόκληρα review. Ρε φίλε, εμείς σου κάνουμε πλάκα ή εσύ; Με 5 λεπτά μόνο γραφικά ίσως να μπορέσεις να κρίνεις (και αν...) και όχι gameplay. Και εγώ έχω xbox360 αλλά αυτό δεν το προβάλω ως επιχείρημα για το αν είμαι αντικειμενικός ή όχι. Άλλωστε τι τις θες και τις 2 (ps3 και xbox360); Ίδιες κατηγορίες games δεν έχουν; Για κανά πολύγωνο πάνω κάτω διαφορά δεν σφάζονται τα xbot με τα psfans; Αυτό που είπα είναι ότι το wii (και γενικά η Nintendo) προσφέρει πραγματικά διαφορετικά παιχνίδια.... και επιμένω ότι δεν μιλώ μόνο για το χειρισμό.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 polaki, μπήκες στο τόπικ με τα νέα του Wii με αφορμή το review του Madworld, για: - Να κράξεις για τα γραφικά του παιχνιδιού, ενώ γνωρίζουμε όλοι εδώ και ένα χρόνο για το τί γραφικά θα έχει το εν λόγω παιχνίδι, - Να μας ανοίξεις τα μάτια, χάρης των γνώσεών σου επί προγραμματισμού, 3D-graphic engines, Wii hardware και programming, ότι το παιχνίδι βγήκε ασπρόμαυρο επειδή δεν σηκώνει έγχρωμα γραφικά. - Να μας ενημερώσεις ότι έχεις πεταμένο το Wii σου εδώ και ένα χρόνο και 6 μήνες - Ότι οι φίλοι και οι γνωστοί σου, καθώς και το 90% του πληθυσμού του πλανήτη που κατέχει Wii, το έχει παρατήσει. - Και τέλος να δώσεις μέσω του Wii news topic συμβουλή στη Nintendo να βγάλει νέα κονσόλα. - Και ενώ έχεις παρατημένο το Wii ένα χρόνο και 6 μήνες, επιμένεις να γράφεις όλα τα παιχνίδια αυτής της κονσόλας, στα οποία και ανελληπώς αφιερώνεις από 5 λεπτά. Και αμφιβάλλεις που σε λέμε troll......
yiannakas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 .Αλλά δεν περίμενα ότι θα είχε μηδενική υποστήριξη σοβαρών παιχνιδιών και τραγικά τελικά γραφικά στο 85% των παιχνιδιών της. όταν έβαλα το τελευταίο call of duty τα γραφικά ήταν τόσο χάλια που μου θύμισαν εποχές Amiga.... Ούτε εγώ περίμενα γραφικά επιπέδου xbox360-pc-ps3 αλλά είναι κατώτερα του μετρίου.... όσο για το Gameplay, ωραίο αλλά δώστε μας παιχνίδια που να μην απευθύνονται σε παιδάκια....
vassilis_pap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 +1000 για τα τρολς. Αμάν πια 3 χρόνια τα ίδια "επιχειρήματα" δε βαρεθήκατε πια? Και άντε να δεχθώ πως όλα αυτά που λέτε είναι αλήθεια (που δεν είναι αλλά λέμε τώρα...) Τόση μεγάλη η ανάγκη σας να τα πείτε σε ΚΑΘΕ θέμα που αφορά το wii??? Στο κάτω κάτω εσείς που κατέχετε την υπέρτατη αλήθεια σε σχέση με τα video games μπορείτε να ασχολείστε με τις παιχνιδάρες σας και να αφήσετε και εμάς τους άσχετους και πλανεμένους να ασχολούμαστε με τα δικά μας. Τόσο δύσκολο είναι, να το καταλάβετε και να το εφαρμόσετε ε? Το τίτλο του συγκεκριμένου τόπικ φίλτατε polaki το διάβασες??? Μάλλον όχι ε? Έχουν σχέση οι απόψεις/εκτιμήσεις και τα λοιπά μπλα μπλα σου με τα νέα του wii? Προφανώς όχι! Αν δε σου αρέσει λοιπόν να σε λένε troll (και να έχουν και δίκιο) φρόντισε να βρεις κανένα ουσιαστικότερο επιχείρημα από το πόσες κονσόλες έχεις γιατί αυτό δε πείθει κανένα.
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Οκ ότι πείτε... Εσάς περίμενα να μου ανοίξετε τα μάτια... Κάντε ένα γκάλοπ για να δείτε πόσο απογοητευμένος είναι ο κόσμος από το wii, και πόσο αδιαφορούν πλέον οι περισσότεροι κάτοχοί του... Και το ότι έχω και τις 3 κονσόλες νομίζω δείχνει ότι δεν είμαι τρολ και ότι θέλω να παίζω τα καλύτερα από κάθε κονσόλα... Αν είστε 9-10 άτομα που ακόμα το στηρίζετε μπράβο σας. Για ρωτήστε παραέξω να δείτε τί γίνεται. Και όχι 10χρονα-15χρονα παιδιά. Λίγο πιο πάνω σε ηλικία... Και αν ανατρέξετε στο παρελθόν πόσταρα κι εγώ για νέα του wii. Απλά θεώρησα ότι πρέπει να ακουστεί η άποψή μου σε κάποιο τόπικ wii. Αν είμαι σε λάθος τόπικ, σορρυ... Η άποψη πάντως δεν αλλάζει...
MiltoZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το 90% των ατόμων που έχουν πάρει wii το έχουν ήδη μετανιώσει. Οι περισσότεροι το έχουν στο ράφι και ελάχιστοι ασχολούνται ακόμα... Προσωπικά, το έχω κι εγώ στο ράφι αλλά δεν το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση που το πήρα. Ασχολήθηκα αρκετά (ακόμα περισσότερο η αδερφή μου όποτε της το αφήνω) και μου έχει προσφέρει κάποιες ευχάριστες στιγμές. Τώρα θέλω να παίξω το snowboard που έχει βγει, όπως και το madworld που αν μη τι άλλο είναι ξεχωριστό. Τώρα για το αν είναι όλα καλά με το wii και την ροή σοβαρών τίτλων που σου την πέσανε, φαίνεται ξεκάθαρα και από αυτό που γράφει πάνω από το βιντεάκι. Buy this game or you're part of the problem
sheik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Επισης ο yiannakas πιο πανω λεει οτι στο τελευταιο call of duty τα γραφικα ηταν επιπεδουν amiga... Μα ειναι δυνατον?Το cod5 στο wii εχει αντικειμενικα, απο τα καλυτερα γραφικα σε παιχνιδια της κονσολας. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν φτανει ουτε κατα διανοια την ποιοτητα των αλλων εκδοσεων αλλα μην λεμε κι οτι θελουμε.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι ότι ναί, στο Wii έχει βγεί πολύ μεγάλη σαβούρα από χαζοπαίχνιδα και πολλά χαζο-ports. Αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε κυκλοφορούν πολύ καλές προσπάθειες και είναι μεγάλη βλακεία να τις σνομπάρουμε για χάρην του σνομπαρίσματος. Call of Duty War at world, Tenchu: Shadow Assassins ,House of Dead Overkill, Deadly Creatures, Madworld, ακόμα και το Rogue Trooper που αν και PS2 port, το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Ακόμα και αν είχες το Wii σου να τρώει σκόνες, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που αξίζουν να ξεσκονίσεις τη κονσόλα σου και να τα δείς.
Antretng Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ας μου επιτραπεί το offtopic, απλά δεν θέλω να ανοίγω νέο topic για μια ερώτηση, ποια είναι η γνώμη σας για το wii fit; Βλέπω ότι σιγά σιγά βγαίνουν παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη "σανίδα" του.... αξίζει τα 80 ευρώ; Γιατί το τελευταίο καιρό το σκεφτόμουνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα