panther_512 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Θετικά σχόλια???? Πού τα βρήκες τα θετικά σχόλια??? Τα ανεξάρτητα friend codes δεν επινοήθηκαν σήμερα. Ισχύουν για το DS από τότε που κυκλοφόρησε. Μιά χαρά βρίσκουν άκρη αυτοί που θέλουν να παίξουν online με το DS. Τα ίδια θα ισχύσουν και για το Wii. Αυτοί που θέλουν να παίξουν onine θα παίξουν. Αυτό σημαίνει ότι τα friend codes είναι κάτι καλό? Φυσικά και όχι. Αλλά δεν είναι αδύνατο να παίξεις online. Το θέμα είναι για όλους τους υπόλοιπους όμως, οι οποίοι δεν πολυασχολούνται με το online, όπου αν η διαδικασία του online gaming ήταν απλή, ίσως να του έδιναν μιά ευκαιρία παραπάνω και να ανακάλυπταν ότι τους αρέσει. Σε αυτούς και μένα μαζί η Ν κυριολεκτικά κλείνει τις πόρτες. Τώρα πού βρίσκεις το θετικό σε αυτά που λέω??? Δηλαδή τί πρέπει να κάνω για να γίνω κατανοητός? Να αρχίσω να βρίζω την Ν για τη βλακεία που την δέρνει?
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Οκ λάθος κατάλαβα. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Τουλάχιστον θα γίνουν καλύτερα απ΄ότι είναι τώρα αφού κάποια παιχνίδια θα αρχίσουν να υποστηρίζουν online. Και γιατί να τη βρίσεις την Νintendo? Δε θυμάμαι να είχε υποσχεθεί ποτέ κοινό friends list.
Freakster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Θετικά σχόλια???? Πού τα βρήκες τα θετικά σχόλια??? Τα ανεξάρτητα friend codes δεν επινοήθηκαν σήμερα. Ισχύουν για το DS από τότε που κυκλοφόρησε. Μιά χαρά βρίσκουν άκρη αυτοί που θέλουν να παίξουν online με το DS. Θα διαφωνησω, επρεπε να ανοιγω ξεχωριστα threads σε forum να παρακαλω να μου δωσουν τον κωδικο τους για το συγκεκριμενο παιχνιδι, να σιγουρευομαι οτι εβαλαν σωστα τον δικο μου, να κλεινουμε ραντεβου για εκεινη την ωρα κ.τ.λ. Δυσκολα πραγματα. Αλλοιμονο και αν επαιξα τελικα πανω απο δυο Mario Cart και κανενα Metroid. Για το Animal Crossing δε, εμεινα με το cartridge στο χερι. Δεν απανταγε κανεις και ας το εχει ενα σωρο κοσμος. Μπελας, μεγαλος. Αυτα.
p3tran Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 το cookin'mama ειναι αλλο ενα game που θα το βαρεθειτε πληρως σε λιγοτερο απο εβδομαδα. στο 1upyours video αυτης της εβδομαδας το κανει παρουσιαση μια κοπελα, και μεχρι και αυτη σχολιαζει οτι οι κινησεις και οι συνταγες εχουν πλακα μεν, αλλα ειναι πολυ περιορισμενα και τα δυο, οποτε το game δεν μπορει να κρατησει ενδιαφερον σε βαθος χρονου με τιποτα. παρ'ολα αυτα νομιζω πως ειναι απο αυτα τα games που για μια βδομαδα εχουνε πολυ πλακα. ειδικα οσοι εχετε παιδακια ή καμια γυναικα που γκρινιαζει, μαλλον αξιζει να το παρετε.
Georgio4ever Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Εγω στο DS το επαιξα.... 10 λεπτα... απιστευτη βαρεμαρα!
panther_512 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Kι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω τί του βρίσκουν άλλοι, αλλά το Cooking Mania μου φάνηκε εξαιρετικά βαρετό στο πρώτο μισάωρο... Αν είχε ιστορία, πλοκή και ανάπτυξη χαρακτήρων ίσως να μου άρεζε περισσότερο. Σαν μία μίξη "Wσωστού Φοίνικα" και "Μανίας μαγειρέματος"...
kostacurtas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 The Wii Games of Spring 2007 Welcome to the wide world of Wii. Medal of Honor Vanguard Developer: EA LA Publisher: Electronic Arts Release Date: March 26, 2007 Genre: First-Person Shooter Super Paper Mario Developer: Intelligent Systems Publisher: Nintendo Release Date: April 9, 2007 Genre: Action Heatseeker Developer: IR Gurus Interactive / Codemasters Publisher: Codemasters Release Date: Mid-Late April, 2007 Genre: Flight Action Prince of Persia: Rival Swords Developer: Ubisoft Montreal Publisher: Ubisoft Release Date: April 2007 Genre: Action Bust-A-Move Bash! Developer: Happy Happening Publisher: Majesco Release Date: April 2007 Genre: Action/Puzzle Spider-Man 3 Developer: Vicarious Visions Publisher: Activision Release Date: May 4, 2007 Genre: Action Pirates of the Caribbean: At World's End Developer: Eurocom Publisher: Disney Interactive Studios Release Date: May, 2007 Genre: Action Mortal Kombat: Armageddon Developer: Midway Games Publisher: Midway Games Release Date: March 2007 Genre: Fighting Mario Party 8 Developer: Nintendo Publisher: Nintendo Release Date: March 6, 2007 Genre: Party Tamagotchi: Party On! Developer: Namco Bandai Publisher: Namco Bandai Release Date: May, 2007 Genre: Party/Board Game Big Brain Academy Developer: Nintendo Publisher: Nintendo Release Date: June 11 Genre: Educational Puzzle
rebellion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 RUMOR - UK Pokemon Battle Revolution without friend codes says NGC Magazine A portion of an article from NGC magazine. I havenʼt seen proof of the article just yet, perhaps one of our readers can help. “the UK version of Pokemon will not have the restrictions of the friend code system” I know that Pokemon Battle Revolution was unique in Japan, seeing that it was the first online game for the Wii before the online infrastructure was set up. I am not too sure how things will work around the world. http://www.codenamerevolution.com/?p=4603
p3tran Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Τα ίδια θα ισχύσουν και για το Wii. Αυτοί που θέλουν να παίξουν onine θα παίξουν. Αυτό σημαίνει ότι τα friend codes είναι κάτι καλό? Φυσικά και όχι. Αλλά δεν είναι αδύνατο να παίξεις online. Το θέμα είναι για όλους τους υπόλοιπους όμως, οι οποίοι δεν πολυασχολούνται με το online, όπου αν η διαδικασία του online gaming ήταν απλή, ίσως να του έδιναν μιά ευκαιρία παραπάνω και να ανακάλυπταν ότι τους αρέσει. Σε αυτούς και μένα μαζί η Ν κυριολεκτικά κλείνει τις πόρτες. Τώρα πού βρίσκεις το θετικό σε αυτά που λέω??? Δηλαδή τί πρέπει να κάνω για να γίνω κατανοητός? Να αρχίσω να βρίζω την Ν για τη βλακεία που την δέρνει? απλα για να κλεισω το ατυχο θεμα "wii online", να πω πως ειναι αντιθετα απο οτι τα λες πανθηρα. δηλ. καποιος που παιζει online games με δομη και ανεση () , ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να κατσει να βγαλει τα ματια του για το κολοwii. καποιος αλλος ομως που δεν ξερει απο τετοια, ειναι ισως πιο πιθανο να κατσει και να βρει ενδιαφερουσα την μικρη οδυσσεια του να συνδεθεις με καποιον. γενικα συμφωνουμε οτι η nintendo μαλακιζεται, και επιπλεον να πω εγω πως ολα αυτα φανερωνουν πως η Nintendo δεν μπηκε αυτη τη γενια με μεγαλες φιλοδοξιες (που να πηγαζουν οντως απο το υποβαθρο της, περα απο τα μαρκετιστικα κολπα). εριξε αδεια να πιασει γεματα, και πετυχε. να δουμε απο δω και μπρος τι μπορει να σχεδιασει για το καλο της. αλλιως ισως να μιλαμε στο μελλον για τη μεγαλυτερη χαμενη ευκαιρια.
xrest Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Capcom Day this April 12 - expect a game-related announcement Must have been a holiday celebrating some odd conquest by Mega Man. Anyway, we were fishing through web forums, and happened upon the Capcom BBS. Here, Sr. Director of Strategic Planning and Research Christian Svensson confirms that this year's Capcom Day is on April 12. That's not the only thing. Someone on the BBS inquired if Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360) and Resident Evil: Umbrella Chronicles would feature in this Capcom Day. Well, Svensson took the standard press Mega Blaster to the question by neither confirming nor denying: You may be slightly pleased and slightly disappointed then. I also suspect something not within either one of those parameters to be announced that will excite you though. Well, he is "The official 'I wish I could tell you more, but then I'd have to kill you ' guy" on the BBS. Let's break down his answer shall we? * "You may be slightly pleased and slightly disappointed..." - meaning that there will be something either RE5 or Umbrella-related. Coin toss says it's probably Umbrella, since it's been in the pipeline longer, but no one wants to count RE5 out. * "also suspect something not within either one of those parameters..." - so it's not either RE5 or Umbrella-related? There was that news bit about Capcom announcing more Wii titles soon. So, which Capcom IP would it be, if not an entirely new one? o On the other hand, does it have to be just the Wii? Svensson didn't mention any specifics. Can't we just hog-tie the guy and feed him truth serum through a nasal tube, maybe he'll finally spill something?
panther_512 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγω που τους ειχα κανει παραπονα μου εστειλαν την εξης απαντηση: Hello, We have heard from various others like you letting us know how they felt regarding Nintendo's implementation of Friend Codes in the Wi-Fi Connection service for Wii. I want you to know that we appreciate your passion and concern. Let me assure you that your concerns have been heard and will be forwarded along. As always, keep an eye on our website (http://www.nintendo.com) for the latest developments in Wi-Fi gaming as they are made available. Aυτα! Ελπιζω να κανουν κατι. Φίλε Georgio4ever, έχω την εντύπωση ότι το e-mail σου δεν το διάβασε κανένας της Nintendo.... απλα για να κλεισω το ατυχο θεμα "wii online", να πω πως ειναι αντιθετα απο οτι τα λες πανθηρα. δηλ. καποιος που παιζει online games με δομη και ανεση () , ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να κατσει να βγαλει τα ματια του για το κολοwii. καποιος αλλος ομως που δεν ξερει απο τετοια, ειναι ισως πιο πιθανο να κατσει και να βρει ενδιαφερουσα την μικρη οδυσσεια του να συνδεθεις με καποιον. γενικα συμφωνουμε οτι η nintendo μαλακιζεται, και επιπλεον να πω εγω πως ολα αυτα φανερωνουν πως η Nintendo δεν μπηκε αυτη τη γενια με μεγαλες φιλοδοξιες (που να πηγαζουν οντως απο το υποβαθρο της, περα απο τα μαρκετιστικα κολπα). εριξε αδεια να πιασει γεματα, και πετυχε. να δουμε απο δω και μπρος τι μπορει να σχεδιασει για το καλο της. αλλιως ισως να μιλαμε στο μελλον για τη μεγαλυτερη χαμενη ευκαιρια. Χμμμμ...... Μπορεί να έχεις δίκαιο στα περι online και hardcores-casuals. Αλλά για τις φιλοδοξίες της Ν, νομίζω άλλη είναι η απάντηση. Πιστεύω ότι είδαν την τεράστια επιτυχία του DS έναντι του πολύ πιό δυνατού και με περισσότερα features PSP και προσπάθησαν να αντιγράψουν απόλυτα την ίδια στρατηγική με το Wii, στην οποία συμπεριλαβάνεται και το χαζο-online σύστημα του DS....
panther_512 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρει πολύ καιρό για να γίνει παγκοσμίως ρεζίλι η Ν με την πανομοιότυπη απάντηση που στέλνει σε όλους.... Αν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή....
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Περισσοτερες πληροφοριες για το online της Nintendo :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα