Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά φίλε μου, το Galaxy το έχω γραμμένο, όπως και το Super Smash Bros Brawl, τα οποία και θεωρώ ότι απευθύνονται είτε σε μικρότερες ηλικίες, είτε σε Hardcore Mario Fans.

Η σύγκριση που έκανες μεταξύ των παιχνιδιών είναι τουλάχιστον ατυχής και δηλώνει ακριβώς τον υπεραπλουστευμένο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις το ΜΡ3, προς χάρην υπεράσπισης του αρνητικού προς το παιχνίδι πρώτου σου πόστ.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τη σύγκριση δεν την έκανα εγώ, την υπονόησε ο φίλος που θεώρησε ότι όλα τα FPS είναι απλά doom-clones. Αλλά αρκετά συζητήσαμε αυτό το αστείο.

Το ότι το MP3 παραμοιάζει με τους προκατόχους τους είναι προφανές. Δε χρειάζεται να το κουράζουμε.

Και καλά θα κάνεις να μην έχεις γραμμένο το Galaxy, διότι είναι πολύ πιθανό να είναι το πιο αξιόλογο παιχνίδι του Wii με φρέσκιες ιδέες για το platforming.

Δημοσ.

Με το ΜΡ3 και μόνο το γεγονός ότι θα στοχεύω στην οθόνη ελεύθερα και γρήγορα είναι υπέραρκετό για να με ενθουσιάσει.

Όπως και όλες οι υπόλοιπες αλλαγές, τόσο στα όπλα, όσο και στους περιβάλλων χώρους, όπου η ποικιλομορφία σπάει κόκκαλα, με λεπτομέρειες που τα προηγούμενα 2 δεν τα είδαν ούτε στο όνειρό τους. Όπως και στο backtracking, όπου έχει περιοριστεί για να μή κουράζει. Και στο γεγονός ότι το παιχνίδι είναι τόσο καλοσχεδιασμένο, που δεν νιώθεις ότι ακολουθείς εκείνο το δρόμο επειδή το design της πίστας σε αναγκάζει.

Και πολλά άλλα.

Αλλά δεν θα κάτσω να προκατηληφθώ εξ αρχής αρνητικά επειδή ένας στους 40 στράβωσε με το παιχνίδι και στην τελική, ενώ το παιχνίδι είναι ωραίο, εγώ να μείνω στραβωμένος.

Και το Galaxy θα το παίξω, αλλά όταν θα το βάλω μέσα στο Wii, θα αφήσω πίσω τις προκαταλήψεις μου και θα παίξω το παιχνίδι για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα ήθελα εγώ να είναι.

Δημοσ.
και μόνο το γεγονός ότι θα στοχεύω στην οθόνη ελεύθερα και γρήγορα είναι υπέραρκετό για να με ενθουσιάσει.

αρα με το pro evo θα ξετρελαθεις!

>>>>>> http://www.gamesradar.com/us/wii/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=2007101616127156044&releaseId=20071016154949812069 <<<<<<

δειτε λοιπον video απο το PRO EVO για Wii

Δημοσ.

P3tran, με το pro Evo πολύ πιθανόν να ξετρελαθώ, μιάς και "I suck big time" με τα ποδοσφαιράκια στις κονσόλες, κυρίως λόγω χειρισμού.

Και για τους sports fans, θα το πώ και εδώ μιά τελευταία φορά:

Το MLB Power Pros είναι τρομερό παιχνίδι και θεωρώ αδικαιολόγητο οποιονδήποτε έχει Wii και δηλώνει sports fan να μήν το παίξει.

137460.jpg

Δημοσ.

panther το wii σου ειναι PAL?

Επειδη το MLB ειναι NTSC δεν ειχες κανα προβλημα?

Δεν εχει κανα Update μεσα?

ειμαι με wikey και 3.0Ε και θα ηθελα να το δοκιμασω γιαυτο ρωταω.

Δημοσ.

Ευχαριστω....

Το μονο προβλημα ειναι να μου το στειλει ο μπαρμπας ο οποιος αργει γιατι τους κανονες τους ξερω!

ps.panther εχεις πμ.

Δημοσ.

Hands-on Zack & Wiki

Ένα ακόμα preview του Zack, το οποίο για άλλη μιά φορά μας λέει ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Καινούργιες εικόνες και βίντεο στο link της επικεφαλίδας.

"In the past, we worried that all of our praise for Zack & Wiki would backfire - that we might end up with an end product that under-delivered. Every time we play the adventure game, though, those concerns fade into transparency. Pointing and directing the duo with the Wii remote feels very natural and the quality of the puzzles is second to none - there are some challenges in place that will really test your brain power - and as we've said, the production values are spectacular. We still have a couple of concerns, though. First, will the game maintain the high caliber of puzzles it has thrown at us thus far? And second, will the adventure span at least eight hours? We've got no reason to doubt the quality of the puzzles - every one we've played has been highly entertaining. However, with only 16 treasure pieces to collect, we're wondering if skilled players might be able to blast through the endeavor in no time. We'll keep playing to let you know how that one pans out."

zack-wiki-quest-for-barbaros-treasure-20070824093402549.jpg

zack-wiki-quest-for-barbaros-treasure-20070919062952965.jpg

zack-wiki-quest-for-barbaros-treasure-20070919062953668.jpg

Hands-on Destroy All Humans! Big Willy Unleashed

destroy-all-humans-big-willy-unleashed-20071017040555000.jpg

destroy-all-humans-big-willy-unleashed-20071017045807257.jpg

destroy-all-humans-big-willy-unleashed-20071017045808632.jpg

Thrillville: Off the Rails Review Score: 7.8

thrillville-off-the-rails-20071012014846659.jpg

thrillville-off-the-rails-20071012014853924.jpg

thrillville-off-the-rails-20071012014848971.jpg

Δημοσ.
Αυτά είναι! Το παιχνίδι από μόνο του έλεγε "Βγάλτε με στο Wii".

Επιτέλους θα βγεί στην πλατφόρμα για την οποία ήταν προορισμένο....

Η clover studios έχει κλείσει όμως, έτσι;

Δημοσ.
Αυτά είναι! Το παιχνίδι από μόνο του έλεγε "Βγάλτε με στο Wii".

Επιτέλους θα βγεί στην πλατφόρμα για την οποία ήταν προορισμένο....

Στο mail μου είδα μόνο αυτό το κείμενο, και πήγα να ρωτήσω "μα καλά, για το OKAMI λένε;", και με το που μπαίνω στο forum το βλέπω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...