panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δεν θα το έλεγα αυτό Stormwatch. Παιχνίδια με γραφικά που δεν εκμεταλεύονται στο έπαρκο τις δυνατότητες του μηχανήματος, ναί τα περισσότερα έτσι είναι, αλλά το παραπάνω παιχνίδι πλησιάζει τα άκρα. Και αυτός είναι και ο λόγος που πέρνει τόσο χαμηλή βαθμολογία, μιάς και υπάρχουν ήδη πολύ καλύτεροι τίτλοι, ενώ σύντομα έρχονται ακόμα καλύτερα παιχνίδια.
Stormwatch Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 υπάρχουν ήδη πολύ καλύτεροι τίτλοι, ενώ σύντομα έρχονται ακόμα καλύτερα παιχνίδια. Τουλαχιστον διατηρεις την αισιοδοξια σου....καλο αυτο
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δεν θα το έλεγα αυτό Stormwatch. Παιχνίδια με γραφικά που δεν εκμεταλεύονται στο έπαρκο τις δυνατότητες του μηχανήματος, ναί τα περισσότερα έτσι είναι, αλλά το παραπάνω παιχνίδι πλησιάζει τα άκρα. Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει.... ?
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ε αφού έχει ρε φίλε μου καλά παιχνίδια και όπως και να το κάνουμε έρχονται και ακόμα καλύτερα. Τώρα αν αυτά θα πνίγονται σε μιά θάλασσα από σαβουρο-παίχνιδα, αυτό δεν μειώνει την ποιότητα των καλών παιχνιδιών.... Δεν μπορεί να με απογοητεύσει ένα παιχνίδι που ξέρω από την αρχή ότι θα είναι πατάτα. Αλλά ένα παιχνίδι όπως το Alien Syndrome, το οποίο υποτίθεται ότι πίσω από το σχεδιασμό του είναι η Obsidian, ε όπως και να το κάνεις, δεν περιμένεις να δείς τέτοιο αποτέλεσμα.... Το Alien Syndrome δέν είναι η πρώτη φορά που το πόσταρα με έκδηλη την απογοήτευσή μου. 2 σελίδες πρίν είχα γράψει για εκείνο: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1709971&postcount=3292
Stormwatch Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Το Alien Syndrome δέν είναι η πρώτη φορά που το πόσταρα με έκδηλη την απογοήτευσή μου. 2 σελίδες πρίν είχα γράψει για εκείνο: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1709971&postcount=3292 Εκει ειναι το θεμα ρε Panther....συνηθως εισαι υπεραισιοδοξος με το τι διαβαζεις και στο τελος τα reviews σε διαψευδουν κατηγορηματικα... (Θυμιζω Red Steel, COD3 κλπ)
Daredevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 mia erwthsh an eixe to idio xalia grafika kai kalytero gameplay 8a to agoraze kaneis?
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Daredevil, ειληκρινά σου απαντώ, τη φάση με τα γραφικά του τη ξέραμε εμείς που ενδιαφερόμασταν για το τίτλο εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αν το gameplay ήταν καλό, τότε σίγουρα θα έβρισκε κοινό, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος ανάλογος τίτλος στο Wii. Αλλά έτσι που τα κάνανε, ας το παίξουν αυτοί που το έφτιαξαν. Stormwatch, οι φάσεις με το Red Steel και το COD3 ήταν στο λανσάρισμα του Wii, όταν καλά καλά δεν το είχα στα χέρια μου. Αν έχεις παρατηρήσει, πλέον είμαι ιδιαίτερα επιφυλαχτικός στα previews και σαρκαστικός ακόμα όταν βλέπω να βγαίνουν πατάτες για το σύστημα αυτό. Ελπίζω να διέκρινες το σαρκασμό μου, στο hands-on του Alien Syndrome. "Η στόχευση με το Wiimote λειτουργεί άψογα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε και melee επιθέσεις, κουνώντας το Wiimote μπροστά, δεξιά-αριστερά ή πάνω κάτω. Επίσης υπάρχουν finishing attacks, κουνώντας προς τα κάτω καί τα 2 χειριστήρια, ενώ έχει και spin attack κάνοντας μιά κυκλική κίνηση με το Wiimote. Αυτά λειτουργούν επί του παρόντος έτσι και έτσι μιάς και υπάρχει άφθονος χώρος και χρόνος για βελτίωση, μιάς και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε 5 μέρες." "Επίσης το παιχνίδι υποστηρίζει co-op, χωρίς να χάνει ούτε ένα frame, κάτι στο οποίο βοηθάει το γεγονός ότι τα γραφικά του Alien Syndrome για το Wii είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με αυτά της έκδοσης για PSP, με ίσως ελάχιστες βελτιώσεις. Οπότε, οι κύριοι στους οποίους αρέσει να παραπονιούνται για τα γραφικά των παιχνιδιών στο Wii, βγάλτε τα όπλα σας και ετοιμαστείτε, διότι ακολουθούν screenshots."
FarCry Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Nintendo may introduce Blu-ray enabled Wii This discovery comes after Nintendo's Reggie Fils-Aime hinted at an upcoming surprise for the Nintendo Wii during a Gamehead interview. "The surprise is coming," he teased, "by the end of September." "I can't help but wonder," says the Sarcstic Gamer, "if Sony's Peter Dille knew about this upcoming feature roll out when he made his now famous 'HD-DVD dead within months' claim a short while ago." http://gamer.blorge.com/2007/07/27/nintendo-may-introduce-blu-ray-enabled-wii/
StavrosD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Nintendo may introduce Blu-ray enabled Wii Ένας σίγουρος τρόπος για να σταματήσει την αντιγραφή. Στην αρχιτεκτονική των blue ray δεν υπάρχει ακόμα τεχνογνωσία για την δημιουργία modchip για το drive.
privateer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 LEGO Indiana Jones Comic-Con 07 Trailer http://www.gametrailers.com/player/22890.html
sheik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δε το κοβω να αληθευει. Απο πολλες αποψεις δε νομιζω η Νιντεντο να προχωρησει σε κατι τετοιο.Αμα ηθελε blu-ray,high definition κλπ θα τα εβγαζε απο την αρχη και δε θα μας την πλασαρε σα low price,family friendly console κλπ.Xωρια που λογω hardware νομιζω δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο.Γινεται σε 480p να δεις blu-ray? Το πολυ να ειναι καποιο dvd add-on ή κανενα νεο channel που βλεπεις videos & trailers απο νεα games...
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ απολύτως με τον sheik. Είναι δύσκολο ή και παράλογο κάτι τέτοιο, ειδικά για αντιμετώπιση της πειρατείας όπως αναφέρθηκε λίγο πιό πρίν. Δηλαδή, τα Wii από δώ και πέρα θα έχουν Blu-Ray drive και τα παιχνίδια θα βγαίνουν σε αυτό το φορμά??? Και τα 9 εκατομμύρια, 10 μέχρι τότε που θα έχουν απλό Wii? Αλλά ακόμα και σαν add-on να το βγάζανε, το Wii με απεικόνηση 480p, τί να το κάνει το BR player? Εκτός και να βγάλουν High def Wii, αλλά και πάλι κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.... Στο site που μας έδωσε ο φίλος FarCry, υπάρχει update, όπου και δηλώνει ότι η είδηση είναι ψεύτικη. UPDATE: Just to let my readers know, this information is based on a fake article, so none of this is real. I knew this all along by the way (Translation: I thought it was real). I was just trying to fool you guys (Translation: I let myself get caught up in a "breaking news frenzy" and forgot to check sources). I won't let this happen again. (Translation: This won't happen again).
StavrosD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ίναι δύσκολο ή και παράλογο κάτι τέτοιο, ειδικά για αντιμετώπιση της πειρατείας όπως αναφέρθηκε λίγο πιό πρίν. Δηλαδή, τα Wii από δώ και πέρα θα έχουν Blu-Ray drive και τα παιχνίδια θα βγαίνουν σε αυτό το φορμά??? Και τα 9 εκατομμύρια, 10 μέχρι τότε που θα έχουν απλό Wii? Τελικά αποδείχτηκε παραμύθι. Όταν έλεγα είναι μέτρο κατά της πειρατείας, δεν εννοούσα ότι θα βγούν τα παιχνίδια σε blue ray. Απλά τα νέα wii με blue ray δεν θα ήταν δυνατό να ξεκλειδώσουν με τις υπάρχουσες μεθόδους.
sheik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παντως εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα ειναι αυτο το cool που ειπε ο reggie οτι θα προσφερει το Σεπτεμβρη η Ν. Ευχομαι να ειναι τελικα νεο καναλι με trailers & videos. Λειπει ΠΟΛΥ κατι τετοιο απο το Wii.Ωραιο το weater,καλο το news,χρυσο το wii shop αλλα αντι για το everybody votes εγω προτιμω κατι πιο...multimedia.Ουτως η αλλως πιστευω το everybody votes ειναι το λιγοτερο χρησιμοποιουμενο.Να πω οτι μπαινουν σοβαρα polls(κριτικη για την Νιντεντο,αποψεις και σχολια για διαφορα παιχνιδια κλπ) να το δεχτω... Αντε να δουμε,bring it on!
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 ΟΚ ppl μόλις το τσίμπησα. Ποια παιχνίδια είναι must have?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα