Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψιλοαμφιβάλλω ότι παίζει έτσι ακριβώς το fishing rod, πχ ότι καταλαβαίνει backhand. Νομίζω πως το παλικάρι το έκανε περισσότερο για το γέλιο της υπόθεσης :D

Δημοσ.
Ψιλοαμφιβάλλω ότι παίζει έτσι ακριβώς το fishing rod, πχ ότι καταλαβαίνει backhand. Νομίζω πως το παλικάρι το έκανε περισσότερο για το γέλιο της υπόθεσης :D
thats right e3ou kai to lol ;) allwste ta backhand klp klp sto vt nomizw einai mapped sta plhktra kai oxi sto analog.

einai san na leme panther "ma exei a8hnaikes pinakides." ;)

Δημοσ.
'Capucine' (Wii) Announced

Capucine is a Wii exclusive exploration / adventure game, developed by French studio NoCulture Team, formulated as a tale and based on shadow and light opposition.

capucinewii01yz5.jpg

Σιγά βρε xrest, δε τα κάνουν αυτά έτσι απότομα! Βάλε τουλάχιστον κάποια προειδοποίηση να πάρει πρώτα ο κόσμος μια απόσταση ασφαλείας από το monitor!

Δημοσ.

Xμμμμ, όμορφα γραφικά, αν και μου φαίνονται ότι είναι σε PC.

Το κοριτσάκι όμως θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Σε αυτή τη φάση μοιάζει με την αδελφή του αγαπητού μας ήρωα από το "Another World".

Vector graphics FTW!

Aς ελπίσουμε ότι θα βρεθεί publisher και ότι οι devs θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη για να ολοκληρωθεί αυτό το project.

PS: Ντάξει ρε Miltoz, το περιβάλλον είναι αρκετά καλοδουλεμένο. Το κοριτσάκι είναι που θέλει πολύ "στρώσιμο".

Δημοσ.
οσο και να σας φανει παραξενο μου ψιλοαρεσει το concept του συγκεκριμενου τιτλου.
peri ore3ews. :P ta grafika tou basika exoun kataferei kai eina anomoiomorfa gi ayto kanoun mpam px sthn prwth pic einai san na exeis kanei kolaz
Δημοσ.

Λοιπόν, έκατσα και το έψαξα λίγο το θέμα με το παιχνίδι και χάρης σε ένα user του Gonintendo.com βρήκα τις λεπτομέρειες γύρω από αυτό το project.

Το Capucine σχεδιάζεται από μία ομάδα σπουδαστών του κολλεγίου για gaming design Superinfogame.

To παιχνίδι σχεδιάζεται από τον Ιούνιο του 2006 και αποτελεί Ολοκληρωτική Μετατροπή της CryEngine 1, της engine δηλαδή του Far Cry.

H μουσική του, την οποία βρίσκω πολύ ωραία, την σύνθεσαν ο Soheil Forouhi (http://www.forouhi.com) και ο Flavien Gaillard.

Δύο από τα μέλη της ομάδας έχουν ποστάρει ελάχιστο feedback στο forum CryMod..

To παιχνίδι που βλέπουμε αποτελεί πρωτότυπο (pre-ALPHA/ΑLPHA stage), οπότε υπάρχει άπειρος χώρος για upgrade/downgrade. Τα εφφέ φωτισμού κλ που θα δείτε στο παρακάτω trailer υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μή μπορεί να τα σηκώσει το Wii (προσωπική εκτίμηση).

Ότι βλέπουμε αυτή τη στιγμή, εικόνες και βίντεο, αποτελούν το πυρήνα του παιχνιδιού και είναι από PC. Απλώς μας δείχνουν τί έχουν φτιάξει μέχρι τώρα.

034_mini.jpg

Έχω κάνει upload το βίντεο στο youtube αλλά κάνει 10 ώρες να το κάνει process. Όταν ολοκληρωθεί θα το ποστάρω εδώ.

Μέχρι τότε για όσους βιάζονται, μπορούν να πάνε στο Official Site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...