panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Πολύ πολύ ωραίο το βίντεο. Φέρνει λίγο από Half-life 2 θα έλεγα, τουλάχιστον στο κλίμα/ατμόσφαιρα. Κάτσε να το βάλω εδώ από το youtube Kαι από τεχνικής άποψης, το παιχνίδι είναι φοβερό, για τα δεδομένα του Wii πάντα. Για υψηλότερης ποιότητας βίντεο, πάντε στο λίνκ του heyou. Miltoz, δεν παίζει ρε φίλε αυτά που λένε. Και οι casual hardcore θα γίνουν κάποια στιγμή και το αντίστροφο. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Αν θές πιό αναλυτικά την άποψή μου για τις διάφορες αναλύσεις των ειδικών και μή, κοίταξε το αμέσως προηγούμενο πόστ μου
MiltoZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Miltoz, δεν παίζει ρε φίλε αυτά που λένε. Και οι casual hardcore θα γίνουν κάποια στιγμή και το αντίστροφο. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Σύμφωνώ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Μιλάμε για casual games, όχι casual gamers. Casual games παίζουμε συχνά όλοι μας, αλλά μία μερίδα ζητάει και κάτι περισσότερο. Περισσότερο σε πολυπλοκότητα και βάθος, απαιτούμενα skills/ experience, production value, art value, immersion, γραφικά, physics, audio, A.I. κλπ. Είναι πως την βρίσκει ο καθένας. Αν θές πιό αναλυτικά την άποψή μου για τις διάφορες αναλύσεις των ειδικών και μή, κοίταξε το αμέσως προηγούμενο πόστ μου Αυτοί που μιλάνε είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τα παιχνίδια, δεν είναι αναλυτές.
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Kοίταξε, έχεις λίγο δίκιο, έχεις λίγο άδικο. Έχω λίγο άδικο έχω και λίγο δίκιο. Τα πράματα είναι κάπου στη μέση για το Wii μέχρι στιγμής. Εφόσον μπορέσουν να κρατήσουν σταθερή ροή ποιοτικών τίτλων για εμάς που θέλουμε το κάτι τις παραπάνω, ας βγάλουνε όσα casual παίχνιδια θέλουν. Το βίντεο του The Conduit το είδες? Αν και μετά από αυτό το βίντεο δεν βρούν publisher μέσα στη βδομάδα, είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Και η πλάκα είναι οτι το engine απ'ότι φαίνεται το δίνουν προς πώληση σε όσους θέλουν να φτιάξουν παιχνίδια στο Wii....
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 MadWorld Official Trailer. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18
sheik Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Οποιος εχει την εντυπωση οτι αυτο το παιχνιδι θα κυκλοφορησει,ας σηκωσει το χερι!!!! Αντε,το πολυ πολυ αντι για αιματα να πεταγονται...κερματα
Litost Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 MadWorld... Μήπως θα έχει και κρυμμένους χαρακτήρες Mario, Princess Peach και Kirby (ξέχασα και Sonic...Sega γαρ...) Απορίας άξιον πως έβαλε το όνομα της η Nintendo ακόμη και στο trailer...
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Παίδες σταματήστε το ακατάσχετο trolling και αφήστε το thread καθαρό με ειδήσεις από τα μέλη που ενδιαφέρονται για την κονσόλα και έχουν όρεξη να ποστάρουν. Αν οπωσδήποτε πρέπει να βγάλετε το κομπλεξ σας στην κονσόλα υπάρχει και το έτερο thread με τις εντυπώσεις. Υγ1. Προσπάθησα να βρω πιο κόσμια λέξη από το κόμπλεξ, αλλά δεν νομίζω να λέγεται διαφορετικά η συνεχής επανάληψη των ίδιων αστεϊσμών τον τελευταίο 1.5 χρόνο για το wii. Ιδιαίτερα όταν αυτοί πλέον δεν στέκονται πουθενά. Υγ2. Το εμπεδώσαμε το wii είναι για παιδιά. Με την ίδια ευκολία κι εγώ λέω ότι τα xbox, ps3 είναι για οργισμένους μοναχικούς εφήβους. Τι καταλάβαμε τώρα? Υγ3. Όποιος θέλει να μου απαντήσει να μην το κάνει στο καημένο το thread, αρκετά τράβηξε. Στείλτε pm.
MiltoZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Παίδες σταματήστε το ακατάσχετο trolling και αφήστε το thread καθαρό με ειδήσεις από τα μέλη που ενδιαφέρονται για την κονσόλα και έχουν όρεξη να ποστάρουν. Αν οπωσδήποτε πρέπει να βγάλετε το κομπλεξ σας στην κονσόλα υπάρχει και το έτερο thread με τις εντυπώσεις. Υγ1. Προσπάθησα να βρω πιο κόσμια λέξη από το κόμπλεξ, αλλά δεν νομίζω να λέγεται διαφορετικά η συνεχής επανάληψη των ίδιων αστεϊσμών τον τελευταίο 1.5 χρόνο για το wii. Ιδιαίτερα όταν αυτοί πλέον δεν στέκονται πουθενά. Υγ2. Το εμπεδώσαμε το wii είναι για παιδιά. Με την ίδια ευκολία κι εγώ λέω ότι τα xbox, ps3 είναι για οργισμένους μοναχικούς εφήβους. Τι καταλάβαμε τώρα? Υγ3. Όποιος θέλει να μου απαντήσει να μην το κάνει στο καημένο το thread, αρκετά τράβηξε. Στείλτε pm. Το καημένο το thread μόνος σου το ταλαιπωρείς που επαναφέρεις ένα θέμα για το οποίο πολιτισμένα καταθέταμε τις απόψεις μας, λέγοντάς μας τρολ και κομπλεξικούς. Τώρα εμείς είμαστε κομπλεξικοί που μιλάμε για κάτι που μας ενδιαφέρει, ή εσύ που σε ενοχλούν κάποια πράγματα που ισχύουν, μόνο και μόνο επειδή αφορούν την κονσόλα της επιλογής σου?
kostacurtas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 EA dev: 'Nintendo first to crack console MMO problems' Warhammer dev predicts Nintendo will pioneer the first console-centric MMO. The MMO genre has never really taken off on consoles in the same way as on PC. It's a puzzle for developers, but if anyone can figure it out, Nintendo can, says EA Mythic creative director, Paul Barnett. The huge influence of World of Warcraft is the first creative problem for console MMOs, says Barnett, who currently busy working on Warhammer Online: Age of Reckoning. "The number-one problem of a developer of an MMO these days is it's very hard to be creative and keep your eye on the target when almost everyone has only ever played one of these games and it dominates their thinking," he told CVG. A successful console MMO would have to different, he says. "You would have to build something very console centric from the get-go. I think probably the best chance of someone doing something like that is Nintendo - doing something crazy that no one expects." He went on to say that the secret to a good console MMO lies somewhere within Rock Band. "The best example I can find for a perpetual online console game is Rock Band, with it Xbox Live community store. It's somewhere in there. I don't know what it is, but that's perhaps the closest I've seen to convincing console people to do things together, to do things online, to do things that cost money, to earn income." Why doesn't he give it a go? Simple: "I wouldn't know how to do it," admits Barnett. SSBB: 3 million in the USA Three million, it is the figure which already Super Bros Smash reached. Brawl on the level of the sales, and this only in the USA. Japan turns as for him around the 1,6 million sold specimens while Europe always awaits the exit of the title planned for the end of the next month. Samba de Amigo images Tales of Symphonia 2 images
kostacurtas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 RUMOR - Wii Music to use balance board, hitting Europe before November? Hereʼs an interesting rumor from our friends at Revogamer. We have worked with them a lot in the past, and they have a pretty good track record with rumors. They state that a reliable source has informed them that Wii Music will use the balance board as a drum pedal. The double Wiimote configuration has been kept as well, but this new feature was added. On top of that, the game may actually see a release in 2008 as we thought. The second part of the rumor has the game coming out sometime before November 2008. Purely rumor right now, but definitely sounds plausible.
kostacurtas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Wii Force Unleashed tech 'like no game before it' The Wii version of upcoming Star Wars game The Force Unleashed is, from a technical stand point, pushing Nintendo's console "like no game before it". The claim comes from Dan Wasson, producer on the Wii, PS2, PSP and Nintendo DS versions of the game, which will also be coming out on Xbox 360 and PS3. While the next-gen versions of the game use elaborate technology, including Digital Molecular Matter and Euphoria, to create realistic physics, the Wii version has been built with its own physics engine and includes an exclusive multiplayer head-to-head Duel Mode. Wasson told VideoGamer.com at the game's recent hands-on event in London: "From the beginning we knew that the next-gen version had Euphoria and we couldn't do that. So we built a physics engine from the beginning to get a lot of objects on the screen and make them be able to fly really fast, which is always tough." "The Force Unleashed is so fast and it moves so quick that it presents a lot of challenges. The game's running 640 x 480 on the Wii, which is a little bit better resolution than other games which are 640 x 400. It looks really crisp, the aspect ratio, the textures scale appropriately, there's real time light from shadows." He added: "This is our first game on the Wii with these guys so we feel there's more to come."
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Fatal Frame: The Mask of the Lunar Eclipse Wii Πόσο ακόμα θα περιμένω....
nkarafo Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Κυκλοφόρησε από σήμερα το WiiWare στην Ευρώπη. Wii Shop Channel -> WiiWare ... και αδειάστε λίγο χώρο στο wii γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για ανακατανομή μνήμης.
peris72 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Κυκλοφόρησε από σήμερα το WiiWare στην Ευρώπη. Wii Shop Channel -> WiiWare ... και αδειάστε λίγο χώρο στο wii γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για ανακατανομή μνήμης. Μισό για να καταλάβω. Μπορούμε και κατεβάζουμε τα παιχνίδια όπως στην VC. Demo θα υπάρχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα