Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia ena empargko se auto to far cry..exei bgei se 10ades ekdoseis,k oles metries einai ektos tou authentikou far cry sto pc..toxei trabiksei apo ta mallia i ubi

E, δεν νομίζω να πουλήσει και τόσο καλά, όταν έχει τόσους άλλους τίτλους να αγοράσεις για το Wii.

Forever Blue (Wii) tiny little video:

blue.gif

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερώτηση: Ποια παιχνίδια θα αγοράσετε για το Wii? (ή θα θέλατε να αγοράσετε?)

Για αρχή θα έχω τα Wii Sports, Wii Play και Zelda: Twilight Princess

Αργότερα (μαζεύοντας και κάποια χρήματα...) θα αγοράσω τα Red Steel, Super Mario Galaxy, Trauma Center και αν βγει κανα ποδοσφαιράκι απο ΚΟΝΑΜΙ (οχι οτι κι ότι χεχε)

Δημοσ.
re paidia ena empargko se auto to far cry..exei bgei se 10ades ekdoseis,k oles metries einai ektos tou authentikou far cry sto pc..toxei trabiksei apo ta mallia i ubi

oxi kai se oles metries....sto XBOX360 itan aisxos :mrgreen:

Δημοσ.
oxi kai se oles metries....sto XBOX360 itan aisxos :mrgreen:

Όχι ρε και αίσχος.

Η έκδοση για XBOX360 είχε μακράν τα καλύτερα εφφέ νερού.

Σαν να ήσουν σε πισίνα.

Τώρα για ποιά παιχνίδια θα αγοράσω.....

Το Zelda στάνταρ.

To Red Steel μόνο εφόσον διαβάσω ικανοποιητικά σχόλια στα reviews (με ενδιαφέρει πολύ ο χειρισμός).

Ίσως το Excite Truck.

Ίσως το Super Monkey Ball.

Το Νeed for Speed στάνταρ.

Δημοσ.

Η έκδοση για XBOX360 είχε μακράν τα καλύτερα εφφέ νερού.

to nero ontos itan poli kalo......se kapoies stigmes ta grafika omos itan san tou protou XBOX opos sosta elegan polloi....gia na min poume gia Physics kai AI.....gia ta mpaza to paixnidi itan

Δημοσ.

Exw proparageilei idi ta Red Steel & Zelda, meta tis giortes tha parw standar: MEtroid kai blepoume.

Prepei opwsdipote na deite to epiodeio Go God Go XII apo southpark,bgainei simera (s10e13) alla kalo tha itan na deite kai to proigoumeno. Parte ena preview:

Last week, in an attempt to make his wait for the Wii instantaneous, Eric Cartman froze himself. Through a bizzare twist of fate, he woke up 500 years in the future, where there are warring factions, some angry sea otters, and worst of all: No Nintendo Wii! Will Cartman get out of this crazy future? Or will he be doomed to never get his hands on the Wii?

Δημοσ.

έχω δει το s10e12 άπαιχτο!!!

δε ξέρω αν θα πάρω το zelda, τουλάχιστον όχι αμέσως! Με έχει πιάσει ένα σύνδρομο στέρησης έχω να παίξω zelda απο το minish cup και με του που σκάσει το zelda στο cube usa θα το παίξω asap!

Δημοσ.

Στατιστικά μεχρι στιγμής (για να περνάει και η ώρα...:) )

Zelda: 5

Red Steel: 5

Mario: 2

Metroid: 2

Play: 2

NFS: 1

Trauma Center: 1

Excite Truck: 1

Super Monkey Ball: 1

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Εγώ πρόσφατα ξέφυγα από το WoW και μιας που πια οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν, έχω ανάγκη να κάνω διάλειμμα από τις δουλειές και τα διαβάσματα, αλλά αυτά τα διαλείμματα να είναι διαλείμματα και όχι να τρώω 3-4 ώρες gaming. :P Οπότε ανέσυρα από τη σκόνη το Gamecube μου και τα 3-4 παιχνίδια του και ξανάρχισα! Φυσικά (για να γράφω σε αυτό το topic) ψήνομαι πολύ να αγοράσω το Wii μιας που θα παίζει και τα παιχνίδια που ήδη έχω.

Από ό,τι είδα δεν υποστηρίζει έξοδο DVI και είναι κρίμα γιατί και η τηλεόρασή μου έχει είσοδο ελεύθερη αλλά και θα μπορούσα να το έχω στο δωμάτιό μου με την οθόνη μου. :( Αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Θέλω να κάνω τις εξής δύο ερωτήσεις:

1) Γνωρίζετε αν μπορούμε να το προπαραγγείλουμε από κάπου στην Ελλάδα; Αθήνα μένω, αν βοηθάει.

2) Έχω ένα εξωτερικό tv tuner για τον υπολογιστή μου που υποστηρίζει και hardware endoding. Αυτό έχει μια είσοδο S-Video, και λέει ότι μπορείς να συνδέσεις την κονσόλα σου εκεί και να παίξεις (και μάλιστα να απενεργοποιήσεις το hardware encoding για να μην έχεις καθόλου latency). Θα μπορέσω να το συνδέσω με κάποιον αντάπτορα χωρίς να έχω απώλεια ποιότητας γραφικών;

Εγώ, αν και κλασικός nintendάκιας, δεν απόλαυσα ποτέ το Zelda (μη βαράτε!). :) Για μένα τα πρώτα παιχνίδια θα είναι το Mario και το Metroid. ;)

Δημοσ.
έχω δει το s10e12 άπαιχτο!!!

δε ξέρω αν θα πάρω το zelda, τουλάχιστον όχι αμέσως! Με έχει πιάσει ένα σύνδρομο στέρησης έχω να παίξω zelda απο το minish cup και με του που σκάσει το zelda στο cube usa θα το παίξω asap!

Ελπίζω να αναφέρεσαι στο... παιχνίδι, γιατί με εσένα, τίποτα δεν θα μου έκαν εντύπωση...:twisted:

Επειδή σε ξέρω πάντως, σου βάζω και στοίχημα (ένα "Mr.Driller" για το DS...:mrgreen: ) ότι με το που θα πάρεις το wiimote στα χέρια σου, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις θα είναι να χειριστείς τον Link...:)

Βέβαια, από την άλλη, έχεις δηλώσει ότι θα αργήσεις να πάρεις Wii, οπότε ίσως να μην ισχύει το στοίχημα, αν και προσωπικά, θεωρώ πως έστω και 1' να δοκιμάσεις να παίξεις το Zelda σε κάποιο Wii (γνωστού σου, φίλου σου,... το δικό μου...:twisted: ), θα τρέξεις κατευθείαν στα FNAC να το αγοράσεις...:mrgreen:

Υ.Γ: Πάντως, όταν το περασμένο Σ/Κ το'χε ψιλοστρώσει εδώ, είπα να δοκιμάσω τη μέθοδο Cartman, αλλά την Κυριακή το πρωί το'λιωσε, οπότε γλίτωσα τα κρυοπαγήματα...:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...