heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Paidia na rwtisw kati? Molis eida apo proigoumeno post oti to wii sto site tis nortec einai se periorismeni dia8esimotita. Egw 8elw na parw to wii otan kikloforisei, alla skeftomoun oti isws einai kalitera na paw to prwi se kapoio magazi (px plaisio, multirama, germano, mediamarkt, fnac,...) kai na to parw "sta xeria mou" giati an to parageilw apo to e-shop tis nortec isws na iparxei kapoio mpleximo h' ka8isterisi. Telika me simbouleuete kalitera na to kanw twra pre-order apo Nortec? Yparxei diladi i periptwsi efoson i nortec leei oti einai hdh periorismeno, telika na eksantli8ei apo tin idia ti Nortec kai etsi na min paei kanena wii sta magazia (h' na pane 1-2 se ka8e magazi) stis 8 Dekembriou, alla argotera ? Exete xanaparei kati me pre-order apo ti Nortec kai itan ola ok? Episis an den kanw la8os den xreiazetai pistwtiki karta, ali8euei? Sorry gia tis polles (paromoies) erwtiseis. Ειναι περιορισμένης διαθεσιμότητας για το e-shop της Νορτεκ οχι για τα άλλα καταστήματα. Λογικά (ετσι κανει και το Play) θα σου ταχυδρομήσουν το Wii πιο νωρίς για να το πάρεις αν γίνεται στις 8/12. Τώρα βέβαια απο το Play μου αργούν και κανα δυο μερούλες αλλα εκεί το στέλνουν απο Αγγλία. Εκεί είναι η διαφορά.
kostacurtas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 More Virtual Console games IGN has received an updated list of Virtual Console games from the ESRB. Here are the ones we learned of last night… * Duck Hunt (E for Everyone) * Hoganʼs Alley (E for Everyone) * Kid Icarus (E for Everyone) * Kirbyʼs Adventure (E for Everyone) * Pilot Wings (E for Everyone) * Pro Wrestling (E for Everyone) * Punch-Out (E for Everyone) * Wild Gunman (E for Everyone) Now here are the ones that were just announced today… * Mario RPG: Legend of the Seven Stars (Super NES; rated E for Everyone) * Kirbyʼs Super Star (Super NES; rated E for Everyone) * Mario Kart 64 (Nintendo 64; rated E for Everyone) * Starfox 64 (Nintendo 64; rated E for Everyone) * Super Metroid (Super NES; rated E for Everyone) * Kirbyʼs Dream Land 3 (Super NES; rated E for Everyone) * The Legend of Zelda: The Ocarina of Time (Nintendo 64; rated E for Everyone) * Excitebike (NES; rated E for Everyone) * Ice Climber (NES; rated E for Everyone) * Dr. Mario (NES; rated E for Everyone) * Mario Brothers (NES; rated E for Everyone) * Ice Hockey (NES; rated E for Everyone) * Soccer (NES; rated E for Everyone) Υ.Γ: Το Mario RPG: Legend of the Seven Stars ειναι απιστευτο παιχνιδι!
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ο Παπασωτηρίου ξεκίνησε pre-orders Οι τιμές των παιχνιδιών είναι στα 59.99 ευρώ. Επειδή μας έχουν πρήξει με τα δεκαδικά, θα δίνω 60 ευρώ στο κατάστημα αλλά θα ζητώ τα ρέστα του ενός λεπτού ! χαχαχαχαχα 8)
panther_512 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Πολύ ωραίο το review του N(intendo)Gamer. Ειδικά το multiplayer mode με τις μυστικές αποστολές είναι όλα τα λεφτά!
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ποπο, θα φαληρίσω! Ψήνομαι και για Red Steel! Zelda + Play + Red Steel = 160:o
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δειτε την παραγωγή του Wii και σε βίντεο http://www.aussie-nintendo.com/index.php?v=news&p=6751
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ποπο, θα φαληρίσω! Ψήνομαι και για Red Steel! Zelda + Play + Red Steel = 160:o Τι να πω και εγω που θα παρω ολα αυτα + classic controller + 2000 points wii card + component καλωδιο!
StavrosD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν ΔΕΝ υποστηριζει τοτε ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να εχω ξεφραγο αμπελι το WiFi σπιτι μου.Θα παω (δυστυχως για την τσεπη μου) για τον usb σε ethernet ανταπτορα Μπορείς να επιλέξεις στο router σου να συνδέονται συγκεκριμένες μόνο συσκευές. Το συνδέεις την πρώτη φορά χωρίς Security για να δεις το MAC, και μετά επιλέγεις "Permit only ..." και εισάγεις το MAC του Wii. Και μια ευκολη ερωτηση : επειδη ηδη η μια και μοναδικη component εισοδος της ΤV ειναι κατηλειμμενη απο το 360 υπαρχει κατι σαν «πολυμπριζο» component ωστε να τα συνδεσω και τα δυο;; Στην Ελλάδα δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Στο εξωτερικό είχα δει για HDMI αλλά κόστιζε γύρω στις 150 λίρες, οπότε δεν αξίζει. Με λίγα παραπάνω χρήματα αγοράζεις έναν ενισχυτή για home cinema που έχει την δυνατότητα που θες και πολλά παραπάνω.
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Τι να πω και εγω που θα παρω ολα αυτα + classic controller + 2000 points wii card + component καλωδιο! :o :o
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Άσχετο: το Wii θα περιλαμβάνει καλώδιο scart ή RCA?
wiimaniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 tha xtypaei to wii mote san kinito kai tha apantaei mia gomena poy soy leei gia tin apostoli? ela re gamwto to wii den exei kala grafika!!!! milame aiwnes mprosta.... a thimiste moy i sony den mporei na valei donisi sto xeiristirio giati tha mperdeyetai me to accelerator toy? ela mwre den peirazei tha xortasoyme grafika!!!!! me to idio!!! gia triti synexomeni fora xeiristirio!!!!
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Με πήραν τηλέφωνο από Νόρτεκ σήμερα το πρωί (για προπαραγγελεία wii που είχα κάνει) για επιβεβαίωση παραγγελείας. Τους ρωτάω πόσο θα κοστίσει μαζί με τα μεταφορικά και μου λεει 249,99 και τα μεταφορικά είναι δικά μας! Επίσης τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει (λόγω του θαυμαστικού που έχει στο σάιτ για περιορισμένη διαθεσιμότητα) και μου λέει ότι στανταρ θα το πάρω, το ! είναι για επόμενες παραγγελείες και εφόσον σας έχουμε τηλεφωνίσει έχετε μπει ήδη στη λίστα. Μαζί με Zelda & Red Steel από play είμαι οκ (προς το παρόν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα