Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μια σουμα της keynote

-Mεχρι τελος του χρονου θα υπαρξουν 100 νεα παιχνιδια για το wii

-wii zapper sta 19,90$,αρα γυρω τα 20ε υποθετω Ευρωπη

-32 παιχτες στο multi toy νεου medal of honor

-Super Smash Bros. Brawl κυκλοφορει December 3, 2007(Αμερικη)

-Super Mario Galaxy 12 Noεμβριου στην Αμερικη

-Μario Kart wii to 1 τεταρτο του '08,θα εχει online modes,καθως και wireless steering wheel

-kai Wii Fit με ολα τα κολπα του

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα πλακα κανετε ετσι?Μοναχα αυτα ηταν τα σημαντικοτερα?

Κανενα τρεηλερ δεν εδειξαν?Στα αλλα τοπικς για PS3 & 360 υπηρξε οργασμος απο νεα τρεηλερ και το ματι μας χαιροταν να βλεπει και για το Wii τπτ?Αντε αν βγηκε τπτ ποσταρετε το,μη το κρατατε :)

Δημοσ.

Απλα E-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Ο Reggie μιλαει για το online κομματι,σαν να ειναι κατι το τοσο τρομερο και καινοτομο που η Νιντεντο μολις το ανακαλυψε και το παρουσιαζει...

WOOOOW online REAL TIME battle mode....

Ωρε μπραβο....

Και μετα φταιω εγω που σχολιαζω αρνητικα.Μα δεν μου δινουν κανενα λογο εκει στη μαμα Ν να τους παινεψω...

Αντε φευγω γιατι εχω υπερ-συγχηστει....

Δημοσ.
panther_512 to 1up ειναι καλύτερο απο το G4 ?

Στο G4 έχει μεγαλύτερη οθόνη. Κατά τα άλλα ακριβώς το ίδιο και απόλυτα συγχρονισμένα. Εγώ έβλεπα ταυτόχρονα και τα δύο. Βασικά το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο αναμεταδίδαν.

Sheik, αυτά που έγραψε επιγραμματικά ο xrest, αυτά ήταν τα ουσιαστικά νέα της press conference.

Τα υπόλοιπα νέα θα προκύψουν από την Ε3.

Ενώ SONY και M$ έχουν ξεσκιστεί να δείχνουν HD Trailers, εκρήξεις και επικές εμπειρίες, η Nintendo έδειξε ένα νέο προϊόν ( Wii Fit) που εγγυημένα θα προκαλέσει υστερία τύπου Wii Sports....

Προσωπική μου εκτίμηση? H Nintendo το έχει κερδίσει το παιχνίδι των πωλήσεων και της κονόμας.

Απλα E-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Ο Reggie μιλαει για το online κομματι,σαν να ειναι κατι το τοσο τρομερο και καινοτομο που η Νιντεντο μολις το ανακαλυψε και το παρουσιαζει...

WOOOOW online REAL TIME battle mode....

Ωρε μπραβο....

Και μετα φταιω εγω που σχολιαζω αρνητικα.Μα δεν μου δινουν κανενα λογο εκει στη μαμα Ν να τους παινεψω...

Αντε φευγω γιατι εχω υπερ-συγχηστει....

Καλά, είσαι σοβαρός τώρα?

Μέχρι τώρα παραπονιόντουσαν οι πάντες για το online μέρος του Wii. Τώρα σου το παρουσιάζουν, σου λένε για 32 player multiplayer στο Medal of Honor και παραπονιέσαι?

Μπορείς να παραπονεθείς για 1000+2 άλλα πράματα, αλλά εδώ είσαι καί άδικος αλλά και υπερβάλεις.

Δημοσ.

Έντυπώσεις από την E3 conference:

Τα μόνα που με εντυπωσίασαν είναι το wii zapper, αν και 20ευρώ είναι πολλά για ένα κομμάτι πλαστικό, τα βιντεάκια για τα SSBB, MP3, SMG και το online του ΜΟΗ (32 άτομα
:mrgreen:
)

Τώρα τι να πείς για το WiiFit??? προτείνω να γίνει Wii Ambassador η Πετρουλάκη απο έδω και πέρα:evil: (θα βγαίνει σε κανα χρόνο το 7μερεςTV δώρο DVD της Πετρουλάκη για ασκήσεις στο WiiFit:idea:)

Y.Γ. Η κοπελίτσα που έπαιξε το ΜΡ3 ωραίο μωρό έτσι?

Δημοσ.

Δεν ειμαι αδικος ρε συ,απλα μας παρουσιαζουν το Online σαν κατι τρομερο και φοβερο και WOW,τη στιγμη που επρεπε να ειναι δεδομενο.

Ειχαν τοοοοσα και τοσα να δειξουν απο πλευρας παιχνιδιων και δεν εδειξαν σχεδον τιποτα που δεν εχουμε δει εδω και 2 χρονια.

Οσο για το Wii Fit,ωραια καλη ιδεα και συμφωνω οτι το κερδισε το στοιχημα της κονομας.Αλλα αυτο δεν ενδιαφερει εμας.Εμας μας ενδιαφερουν τα GAMES.Το ξαναλεω πως καλα ολα αυτα τα πρωτοτυπα και γιαυτον ακριβως το λογο βγηκε το Wii,αλλα σαν πολυ δεν μας παραμελησε κι εμας τους "κανονικους" η Νιντεντο?Εχει ριξει ολο το βαρος αλλου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...