sheik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Καλο φαινεται αν και δε βλεπω διαφορα στο gameplay....
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Metroid Prime :: Corruption coming August 27th! And it's freaking awesome! Δε ξέρω αν μάθατε τα νέα.. Να ισχύει και για Ευρώπη αυτό;
p3tran Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Να ισχύει και για Ευρώπη αυτό; ισχυει δεν ισχυει, εμεις θα το δοκιμασουμε
nyne Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ισχυει δεν ισχυει, εμεις θα το δοκιμασουμε xaxa akribws!!!:twisted:
p3tran Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 τι να πιασεις ρε sheik? 2 games περιμενουμε ολα κι ολα απο την nintendo: mario&metroid οποτε βγουν, οτι region και να ειναι, θα τα τεσταρουμε μεχρι να κυκλοφορησουν και στην Ελλαδιτσα μας
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αν ρωτήσω περί region free, θα γελάσετε ε; Εγώ πάντως θα κάνω υπομονή.
privateer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Super Mario Galaxy E3 2007 Demonstration Pt. 2 [gt]21897[/gt]
nkarafo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Θετικά και αρνητικά από την E3 κατά την γνώμη μου: Θετικά: Mario Metroid Prime 3 Smash Bros Brawl Fire Emblem Forever Blue Nights 2 Resident Evil UC Mobile Suit Gundam Trauma Center:New Blood Soul Calibur Legends Αρνητικά: δεν έδειξαν νέα για παιχνίδια που ούτε καν ξέρουμε αν θα βγουν όπως πχ Red Steel 2,Sadness,No More Heroes,Disaster,Project Hammer,κλπ δεν έδειξαν νέα για nintendo sequels όπως πχ Starfox,Pikmin,Animal Crossing,F-Zero κανένα 3rd person action shooter όπως πχ Assasin's Creed,Mass Effect,κλπ κανένα next-gen online fps όπως πχ Unreal Tournament3,Bioshock,Haze,κλπ κανένα RPG ???? κανένα Racing !!!! Εσείς τι γνώμη έχετε;
xrest Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 δεν έδειξαν νέα για nintendo sequels όπως πχ Starfox,Pikmin,Animal Crossing,F-Zero gia to pikmin eixame ta eksis Nintendo's famous game producer says the Wii remote is well suited to the franchise. "I certainly don't think we've seen the last of Pikmin," he said. "I definitely would like to do something with them, and I think the Wii interface in particular is very well suited to that franchise." Of course, he did not divulge any further specifics, but it seems to be a safe bet that we'll see the return of the Pikmin franchise on Wii at some point in the future. gia ta ipoloipa pou les ipomoni. κανένα 3rd person action shooter όπως πχ Assasin's Creed,Mass Effect,κλπ to mass effect einai exclusive 360.alla genika ta paixnidia poy anafereis einai diskolo na bgoun sto wii logw ipodinamis thewrw.omws tpt min pairneis dedomeno.mporei na bgei kapoia ekdosi tou assasins creed kapoia stigmi sto wii.tha tou pigainei me to wiimote κανένα next-gen online fps όπως πχ Unreal Tournament3,Bioshock,Haze,κλπ apo auta online fps einai mono to unreal.katalabaineis oti einai diskolo na bgoun tetoia games sto wii.k logw dinamis alla k epeidi to wii prosanatolizetai se allou eidous gaming.thewrw oti ta fps pou tha bgoun sto wii tha einai k ta perissotera exclusive logw tis idiomorfias xeirismoy κανένα RPG ????κανένα Racing !!!! ipomoni gia rpg.poli diskolo eidos k pairnei xrono.isws stin tgs na doume perissotera. Oso gia racing.ti na sou pw i Nintendo panta eixe ena prob stin katigoria auti
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 εχω ξελυγγιαριστει να το λεω.το wiimote θα αναστησει τo αdventure genre. ειναι το απολυτο interface για αυτου του ειδους τα παιχνιδια.γιατι τα τσακαλια της νιντεντο δεν δοκιμαζουν να βγαλουν ενα adventure game ffs.oi δυνατοτητες ειναι τεραστιες..
nkarafo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ναι,το γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο τα παιχνίδια που βγαίνουν στο xbox360 και PS3 να τα βγάλουν στο Wii αλλά τουλάχιστον ας βγάζανε κάποιο παρόμοιο με χειρότερα γραφικά. Με νευριάζει όταν η Ubisoft λέει ότι υποστηρίζει πολύ καλά το Wii όταν βγάζει παιχνίδια mini-games όπως πχ Rayman1,2, διάφορα αισχρά ports όπως FarCry, Prince of Persia χωρίς αίμα και Red Steel χωρίς αίμα και με μέτριες βαθμολογίες. Εδώ το Perfect Dark, GoldenEye και Turok στο N64 είχε αίμα και αυτοί το εξαλείφουν επίτηδες. Και εντάξει δεν είναι το παν σε ένα παιχνίδι να υπάρχει βία αλλά προσθέτει στην ατμόσφαιρα. Είχαν πει ότι βιάστηκαν να βγάλουν το Red Steel για launch title αλλά που είναι το Red Steel 2; Και επίσης σε άλλες κονσόλες βγάζει παιχνίδια όπως Splinter Cell και Rainbow Six ενώ στο Wii θα βγάλουν το εκπληκτικότατο Nitrobike! Ουάου. Είμαι nintendo χρήστης από το NES και τα τελευταία χρόνια βλέπω συνέχεια η Nintendo να μην υποστηρίζεται κατάλληλα από τα 3rd parties. Δεν θέλω να είμαι πεσιμιστής και μακάρι να αλλάξει αυτή η άσχημη εικόνα.
Pytzamarama Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Απο οτι καταλαβαινω αλλα και διαβαζω σε ξενα φορουμ,η Ν αρχιζει να ξεχνα τους παλιους fans (και τους κραταει με "καροτα" franchises) και στο στοχαστρο εχει βαλει τους non-gamers που ειναι και περισοτεροι. Π.χ οι "τσουπωτες" γκομενες στα Hondos θα ξετρελαθουν με το WiiFit... Ενδεικτικη ηταν η παρουσια του Μιγιαμοτο στην Ε3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα