kostacurtas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ubisoft working on Shaun White Snowboarding sequel It's no secret that Ubisoft has high hopes for Shaun White Snowboarding. They said they expect the game to sell a million copies and, so far, the game has managed to sell like scrumptious hotcakes, unloading 259,000 copies in the U.S. across the various platforms in November alone, generating $13.6 million for Ubisoft. We'd also like to point out that 40% of that figure is Wii sales. Ubisoft has liked the reception, apparently, as a sequel to the game is already underway, Shaun White confirmed. "Now that I have the knowledge and I can speak to programmers better and I understand a lot more about what's possible and what's not possible, this will all help with the next game," he said.
gherudos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το παραγγέλνεις γιατί δεν αξίζει είναι ένα σκατο port του PS2.
epsilon753 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Thanks gherudos, αυτό το ps2 μας έχει κάψει. Και το wii τρελή απογοήτευση τώρα τελευταία...
sheik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Eγω σημερα κατεβασα το Bully:Scolarship Edition και το παιχνιδακι ειναι παρα πολυ καλο και με πολυ γελιο.... Αν και παλιο,προσφερει απλοχερα διασκεδαση και τα γραφικα, αν και ειναι απλα ενα "κλικ" πανω απο το ps2, δεν ενοχλουν καθολου.
nkarafo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Απορώ πως δεν έχει αναφέρθει ακόμη: Wii Game of The Year World of Goo "...In a showdown to the death, 2D Boy's magnificent physics-drenched puzzler edged out Super Smash Bros. Brawl for this year's top award. Partly because Brawl, with its welcomed extra characters and stages, ultimately hasn't changed much from its predecessor. And partly because Goo feels so fresh and new, not to mention innovative. Full of brain-teasing puzzles and engulfed by beautifully stylized graphics, it's a WiiWare game that redefines what is possible on Nintendo's download service and simultaneously puts the majority of retail Wii games to shame. Goo is as important to WiiWare as Wii Sports is to Wii." http://bestof.ign.com/2008/wii/25.html Ένα wiiware κέρδισε τις εντυπώσεις της ομαδάς Wii IGN και ψηφίστηκε ως το καλύτερο παιχνίδι για το Wii. Μπράβο στο IGN που με αυτή την κίνηση δείχνει πόσο σημαντικό είναι το gameplay πέρα από τα γραφικά. Ένα εφευρετικότατο παιχνίδι 40-60mb κατάφερε να συναρπάσει πάρα πολλούς (hardcore/casual) gamers σε σύγκριση με hollywood-ιανές παραγωγές των dvd discs!! Trailer http://wii.ign.com/dor/objects/14230233/world-of-goo/videos/WorldOfGoo.html Στην Ευρώπη ήδη κυκλοφορεί από τις 19 Δεκεμβρίου μέσω του Wii Shop Channel (1500 points). Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2008 από nkarafo
loukas77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Καλά το World of Goo ενοείται ότι είναι game of the year. Το έχω και σε Wii και σε PC και είναι ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει. Πραγματικά αξίζει!
burnin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καληπσερα παιδια ειμαι μεταξυ wii , xbox βασικα δε θα επαιρνα wii αλλα η ιδεα και μονο του να παιζεις τενις και μποξ με τα χερια μου , μου φαινεται απιστευτη. δηλαδη βαζω 2 τηλεχειριστηρια στις γροθιες μου και βαραω στον αερα και παιζω? ειναι αληθοφανες? μονο το τενις και το μποξ με νοιαζουν πολυ. ειναι καλα ή δεν αξιζει? αλλα παιχνιδια υπαρχουν? καλα εννοω. γιατι ακουσα οτι γενικα το wii δεν εχει πολλους τιτλους. ευχαριστω
vassilis_pap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καληπσερα παιδιαειμαι μεταξυ wii , xbox βασικα δε θα επαιρνα wii αλλα η ιδεα και μονο του να παιζεις τενις και μποξ με τα χερια μου , μου φαινεται απιστευτη. δηλαδη βαζω 2 τηλεχειριστηρια στις γροθιες μου και βαραω στον αερα και παιζω? ειναι αληθοφανες? μονο το τενις και το μποξ με νοιαζουν πολυ. ειναι καλα ή δεν αξιζει? αλλα παιχνιδια υπαρχουν? καλα εννοω. γιατι ακουσα οτι γενικα το wii δεν εχει πολλους τιτλους. ευχαριστω Φίλε το τόπικ αυτό αφορά ΝΕΑ του Wii και καλά είναι να μη το γεμίζουμε με άσχετα πράγματα... Αν θέλεις κάνε τις ερωτήσεις σου εδώ: WiiMania Topic {Απορίες, Εντυπώσεις, Προβλήματα} όπου θα χαρώ (φαντάζομαι και άλλοι) να σου απαντήσουμε όποιες απορίες έχεις... Τηλεγραφικά να σου απαντήσω πως το τένις είναι πολύ διασκεδαστικό (ειδικά στο διπλό) το μποξ όμως είναι μάλλον μέτριο. Τίτλοι υπάρχουν αλλά ενημέρωσε μας και τι παίζεις. Τα λέμε...
kostacurtas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Icarian: Kindred Stories Story does have a Greek influence, but is not based on Kid Icarus Use Wiimote/Nunchk to fly Nyx IR use to control the ‘gifts from the gods’ power-ups Gifts from the Gods - move big objects, different types of shots, control wind 2-player ‘co-op’: P1 controls Nyx and P2 controls IR Over the Top studios consists of 4 people Expect the first trailer in January
nkarafo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Monster Hunter G (psp) στο Wii Σύμφωνα με κάποια νέα από το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, η φορητή έκδοση Monster Hunter του PSP θα βγει και στο Wii. http://wii.ign.com/articles/940/940965p1.html Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2008 από nkarafo
kostacurtas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Monster Hunter 3 - 8 New Scans Monster Hunter G - 5 New Scans
kostacurtas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Muramasa: The Demon Blade We find out more about Wii's best looking 2D game, and present almost eight minutes of exclusive direct feed video! At this year's Tokyo Game Show, many found Muramasa: The Demon Blade to be one of the prettiest, and also one of the simplest, games on display. Given that developer Vanillaware's spiritual predecessor Odin Sphere was far from simple, I've heard theories ranging from this being just for the TGS demo to the company wanting to move in a different direction for their Wii debut. I recently had a chance to catch up with producer Yoshifumi Hashimoto to get to the bottom of this and get an update on the game...
sebastianF13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει game στο Wii που να μοιάζει με τα minigames μουσικής ή χορού από το Rayman Raving Rabbids TV party?
geolof Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα και χρονια πολλα....!!! Σκεφτομαι μεσα στην εβγομαδα να αποκτησω και γω Wi... 1) Υπαρχουν καποιες προσφορες?καποιοες εκπτωσεις? 2) Βρηκα στο ΠΛΑΙΣΙΟ Wii Sprot Pak + Wii Fit ---->320 Ευρω... Ιδια η τιμη και στο Electroworld (μεσω Internet που κοιταξα) Αξιζει?? 3) Ειναι ευκολο να μπορεσω να "σπασω" το Wii μονος μου?Δεν εχω καποιες ιδιαιτερες γνωσεις.... 4) Ειδα οτι ειπαρχει τσιπακι και μπορεις και μεσω software....Ποια η διαφορα?Ποιο ειναι προτιμοτερο?? Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα...Καλες γιορτες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα