spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποπο μούφα... κρίμα οι ελπίδες τόσο καιρό
spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποπο μούφα... κρίμα οι ελπίδες τόσο καιρό
epsilon753 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers Θεέ μου...
epsilon753 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers Θεέ μου...
nkarafo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όσον αφορά τα RPGs, μάλλον θα μας σώσει το "Arc Rise Fantasia" από την Marvelous. Είναι η ίδια εταιρία που θα βγάλει το No More Heroes 2 και το Muramasa The Demon Blade (Oboro Muramasa Youtouden).
nkarafo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όσον αφορά τα RPGs, μάλλον θα μας σώσει το "Arc Rise Fantasia" από την Marvelous. Είναι η ίδια εταιρία που θα βγάλει το No More Heroes 2 και το Muramasa The Demon Blade (Oboro Muramasa Youtouden).
spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όπως και το Shiren The Wanderer 3, αν ποτέ αποφασίσουν να το μεταφράσουν στα αγγλικά...
spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όπως και το Shiren The Wanderer 3, αν ποτέ αποφασίσουν να το μεταφράσουν στα αγγλικά...
heyou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποπο μούφα... κρίμα οι ελπίδες τόσο καιρό Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό. Εχεις δει πολλά άλλα καλύτερα στο Wii απο θέμα γραφικών?
heyou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ποπο μούφα... κρίμα οι ελπίδες τόσο καιρό Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό. Εχεις δει πολλά άλλα καλύτερα στο Wii απο θέμα γραφικών?
spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δεν το είπα τόσο από θέμα γραφικών (τα οποία βέβαια δε μου έκαναν καμιά ιδιαίτερη αίσθηση, ακόμα και για Wii, ίσως λόγω art direction). Απλά... πολύ action βρε παιδί μου... Τι κατάρα είναι αυτή με τις κονσόλες τις Nintendo στη μετά-snes εποχή; Με τόσες πωλήσεις παγκοσμίως και ούτε μια χούφτα rpgs, ανάθεμα!
spinnet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δεν το είπα τόσο από θέμα γραφικών (τα οποία βέβαια δε μου έκαναν καμιά ιδιαίτερη αίσθηση, ακόμα και για Wii, ίσως λόγω art direction). Απλά... πολύ action βρε παιδί μου... Τι κατάρα είναι αυτή με τις κονσόλες τις Nintendo στη μετά-snes εποχή; Με τόσες πωλήσεις παγκοσμίως και ούτε μια χούφτα rpgs, ανάθεμα!
heyou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν το είπα τόσο από θέμα γραφικών (τα οποία βέβαια δε μου έκαναν καμιά ιδιαίτερη αίσθηση, ακόμα και για Wii, ίσως λόγω art direction). Απλά... πολύ action βρε παιδί μου... Τι κατάρα είναι αυτή με τις κονσόλες τις Nintendo στη μετά-snes εποχή; Με τόσες πωλήσεις παγκοσμίως και ούτε μια χούφτα rpgs, ανάθεμα! Α ΟΚ προτιμουσες ενα πιο RPG game. Νομιζω οτι ειναι turn base rpg
spinnet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κρίνοντας από το trailer, το FF Crystal Bearers είναι 100% action rpg (και πόσο πραγματικά rpg στοιχεία έχει... μένει να το δούμε) . Η κατάσταση είναι δράμα, Turn Based RPGs είναι προς το παρόν μόνο τα: i) Arc Rise Fantasia που αναφέρει κι ο nkarafo (θα αργήσει κάνα χρόνο) ii) Shiren The Wanderer 3, της σειράς Mystery Dungeon (αν και έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση για τη μεταφορά του στα αγγλικά) iii) Dragon Quest X (ανακοινώθηκε πρόσφατα, αλλά θα αργήσει πάρα πολύ, εδώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το ΙΧ...) Από Action RPGS τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, εκτός από το Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers έχουμε να περιμένουμε τα: i) Final Fantasy Crystal Chronicles: The Echoes of Time (συνδυασμένο για Wii και DS, ιδανικό για co-op multiplayer, έρχεται σύντομα) ii) Fragile (καταχρηστικά aRPG λόγω developer... ένα πολύ ιδιαίτερο game με ωραία ατμόσφαιρα, μέσα στο 2009 λογικά) iii) Rune Factory Frontier (μεταξύ Harvest Moon και Action RPG, έρχεται σύντομα) iv) Muramasa: The Demon Blade (δισδιάστατο, μέσα στο 2009 λογικά) Υπάρχει και ένα port από το PS2 του Phantom Brave (strategy RPG), που λογικά θα το δούμε μέσα στο 2009. Πάνω-κάτω αυτά... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2009 από spinnet
nkarafo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κρίνοντας από το trailer, το FF Crystal Bearers είναι 100% action rpg (και πόσο πραγματικά rpg στοιχεία έχει... μένει να το δούμε) . Η κατάσταση είναι δράμα, Turn Based RPGs είναι προς το παρόν μόνο τα: iv) Muramasa: The Demon Blade (δισδιάστατο, μέσα στο 2009 λογικά) Πάνω-κάτω αυτά... Το Muramasa δεν είναι RPG. Είναι καθαρά action game με κάποια στοιχεία RPG πχ να μιλάς στους κατοίκους και ίσως να αγοράζεις εξοπλισμό. Αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί RPG, όπως δεν μπορεί να θεωρηθεί και το Zelda όπως πιστεύουν διάφοροι στο διαδίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα