Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μου θυμιζει λιγο ico και γιαυτο μου κανει κλικ.ε στην πορεια περισσοτερα

Δεν είμαι δηλαδή ο μόνος που το κοριτσάκι του θύμισε κάτι από Yorda. Ούτε φυσικά ο μόνος που τα "σκιώδη" τέρατα του φάνηκαν γνώριμα.

Προσωπικά, ορισμένες σκηνές, μου έφεραν στο νου και κάτι από το Okami (Ico, Okami και Shadow of the Colossus, είναι ίσως τα 3 αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. πιο πάνω κι από Zelda ακόμα.), οπότε λογικό είναι κι εμένα να μου κέντρισε την προσοχή και με το παραπάνω.

//Πάντως xrest, μια το ότι πρέπει να είσαι ο μοναδικός άλλος Πανιώνιος του forum πέρα από μένα,μια το ότι σου αρέσει το Ico. έχεις αρχίσει να ανεβαίνεις πολύ στην εκτίμησή μου.;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν είμαι δηλαδή ο μόνος που το κοριτσάκι του θύμισε κάτι από Yorda.

Οντως θυμιζει Yorda.

Τα γραφικα ειναι μια χαρα κατ'εμε και ειναι το πρωτο game για το wii που μου κανει ''κλικ'' .

για να δουμε,μακαρι να ειναι καλο παιχνιδακι.:smile:

Προσωπικά, ορισμένες σκηνές, μου έφεραν στο νου και κάτι από το Okami (Ico, Okami και Shadow of the Colossus, είναι ίσως τα 3 αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. πιο πάνω κι από Zelda ακόμα.),

Tωρα αρχιζεις να ανεβαινεις εσυ στην εκτιμηση μου:razz:

Δημοσ.

Today the folks at http://www.XCM.cc let us know that their new ii Case Hot Rock Cases are now available for Wii console owners! The ii Case "Hot Rock" Case is a new innovation in case modding technology. With a built in Digital L.E.D. thermometer, the Hot Rock Case is able to alert users by changing the L.E.D. color when the Wii console reaches certain temperatures. Color changes takes place in 5 degree increments. For example, if your Wii console's temperature reaches over 55 degree Celsius, the L.E.D. will display 'RED' and flashing. This will alert the user to turn off the console and check for problems. icon14.gif

ii_Hot_Rock_Case.png

Here is the complete Hot Rock Case color changing chart:

Temperature (Celsius) / Chameleon LED color

- Below 29c: Light blue

- 30-35c: Blue

- 36-40c: Green

- 41-41c: Yellow

- 46-50c: Orange

- 50-54c: Red

- Over 55c: Red light flashing

Finally, more pictures are available HERE along with a How To Disassemble the ii Case Tutorial and also a nice How To Install The Hot Rock Case Guide. cool2.gif

Δημοσ.

First Soulcalibur Legends Characters Revealed

Siegfried, Mitsurugi and Taki, plus and a new character named Isuka.

Four playable characters for Soulcalibur Legends has been revealed in the latest issue of Famitsu. Siegfried, Mitsurugi and Taki from the previous Soulcalibur series, and a new character named Isuka, a 16-year boy who travels along with Siegfried.

The story takes place between the Soul Edge and Soulcalibur series. Other than tackling the standard generic monsters in dungeons, gamers will also have to tackle duels with Soulcalibur characters.

We've also gleaned a bunch of bits from the game's producer, Jin Okubo, and director, Tetsuya Akatsuka:

# Story takes place between Edge and Calibur. As we already know, Siegfried changes into Nightmare from SC1 to SC2, so the story in Legends will fill in the gap as to what happened

# Selectable players will be limited at the beginning, but as players progress, they'll unlock more

# Battles come in chunks of 5 minutes to 10-20 minutes

# Each character learns new moves as they level up and are encouraging players become skilled in one specific player

# Not all SC characters will be playable

# Co-op play is still in the works, though likely split-screen.

# Controls will be nunchuk + wiimote. Wiimote primarily for attacking, nunchuk for movement, buttons for as parrying and dodging

Δημοσ.

'Wii is as powerful as original Xbox,' says FIFA producer

One of the producers of the FIFA soccer series has commented that the beleives the Wii is just as strong as the Xbox 1 in terms of its horsepower. However, he noted that there are few things the Wii lacks in comparison to the orginal Xbox such as more complex shaders as the Xbox video hardware is more powerful.

quote:

"It's about as powerful as the original Xbox," he said. "The video hardware unfortunately is not as powerful. There's just a couple of key things that you can do on Xbox like shaders which you just cannot do on the Wii... Overall though it's pretty much what the original Xbox was."

Tschirner went on to observe that he has found the Wii "very straightforward to write code for", adding, "I think from a creative point of view it's been awesome working on this platform because there's obviously stuff we couldn't do before.

News Source: Gamesindustry.biz

Δημοσ.

To εχουμε εξαντλήσει το θέμα της υποδύναμης του Wii πιστεύω, εκτός και αν εμφανίστηκε κάποιος σήμερα για πρώτη φορά στο πλανήτη Γή και θέλει να μάθει τα περι Wii.

Έχουν δημοσιευθεί άρθρα εδώ και πολύ καιρό, στα οποία περιλαμβάνεται και ένα κατατοπιστικότατο άρθρο το οποίο το είχε ποστάρει ο Daredevil. Το Wii υστερεί στους shaders, αυτό είναι γεγονός. Πέρα από αυτό όμως, το Wii είναι ικανότατο για πάρα πάρα πολλά καλούδια, τα οποία αυτή τη στιγμή ακόμα δεν βλέπουμε στα παιχνίδια του.

Με λίγα λόγια, τα παιχνίδια του Wii δεν εκμεταλεύονται την υποδύναμή του και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε τη προσοχή μας.

Το ζήτημα του πόσο δυνατό είναι το Wii έχει κορεστεί πλέον...

Take Five: Julian Eggebrecht

Are Wii developers sloppy? GCN's unchallenged technology-pusher, Factor 5, says yes.

IGN: Resident Evil 4 was a beautiful GCN title. Rogue Squadron was doing things at launch that developers still haven't done on Wii. Why do you think that is? Are studios getting sloppy on Wii?

Julian: Yes. I'm so disappointed knowing exactly what the Wii can do -- and I still think nobody knows it better than we (no pun intended) [laughs]. I really have to say, boy, am I disappointed! They all have finally figured out, five years into the hardware's life cycle, how to do at least basic shaders and a rim light, but that's what everybody does. But I still don't see enough bump and normal-mapping, if any. I still don't see enough post effects, although you would have insane fill-rates with Wii. I don't see any of that. I was digging out Rebel Strike the other day and was looking at it, and we had some people who were visiting ask, "Why isn't anybody else doing this on Wii?" And I am at a loss. I really am.

Οπότε φίλε pytzamarama πάνε παίξε λίγο Forza 2 και άσε μας τους Nintedakides στο πόνο μας.

Δημοσ.

Ε μα βέβαια, όταν οι devs λένε κάτι το αρνητικό για το Wii, αυτό αποτελεί αυτομάτως και νόμο.

Αλλά όταν αυτοί που σχεδιάσαν ορισμένα από τα καλύτερα από άποψης γραφικών παιχνίδια στο GameCube, κάνουν θετικά σχόλια για το Wii, τότε τα θεωρούμε γελοία ή αστεία.

Υπόψην pytzamarama, ότι αυτός που μίλησε για το insane fill rate του Wii, ο ίδιος δήλωσε την απογοήτευσή του για το hardware του Wii, λέγοντας ότι είναι GameCube X 1.5

Δημοσ.

Η EA ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ronaldinho ΣΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ Fifa 08 ΓΙΑ ΤΟ wii

Πάσαρε, Σούταρε και Ντρίπλαρε Με Μια Μόνο Κίνηση του Καρπού

Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα, πως ο Ronaldinho, ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους αθλητές στον κόσμο, θα γίνει ο πρώτος επαγελματίας ποδοσφαιριστής που θα εμφανιστεί ως προσαρμοσμένος (customized) χαρακτήρας αποκλειστικά για το Wii™.

Η EA δημιούργησε ένα μοναδικό χαρακτήρα βασισμένο στον διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα μπορείς να παίξεις στο FIFA 08 στο Wii. Ο Ronaldinho θα πλαισιώσει ένα καινούργιο game mode το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Wii και θα ονομάζεται “Footii Party with Ronaldinho”. Με αυτόν τον τρόπο, η EA εισάγει ένα μοναδικό στυλ παιχνιδιού το οποίο περιλαμβάνει επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και Shoot Off όπου μπορείτε να παίξετε αρχικά ως ο χαρακτήρας Mii™ και στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε τον Ronaldinho και να κατακτήσετε το πρωτάθλημα. Κάθε Footii Party παιχνίδι κατασκευάστηκε με σκοπό να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία θα διασκεδάζει και θα φέρνει όλους τους φίλους του παιχνιδιού πιο κοντά.

O Ronaldinho σχολιάζοντας τον χαρακτήρα δήλωσε “Ο χαρακτήρας μου φαίνεται να απόλαμβάνει το παιχνίδι και να μοιράζεται το πάθος μου για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Είτε παίζεις ποδόσφαιρο στο γήπεδο είτε στο Footii Party στο Wii θα πρέπει να είναι πάντα μια διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία.”

“Όταν ο Ronaldinho μπαίνει μέσα στο γήπεδο, παίζει πάντα με πολύ πάθος. Εμείς φέραμε αυτό το συναίσθημα στο FIFA 08 του Wii” είπε ο παραγωγός Tim Tschirner.

Ο επαναστατικός FreeMotion™ χειρισμός του FIFA 08 παρέχει στους παίχτες ένα αυθεντικό τρόπο παιχνιδιού με τον καλύτερο έλεγχο που έγινε ποτέ. Είναι εύκολο να μάθετε τους χειρισμούς του παιχνιδιού στο Football Academy μέσω 30 και πλέον διαφορετικών tutorials. Κάθε μάθημα σου διδάσκει πως να χρησημοποιείς το FreeMotion χειρισμό ώστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και να κερδίζετε στο παιχνίδι.

Παίξτε FIFA 08 και πάρτε το κύπελλο με την αγαπημένη σας ομάδα. Γοητεύστε τους αντιπάλους σας με τον αυθεντικό χειρισμό του παιχνιδιού και παίξτε σαν ένας πραγματικός ποδοσφαιριστής. Τώρα πασάρετε, σουτάρετε και ντριπλάρετε με μια μόνο κίνηση του καρπού σας.

Το FIFA 08 προσφέρει απόλυτη αυθεντικότητα έχοντας την επίσημη έγκριση από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Αυτή την περίοδο θα μπορείτε να επιλέξετε μια από τις 570 εγκεκριμένες ομάδες με πάνω από 14,000 ποδοσφαιριστές και να κερδίσετε δόξα παίζοντας μαζί ή εναντίον έως και τριών φίλων σας.

Το FIFA 08 κατασκευάζεται από την EA Canada στο Vancouver, B.C. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για τα Xbox 360™, PLAYSTATION3, PlayStation2, Wii™, Nintendo DS™, PSP (PlayStationPortable), PC και mobile. Το FIFA 08 δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα από την ESRB και το PEGI.

Μπορείτε να καταβάσετε εικόνες του FIFA 08 στη σελίδα http://info.ea.com.

BicycleKick_hirez.jpg

FIFA08Wii-Gameplay1.jpg

FIFA08Wii-Gameplay2.jpg

FIFA08Wii-Gameplay3.jpg

FIFA08Wii-PartyMode-Fooseball0.jpg

FIFA08Wii-PartyMode-KeepUp1.jpg

FIFA08Wii-PartyMode-KeepUp2.jpg

FIFA08Wii-PartyMode-KeepUp3.jpg

FIFA08Wii-PartyMode-KeepUp4.jpg

footii_1.jpg

footii_GO_.jpg

HeelPose_hirez.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...