Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kai na mplekso pali me bugs,crashes,formats kai na skao lefta kathe ligo kai ligaki???....ase kalitera,tora vazo to diskaki kai isixazo....tis fagames tis kseneres me ta PC:evil:

μα εισαι χαζαδι ρε Ultra!!

πετα το ρημαδι το 360, παρε ενα wii για gameplay, και αμα μου θες και γραφικα, σκασε και 2 χιλιαρικα μετα να παρεις κι ενα pc να παιζεις 2-3 καλα games το χρονο! και τον υπολοιπο χρονο να προσπαθεις να το ρυθμισεις ωστε να παιζει καλα!

οοο-φου!! και σιγα τωρα τα exclusives του 360... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Το 90 έπιασα ΑTARI στα χέρια μου στο σπίτι κάτι ξαδελφών μου

ε, οκ.. τo 1977 βγηκε, δεν αργησες και παααρα πολυ! :P

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ομολογουμενως, μπορουσες να κανεις καλυτερες επιλογες εκεινη την εποχη.....

Ε, μα δέν το αγόρασα κιόλας.

Αυτή ήταν η πρώτη επαφή μου με κονσόλες.

Μετά από πολλά παρακάλια από τους δικούς μου, το καλοκαίρι του 90 μου πήραν το πρώτο μου Gameboy, για το οποίο περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα γεννέθλιά μου, και μετά από 2 μήνες ο κωλόφαρδος κέρδισα σε ένα διαγωνισμό της πλάκας στη γειτονιά μου και ένα δεύτερο.

Το 91 αν θυμάμαι καλά άρχιζα να παίζω SNES στο σπίτι ενός φίλου, μέχρι τη στιγμή (στο ίδιο έτος) που αγόρασα τον πρώτο μου υπολογιστή.

Από τη στιγμή που έπιασα το PC και μέχρι τώρα δεν ξαναασχολήθηκα με τις κονσόλες, πέρα από λίγο PS2 σε σπίτια φίλων.

Εν ολίγης, ποτέ δεν αγόρασα δική μου κονσόλα.

μα εισαι χαζαδι ρε Ultra!!

πετα το ρημαδι το 360, παρε ενα wii για gameplay, και αμα μου θες και γραφικα, σκασε και 2 χιλιαρικα μετα να παρεις κι ενα pc να παιζεις 2-3 καλα games το χρονο!

οοο-φου!!

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Δημοσ.
Συμφωνώ και επαυξάνω.

ε οκ. με τα δικα σου στανταρντς, θα ανακαλυψεις οτι το 360 ειναι και γαμω τα μηχανηματα περι το 2017. :P 8) :-D :twisted:

να και το πρωτο wii accesory για τους hardcorαδες wiiδες:

391760.jpg

Δημοσ.
Αυτό πως ακριβώς έγινε?

Είδα αυτό, έστειλα e-mail, πήγα για συνέντευξη και σήμερα με ειδοποίησαν ότι με επιλέξανε. Περισσότερα θα ξέρω τη Δευτέρα 13, που θα μας κάνουν μια μίνι-"εκπαίδευση".

Δημοσ.
ε οκ. με τα δικα σου στανταρντς, θα ανακαλυψεις οτι το 360 ειναι και γαμω τα μηχανηματα περι το 2017. :P 8) :-D :twisted:

391760.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

391760.jpg

Τι ειναι αυτο ρε P3tran;;;

Το masturbation-mote;;;

Εχουν ξεφυγει...

Δημοσ.

391760.jpg

Μα το XBOX360 είναι τρομερό μηχάνημα, δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι.

Αν μή τι άλλο, μέχρι στιγμής είναι η μόνη next-gen κονσόλα που θα σου ζεσταίνει το σπίτι το χειμώνα, ενώ παράλληλα θα μπορείς να τηγανίσεις ομελέτα πάνω της.

Πέρα από την πλάκα όμως, το μηχάνημα είναι τρομερό, τα παιχνίδια του όμως όχι, τουλάχιστον για την ώρα.

Όσο για Wii accessory, εγώ θα πρότεινα μιά Powerball για να δυναμώσουμε λίγο τους καρπούς μας μέχρι να πιάσουμε το Wiimote στα χέρια μας.

250HZ-NEON-PRO.jpg

Eγώ φυσικά την έχω αγοράσει. Ρεκόρ 10.747 στροφές το δευτερόλεπτο.

Δημοσ.
σκασε και 2 χιλιαρικα μετα να παρεις κι ενα pc να παιζεις 2-3 καλα games το χρονο! και τον υπολοιπο χρονο να προσπαθεις να το ρυθμισεις ωστε να παιζει καλα!

i pairno to PS3 pou tha einai kai PC mazi me MONO 600 eura:mrgreen:

Δημοσ.

Tι 'ναι τουτο ρε Panther;

Η Powerball?

Α όλα τα λεφτά μηχανηματάκι γυμναστικής!

Στην αρχή σχεδιάστηκε ώς όργανο γυμναστικής για άτομα που πάσχουν από τενοντίτιδες, αλλά μετά εξελίχθηκε σε όργανο γυμναστικής για όλους, όπου γυμνάζεις τους καρπούς, τους τένοντες και τους μύες σου μέχρι και τον ώμο.

Μέσα του έχει γυροσκόπιο, το οποίο περιστρέφεται με ταχύτητα αναλόγως της ορμής που θα του δώσεις εσύ.

Όσο πιό γρήγορα περιστρέφεις το καρπό σου, τόσες περισσότερες στροφές παίρνει το γυροσκόπιο και τόσο πιό πολύ η μπάλα προσπαθεί να φύγει από το χέρι σου.

Στις 15000 στροφές, η πίεση που ασκήται στο χέρι σου φτάνει και τα 20 κιλά!

Κάνε λίγο google και θα βρείς πολλά γι'αυτό.

Εγώ έχω φτάσει τις 10.747 στροφές πρίν πέσει το χέρι μου κάτω ξερό από τη κούραση.

Αλλά από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ, σταμάτησαν να πονάνε οι καρποί μου όταν γράφω με τις ώρες στο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Σορρυ παιδες αλλα το σκισατε το θεμα

Παρακαλω να μεινουμε επιτελους on topic

Nintendo Touring the UK with the Wii

Beginning on November 10 at Toys 4 Big Boys in Dublin, gamers and non-gamers will be able to experience exactly what the Wii is all about. Nintendo hopes to have put the unique Wii controller into the hands of more than a million people before the console goes on sale across the UK on December 8.

Nintendo's whole Wii campaign is targeted at expanding the gaming population, appealing to people who have never thought about picking up a video games console before. With that in mind, Nintendo will be focusing its tour on key mainstream family events and destinations, including Bluewater Shopping Centre, Birmingham Bullring, Sheffield's Meadow Hall, The Good Food Show, Ideal Home Exhibition and Glasgow's Irn Bru Carnival.

Wii Zelda in Video Form

No title is more anticipated than Legend of Zelda: Twilight Princess for the Nintendo Wii. This will be the first time the game has launched with a console release and it certainly Nintendoʼs “must have” title for their newest console. Some gamers are pre-ordering the Wii if not for any other reason, than to play Twilight Princess. However, since the games first announcement for the GameCube and throughout its transition to Wii, little is known about the grand scale of the game.

The only parts of the game weʼve seen so far is the grand joust with Link riding Epona across a castle ledge, a foresty dungeon with helping monkeys, and a fire covered boss whoʼs after our beloved hero. And thatʼs when it was a GameCube only title. Since then, weʼve had a chance to go fishing with the Wii-mote and traverse some cliff sides with the aid of magnetic boots.

Now The Game Feed brings you more. We present you with two direct feed videos for Legend of Zelda: Twilight Princess for Wii. One is new trailer depicting several new areas of the game including the first gameplay footage of Link as the nearly forgotten wolf and the transformation process. The other video is the opening cinematic for the game showing Link riding Epona across a beautiful Hyrule landscape until he approaches the castle with a barrier in his way.

Normally, we post these videos directly on our footage pages for your direct viewing pleasure, but Zelda is too big of a title for normal operations. Thatʼs why weʼre also allowing you to download each video completely free and unedited. Just another way The Game Feed gives you what you want.

Zelda%20Wii%20Video1.jpg

Opening cinematic , right click to save as

Zelda%20Wii%20Video2.jpg

Zelda Trailer (right click to save as)

Δημοσ.

kala re sas parakolouthw k pragmatika aporw.eksiswnetai to gaming sto pc me tis konsoles?plaka kanete?

k epeidi o kathenas leei oti nanai de katalaba i nintendo me to wii ksafnika anakalipse to gaming?tha m peite fisika oti to paei se alla epipeda.k poios to kathorizei auto?k de katalabainw kati.perimenete na doume ti games tha bgoune sto wii k krinoume an tha parei tin prwtia(!) opws lete.

pros to parwn apo software pleura de me peithei gia to mellon.allo an to parw.apla blepw ena klasiko nintendo rithmo se nea games k projects

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...