heyou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Mario Kart Wii Kαθυστέρηση σε ευρωπαικές κυκλοφορίες!
privateer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Rayman Raving Rabbids 2 [gt]28263[/gt] [gt]28264[/gt] [gt]28265[/gt] [gt]28266[/gt] [gt]28267[/gt]
privateer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Wii: 650,000 Sold in Two Weeks Nintendo of America revealed on Tuesday that it had sold upward of 650,000 Wii consoles in the last two weeks -- a figure that accounts for only half of November sell-through and yet still surpasses October's final tally. According to the Nintendo, it moved 350,000 systems last week and 300,000 the week prior, which makes the period the second-best performer since the console launched. http://www.n4g.com/wii/News-88501.aspx
tacuma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Θα αγορασω το super mario galaxy, τι λετε να το παραγγειλω απο ebay ή να το παρω απο Ελλαδα?Απο Ελλαδα θα εχει τπτ ελληνικη εκδοση βιβλιαρακι?Αλλα και τι να το κανω... Τι λετε τι να κανω?Μεχρι στιγμης οτι παιχνιδι εχω το παραγγειλει απεξω, αλλα το super mario θελω να το παρω και να το παιξω κατευθειαν,δεν μπορω να περιμενω να μου το στειλουν.Τι λετε?? ΥΓ.Να ρωτησω??Το nparadise παλι εκλεισε??Δεν μπαινει πλεον.
nkarafo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ε τότε πήγαινε σε ένα μαγαζί εδώ, δώσε 50? και αγορασέ το. Απλά και σίγουρα. ..Είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
tacuma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια, πηγα σημερα να παρω το super mario galaxy και δεν το ειχε πουθενά.(πηγα σε 2 μαγαζιά Θεσνικη) Ειχα την εντυπωση οτι ειχε ερθει στα ραφια στην Ελλαδα.Υπάρχει κανεις που το εχει αγοράσει απο Ελλαδα??
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια, πηγα σημερα να παρω το super mario galaxy και δεν το ειχε πουθενά.(πηγα σε 2 μαγαζιά Θεσνικη)Ειχα την εντυπωση οτι ειχε ερθει στα ραφια στην Ελλαδα.Υπάρχει κανεις που το εχει αγοράσει απο Ελλαδα?? Εγώ χτες πήγα σε 5 μαγαζιά και όλοι μου είπαν το ίδιο : "μας τέλειωσε, ελάτε πάλι αύριο/μεθαύριο/Δευτέρα". Το Πλαίσιο το έχει από τις 16 Νοεμβρίου αλλά κάθε παρτίδα που έρχεται ξεπουλιέται την ίδια μέρα, απ' ότι μου λένε οι πωλητές εκεί.
winmik2kx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Άλμα με Σκι!!!! Μόνο εμένα με τρελαίνει αυτό το άθλημα? Πρέπει να είναι ο,τι πλησιέστερο υπάρχει στην αισθηση του να πετάς... Πω μακάρι να βγει κανένας simulator με το χαλάκι του fit, να πάρω τους 4 Λόφους....
privateer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 No More Heroes [gt]28529[/gt] [gt]28531[/gt] [gt]28532[/gt]
privateer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Rayman Raving Rabbids 2 Bunnies Belch Trailer [gt]28533[/gt]
korleonee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ξερει κανενας τι παιζει με το τσιπαρισμα του wii?Ποσο εχει,που μπορεις να το κανεις,αν δημιουργει προβλημα κτλ.Γενικα εψαξα στο forum και δεν βρηκα τιποτα σχετικο εκτος και αν δεν το παρατηρησα...
panosvlass Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εισαι σιγουρος οτι δεν βρηκες τιποτα??? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=176025 Υπαρχει και αυτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170266
xrest Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ninja Reflex set for Wii Electronic Arts has been running around the world gathering up games again and this time it's come back with something called Ninja Reflex for Wii and DS, due for release next March. It's made by Sanzaru Games and will be co-published by Nunchuck Games and EA Partners, and - get this - it's made up of mini-games! More specifically, "Ninja Reflex channels the accessible multiplayer fun of Wii Sports and the self-improvement aspect of Brain Age into a martial arts universe that is ideally suited for the Wii and Nintendo DS," according to Nunchuck Games president David Luntz. According to EA's bumf, it issues players with martial arts challenges designed to test reflexes and reaction times with "millisecond precision". It also has a four-player mode, obviously, and you can admire some screenshots of it in our cunningly named Ninja Reflex screenshot gallery. So, watch out for that next March when Ellie inevitably has to review it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα