heyou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 1) Γνωρίζετε αν μπορούμε να το προπαραγγείλουμε από κάπου στην Ελλάδα; Αθήνα μένω, αν βοηθάει. 2) Έχω ένα εξωτερικό tv tuner για τον υπολογιστή μου που υποστηρίζει και hardware endoding. Αυτό έχει μια είσοδο S-Video, και λέει ότι μπορείς να συνδέσεις την κονσόλα σου εκεί και να παίξεις (και μάλιστα να απενεργοποιήσεις το hardware encoding για να μην έχεις καθόλου latency). Θα μπορέσω να το συνδέσω με κάποιον αντάπτορα χωρίς να έχω απώλεια ποιότητας γραφικών; Εγώ, αν και κλασικός nintendάκιας, δεν απόλαυσα ποτέ το Zelda (μη βαράτε!). Για μένα τα πρώτα παιχνίδια θα είναι το Mario και το Metroid. Στο σαϊτ της αντιπροσωπείας της Νιντεντο (Νορτεκ) δεχονται προ-παραγγελίες http://www.nintendo.gr Για το δεύτερο ερώτημα δεν ξερω να σου απαντήσω αν και θα το ψάξω γιατι έχω και γω κάρτα TV στο PC. Tα Μario Και Metroid θα κυκλοφορήσουν το 2007, οπότε μέχρι τότε πάρε σίγουρα το Zelda...
Kraken Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να το συνδέσεις εφόσον στο Wii θα έχεις καλώδιο SVHS. Αλλιώς με RCA. Κάτι που θέλω να ρωτήσω, αυτό το event της Nortec (που κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα γίνει μέσα Νοέμβρη ? ) μπορεί κάποιος να μου πεί πότε θα γίνει και πού (κάποια διεύθυνση μιας και δεν είμαι από Αθήνα αλλά θα έχω GPS)? Thanks...
heyou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να το συνδέσεις εφόσον στο Wii θα έχεις καλώδιο SVHS.Αλλιώς με RCA. Κάτι που θέλω να ρωτήσω, αυτό το event της Nortec (που κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα γίνει μέσα Νοέμβρη ? ) μπορεί κάποιος να μου πεί πότε θα γίνει και πού (κάποια διεύθυνση μιας και δεν είμαι από Αθήνα αλλά θα έχω GPS)? Thanks... Στο ξενοδοχείο Hilton θα γίνει 17-21 Νοεμβρίου. 12:00 - 21:00 και στις 21/11 νομίζω 9πμ-3μμ Δεν χρειάζεσαι GPS για να το βρεις γιατί είναι σε κεντρικο σημείο (Λεωφόρος Βασιλίσης Σοφίας 46), καλύτερα κατέβα στάση 'Ευαγγελισμος' με το Μετρο ή πάρε λεωφορείο, γιατί πάρκινγκ δεν υπάρχει στη γύρω περιοχή (εκτός και αν πας σε ιδιωτικό παρκινγκ). 17 /11 είναι η πορεία για το Πολυτεχνείο οποτε καλύτερα να αποφύγεις να πας.
heyou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ημερομηνιες κυκλοφοριας για διαφορα παιχνιδια συμφωνα με το play.com ------------------------------ Released: 08/12/2006 Gottlieb Pinball Classics ------------------------------ Released: 22/12/2006 Metal Slug Anthology ------------------------------ Released: 26/01/2007 Super Mario Galaxy WarioWare: Smooth Moves Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers Mario Strikers: Charged Trauma Center: Second Opinion ------------------------------ Released: 27/01/2007 Battalion Wars 2 ------------------------------ Released: 23/02/2007 Metroid Prime 3: Corruption ------------------------------ Released: 01/03/2007 Prince of Persia Wii ------------------------------ Released: 30/03/2007 Super Smash Brothers: Brawl FIFA 07 Big Brain Academy Sonic and the Secret Rings
apple64 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Η Nortec έβαλε ένα ωραίο θαυμαστικό δίπλα από το Wii!!!!! Τι σημαίνει αυτό; Σε λίγες μέρες το βλέπω να είναι sold out.
xrest Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 eutixws pou stin lista iparxei ena metroid k ena mario..
heyou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Η Nortec έβαλε ένα ωραίο θαυμαστικό δίπλα από το Wii!!!!! Τι σημαίνει αυτό; Σε λίγες μέρες το βλέπω να είναι sold out. Θα παω να το πάρω απο κάποιο κατάστημα νωρις το πρωί της 8/12 και οταν γυρισω απο δουλειά θα το 'περιεργαστώ', αφου κάνω πρώτα χώρο στο σαλόνι για να παίζουμε άνετα το Wii Sports! eutixws pou stin lista iparxei ena metroid k ena mario.. θα προσθέσω και το Trauma Center σε αυτό που είπες
kostacurtas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Η Nortec έβαλε ένα ωραίο θαυμαστικό δίπλα από το Wii!!!!! Τι σημαίνει αυτό; Σε λίγες μέρες το βλέπω να είναι sold out. Περιορισμενη διαθεσιμοτητα εχουν ακομα το WII Play & Remote Controller, The Legend of Zelda: Twilight Princess και Red Steel! eutixws pou stin lista iparxei ena metroid k ena mario.. Εγω θα προσθετα ακομα το Battalion Wars 2 και Super Smash Brothers: Brawl. Αν και το Sonic and the Secret Rings πρεπει να ειναι πολυ καλο... Και θα εβαζα πρωτο, πρωτο το FIFA 07 ή το Pro Evolution Soccer αν βγαλουν κανενα "κολπο" να χρησιμοποιεις τα Wiimote στα ποδια! Κατι ειχε ακουστει πριν λιγο καιρο αν θυμαστε... There's been no official announcement regarding Pro Evolution Soccer coming to Wii from Konami, but PES producer Shingo 'Seabass' Takatsuka has confirmed to CVG it's in development and testing right now. According to Seabass, the game is playable on Nintendo's next-gen system and they're experimenting with various controller options. The team is said to be looking at using the Wii remote and Nunchuk for throw-ins, passing and even shooting. Seabass also revealed that he's heard whispers of EA getting busy in R&D, by looking at strapping a remote device to a player's foot for shooting. Quite what that turns out to be we don't know, but you can bet that it'll have FIFA in the title. Αν βγαλουν κατι τετοιο θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα...!
Kraken Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Στο ξενοδοχείο Hilton θα γίνει 17-21 Νοεμβρίου.12:00 - 21:00 και στις 21/11 νομίζω 9πμ-3μμ Δεν χρειάζεσαι GPS για να το βρεις γιατί είναι σε κεντρικο σημείο (Λεωφόρος Βασιλίσης Σοφίας 46), καλύτερα κατέβα στάση 'Ευαγγελισμος' με το Μετρο ή πάρε λεωφορείο, γιατί πάρκινγκ δεν υπάρχει στη γύρω περιοχή (εκτός και αν πας σε ιδιωτικό παρκινγκ). 17 /11 είναι η πορεία για το Πολυτεχνείο οποτε καλύτερα να αποφύγεις να πας. Ελπίζω να το βρώ, thanks...
xalia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 olorin σκέψου πότε βγαίνει το zelda στο cube usa και πότε θα πιάσεις wiimote!
wiimaniac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 sto event lete na dwsoyn kai kanena wraio katalogo giato wii opws ayton poy dinane sto nintendo world? me syllektiki tsanta kai tetoia?
heyou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 sto event lete na dwsoyn kai kanena wraio katalogo giato wii opws ayton poy dinane sto nintendo world? me syllektiki tsanta kai tetoia? φυλλαδιο πιστευω θα δωσουν. τσαντα χλωμο... αυτοί δεν δίνουν του Αγίου τους νερό... που λέει και μια παροιμία
FILIM0N Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν υπαρχει καποιος τροπος απευθειας συνδεσης του Wii με το monitor, χωρις να "δουλευει" το PC?
bartbrains Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Paidia na rwtisw kati? Molis eida apo proigoumeno post oti to wii sto site tis nortec einai se periorismeni dia8esimotita. Egw 8elw na parw to wii otan kikloforisei, alla skeftomoun oti isws einai kalitera na paw to prwi se kapoio magazi (px plaisio, multirama, germano, mediamarkt, fnac,...) kai na to parw "sta xeria mou" giati an to parageilw apo to e-shop tis nortec isws na iparxei kapoio mpleximo h' ka8isterisi. Telika me simbouleuete kalitera na to kanw twra pre-order apo Nortec? Yparxei diladi i periptwsi efoson i nortec leei oti einai hdh periorismeno, telika na eksantli8ei apo tin idia ti Nortec kai etsi na min paei kanena wii sta magazia (h' na pane 1-2 se ka8e magazi) stis 8 Dekembriou, alla argotera ? Exete xanaparei kati me pre-order apo ti Nortec kai itan ola ok? Episis an den kanw la8os den xreiazetai pistwtiki karta, ali8euei? Sorry gia tis polles (paromoies) erwtiseis.
xalia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 το wii σίγουρα θα πάει στα μαγαζιά! Ήδη έχουν γίνει παραγγελίες από τα καταστήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα