Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι τρολαρισμα. Δεν ειπε κανεις οτι θα το βελτιωναν.. Μεχρι και εγω που δε τρελαινομαι για το wii, αυτο το βρηκα αδικο.

ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ή αλλιως observation.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα ποιός περίμενε να δεί κάτι περισσότερο στο Resi 4? Είναι port καθαρά και ξάστερα.

Αν το έχεις παίξει ήδη, δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπαίξεις εκτός και αν θές να δείς το νέο τύπο χειρισμού.

Αν δεν το έχεις παίξει, τότε θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις τη καλύτερη έκδοση ενός άριστου παιχνιδιού.

Η ιστορία με τα προχειροφτιαγμένα ports πιστεύω αρχίζει να φτάνει στο τέλος της. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Ubi παραδέχτηκε ότι στην προσπάθειά της να μή χάσει το τρένο της επιτυχίας του Wii, έβγαλε πληθώρα προχειροφτιαγμένων ports. Αυτό δήλωσε πως θα αλλάξει και ότι αυτή τη στιγμή ασχολούνται με πολλούς Wii-exclusive τίτλους.

Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να φέρει στο Wii όλους τους multi-platform τίτλους της, αλλά μόνο εκείνους που το μηχάνημα μπορεί να σηκώσει καλά. Αντί για άσχημα ports, προτιμάνε να φτιάξουνε Wii-exclusive παιχνίδια.

Τέλος για το θέμα του χειρισμού, τα καινούργια reviews παιχνιδιών δεν αναφέρουν το οποιοδήποτε πρόβλημα στο χειρισμό, αντίθετα μιλάνε με κολακευτικά σχόλια, ακόμα και σε παιχνίδια που το περιεχόμενό τους είναι μέτριο (Pirates of the Caribbean).

Σου αρέσει δεν σου αρέσει, οι devs αρχίζουν να πιάνουν το κολάι στο θέμα του χειρισμού και όπως δείχνουν τα πράγματα, τα βιαστικά ports έχουν πάρει τη κατιούσα.

Το γεγονός είναι ότι τα 3rd parties δεν έδωσαν τη πρέπουσα σημασία στο Wii στην αρχή. Δεν περιμέναν αυτή την επιτυχία. Και μετά πέσαν με τα μούτρα να βγάλουν κάνα φράγκο με ότι βλάκεία τους κατέβαινε στο κεφάλι.

Το θέμα είναι ότι καλά παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του Wii υπάρχουν και αναμένονται πολλά ακόμα.

Όπως το λέγαμε αρκετοί από εμάς στην αρχή, το Wii φαίνεται να ακολουθεί την ίδια ακριβώς πορεία με το DS. Στο DS στην αρχή βγήκαν πολλά μάπα παιχνίδια και εν συνεχεία, όσο αυξάνονταν οι πωλήσεις, αυξάνονταν και τα καλά παιχνίδια, καθώς μεγάλωνε το support αλλά και η εξοικοίωση με το hardware.

Δημοσ.

Αν το έχεις παίξει ήδη, δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπαίξεις εκτός και αν θές να δείς το νέο τύπο χειρισμού.

Αν δεν το έχεις παίξει, τότε θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις τη καλύτερη έκδοση ενός άριστου παιχνιδιού.

καλυτερη? η καλυτερη εκδοση του παιχνιδιου βγηκε πριν αρκετα χρονια. σημερα δεν μπορει να εχει ουτε το wow factor ουτε τη φρεσκαδα που ειχε τοτε.

και φυσικα ξεχνας τα μπικικινια. ποσο κανει αυτο το port ειπαμε?

Η ιστορία με τα προχειροφτιαγμένα ports πιστεύω αρχίζει να φτάνει στο τέλος της. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Ubi παραδέχτηκε ότι στην προσπάθειά της να μή χάσει το τρένο της επιτυχίας του Wii, έβγαλε πληθώρα προχειροφτιαγμένων ports. Αυτό δήλωσε πως θα αλλάξει και ότι αυτή τη στιγμή ασχολούνται με πολλούς Wii-exclusive τίτλους.

θα αστειευεσαι φιλτατε πανθηρα....

να σου υπενθυμισω ΜΗΠΩΣ οτι τα 2 original games στο launch του wii προηλθανε και τα δυο απο την ubi?

rayman & red steel

Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να φέρει στο Wii όλους τους multi-platform τίτλους της, αλλά μόνο εκείνους που το μηχάνημα μπορεί να σηκώσει καλά. Αντί για άσχημα ports, προτιμάνε να φτιάξουνε Wii-exclusive παιχνίδια.

αμα γινει αυτο που λες, δηλαδη οτι θα πορταρουν μονο "οτι μπορει να σηκωσει", τοτε απλα δεν θα εβγαινε ΤΙΠΟΤΑ. think about it ;)

Τέλος για το θέμα του χειρισμού, τα καινούργια reviews παιχνιδιών δεν αναφέρουν το οποιοδήποτε πρόβλημα στο χειρισμό, αντίθετα μιλάνε με κολακευτικά σχόλια, ακόμα και σε παιχνίδια που το περιεχόμενό τους είναι μέτριο (Pirates of the Caribbean).

αστειϊσμοι νο.2 I presume.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ wii, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ.

αφου το υπολοιπο του παιχνιδιου ειναι ΕΙΤΕ καννα παναρχαιο port, ειτε καννα τρελα downgraded game.

για αντε βαλε το παραδειγμα σου, το pirates να το παιξεις σε 360 και μετα ριχτο μεσα στο wii.

τι χειρισμος και μπαρμπυτσαλα. ειναι απλα πεταμενα λεφτα.

Σου αρέσει δεν σου αρέσει, οι devs αρχίζουν να πιάνουν το κολάι στο θέμα του χειρισμού και όπως δείχνουν τα πράγματα, τα βιαστικά ports έχουν πάρει τη κατιούσα.

σημερα εχεις πολυ πλακα.

σιγα την διαστημικη τεχνολογια του wii :mrgreen: που θελουνε και χρονο προσαρμογης.

χρονο να προσαρμοσουνε τις "downgrading εφαρμογες" τους, ισως.

Το γεγονός είναι ότι τα 3rd parties δεν έδωσαν τη πρέπουσα σημασία στο Wii στην αρχή. Δεν περιμέναν αυτή την επιτυχία. Και μετά πέσαν με τα μούτρα να βγάλουν κάνα φράγκο με ότι βλάκεία τους κατέβαινε στο κεφάλι.

Το θέμα είναι ότι καλά παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του Wii υπάρχουν και αναμένονται πολλά ακόμα.

το θεμα ειναι οτι οσες φορες εχω σκασει 50αρικα για το wii (και ειναι πανω απο 10) εχω νιωσει μ@λακας.

ειμαι σιγουρος οτι λιγο-πολυ το ιδιο εχει νιωσει οποιοσδηποτε αλλος εχει κανει την ιδια κινηση και ειναι πανω απο 8 χρονων.

και επειδη μιλαμε σε θεματα εξω απο το "ειμαι χακαρισμενος και δεν πληρωνω μια" (που ουτε μας ενδιαφερουν σε αυτο το τοπικ, ουτε φυσικα βοηθανε το μελλον της κονσολας),

καλα ειναι να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη!!

Όπως το λέγαμε αρκετοί από εμάς στην αρχή, το Wii φαίνεται να ακολουθεί την ίδια ακριβώς πορεία με το DS. Στο DS στην αρχή βγήκαν πολλά μάπα παιχνίδια και εν συνεχεία, όσο αυξάνονταν οι πωλήσεις, αυξάνονταν και τα καλά παιχνίδια, καθώς μεγάλωνε το support αλλά και η εξοικοίωση με το hardware.

ρε ποια εξοικειωση με το hardware??? :mrgreen: :mrgreen: του Wii?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: μιλας σοβαρα? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πας καλα? :mrgreen:

Δημοσ.

P3tran oι απόψεις σου είναι ισοπεδωτικές και απόλυτα ακραίες.

Εκεί που οι άλλοι επευφημούν, εσύ κράζεις.

Ειληκρινά βαριέμαι να διαφωνίσω μαζί σου, διότι μου φαίνεται ότι επίτηδες κάνεις τα στραβά μάτια στα καλά και επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά ο p3tran και ο panther_512

μου θυμίζουν τους γέρους από το Muppets Show και τους Κωνσταντίνο και Ελένη(που παίζει στον ΑΝΤ1).

looooooooooooooooooool

Δημοσ.

Πλέον ακόμα και τα μεγάλα site αναγνωρίζουν ότι στα παιχνίδια ο φωτορεαλισμός δεν είναι το παν.

Τα καλύτερα παιχνίδια του 2006 σε πολλά site δεν έχουν απαραίτητα φωτορεαλιστικά γραφικά.

Το Zelda λίγο πολύ το ξέρετε.

Το OKAMI (PS2) το έχετε δεί ; Έχει καρτουνίστικα γραφικά, και πήρε πολλές διακρίσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=aOT95HPv51E

http://ps2.ign.com/articles/760/760817p1.html

Δημοσ.
Χειρότερα από του GC το βρίσκω λίγο δύσκολο να είναι. Τουλάχιστον στο συγκριτικό βίντεο τα γραφικά φαίνονται 100% πανομοιότυπα.

Από κεί και πέρα p3tran, για ποιά επιτομή του next-gen αναφέρεσαι? Το Resi 4 είναι ένα GameCube port με ανανεομένο χειρισμό και τα πρώτα reviews μιλάνε για ένα άριστο παιχνίδι που με το νέο χειρισμό είναι ακόμα καλύτερο.

Και τα γραφικά του μιά χαρά είναι και μάλιστα πολύ καλύτερα από πολλές κοτσάνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Wii.

an parathrhsis kala kala sto video o fotismos stous anthropous k ta matia tous den eine ta idia

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXA!!!!!

Πού το ξετρύπωσες το Splinter Cell???

H Ubisoft θέλοντας να εκμεταλευτεί την επιτυχία του Wii όσο το δυνατόν πιό γρήγορα και ανέξοδα, έβγαλε 2 καλούς τίτλους και 10 μάπα.

Πέρα από το αμφιλεγόμενο Red Steel και το Rayman, όλα τα άλλα παιχνίδια που έβγαλε είναι από μέτρια εως κάκιστα.

Το Splinter Cell ανήκει σε αυτά τα κακοφτιαγμένα παιχνίδια, με αποκορύφωμα το Farcry.

Δημοσ.
XAXAXAXAXAXA!!!!!

Πού το ξετρύπωσες το Splinter Cell???

H Ubisoft θέλοντας να εκμεταλευτεί την επιτυχία του Wii όσο το δυνατόν πιό γρήγορα και ανέξοδα, έβγαλε 2 καλούς τίτλους και 10 μάπα.

Πέρα από το αμφιλεγόμενο Red Steel και το Rayman, όλα τα άλλα παιχνίδια που έβγαλε είναι από μέτρια εως κάκιστα.

Το Splinter Cell ανήκει σε αυτά τα κακοφτιαγμένα παιχνίδια, με αποκορύφωμα το Farcry.

απλα προσφατα "πειραξα" το wii μου,αλλα ο "θειος" μου, μου ειχε φερει μερικα παιχνιδια απο πιο πριν μεταξυ αυτων και το Splinter Cell...

απ οσα δοκιμασα ήταν το μονο που με το που τα ανοιξα το εκλεισα!!!!!

ενταξει ομως...απο τα πρωτα που βγηκαν ειναι...πολυ προχειρη δουλεια...

και κατι ασχετο...τα περισσοτερα παιχνιδια εως τωρα ειναι port απο ps2(για τα γραφικα μιλαω..)??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...