Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λεει ο sheik. Το 360 εκανε 18 μηνες για να φτασει εκει που βρισκεται και το Wii σε 9 μολις μηνες το ξεπερασε... δε λεω πως ειναι ηδη ο νικητης αλλα πιστευω πως πλεον εχει 50% πιθανοτητες να κερδισει το Wii 35% το 360 αντε και 15% το PS3 και αν το PS3 ξεπερασει το 360 θα ειναι μονο και μονο λογω της τρύπας του 360 στην Ιαπωνια...

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην το λες.Το Playstation,παρα το πως τα παει μεχρι στιγμης,παραμενει το κορυφαιο και πιο ισχυρο brand κατα τη γνωμη μου στη βιομηχανια.

Οταν η τιμη του πεσει αρκετα,τοτε σε συνδυασμο με αυτα που προσφερει,πιστευω θα εκτοξευθει πολυ ψηλα.

Σημασια εχει οτι βλεπουμε την καλυτερη και πιο αμφιρροπη "μαχη" εδω και χρονια και αυτο καλο μονο σε εμας κανει :)

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι πιο παλιά καλύτερο ήταν το x-box αλλά κανείς δεν το έπαιρνε γιατί δεν διαφημιζόταν!Όλοι έπαιρναν το Playstation και σχεδόν κανείς δεν έπαιρνε Nitendo επειδή δεν φτιάχνανε πολύ σύγχρονες κονσόλες.Τους έβγαινε σε κακό να πάρουν κονσόλα με κασέτες αντί για CD.Εντάξει δεν ήταν πολύ σύγχρονες κονσόλες αλλά η Nitendo έφτιαχνε,φτιάχνει και θα φτιάχνει τα καλύτερα παιχνίδια.Γιατί;Γιατί η Nitendo φτιάχνει παιχνίδια με σενάριο.Δεν λέω και

το x-box είχε αρκετά παιχνίδια με σενάριο.Αλλά η Sony με το Playstation????Το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς και να πυροβολάς.Μ*λ*κ*ες δηλαδή.Τα τελευταία 2 χρόνια όμως με τον ερχομό του Nitendo DS και του Wii η Nitendo δεν είναι μόνο η καλύτερη κονσόλα στα παιχνίδια αλλά έγινε η καλύτερη και στην τεχνολογία των κονσόλων!!!!Και πάμε στοίχημα ότι θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη γιατί ακόμα κι αν αντιγράψουν τις ιδέες της θα είναι ακριβώς αυτό,αντιγραφή ενώ η Nitendo θα έχει συνεχώς καινούργιες ιδέες!!!

Δημοσ.
Γιατί;Γιατί η Nitendo φτιάχνει παιχνίδια με σενάριο.

:confused:

Λοιπόν επειδή έχει καταντήσει βαρετό.Σ αυτά τα θέματα μπαίνουμε για να ενημερώθουμε και όχι για να ακούμε τις απόψεις του καθενός.Οποιος γουστάρει φτιάχνει τοπικ με τίτλο εδώ θάβουμε την χ κονσόλα και τελειώνει το παραμύθι.

Δημοσ.

OK!Άμα το θέτεις έτσι...Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να έχω δίκιο!Μπορεί να έχω δίκιο μπορεί και όχι.

Δημοσ.
Μην το λες.Το Playstation,παρα το πως τα παει μεχρι στιγμης,παραμενει το κορυφαιο και πιο ισχυρο brand κατα τη γνωμη μου στη βιομηχανια.

Οταν η τιμη του πεσει αρκετα,τοτε σε συνδυασμο με αυτα που προσφερει,πιστευω θα εκτοξευθει πολυ ψηλα.

Σημασια εχει οτι βλεπουμε την καλυτερη και πιο αμφιρροπη "μαχη" εδω και χρονια και αυτο καλο μονο σε εμας κανει :)

Mα μεχρι να πεσει αρκετα η τιμη του θα εχει χασει ολη την υποστηριξη απο τους 3rd parties αρα...

Δημοσ.

July 2007 NPD

Top 10 SKU's for July

360 NCAA FOOTBALL 08 ELECTRONIC ARTS 1 397k

PS2 GUITAR HERO ENCORE: ROCKS THE 80S ACTIVISION (CORP) 2 339k

WII PLAY W/ REMOTE NINTENDO OF AMERICA 3 278k

PS2 NCAA FOOTBALL 08 ELECTRONIC ARTS 4 236k

WII MARIO PARTY 8 NINTENDO OF AMERICA 5 177k

PS3 NCAA FOOTBALL 08 ELECTRONIC ARTS 6 156k

NDS POKEMON DIAMOND VERSION NINTENDO OF AMERICA 7 144k

PS2 TRANSFORMERS: THE GAME ACTIVISION (CORP) 8 143k

PS2 GUITAR HERO 2 W/GUITAR ACTIVISION (CORP) 9 138k

360 GUITAR HERO 2 W/ GUITAR ACTIVISION (CORP) 10 108k

July Hardware Figures

Wii 425 k

Nintendo DS 405 k

PlayStation 2 222k

PlayStation Portable 214k

Xbox 360 170k

PlayStation 3 159k

Game Boy Advance 87k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...