Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την ακριβεια 82,99? σε μεγαλη γερμανικη αλυσιδα ηλεκτρικων.

τι να σε κανω ρε φιλιμονακο που μου τα λες και κατοπιν εορτης αλλα και κρυπτογραφημενα!! :-D

τεσπα, μεγαλη γερμανικη αλυσιδα -βλεπε mediamarkt- το εχει 99ε.

το πηρα, και....

οποιος νομιζει οτι game of the year ειναι το gta ή καποιο αντιστοιχο... ειναι πολυ πισω!!

wiiFit και τα μυαλα στα καγκελα!!!

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μια ζωή έπαιζα παιχνίδια στο πισι και τώρα έφτασα σε μία στασιμότητα.... σκέφτομαι για το wii αλλά δεν θέλω παιδικά στυλ mario... αξίζει κανένα First person shooter με lightgun?

υπάρχει κάποιο μαγαζί που να τσιπάρει?

ευχαριστώ

Φίλε ήμουν στην ίδια φάση μαζί σου. Είμαι μεγάλος δε λέω πόσο :-D και στα video games ένιωθα εδώ και χρόνια μια στασιμότητα. Πιστεύω πως για τη φάση που είσαι το wii πρέπει να το κοιτάξεις οπωσδήποτε. Δίνει άλλο αέρα στο gaming αν και πολλούς αυτό τους χαλάει. Επειδή σε βλέπω αρνητικό με παιχνίδια τύπου mario και Nintendo γενικότερα θα σε συμβούλευα να τα κοιτάξεις και μάλιστα σχολαστικά γιατί όσο και αν φαίνονται παιδικά στην αρχή, έχουν κάτι που σε κάνουν να κολλάς και να μη ξεκολλάς με τίποτα. Αν παρόλα αυτά καταλήξεις πως το στυλ της Nintendo δε σου πάει τότε το wii είναι δύσκολη απόφαση για σένα γιατί καλώς η κακώς η μαμά Nintendo είναι το σημαντικότερο χαρτί στο software του wii και όπως και να το κάνουμε αν αποκλείσεις τους τίτλους αυτούς έχεις σημαντικό πλήγμα στη ποιότητα του. Για shooters και lightgun σου απάντησαν νομίζω. Καλύτερο θεωρείται το ΜΡ3 χωρίς να υποστηρίζει lightgun. Αν θες lightgun το καλύτερο είναι το RE:Umbrella Chronicles.

Δημοσ.
Φίλε ήμουν στην ίδια φάση μαζί σου. Είμαι μεγάλος δε λέω πόσο :-D και στα video games ένιωθα εδώ και χρόνια μια στασιμότητα. Πιστεύω πως για τη φάση που είσαι το wii πρέπει να το κοιτάξεις οπωσδήποτε. Δίνει άλλο αέρα στο gaming αν και πολλούς αυτό τους χαλάει. Επειδή σε βλέπω αρνητικό με παιχνίδια τύπου mario και Nintendo γενικότερα θα σε συμβούλευα να τα κοιτάξεις και μάλιστα σχολαστικά γιατί όσο και αν φαίνονται παιδικά στην αρχή, έχουν κάτι που σε κάνουν να κολλάς και να μη ξεκολλάς με τίποτα. Αν παρόλα αυτά καταλήξεις πως το στυλ της Nintendo δε σου πάει τότε το wii είναι δύσκολη απόφαση για σένα γιατί καλώς η κακώς η μαμά Nintendo είναι το σημαντικότερο χαρτί στο software του wii και όπως και να το κάνουμε αν αποκλείσεις τους τίτλους αυτούς έχεις σημαντικό πλήγμα στη ποιότητα του. Για shooters και lightgun σου απάντησαν νομίζω. Καλύτερο θεωρείται το ΜΡ3 χωρίς να υποστηρίζει lightgun. Αν θες lightgun το καλύτερο είναι το RE:Umbrella Chronicles.

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον βασίλη. Ο έλεγχος των παιχνιδιών είχε βαλτώσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Όταν είδα τον χειρισμό του wii ένιωσα αμέσως μια φρεσκάδα (σαν αποσμητικό ένα πράμα!). Και να φανταστείς σαν hardcore gamer (μην χέσω!) που ήμουνα (τώρα με το wii είμαι casual, όπως λένε πολλοί όψιμοι gamers, 18 χρονών και κάτω!) αδιαφορούσα για την νιντέντο και τα παιχνίδια της, τα οποία θεωρούσα παιδικά. Που να ήξερα ότι θα έπαιζα ένα μήνα zelda και θα θεωρούσα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς το super paper mario! Τελίκα η προκατάληψη είναι κακό πράγμα!

Γενικά φίλε yiannaka πλέον στο wii υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια που δεν έχουν σχέση με την αισθητική της nintendo. Το θέμα είναι αν σου αρέσει να συμμετέχεις ενεργά στο gameplay των παιχνιδιών (κάποιοι άλλοι το λένε να χτυπιέσαι σαν τρελός!). Πχ. στο no more heroes μία αφεντικίνα (αυτή με το μπαστούνι του baseball για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι) ίδρωσα κυριολέκτικά για να την σκοτώσω!

Δημοσ.

Medal of Honor Heroes 2 δαγκωτό.

Καλύτερος χειρισμός και από του Metroid Prime 3 και μακράν ο καλύτερος χειρισμός για FPS σε κονσόλα.

Σύν το ότι είναι 2 παιχνίδια σε 1 (campaign, arcade), σύν 32 player online.

Το Call of Duty μπορείς να το διαγράψεις από τη μνήμη σου...

Δημοσ.
Πρώτη μου μέρα με το Wii, ποιό FPS να πάρω, το medal of honoro Heroes 2 ή το Call of duty?

ευχαριστώ

Με γεια!

Με τη πρώτη ευκαιρία αναμένουμε εντυπώσεις από τις FPS εμπειρίες σου :-)

Δημοσ.
Πρώτη μου μέρα με το Wii, ποιό FPS να πάρω, το medal of honoro Heroes 2 ή το Call of duty?

ευχαριστώ

Ούτε για αστείο Call of duty.... :shock:

Το mp3 πάντως έχει πολύ καλό χειρισμό..

Για medal of honor δεν ξέρω και μάλλον θα έπρεπε να μάθω...

Παίζει κανείς απο εδώ οnline mohh2?

Δημοσ.

το έχω ενώσει με μία 1080p 46άρα LCD, αξίζει η αγορά του composite καλωδίου, θα έχει φανερή διαφορά?

νσ ριψοκινδυνεύσω να δώσω να το τσιπάρουν? μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να βγει κάτι χωρίς μοντάρισμα, για να μην χάσω την εγγύηση?

ευχαριστώ

Δημοσ.
το έχω ενώσει με μία 1080p 46άρα LCD, αξίζει η αγορά του composite καλωδίου, θα έχει φανερή διαφορά?

νσ ριψοκινδυνεύσω να δώσω να το τσιπάρουν? μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να βγει κάτι χωρίς μοντάρισμα, για να μην χάσω την εγγύηση?

ευχαριστώ

Σαφώς και να πάρεις το component καλώδιο. Θα δείς πολύ πιό καθαρή εικόνα.

Οι εξελίξεις όσον αφορά το μοντάρισμα κάθε μέρα τρέχουν και καινούργια πράγματα βγαίνουν στη φόρα.

Αλλά, το software-mod μπορεί να έρθει αύριο, μπορεί να μήν έρθει και ποτέ.

Δημοσ.

Nintendo Announces Worldwide Mario Kart Wii Tournaments

Do you have the skills to compete?

Nintendo has thrown down the gauntlet for Mario Kart Wii racers worldwide. Now it's time to see who's up to the challenge, as players take on the world in Mario Kart Wii Tournaments.

Every few weeks, a new tournament will appear on the Mario Kart Channel, an online feature that not only allows players to compete in tournaments, but also exchange race data with friends. Tournaments might take the form of a challenge for players to race a certain course as fast as they can with specific characters, or to collect a number of coins on a course using the Wii Wheel™ accessory or another control setup. They can feature unique rules or obstacles on the course.

The first tournament, which appears today, directs racers to compete for the fastest time on the Mario Circuit. Look closely though – something may be different. Players can attempt the challenge as often as they like during the duration of the tournament. Their best time will be recorded and added to the worldwide rankings, allowing players to see how they stack up against the best racers from around the world.

Nintendo Looking into Flash Memory Solution

For the most avid Wii players out there.

Nintendo's recent earnings report was full of great news for investors as the company's fortunes soared to record highs. But what does it all mean for gamers?

Company president Satoru Iwata provide some hints in a Q&A session following the company's press briefing last week. Today, Nintendo provided an English transcript of that session.

Iwata spoke at length on a number of issues, but one in particular caught our eye: the hot topic of the Wii's limited flash memory. Said Iwata, "Statistically speaking, it is true that there are a small number of customers who feel that the flash memory is too small, while many others find that they have plenty of memory. However, because this small number of people are none other than the most avid players, we know we have to review the best possible solution to eliminate their inconvenience."

So keep on complaining, Nintendo fanatics, and you may one day have full access to your virtual Wii games collection without having to delete stuff.

Valve feels the Wii love

"There's a lot of desire internally to do something for kids," says Doug Lombardi

Valve, arguably one of the best developers of games with dirty, great big guns, has a keen interest in making a game for kids.

"There's a lot of people at Valve who are parents and would love to make a game for kids," Valve's Doug Lombardi told us recently.

"We all play the Wii a lot and we think that the proper way for Valve to approach the Wii would be to make something cool designed specifically for it." he added, when quizzed on the possibility of Valve venturing away from its usual FPS scene.

"I mean, I'm not making any announcements", he continued, "but there's a lot of desire internally to do something for kids, do something on the Wii."

Δημοσ.
αγοράζετε παιχνίδια από το Play.com?

εδώ είναι κάπως τσιμπημένα

Εννοειται πως τα αγοραζω απο το play. Μονο αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα απο το Play και βιαζομαι να το αγοραζω το παιρνω απο Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...