Evangelos Anagnostou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παίδες και έγω άρχισα Metroid, αλλά μετά ασχολήθηκα για 1 εβδομάδα με τα ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΑ Half Life 2 Episode 2 και Portal. Τώρα μου λέτε με τι κουράγιο να συνεχίσω το Metroid (παρά από τον τέλειο χειρισμού του)? Έχω αφήσει και το Ηalo 2 (για pc) στη μέση (καλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανάκουμπήσω,δεν ξέρω ποσο καλό είναι το multiplayer κομμάτι του, το single player πάντως μετριότητα, χειρότερο και από το λίγο καλύτερο του μετρίου Halo 1.). Με βλέπω να ξαναπαίζω fps όταν θα βγεί το episode 3 . Και αυτή η Nintendo αυτή την εποχή μας ξεπατώνει. Βγάζει καπάκι και Metroid και Super Mario Galaxy και Umbrella Chronicles. Έλεος, τι να πρωτοπαίξουμε έχουμε και άλλες δουλειές!
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Είναι περίοδος που σε όλα τα συστήματα κυκλοφορούν πολύ καλά παιχνίδια. Αν ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις είναι περιορισμένος, τότε είναι αδύνατον να τα προλάβεις όλα... Το Endless Ocean παρεπιπτώντος, είναι το απόλυτο παιχνίδι χαλάρωσης. Να κολυμπάς στα 30 μέτρα βάθος, από πάνω σου να περνάνε φάλαινες, από κάτω να γίνεται της κακομοίρας από καρχαρίες και σύ απλώς να απολαμβάνεις το θέαμα. Μέχρι και σε βάραθρο μπορείς να μπείς, εκεί που είναι τόσο βαθιά που δεν φτάνει το φώς του ήλιου και να βρείς αυτά τα κακάσχημα ψάρια. Έχει και γιγαντιαία καλαμάρια. Για μένα προσωπικά, επειδή τρώω κόλλημα με τη θάλασσα και την ζωή στα μεγάλα βάθη, το παιχνίδι αυτό είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
spinnet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 αγόρασέ το και original λοιπόν, για να στηρίξεις τους devs, είναι από τα παιχνίδια που δεν πηγαίνουν για εμπορική επιτυχία
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου, το Endless Ocean αυθεντικό το έχω ακριβώς για αυτό το λόγο. Βασικά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, πρώτα το "τέσταρα" και κατόπην το παρήγγειλα. Όπως θα αγοράσω και τον Zack μόλις έρθει Ευρώπη. Το Endless Ocean μόλις 20 λίρες έχει από play.com με δωρεάν μεταφορικά. Αμαρτία να μήν το πάρεις αυθεντικό. Ebay το βρίσκεις και με 14 λίρες.
EKTELESTES Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παίξτε το Wii Word Coach !! Τα ΣΠΑΕΙ !!!! Για μένα σίγουρα στα ΤΟΠ 5 παιχνίδια του Wii !!
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Για μενα προσωπικά, το MLB Power Pros είναι το υπέρτατο κόλλημα. Από τότε που το έπιασα στα χέρια μου, δεν έχει περάσει μέρα που να μήν το έπαιξα έστω και για λίγο.
spinnet Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου, το Endless Ocean αυθεντικό το έχω ακριβώς για αυτό το λόγο. Βασικά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, πρώτα το "τέσταρα" και κατόπην το παρήγγειλα. Σωστός! Θα το τσιμπήσω κι εγώ το Endless Ocean, μου αρέσει πολύ το όλο concept.
panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 To concept είναι πολύ ωραίο, αλλά το παιχνίδι είναι γεγονός ότι δεν είναι για όλους. Δεν υπάρχει κάποια αυστηρή γραμμική πορεία στο παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια goals που πρέπει να κάνεις ώστε να μπορείς να αποκτήσεις εξοπλισμό ώστε να βουτάς το βράδι ή για να εξερευνάς κάποιες περιοχές, όπως την άβυσσο, αλλά σε γενικές γραμμές απλώς εξερευνάς το βυθό. Αλλά έχει πολλές φάσεις που το παιχνίδι είναι απλά μαγευτικό. Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι αυτό προσφέρει χαλαρωτικό διάλλειμα από πιό "έντονα' παιχνίδια που μπορεί να παίζεις.
jimarass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 To concept είναι πολύ ωραίο, αλλά το παιχνίδι είναι γεγονός ότι δεν είναι για όλους. Δεν υπάρχει κάποια αυστηρή γραμμική πορεία στο παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια goals που πρέπει να κάνεις ώστε να μπορείς να αποκτήσεις εξοπλισμό ώστε να βουτάς το βράδι ή για να εξερευνάς κάποιες περιοχές, όπως την άβυσσο, αλλά σε γενικές γραμμές απλώς εξερευνάς το βυθό. Αλλά έχει πολλές φάσεις που το παιχνίδι είναι απλά μαγευτικό. Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι αυτό προσφέρει χαλαρωτικό διάλλειμα από πιό "έντονα' παιχνίδια που μπορεί να παίζεις. Μου θύμησες ένα τρελό παιχνίδι σε sega mega drive 2 με ένα δελφίνι.Από τα πιο καλά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μου. Οδηγείς ένα δελφίνι που έχει και sonar, με τρελό σενάριο. Μέχρι και ταξίδι στο χρόνο κάνεις στην εποχή δεινοσαύρων για να βρεις το παλιό dna.Τρελό game. Ξέρει κανείς πως λέγεται??
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Tο Εco the dolphin θα λές. Το Endless Ocean καμία σχέση όμως, πέρα απο το υδάτινο στοιχείο.
stavrossak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά τι γίνεται με το Mario galaxy? Στο πλαίσιο Γλυφάδας εξαντλήθηκε (καλά δεν συζητάω για γερμανό ή μαϊκρολαντ - είναι πολύ πίσω).Ξέρει κανείς αν υπάρχει στα mediamarkt?
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Η Nintendo είχε δηλώσει ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το stock του Mario. Για ποιό λόγο κάνουν αυτές τις βλακείες δεν καταλαβαίνω.
jimarass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Tο Εco the dolphin θα λές. Το Endless Ocean καμία σχέση όμως, πέρα απο το υδάτινο στοιχείο. Ναι έτσι λέγεται. Ξέρεις αν υπάρχει σε pc ή wii??Σκοτώνω να το βρω!!!!
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ε, με emulator θα το βρείς να το παίξεις στο PC
DimitRi_Del Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μου θύμησες ένα τρελό παιχνίδι σε sega mega drive 2 με ένα δελφίνι.Από τα πιο καλά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μου. Οδηγείς ένα δελφίνι που έχει και sonar, με τρελό σενάριο. Μέχρι και ταξίδι στο χρόνο κάνεις στην εποχή δεινοσαύρων για να βρεις το παλιό dna.Τρελό game. Ξέρει κανείς πως λέγεται?? offtopic/ To Echo the Dolphin είναι στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, το καλύτερο που έχει βγeί στο DreamCast. Το έβαλα να το δω πριν και έπαθα πλάκα με τα γραφκά του!!! Και έχω την εντύπωση ότι είναι από τα μεγάλυτερα σε διάρκεια παιχνίδια. Είναι κυκλοφορία 2000 αν δεν κάω λάθος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα