Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα "λίγο πιο ισχυρό" xbox360 (κατ' αναλογία με το gamecube/wii) είναι αρκετά ικανό hardware για φωτορεαλισμό και θα απαλλάξει τους devs από πολύ κόπο και χρήμα. Καιρός να ελαττώσουν οι devs τον χρόνο που αφιερώνουν στα γραφικά και να τον χρησιμοποιήσουν για φρέσκες ιδέες, ιστορίες, χαρακτήρες κλπ.

giati anti na pigenoume mporta na pigenoume piso?!

koita auto pou exei deixei to wii einai oti oi devs den exoun asxolithei katholou

san stragalia ta petane

opos exoume xanapei as ginei ensa sindiasmos sto mellon na meinoume oloi ikanopoinmenoi kai oi kollimenoi sta grafika/AI klp + freskies idees prototipia klp

pantos pros theou oxi pisogirismata

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν πρόκειται για πισογύρισμα. Ο χρόνος και τα resources που μπορεί να αφιερώσει μια ομάδα για ένα παιχνίδι υπόκεινται σε περιορισμούς. Μπορεί λοιπόν το hardware να είναι έτσι δομημένο ώστε να διευκολύνει τους devs να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και resources στο περιεχόμενο και στη δομή. Ένα xbox360 "1.5" δεν είναι πισογύρισμα, απλά θα είναι πολύ εύκολο να στήσεις γραφικά σε αυτό.

Δημοσ.

το 360 μια χαρα ειναι.οπως δειχνουν με τα λεγομενα τους οι devs ειναι αρκετα ευκολο.μονο μη ξεφυγει η συζητηση παρακαλω και χασουμε την ταμπακιερα πουναι το wii εδω

Δημοσ.
Ένα "λίγο πιο ισχυρό" xbox360 (κατ' αναλογία με το gamecube/wii) είναι αρκετά ικανό hardware για φωτορεαλισμό και θα απαλλάξει τους devs από πολύ κόπο και χρήμα. Καιρός να ελαττώσουν οι devs τον χρόνο που αφιερώνουν στα γραφικά και να τον χρησιμοποιήσουν για φρέσκες ιδέες, ιστορίες, χαρακτήρες κλπ.

εσυ παρε μετα απο 3-4 χρονια ενα "λιγο πιο ισχυρο 360". εγω προτιμω ενα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ισχυρο απο ps3+360 μαζι :mrgreen:

επισης πρεπει να σκεφτεις οτι οι εταιρειες που φτιαχνουν games ΠΛΕΟΝ ειναι κανονικες εταιρειες. τα ρομαντικα που γινονταν πριν 10 χρονια πανε. μονο σε σπανιες περιπτωσεις pc και ΑΝ.

η ευκολια προγραμματισμου λοιπον, θα μετατραπει σε αυξημενο αριθμο προϊοντων ανα μοναδα χρονου, και οχι σε χρονο για να σκεφτονται νεες ιδεες κλπ ρομαντικα.

απλα πραγματα. ;)

xrest εσυ θα επαιρνες το 2011 ενα wii με τις δυνατοτητες ενος 360? :P

Δημοσ.
xrest εσυ θα επαιρνες το 2011 ενα wii με τις δυνατοτητες ενος 360?

nop..ειμαι hardware enthusiast..kαι θελω raw power στα αγαπημενα μου παιχνιδια,που διαθετει το 360

Δημοσ.
Aυτο το ds 2 φορες το αγορασα(την μια απλο την αλλη το lite) kai τις 2 φορες το πουλησα...Τωρα πως πουλαει,ειναι ενα μυστηριο........

Οχι οτι το psp δεν ειναι εξισου αθλιο...(Αυτο το πουλησα μια φορα μονο)...

Δεν μιλάμε με συγκρίσιμα στοιχεία...

Το psp είναι ένας multimedia παράδεισος με πολύ καλά games/homebrew/appz ενώ το ds imho είναι "Ρε! έβγαλαν και άλλο μάριο!"...

Τη δουλειά του ds την κάνεις και με ένα snes9x tyl στο psp παίζοντας super castlevania iv & super mario world (τα οποία παρεπιπτόντως τερμάτισα χθές σε μία μέρα αμφότερα και μου φάνηκαν πλέον πολύ μικρά)...

Άλλη φάση...

Δημοσ.
Το psp είναι ένας multimedia παράδεισος με πολύ καλά games/homebrew/appz ενώ το ds imho είναι "Ρε! έβγαλαν και άλλο μάριο!"...

No offense, αλλά ευτυχώς για το καλό του gaming είναι πολύ λίγοι αυτοί που συμφωνούν με την... yho!!!:twisted:

Δημοσ.

Pirates of the Caribbean (Wii) walkthrough video.

ΜΕρικές μέρες πρίν, είχαμε ποστάρει κάποιες εικόνες του παιχνιδιού, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο IGN και οι οποίες αποδείχθει αμέσως από τον Daredevil ότι ήταν εικόνες από την PC έκδοση.

pirates-of-the-caribbean-at-worlds-end-20070420060013338.jpg

pirates-of-the-caribbean-at-worlds-end-20070420060009573.jpg

Προσφάτως κυκλοφόρησε το video walkthrough για την έκδοση για το Wii και απ'ότι φαίνεται, η engine των 2 εκδόσεων (PC, Wii) είναι πανομοιότυπες, τουλάχιστον όσον αφορά το περιεχόμενό τους. Η ποιότητα του video δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ειδικά οι φάσεις με τις μάχες στο νερό, μοιάζουν υπερβολικά πολύ με τη πρώτη εικόνα που πόσταρα.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν φαίνεται άσχημο και το χειριστήριο χρησιμοποιείται αρκετά θα έλεγα...

Δημοσ.

μπα τι όνειρο είδαν και δεν έβαλαν αυτή του 360 στο pc? Αν και βασικά ακόμα πιστε΄θω ότι το παιχνίδι θα είναι άθλιο παντού

Δημοσ.

εντάξει ίσως δεν έχουν κάνει tune up την έκδοση για pc αλλά μην νομίζεις ότι και στις άλλες κονσόλες θα έχει γραφικάρες απλώς θα προσφέρει υψηλότερης ανάλυσης textures

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται, νέες κινήσεις σε σχέση με το παλιό, και στο Wii θα χει χαβαλέ ^^

(ειδικά η κίνηση που τους αποφεύγεις και πέφτουν στο κενό,θα χει τρελό γέλιο )

Δημοσ.
No offense, αλλά ευτυχώς για το καλό του gaming είναι πολύ λίγοι αυτοί που συμφωνούν με την... yho!!!:twisted:

Δεν νομίζω οτι ο fanboyσμός οδηγεί κάπου...

Είμαι νιντέντο fan και ο ίδιος άλλωστε...

Αλλα κάποια πράγματα βγάζουν μάτι...πως να το κάνουμε;

Άσε τα games στην άκρη και δές τα σαν multimedia επιλογές...

Είναι συγκρίσιμα; Έχουν τις ίδιες δυνατότητες/επιλογές/απόδοση;

Τέσπα..είμαι εντελώς off topic εδώ...

Συνέχεια του "flame".... "ε ειρωνικέ panther?" κάπου αλλού...

Υγ: Δεν νομίζω πως χρειάζεται να παίρνεται απο τα μούτρα όποιον προσπαθεί να εκφέρει λίγο διαφορετική άποψη... Αλλιώς θα καταλήξουμε στο "Το ποτάμι είναι κόκκινο και όποιος λέει το αντίθετο είναι μ@λ@κ@$"

Δημοσ.

Kάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη, όταν εκφράζεται με το σωστό τρόπο και τα σωστά επειχηρήματα.

Χρησιμοποίησες λάθος τρόπο και λάθος τόπικ για να εκφράσεις την όποια άποψή σου.

Για το DS vs PSP έχουν γίνει πάμπολλες συζητήσεις, μέχρι και polls για εξακρίβωση του μέσου όρου ηλικίας των ατόμων που ασχολούνται με τη μέν ή τη δέ φορητή.

Κάνε κάνα search και ενημερώσου για την άποψη των συμφορουμιτών σου.

Edit:

Δημοσκόπηση για handheld consoles

ds ή psp

Ds Lite Or Psp ?? Please Help !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...