xrest Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 de mporw na katalabw giati kanan auto to egklima me to dragon quest...
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Παιδια ποιος ο λογος υπαρξης του Wii startup disc? Δεν θα ερχεται σεταρισμενο απο την μανα του? Η θα πρεπει να το βαζουμε καθε φορα μεσα? Δε ξερω για εσας, αλλα εμενα μου μυριζεται για κατι που ισως το εκμεταλλευτουν για σπασουν την κονσολα...
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εικόνες από το Zelda: Twilight Princess υπόλοιπες εικόνες εδώ
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Οσοι πρόλαβαν... πρόλαβαν στο play.com. Mείωσε την έκπτωση κατά 5 λίρες (η έκπτωση από 7 έγινε 2 λίρες - είχα προλάβει δύο παραγγελίες στα 49 ευρώ ). The Legend Of Zelda: Twilight Princess Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: EUR 56.99 Delivered Red Steel Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: EUR 56.99 Delivered Rayman: Raving Rabbids Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: EUR 56.99 Delivered Nintendo Wii Console + Wii Sports (White) our price: EUR 269.99 Delivered availability: Sold Out
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Οσοι πρόλαβαν... πρόλαβαν στο play.com. The Legend Of Zelda: Twilight Princess Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: EUR 56.99 Delivered Red Steel Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: EUR 56.99 Delivered Sold Out Εγώ πάντος πρόλαβα
Stormwatch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Παντως εγω, βλεποντας το σημερινο 1upshow (ειχε πολυ υλικο απο Zelda),παρατηρησα οτι υπαρχει εμφανης καθυστερηση μεταξυ της κινησης που κανεις με το χερι και της κινησης που κανει ο χαρακτηρας σου στο παιχνιδι.....
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντος πρόλαβα Ειχα παραγγείλει με 49.50 ευρώ τα Zelda, Play (+ wii-mote). Η σημερινή 'Ημερησία' και το περιοδικό 'Paper Magazine' αφιερώνει 2 σελίδες για τον πόλεμο των παιχνιδομηχανών. Στο Wii αφιερώνει μια σελίδα με φράσεις όπως 'αναμένεται εναγωνίως', 'κομψή και στυλάτη προσφέρει στους παίκτες πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming', ενώ τα XBOX 360 και PS3 μοιράζονται 1 σελίδα.
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Παντως εγω, βλεποντας το σημερινο 1upshow (ειχε πολυ υλικο απο Zelda),παρατηρησα οτι υπαρχει εμφανης καθυστερηση μεταξυ της κινησης που κανεις με το χερι και της κινησης που κανει ο χαρακτηρας σου στο παιχνιδι..... Απο IGN για το Zelda There is every reason to get Zelda on Wii, but if you're still not convinced that the controls work just fine, consider that I was just as skeptical as you are now before I put some serious play time into the game. So were the other 30 or so journalists who played alongside me. And when the gameplay session came to its too-early end, everybody in attendance agreed that the Wii remote and nunchuk combo performed beautifully. Nobody's arms were tired. Nobody felt that the continuity of the game universe had been sacrificed because the landscapes and items had been mirrored. And nobody complained that Link was a right-hander. In fact, we had a couple lefties who said playing with the game on Wii felt very natural.
winmik2kx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 And nobody complained that Link was a right-hander. Τον έκαναν δεξιόχειρα για τις ανάγκες του Wiimote? Συγκλονίστηκα τώρα!
Stormwatch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Απο IGN για το Zelda There is every reason to get Zelda on Wii, but if you're still not convinced that the controls work just fine, consider that I was just as skeptical as you are now before I put some serious play time into the game. So were the other 30 or so journalists who played alongside me. And when the gameplay session came to its too-early end, everybody in attendance agreed that the Wii remote and nunchuk combo performed beautifully. Nobody's arms were tired. Nobody felt that the continuity of the game universe had been sacrificed because the landscapes and items had been mirrored. And nobody complained that Link was a right-hander. In fact, we had a couple lefties who said playing with the game on Wii felt very natural. Δεν καταλαβαινω γιατι αυτο ειναι απαντηση στην παρατηρηση μου... Εγω δεν μιλησα για κουραση.Παρατηρησα lag μεταξυ της κινησης του χεριου και της κινησης του χαρακτηρα στην οθονη... Παρε και ενα αποσπασμα του video για να καταλαβεις τι εννοω (2ΜΒ περιπου) http://rapidshare.com/files/1958302/Zelda.wmv.html
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δεν καταλαβαινω γιατι αυτο ειναι απαντηση στην παρατηρηση μου...Εγω δεν μιλησα για κουραση.Παρατηρησα lag μεταξυ της κινησης του χεριου και της κινησης του χαρακτηρα στην οθονη... Παρε και ενα αποσπασμα του video για να καταλαβεις τι εννοω (2ΜΒ περιπου) http://rapidshare.com/files/1958302/Zelda.wmv.html Δέν έχει lag Stormwatch. Το σπαθί του Link δεν ανταποκρίνεται point-to-point με τις κινήσεις σου. Εσύ ανεβοκατεβάζεις το Wiimote με Α ταχύτητα. Το animation του Link όμως ανεβοκατεβάζει το σπαθί με Α/2 ταχύτητα, λόγω της μεγαλύτερης κίνησης που κάνει ο Link με το σπαθί. Ή σκέψου το διαφορετικά. Το κατέβασμα του Wiimote ισοδυναμεί με πάτημα ενός κουμπιού. Την στιγμή που θα ολοκληρώνεις το κατέβασμα του Wiimote ο Link θα κάνει την κίνηση. Να είσαι σίγουρος πάντως, ότι αν υπήρχε το οποιοδήποτε lag, ειδικά ο Matt του IGN θα το είχε αναφέρει πρώτο πρώτο.
Stormwatch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ναι ρε Panther, το καταλαβα οτι αυτο συμβαινει αλλα ειναι ξενερωτικο.... Στο βιντεο φαινεται πως η κινηση του χεριου σου δεν μεταφερεται αυτουσια στο χαρακτηρα (το χερι του δηλαδη δεν ακολουθει την κινηση του δικου σου χεριου). Η χρηση του - στο συγκεκριμενο παιχνιδι τουλαχιστον - μοιαζει σαν να κρατας ενα σφυρι με το οποιο "κοπανας" το κουμπι που κανει την κινηση..... Προσωπικα περιμενα να συμβαινει το αντιθετο, ετσι δεν με ενθουσιαζει (ο χειρισμος, το παιχνιδακι πρεπει να ειναι τουμπανο.....)
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Προφανώς απο τα παιχνίδια 2ης γενιάς (ή και στο Red Steel) θα δούμε το χειρισμό που περιγράφεις. Ετσι θα είναι και η παρουσίαση του Wii στην Ελλάδα? :wink:
heyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Έχει ξεφύγει η κατάσταση!!! Aπό το site του amazon.co.uk yellow by Nintendo Platform: Nintendo Wii Our Price: £1,000.00
winmik2kx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ετσι θα είναι και η παρουσίαση του Wii στην Ελλάδα? :wink: To μόνο που ξέρω είναι ότι θα επικρατεί το λευκό. Duh, σπουδαία info έδωσα και σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα