Cue Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έιχα ξεχάσει πόσο διασκεδαστικό είναι ο διάλογος μεταξύ panther_512 και p3tran. Ένα comment από μένα περί χειρισμού (wii-mote, d-pad, analog κτλ). Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου προσέφερε τέτοια ικανοποίηση το stylus του DS στο Metroid (αν και κουραστικό nevertheless).
ultralisk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εκτός από τα RTS και RPG δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλά παιχνίδια που έχουν τρομερά γραφικά. COD3, FEAR, Medal of Honor, WoW, Need for speed, Splinter Cell, Hitman. Όλα υπάρχουν στο PC και παίζουν καλύτερα από το 360. Όταν λοιπόν σε ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα γραφικά αγοράζεις PC. kai na mplekso pali me bugs,crashes,formats kai na skao lefta kathe ligo kai ligaki???....ase kalitera,tora vazo to diskaki kai isixazo....tis fagames tis kseneres me ta PC:evil:
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Έιχα ξεχάσει πόσο διασκεδαστικό είναι ο διάλογος μεταξύ panther_512 και p3tran. Βασικά πληρωνόμαστε από τον privateer, για να μαλώνουμε συνεχώς μεταξύ μας και να ανεβάζουμε το post count του thread "Παιχνίδια". O BlizzardBill απολύθηκε λόγω υπερβάλλοντος ζήλου 1982 - Vectrex Ναί ρε σύ, το είπαμε αυτό. Δεν λέμε ποιός το έφτιαξε πρώτος. Λέμε ποιός το ξαναέκανε standard στις κονσόλες της τότε γενιάς. Και δεν είναι η SONY.
Stormwatch Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Λέμε ποιός το ξαναέκανε standard στις κονσόλες της τότε γενιάς Καλη προσπαθεια να το σωσεις... Θυμιζω .... Αχ ρε Nintendo, γιατί έφτιαξες το ρημάδι το analog stick? Καλύτερα είμασταν πρίν.
Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν λέμε ποιός το έφτιαξε πρώτος. Λέμε ποιός το ξαναέκανε standard στις κονσόλες της τότε γενιάς. Και δεν είναι η SONY h sony einai,einai to idio pragma an bgalei en feature to open office kai na to bgalei kai to MS office,sto prwto aplws einai ena wraio feature kai sto deytero ginete standar. To oti to ebale sto xeirhsthrio ths h N den leei tpt 8a mporouse h sony na antigrapsei kai ton controller tou nights
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Καλη προσπαθεια να το σωσεις... Έπρεπε να κάνεις quote και την άλλη μου πρόταση, όπου έγραψα ότι η Nintendo εισήγαγε το analog stick και μετά ακολουθήσαν και οι υπόλοιποι με πανομοιότυπα analog sticks. Και το είπα και πρίν ποστάρεις την φώτο, ότι η Nintendo δέν το ανακάλυψε πρώτη. Αν μή τί άλλο, και μείς παίξαμε στο ΑTARI ή στα coin-ops στις αρχές του 90.
Vrok Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Επειδή δεν είχα ποτέ nintendo αλλά xbox μπορεί κάποιος να μου πει αν κάποια στιγμή θα βγει τρόπος να παίζω τα παιχνίδια που μου στέλνει ο θείος μου από Αμερική στην κονσόλα? (Τα παιχνίδια του θείου μου αν και είναι Αμερική συνήθως τα παίρνει για PAL σύστημα μιας και του αρέσει περισσότερο η 720χ576 ανάλυση του PAL :) :) ) Απάντηση plz!
Stormwatch Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αν μή τί άλλο, και μείς παίξαμε στο ΑTARI ή στα coin-ops στις αρχές του 90. Αν επαιξες στο ATARI στις αρχες του 90 (!!) , αργησες χαρακτηριστικα....
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αν επαιξες στο ATARI στις αρχες του 90 (!!) , αργησες χαρακτηριστικα.... E πότε θές να παίξω? 27 στα 28 είμαι. Το 90 έπιασα ΑTARI στα χέρια μου στο σπίτι κάτι ξαδελφών μου. Ήμουν 11 χρονών. Πόσο πιά νωρίτερα??? Όταν βγήκε το ATARI, να 'μουν 3 χρονώ.
winmik2kx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τελικά θα είμαι ένας από τους 20 Wii Ambassadors στο event της nortec 16-21 Nov στο Hilton, όσοι έρθετε πείτε ένα γεια! Δεν ξέρω ακόμα σε ποιο stand (ποιο παιχνίδι) θα είμαι, άμα μάθω θα σας πω. Στη συνέντευξη είχα ζητήσει το Zelda φυσικά, ελπίζω να με βάλουν. Επίσης στις 15 θα έχω για λίγη ώρα το Wii στα χέρια μου, οπότε θα γράψω εντυπώσεις!
Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 lol egw pantws apo to 89 eixa gameboy, kai 1-2 xronia pio prin epaiza atari kai nai eimai tou 82 ;)a kai mhn to 3exasw to 89 eagorasa kai ena nes clone
poromenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 dialima gia diafimiseis:D NΟΕ: «Το Wii θα ξεπουλήσει τα Χριστούγεννα» Ο προϊστάμενος του τμήματος marketing της Nintendo Of Europe Dawn Paine έκανε ορισμένες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε γνωστό gaming site και προχώρησε και σε κάποιες εκτιμήσεις για την πορεία των τριών next-gen πρωταγωνιστών στην αγορά. Στα σχέδια του ευρωπαϊκού τμήματος της ιαπωνικής εταιρίας βρίσκεται μία πολύ μεγάλη καμπάνια που θα «τρέξει» για δύο μήνες από τις 10 Νοεμβρίου σε πάνω από 60 τοποθεσίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά την διάρκεια του tour, η Nintendo εκτιμάει ότι πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες θα έρθουν σε επαφή με το Wii, ενώ σε επίπεδο εκτιμήσεων ο Paine δήλωσε ότι «το Wii θα ξεπουλήσει τα φετινά Χριστούγεννα κι αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε από τον εντυπωσιακό αριθμό προ-παραγγελιών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα». Όταν ερωτήθηκε για το πως βλέπει την κόντρα Xbox 360 και Wii στα καταστήματα τις γιορτές το υψηλόβαθμο στέλεχος αποκρίθηκε αναφέροντας ότι: «δεν θέλω να ακουστεί υπεροπτικό, αλλά πιστεύω ότι στοχεύουμε σε εντελώς διαφορετική αγορά από οτιδήποτε υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ράφια των καταστημάτων και γιʼ αυτό δεν βλέπουμε τα άλλα προϊόντα ως ανταγωνιστές». Τέλος, σε ερώτηση αν και μετά την κυκλοφορία του PS3 βλέπει την πρωτοκαθεδρία του Wii, ο Paine ανέφερε ότι «εννοείται πως εκτιμώ ότι θα πετύχουμε τις περισσότερες πωλήσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι το Wii θα προκαλέσει ταραχή στην αγγλική και την ευρωπαϊκή αγορά». http://www.gameover.gr
Stormwatch Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Το 90 έπιασα ΑTARI στα χέρια μου στο σπίτι κάτι ξαδελφών μου Ομολογουμενως, μπορουσες να κανεις καλυτερες επιλογες εκεινη την εποχη.....
DimitRi_Del Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τελικά θα είμαι ένας από τους 20 Wii Ambassadors στο event της nortec 16-21 Nov στο Hilton Αυτό πως ακριβώς έγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα