Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

TRIVIAL PURSUIT COMING ON MARCH 10, 2009

Classic Party Game Comes to Wii, Xbox 360, PS3, and PS2 as Trivia Enthusiasts Battle it out for a Piece of the Pie

Round up friends and family and get ready for TRIVIAL PURSUIT! Coming to all major gaming consoles on March 10, 2009, TRIVIAL PURSUIT has been reinvented to give players an all-new experience with everybody’s favorite board game. Choose “Classic” mode to enjoy the game you know and love, play single player in “Clear the Board” mode or bet against friends to see how much they really know in the all-new “Facts & Friends” mode.

A variety of question categories and question types coupled with all-new way ways to play TRIVAL PURSUIT brings the party to the living room TV and makes this a must-have for social gatherings and get-togethers!

GAME FEATURES

· Three ways to play: Challenge your friends in “Classic” mode to play the original TRIVIAL PURSUIT game, hone your knowledge with “Clear the Board” single player mode or earn extra points by guessing whether your friends know the answer in the all-new fast playing “Facts & Friends” mode. “Facts & Friends” mode also includes six “Bonus Events” that add even more depth and replayablity.

· Track your best categories over time with your custom Trivial Pursuit profile.

· A diversity of question categories keeps gameplay fresh: Geography, Entertainment, History, Art & Literature, Science & Nature, Sports & Leisure

· Six different question types will put your trivia expertise to the test: Sliders, True or False, Multiple Choice, Images, Maps (multiple choice) and Maps (pin placement).

· Downloadable content: An all-new “Movie Pack” will be a free download for the Xbox 360 and PlayStation 3 and bundled at retail with the Wii and PlayStation 2 versions. Additional downloadable content has not been revealed.

· Release date: TRIVIAL PURSUIT will launch March 10, 2009 on Xbox 360, PlayStation2, PLAYSTATION3 and Wii.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως το mini review του Overkill το αδικεί το παιχνίδι.

Τα μόνα αντικειμενικά αρνητικά που μπορείς να βρείς στο παιχνίδι είναι τα micro-freezes που όμως δεν επηρεάζουν το gameplay καθώς και η γενική ευκολία του..

Από κεί και πέρα όμως είναι άδικο να λές ότι το παιχνίδι είναι μικρό. Θέλεις 4 ώρες να το τερματίσεις και άλλες 5 για το director's cut, αλλά ακόμα και στο πρώτο 4-ωρο να μείνεις, το overkill είναι κατα 3 ώρες μεγαλύτερο από το 99,9% των rail-shooters, τα οποία δεν ξεπερνούν την 1 ώρα.

Μόνο το UC είναι μεγαλύτερο στο Wii.

Τα γραφικά είναι καλά, δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα για το Wii, αλλά το art direction είναι πραγματικά άπαιχτο.

Και τέλος, το σενάριο και οι διάλογοι. Εντάξει, απλά δεν υπάρχουν λόγια. Το παιχνίδι κάθεται δίπλα-δίπλα στο Grindhouse των Rodriguez και Tarantino, με τη διαφορά ότι το overkill ήταν πολύ πιό απολαυστικό!

Και το τέλος του παιχνιδιού..........Ε άμα δεν κατάλαβες πού σε παραπέμπει (Braindead), τότε πιθανότατα δεν έχεις πιάσει τα αστεία του μισού παιχνιδιού....

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Θα βγει το 2009 από την Majesco Entertainment.

• Originally created for the Nintendo Entertainment System (NES) in 1989 by award-winning game designer David Crane (Pitfall!).

• Experience the charming story through an all-new, hand drawn and painted animated presentation designed exclusively for Wii.

• Teamwork is key. The boy has limited movement and range, so you must use your Blob friend to transform into useful objects to get to things or places the boy cannot access alone.

• 15 new Jelly Beans including Caramel Cannon and Bubble Gum Bubble and classic beans like the Licorice Ladder, Apple Jack, and Tangerine Trampoline transform the Blob into different tools including: a ladder, trampoline, parachute, cannon, shield and more!

• Travel through the Blobolonia Outskirts to the Emperor’s Citadel in four breathtaking worlds featuring 40 levels filled with hidden treasures!

• Battle the baddies and evil bosses that terrorize Blobolonia, including the Serpent, Quadruped Beast, and even the Blobolonian Emperor himself!

• Celebrate a boy and his blob’s 20th Anniversary with unlockable bonus content

3328282025_d6d0d77ef5.jpg

3329116656_07292fd693.jpg

3328282721_e6cd8fcd09.jpg

3328283107_62b51fb681.jpg

3329117762_31afbbc8b6.jpg

3329118194_25f014bfa5.jpg

3328284311_70bf7c9912.jpg

3328284751_7a01f9eb73.jpg

3329119262_3f8ff03494.jpg

3329119618_f29cc544d1.jpg

3329120012_dcb90abcaf.jpg

3329120344_15963658ce.jpg

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στον σχεδιασμό θα του έβαζα 10 στα 10!

Δημοσ.
Νομίζω πως το mini review του Overkill το αδικεί το παιχνίδι.

Τα μόνα αντικειμενικά αρνητικά που μπορείς να βρείς στο παιχνίδι είναι τα micro-freezes που όμως δεν επηρεάζουν το gameplay καθώς και η γενική ευκολία του..

Από κεί και πέρα όμως είναι άδικο να λές ότι το παιχνίδι είναι μικρό. Θέλεις 4 ώρες να το τερματίσεις και άλλες 5 για το director's cut, αλλά ακόμα και στο πρώτο 4-ωρο να μείνεις, το overkill είναι κατα 3 ώρες μεγαλύτερο από το 99,9% των rail-shooters, τα οποία δεν ξεπερνούν την 1 ώρα.

Μόνο το UC είναι μεγαλύτερο στο Wii.

Τα γραφικά είναι καλά, δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα για το Wii, αλλά το art direction είναι πραγματικά άπαιχτο.

Και τέλος, το σενάριο και οι διάλογοι. Εντάξει, απλά δεν υπάρχουν λόγια. Το παιχνίδι κάθεται δίπλα-δίπλα στο Grindhouse των Rodriguez και Tarantino, με τη διαφορά ότι το overkill ήταν πολύ πιό απολαυστικό!

Και το τέλος του παιχνιδιού..........Ε άμα δεν κατάλαβες πού σε παραπέμπει (Braindead), τότε πιθανότατα δεν έχεις πιάσει τα αστεία του μισού παιχνιδιού....

καταρχας δεν ειπα οτι ειναι κακο το παιχνιδι, το αντιθετο, απλα δεν το βρηκα και κορυφαιο. Για τα κοληματα ειπα και εγω οτι δεν χαλανε την τελικη εικονα. Για την ευκολια συμφωνεις και εσυ οτι ειναι αρνητικο του παιχνιδιου και νομιζω απο αυτα που μετρανε, δηλαδη χανει καμποσους ποντους γι αυτο, ειναι μερος του gameplay. Για την διαρκεια δεν το συγκρινω με αλλα σουτερς γιατι ειμαι νεος κατοχος της κονσολας και εχω τελειωσει μονο το umbrella chronicles. Σαν παιχνιδι αυτο ειναι πολυ ποιο μεστο, πολυπλοκο, καλυτερη ιστορια και πολυ μεγαλυτερο σε διαρκεια (εχω φαει τουλαχιστον 25 ωρες σε αυτο), αλλα δεν εχει τα σουπερ κουλ αλλα ταραντινο βιντεακια (ε και?). Απο αλλα σουτερς δεν εχω αποψη αλλα γενικα απο ενα παιχνιδι που κανει 70 ευρω περιμενεις να σου κρατησει καμποση ωρα και να σε προσελκυει για να επιστρεφεις σε αυτο συχνα παρολο που το εχεις τερματισει. Το βασικο στορυ το τελειωσα σε κανα 4ωρο συντομα και ανετα, τα δε βιντεακια δεν τα ειδα ολα ολοκληρα και η ιστορια δεν μου δημιουργησε κανενα ενδιαφερον, αλλα σιγουρα ειχαν πλακα και ηταν καλοφτοιαγμενα οπως και η μουσικη υποκρουση ηταν αριστη. Οι αρχηγοι το 80% απο αυτους πανευκολοι. Τα μπινελικια και η σχεση των δυο αστυνομικων δεν ηταν δα και κατι το τοσο εντυπωσιακο, ουτε οτι ο κακος ηθελε να κανει νεα την μανα του για να την πηδαει, με το συμπαθειο δηλαδη. Ωραιος ο ταραντινο, ωραιο και το braindead, καλλιτεχνικα ωραιο και το οβερκιλλ, αλλα σαν παιχνιδι ηθελε και αλλα πραγματα για να γινει κορυφη, αυτη ειναι εμενα η αποψη μου. Και οπως ειπα το directors cut επαιξα μονο τις 2 πρωτες πιστες και το παρατησα διοτι δεν καταλαβα και μεγαλη διαφορα με το βασικο στορυ.

@νκαραφο, απο σχεδιασμο οντως φαινεται πανεμορφο, αλλα ελπιζω να μην ειναι πολυ παιδικο και τυπικο πλατφορμερ.

Δημοσ.

Καλά αν είναι να περιμένουμε το Wii και να κάνουμε μαγικά με τα χέρια για να παίξουμε ένα pro με γραφικά ps2, ζήτω που χεστήκαμε...

Το έχει χάσει το τρένο ο Takatsuka προ πολλού...

Δημοσ.
Θα βγει το 2009 από την Majesco Entertainment.

• Originally created for the Nintendo Entertainment System (NES) in 1989 by award-winning game designer David Crane (Pitfall!).

• Experience the charming story through an all-new, hand drawn and painted animated presentation designed exclusively for Wii.

• Teamwork is key. The boy has limited movement and range, so you must use your Blob friend to transform into useful objects to get to things or places the boy cannot access alone.

• 15 new Jelly Beans including Caramel Cannon and Bubble Gum Bubble and classic beans like the Licorice Ladder, Apple Jack, and Tangerine Trampoline transform the Blob into different tools including: a ladder, trampoline, parachute, cannon, shield and more!

• Travel through the Blobolonia Outskirts to the Emperor’s Citadel in four breathtaking worlds featuring 40 levels filled with hidden treasures!

• Battle the baddies and evil bosses that terrorize Blobolonia, including the Serpent, Quadruped Beast, and even the Blobolonian Emperor himself!

• Celebrate a boy and his blob’s 20th Anniversary with unlockable bonus content

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στον σχεδιασμό θα του έβαζα 10 στα 10!

Πολύ όμορφο δείχνει πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Muramasa: The Demon Blade TV trailer

[gt]46453[/gt]

Kizuna: Νέο Trailer

[gt]46454[/gt]

Επεξ/σία από nkarafo
Δημοσ.

Κανα καλό racing να προτείνει κανείς; Έχω το Mario Kart... τρελό γέλιο... αλλά θα ήθελα και κάτι που να είναι τύπου need for speed. Το ξέρω ότι έχουν βγει και need for speed για wii, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας... αν δηλαδή κάποιος έπαιξε κάτι που δεν πρέπει να χάσω :)

Δημοσ.
Κανα καλό racing να προτείνει κανείς; Έχω το Mario Kart... τρελό γέλιο... αλλά θα ήθελα και κάτι που να είναι τύπου need for speed. Το ξέρω ότι έχουν βγει και need for speed για wii, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας... αν δηλαδή κάποιος έπαιξε κάτι που δεν πρέπει να χάσω :)

Racing games ΤΟΜΗ Nintendo Consoles = ΚΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ

:lol::lol::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Racing games ΤΟΜΗ Nintendo Consoles = ΚΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ

:lol::lol::lol:

Ότι έχει racing games έχει (βλέπε εδώ ) όχι βέβαια καμια τρελή ποικιλία αλλά έχει ...άλλωστε και οι 3 κονσόλες δυστυχώς πάσχουν στο τομέα των racing games :-( (με εξαίρεση κανα 2 games στη κάθε κονσόλα τα ίδια χάλια έχουν)

Έχετε κανένα να προτείνετε;:rolleyes:

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Ναι αλλα οι αλλες εχουν ενα project gotham racing, ενα forza ,ενα race driver grid, ενα gran turismo, ενα motorstorm + τα need for speed.

Το Wii εχει ενα μαριο καρτ ενα excitetruck,τα need for speed και κατι αθλια αλλα που δεν ειναι καν αξια αναφορας.

Ουτως η αλλως μια nintendo κονσολα ποτε δεν ειχε αποκλειστικο racing της προκοπης...

Δημοσ.

Mario kart και excitetruck είναι τα μόνα που αξίζουν.

Τα need for speed, πέρα από το ότι είναι ούτως η άλλως μετριότατα, έχουν και τεχνικά μικροπροβήματα που κάνουν τη κατασταση ακόμα πιό μέτρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...