EKTELESTES Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Ξαναλέω, το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ !!!! Εννοείται πως αν κάποιος είναι τεμπέλης εκ φύσεως, δε πρόκειται να ασχοληθεί και πολύ.... πάντως ακόμα και άτομο που βαριόταν να κουνηθεί, φανατίστηκε μόλις άρχισε να παίζει, αφού τον έβαλα με το ζόρι (!) Μετά δε ξεκολλούσε με τπτ !! 8 άτομα φίλοι - γνωστοί συγγενείς το έχουν δοκιμάσει, και ΟΛΟΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Ευάγγελο πιο πάνω, απλά να πώ οτι με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ, πολύ καλύτερο απο το Wii Sports / Play κλπ. Είναι κάτι πραγματικά πρωτότυπο και το καλό είναι οτι λειτουργεί σχεδόν ΤΕΛΕΙΑ. Όσο για τα αρνητικά του, μόνο 1 του έχω βρει ( αυτό που λέει ο Ευάγγελος πιο πάνω είναι πολυ δύσκολο να το κάνει για το κάθε άτομο ξεχωριστά κλπ, προτείνει το παιχνίδι όμως ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ασκήσεων για καλύτερη εκγύμναση συγκεκριμένων σημείων ). Το μόνο που λείπει είναι η δυνατότητα HOT-SEAT , ώστε να κοντράρεσαι άμεσα με φίλο, χωρίς να χρειάζεται να πας πίσω να διαλέξεις το δικό του Mii κλπ.
nyne Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Καλο ειναι το παιχνιδι το θεμα για μενα ειναι να βγουν και αλλα που να υποστηριζουν το balance board γιατι ειμαι σιγουρος οτι καποτε θα το βαρεθουμε το wii fit.Προς το παρον καλη YOGA!
EKTELESTES Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Απ όσο διάβασα σε άλλο φόρουμ, πέρα απο το Family Ski που κυκλοφορεί ήδη στα γνωστά στέκια και είναι κυρίως στα αγγλικά, έχουν ανακοινωθεί άλλοι 10 τίτλοι για το fitboard οι οποίοι είναι ΗΔΗ στα σκαριά σύμφωνα με αυτό http://www.joystiq.com/2008/02/21/reggie-over-10-wii-balance-board-games-in-development/
heyou Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μακαρι να μπορούσα να δω το Wii Fit, απλώς δεν μπορώ να δωσω τοσα χρήματα. Θεωρώ υπερβολικό το ποσό.
pan-pan Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλησπερα. Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το Wii με την οθονη του pc? Εχει εισοδο HDMI DVI και VGA.
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 η πιο καλη λυση
heyou Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Rumor; Metroid Prime Trilogy Heading to Wii From Pressthebuttons.com, this rumor states that the trilogy pack will refine Primes 1 and 2 with Wii controls to equal those of the third game, and sell them all together as a full-priced title.
FISHERMAN Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μετά από ενα μαραθώνιο στο wii fit οχι από εμένα αλλά από την κοπελιά που έχει φάει τα χρόνια της στα γυμναστήρια μπαλέτο αερόμπικ κλπ κλπ έφαγε τρελό κόλημα και έσπαγε τα ρεκόρ το ενα μετά το άλλο...εγώ στον καναπέ εξουθενώθηκα και μόνο που κοιτούσα..και πάλι μπράβο στην Νιντέντο!!
EKTELESTES Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Που να ξεκλειδώσετε και όλα τα παιχνίδια / ασκήσεις Fisherman
kostacurtas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Alone in the Dark on Wii Interview Everything you need to know about the Wii version of the game. We all know that the grand daddy of the survival horror genre – Alone in the Dark – is making a comeback, but most of the focus out there to date has been on the Xbox 360, PC and PS3 versions. But what about the Wii? Granted, Wii owners haven't had much luck with multi-system releases so far, with most ports being average at best, but will Alone in the Dark be different? We got in touch with Maxime Loppin, the Producer of Alone in the Dark Wii at Atari to find out... Και ενα καινουργιο video απο την εκδοση για Wii, ειναι στα Γαλλικα αλλα δειχνει το χειρισμο και in-game γραφικα.
FISHERMAN Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Πάντως βελτιώνει και την σεξουαλική ζωή...έχει αλλάξει τη ζωή μου το wii fit...xixi Τούφα με βάζεις σε σκέψεις πάλι..καλό χρυσό το χcv1080 αλλά δεν παίζουν μερικά παιχνίδια καθώς και το gamecube λόγω της ανάλυσης ή μάλλον των hz. Με το vdigi αν κατάλαβα καλά όλα παίζουν κυριλέ?
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Το ειδα σημερα στα 85? και το σκεφτηκα για μια στιγμη. Πειτε ρε παιδια εντυπωσεις. Αξιζει? πρεπει να εχει πλακα. που το ειδες 85? κανονικα εχει 99..
yiannakas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 μια ζωή έπαιζα παιχνίδια στο πισι και τώρα έφτασα σε μία στασιμότητα.... σκέφτομαι για το wii αλλά δεν θέλω παιδικά στυλ mario... αξίζει κανένα First person shooter με lightgun? υπάρχει κάποιο μαγαζί που να τσιπάρει? ευχαριστώ
nkarafo Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 μια ζωή έπαιζα παιχνίδια στο πισι και τώρα έφτασα σε μία στασιμότητα.... σκέφτομαι για το wii αλλά δεν θέλω παιδικά στυλ mario... αξίζει κανένα First person shooter με lightgun? υπάρχει κάποιο μαγαζί που να τσιπάρει? ευχαριστώ Μαγαζί: grmods (δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα θεωρείται διαφήμιση) Εγώ δεν θα σου πρότεινα να έπαιζες FPS μόνο με lightgun. Θα πρότεινα να έπαιζες Medal of Honor 2 : Heroes με wiimote + nunchuk, Metroid Prime 3 και ένα άλλο το οποίο δεν είναι καθαρό fps, το Umbrella Chronicles. Και θα βγει στο μέλλον ένα πολλά υποσχόμενο fps που ονομάζεται the conduit. Πολλές λεπτομέρειες ακόμη δεν γνωρίζουμε αλλά και ούτε πότε θα βγει.
FILIM0N Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πρεπει να εχει πλακα. που το ειδες 85? κανονικα εχει 99.. Για την ακριβεια 82,99? σε μεγαλη γερμανικη αλυσιδα ηλεκτρικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα