Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τωρα για το πως βγαλατε το συμπερασμα, οτι τα FPS ειναι καλυτερα στο wii, ο θεος και η ψυχη σας το ξερει και μονον αυτοι.

Αυτό στο απάντησε ο panther. Αυτό λένε όσοι έχουν παίξει fps και στις 3 κονσόλες.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα ρε παιδες... σορρυ αλλα αρχιζετε να μου θυμιζετε καποιους αλλους που γραφανε παλιοτερα εδω μεσα...

το grand theft auto δεν ητανε καινοτομικο παιχνιδι. οκ.

ειναι πιο καινοτομικο το ...elebits.

το lost planet δε σας αρεσει γιατι παιζεται με joypad.

το call of duty ειναι καλυτερο στο wii γιατι θα παιζεται με το ματζαφλαρι,

και δεν πειραζει που εχει γραφικα ps2 και καθολου οnline.

και το 360 ειναι μια απο τα ιδια με το pc, δηλ. βαρετο.

α, και εχουνε και τα ιδια games...

:D :D :D

οκ, αλλα μετα μην παρεξηγιεστε αμα σας λεω nintendακηδες...

:D 8)

Δημοσ.
καλα ρε παιδες... σορρυ αλλα αρχιζετε να μου θυμιζετε καποιους αλλους που γραφανε παλιοτερα εδω μεσα...

το grand theft auto δεν ητανε καινοτομικο παιχνιδι. οκ.

ειναι πιο καινοτομικο το ...elebits.

το lost planet δε σας αρεσει γιατι παιζεται με joypad.

το call of duty ειναι καλυτερο στο wii γιατι θα παιζεται με το ματζαφλαρι,

και δεν πειραζει που εχει γραφικα ps2 και καθολου οnline.

και το 360 ειναι μια απο τα ιδια με το pc, δηλ. βαρετο.

α, και εχουνε και τα ιδια games...

:D :D :D

οκ, αλλα μετα μην παρεξηγιεστε αμα σας λεω nintendακηδες...

:D 8)

Δυστυχώς, αυτό που αποδεικνίεις με τα λεγόμενά σου είναι ότι απλώς είσαι XBOX360 fanboy και δεν ξέρεις τί να πείς όταν οι δημοσιεύσεις δίνουν καλύτερες εντυπώσεις σε κονσόλα άλλη πέρα της δική σου.

Και σε παρακαλώ μήν παρερμηνεύεις τα λεγόμενά μου.

Σε ξαναρωτώ ποιά είναι η καινοτομία στο GTA και σε ποιό από όλα.

Θα σου άρεζε να παίζεις το Lost Planet με D-pad και 3 κουμπιά, αν η Nintendo δεν είχε εισάγει το analog stick? Αυτά για τα περί καινοτομιών κυρίως από software που λές.

Και το COD3 ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ακριβώς επειδή το χειρίζεσαι με το ματζαφλάρι.

Και όλα τα FPSs θα παίζουν καλύτερα, ακριβώς όπως παίζουν καλύτερα στα PC λόγω του mouse.

Μέχρι να βγάλει η M$ κάτι παρόμοιο στο XBOX720, αρκέσου να πατάς συνέχεια "lock on Target" για να μπορείς να παίζεις τα FPS στο XBOX360.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια του 360 μπορώ να τα παίξω με σαφώς ανώτερα γραφικά στον υπολογιστή ενώ του Wii όχι σου λέει κάτι;

Στην τελική ρε p3tran τι ασχολείσαι με το ταπεινό Wii; Άντε να παίξεις με το 360.

Δημοσ.
Δυστυχώς, αυτό που αποδεικνίεις με τα λεγόμενά σου είναι ότι απλώς είσαι XBOX360 fanboy και δεν ξέρεις τί να πείς όταν οι δημοσιεύσεις δίνουν καλύτερες εντυπώσεις σε κονσόλα άλλη πέρα της δική σου.

κοιτα, για να μην ξεφευγουμε πολυ, θα σου απαντησω απλα για το ποιος ειναι fanboy.

ΕΓΩ, εχω 360 και θα παρω και Wii.

EΣΥ?

εμενα απλα μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους. ακομα και στις κονσολες.

το ιδιο εκανα με τo ps3, και δεν βλεπω το λογο να αλλαξω τακτικες λογω του wii.

Δημοσ.
τα περισσότερα από τα παιχνίδια του 360 μπορώ να τα παίξω με σαφώς ανώτερα γραφικά στον υπολογιστή

Υπερβάλλεις....

Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα εδω και καιρο το PC gaming (πλην RTS,RPG) αργοπεθαινει.Εκτος και αν εννοεις σε Mac :)

Δημοσ.
κοιτα, για να μην ξεφευγουμε πολυ, θα σου απαντησω απλα για το ποιος ειναι fanboy.

ΕΓΩ, εχω 360 και θα παρω και Wii.

EΣΥ?

Μα εγώ το έχω ήδη δηλώσει, έπρεπε να το ξέρεις.

Περιμένω το Wii και αν είναι τόσο καλό όσο λένε ή όσο καλό το περιμένω εγώ βάση αυτών που διαβάζω, θα το αγοράσω.

Αν όχι, το ξαναείπα ότι θα είμαι ο πρώτος που θα βγεί εδώ πέρα και θα πεί " Κοιτάξτε η κονσόλα τελικά είναι μάπα".

Δεν φοβάμαι να παραδεχθώ το λάθος μου ή να αλλάξω πεποίθηση για κάτι.

Απλώς το θεωρώ μηδαμινή πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο, κυρίως λόγω του ενθαρρυντικότατου feedback που πέρνουμε από τόσα και τόσα sites.

Από κεί και πέρα, το XBOX360 έχει καιρό που το γλικοκοιτάω, όμως ακόμα δεν έχει βγάλει παιχνίδι που να με εντυπωσιάσει.

Το Blue Dragon περιμένω να δώ πώς θα είναι, μιάς και είναι το μόνο παιχνίδι που με ενδιαφέρει πραγματικά. Όλα τα άλλα μιά από τα ίδια.

Από κεί και πέρα, επειδή σκέφτεσαι να αγοράσεις το Wii, αυτό δεν σε απαλλάσει από τον όρο XBOX360 fanboy, ειδικά όταν λές πράγματα του στύλ:

"Έχω το XBOX360 για σοβαρό gaming και όταν θέλω να παιδιαρίσω θα παίξω λίγο με αυτήν την κονσολίτσα το Wii".

Είναι ο τρόπος που τα λές αυτά τα πράγματα και σε κάνουν να δείχνεις αν όχι fanboy, τουλάχιστον πορωμένος XBOX360 fan :P

Δημοσ.

Σε MacPro με 4 Xeon στα 2GHz με μία ATI 1900XT και τα πανάθλια Windows XP παίζεις σε τρομερές αναλύσης. Δεν υπερβάλλω λοιπόν.

Δημοσ.

σορρυ αλλα ετσι ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

μπορει να στεναχωρω καποιους, αλλα πανθηρα το ειπες just right

"Έχω το XBOX360 για gaming και όταν θέλω να παιδιαρίσω θα παίξω λίγο με αυτήν την κονσολίτσα το Wii".

και ξαναλεω, δεν εβαλα εγω τη Nintendo σε αυτη τη θεση. μονη της επελεξε να παει να κατσει εκει.

Δημοσ.
Δεν υπερβάλλω λοιπόν.

Ποια παιχνίδια;;;;;

Δεν το εχεις καταλαβει οτι οι εταιρειες εχουν απομακρυνθει απο τα PC;;

Θυμασαι ποσοι τιτλοι το μηνα βγαιναν πριν 6-7 χρονια;;;

Εκει παει το "Υπερβαλλεις"....

Χρησιμοποιησε λοιπον αλλα επιχειρηματα και μην μπλέκεις το PC στην κουβεντα.Δεν κολλαει πουθενα (εκτος οπως ειπα των RTS και RPG(non Jap), παιχνιδια που ειναι εξω απο τα ενδιαφεροντα των κονσολαδων....)

Δημοσ.
Θα σου άρεζε να παίζεις το Lost Planet με D-pad και 3 κουμπιά, αν η Nintendo δεν είχε εισάγει το analog stick? Αυτά για τα περί καινοτομιών κυρίως από software που λές.
Sega_saturn_analog_controller.jpg

Super Mario 64 was released in Japan on 23 June 1996. On 5 July 1996, Sega released NiGHTS Into Dreams for their Saturn console in Japan; bundled with it was the Saturn 3D control pad which featured an analog pad intended to give the player more fluid control over that game's flight-based gameplay.

Image:Sega_saturn_analog_controller.jpgImage:Sega_saturn_analog_controller.jpg
Δημοσ.

Εκτός από τα RTS και RPG δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλά παιχνίδια που έχουν τρομερά γραφικά. COD3, FEAR, Medal of Honor, WoW, Need for speed, Splinter Cell, Hitman. Όλα υπάρχουν στο PC και παίζουν καλύτερα από το 360.

Όταν λοιπόν σε ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα γραφικά αγοράζεις PC.

Δημοσ.
Sega_saturn_analog_controller.jpg

Image:Sega_saturn_analog_controller.jpgImage:Sega_saturn_analog_controller.jpg

Ναί, μόνο πού δεν διάβασες καλά τί έγραψα.

Δέν είπα "εφεύρε", είπα εισήγαγε, ότι το έκανε mainstream, standard αν προτιμάς.

Το παραπάνω που πόσταρες ήταν:

"The optional Sega Saturn analog controller that came packaged with some copies of NiGHTS Into Dreams"

Μετά από την επιτυχία του analog stick στο Ν64, ακολουθήσαν και οι υπόλοιποι. Οι ομοιότητες μεταξύ του Ν64 analog stick και των ακολούθων φυσικά είναι εμφανής.

Το ίδιο θα συμβεί και με το Wiimote.

Δεν εφεύραν την Motion Technollogy, αλλά θα την κάνουν mainstream, standard και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.

Δημοσ.
"Εκτός από τα RTS και RPG δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλά παιχνίδια που έχουν τρομερά γραφικά. COD3, FEAR, Medal of Honor, WoW, Need for speed, Splinter Cell, Hitman. Όλα υπάρχουν στο PC και παίζουν καλύτερα από το 360."

Τι θελεις τωρα, να σου αραδιασω ποσοι τιτλοι κονσολων δεν εχεις και ουτε προκειται να δεις ποτε σε PC;

Μην μπλεκεις λεμε το PC gaming στην κουβεντα.....

Μετά από την επιτυχία του analog stick στο Ν64, ακολουθήσαν και οι υπόλοιποι

1982 - Vectrex

vectrexcontrollerdl5.jpg

Όταν λοιπόν σε ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα γραφικά αγοράζεις PC.

PC αγοραζεις αν σε ενδιαφερει μια συγκεκριμενη κατηγορια παιχνιδιων ή αν βολευεσαι με 2-3 καλους action τιτλους το χρονο.....

Δημοσ.

einai emfanes oti h sega 8a phgaine pros ayth thn katey8ynsh mesa se10 meres den prolabaine na antigrapsei mia texnologia, kalws h kakws mainstream to ekane h sony me to dual analog pad ;) to opoio ayto egine standar ;) opws mhn 3exname kai h texnologia tou wiimote eixe ginei introduce nwritera apo ta light gun games, px RE survivor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...