Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αφου τη μια λεει πως δεν επρεπε να δωθει τοσο βαρος στον τεχνικο τομεα και την αλλη παραπονιεται γιατι δεν δωθηκε τοση σημασια απο την Ν στο hardware toy wii.

Δηλαδη σε ολη την προηγουμενη γενια ηταν τοσο μεγαλοι πια οι περιορισμοι στο hardware και εχει προβληματα τωρα με το wii?

Edit: Με το "αυτοαναιρειται" αναφερομαι στο συνολο των λεγομενων του.

Τα περι τεχνης τα στηριζει στο ποσες φορες βρηκε αναφορα στη λεξη art στα επισημα sites των κονσολων..

Για τα γραφικα δεν διαφωνω.Αλλωστε κι εγω θα ηθελα κατι πιο δυνατο.

Αλλα για την ΑΙ κλπ κραταω καποιες επιφυλαξεις επειδη ακομα δεν εχω δει πουθενα κατι καινοτομο εκτος του facade

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικά με τα γραφικά, πόσοι από εδώ μέσα είχαν παίξει τα κλασσικά κερματοφάγα (coin op);

Η ανάλυση ήταν 320x200, με 2D γραφικά, και όμως κολλάγαμε.

Οι νέοι ας παίξουν puzzle buble, metal slug, Raiden II, Puzz loop,World Championship Soccer,Pacman, solomon's key, κτλ.

Δημοσ.
Υπάρχουν τόσα άλλα είδη παιχνιδιών όπου το Wii μπορεί να διαπρέψει και τα οποία δεν χρειάζονται τεράστια επεξεργαστική ισχύ, παιχνίδια τα οποία τώρα χάνονται στην αφάνεια, επειδή έχουμε μπεί στο τριπάκι των γραφικών και της εξελιγμένης τεχνολογίας.

Δεν γίνομαι ρομαντικός, απλώς υπάρχουν αρκετά genres που αρχίζουν να εξαφανίζονται από το χάρτη και τα οποία δεν αξίζουν τέτοιας μοίρας.

den diafwnw me thn apopsh sou, aplws h texnologia e3lisete to idio kai oi apaithseis twn gamers, den antilegw oti mporei ena paixnidi na einai e8istiko kai wraio logo kalou sxediasmou kai gameplay xwris na periexei dis polygwna kai fobero AI alla ena paixnidi pou 8a exei ola ta prohgoumena mazi aplws 8a einai koryfaio h toulaxiston poly kalytero apo to prohgoumeno. H N loipon opws leei o filtatos dev den sou dinei thn dynatothta na apogeiwseis ena game oute mesa apo to hardware oute mesa apo to support.

Genika einai mia apopsh pou yposthrizw ki egw apo thn stigmh pou anakoinw8hkan texnika xarakthristika kai timh

Μα αφου τη μια λεει πως δεν επρεπε να δωθει τοσο βαρος στον τεχνικο τομεα και την αλλη παραπονιεται γιατι δεν δωθηκε τοση σημασια απο την Ν στο hardware toy wii.
den paraponiete gia tpo baros ston texniko tomea alla gia thn texnologia pou xrhshmopoih8hke h opoia dhmiourgei problhma sto dev state. Einai entelws diaforetiko me ayto pou leei gia wii

Δηλαδη σε ολη την προηγουμενη γενια ηταν τοσο μεγαλοι πια οι περιορισμοι στο hardware και εχει προβληματα τωρα με το wii?
synh8ws sygkrinese me ton anatagwnismo

Για τα γραφικα δεν διαφωνω.Αλλωστε κι εγω θα ηθελα κατι πιο δυνατο.

Αλλα για την ΑΙ κλπ κραταω καποιες επιφυλαξεις επειδη ακομα δεν εχω δει πουθενα κατι καινοτομο εκτος του facade

Nomizw oti dyskola 8a deis kati apo 3rd party

Σχετικά με τα γραφικά, πόσοι από εδώ μέσα είχαν παίξει τα κλασσικά κερματοφάγα (coin op);

Η ανάλυση ήταν 320x200, με 2D γραφικά, και όμως κολλάγαμε.

kai prin 50 xronia epaizan tompola kai kolagan ti shmainei ayto? Opws epishs o boubos kinhmatografos prin 6 dekaeteies htan must...
Δημοσ.

synh8ws sygkrinese me ton anatagwnismo

Aναφερομουν συνολικα στην προηγουμενη γενια και στο γεγονος οτι παρα την αλματωδη αυξηση σε υπολογιστικη ισχυ δεν εχουμε δει τιποτα φοβερο απο πλευρας ΑΙ.

Ανεφερα το facade ως το πιο πρωτοποριακο παιχνιδι απο πλευρας ΑΙ (σε Pc)

Οι καινουριες ιδεες στο wii πιστευω θα ερθουν λιγο αργοτερα

Δεν θελω να καταληξει παλι σε ενα θεμα γραφικα VS gameplay.

Απλα σχολιασα τις αποψεις ενος ατομου στο συνολο τους και το ποσο σοβαρες τις θεωρω.

Δημοσ.

sorry βρε συ koutsoniv, αλλα ποια games "χανονται" στην αφανεια εξαιτιας του τριπ των γραφικων??

πλεον ζουμε στο 2007, και οσα παιχνιδια ειναι να χαθουν επειδη δεν ειναι πλεον ανταγωνιστικα και αναλογα της τεχνολογιας, ας χαθουν!

στο καλο να πανε και να μας γραφουνε κιολας..

μηπως ειδες το videακι απο το little big planet αυτες τις μερες?

δηλαδη τι να πουμε για εκεινα τα παιδια? οτι κακως προχωρανε χρησιμοποιωντας τεχνολογια για να φτιαξουνε κατι που αρτιστικα ειναι πολυ καλο?

2d-platformer φτιαχνουνε κι αυτοι... μην ξεχνιομαστε!!!

μερα με τη νυχτα, αλλα platformer! 8)

Δημοσ.

Παρεξηγηθηκα!!!

Αλλα ας τα παρω απο την αρχη:

Πρωτον ο Hecker ειπε αυτα που ειπε σε rant session δλδ εκει οπου οι devs πανε και γκρινιαζουν

Αυτο και μονο δεν δινει μεγαλη βαρυτητα στα λεγομενα του αυτα.

Ακομη παιρνοντας υπ'οψιν και το λεξιλογιο που χρησιμοποιησε και τα περσινα του παραπονα νομιζω πως γινεται φανερο οτι οι συγκεκριμενες δηλωσεις δεν ειναι και οτι πιο σοβαρο θα μπορουσε να πει.

2.Οσον αφορα τον γραφικο τομεα δηλωσα πιο πανω οτι και εγω θα ηθελα κατι καλυτερο

3.Δεν ημουν εγω που μιλησα για παιχνιδια που "χανονται" στην αφανεια εξαιτιας του τριπ των γραφικων :P

(Αυτο ειναι θεμα για μια αλλη συζητηση, ισως αργοτερα τωρα πεινασα :-D )

4.Η μεγαλη ενσταση ειναι στο θεμα της ΑΙ.

Για αυτο ακριβως το θεμα αναρωτιεμαι ποσο περιοριστικη ηταν η προηγουμενη γενια.

Για αυτο ακριβως το θεμα λεω οτι δεν εχουμε δει τπτ πρωτοποριακο ακομα και σε pc οπου μπορουμε να πουμε πως ειχαμε σαφως πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες απο αυτους των Ps2,xbox,GC

( του facade εξαιρουμενου, αν και δεν το λες παιχνιδι)

5.To βιντεακι του little big planet το εχω ηδη δει και ναι μου αρεσε πολυ.

Αν μαλιστα υλοποιηθουν ολα οσα ειπωθηκαν θα εχουμε ενα απο τα καλυτερα καινουρια IP της νεας γενιας

[troll mode ON]

Aν εβγαινε σε κονσολα της Ν ολοι θα εβγαιναν να πουν για την παιδικοτητα που το χαρακτηριζει, ενα ακομη Μario κλπ:twisted: :twisted: :twisted:

[troll mode OFF]

Για να καταληξω αυτο που περιμενω απο το wii ειναι ακριβως τετοιες καινουριες ιδεες σαν το little big planet το οποιο ειναιι πολυ ομορφο χωρις ομως τα εκατομμυρια πολυγωνα,τα φωτορεαλιστικα γραφικα κλπ

Δημοσ.

Μια αρκετά παράξενη δήλωση έγινε εχθές το βράδυ στα πλαίσια του GDC και ειδικότερα στο συνέδριο Burning Mad: Game Publishers Rant, από έναν εκ των δημιουργών του παιχνιδιού Spore. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το Wii ο Chris Hecker χρησιμοποίησε την έκφραση "it's a piece of shit" ενώ την ίδια στιγμή τα έβαλε και με τον δημιουργό του Zelda, Eiji Aonuma. O Hecker παρομοίασε το Wii με "δύο GameCubes δεμένα μεταξύ τους με κολλητική ταινία" και ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω σύστημα δεν προσφέρει τη next-gen εμπειρία στην οποία έλπιζε. "Αυτό το σύστημα είναι εντελώς αδύναμο" είπε ο Hecker και συνέχισε: "Και αυτή μου η άποψη δεν έχει να κάνει με τα γραφικά, περισσότερα πολύγωνα και όλες αυτές τις αηδίες. Αυτό που θέλω να μπορώ να κάνω είναι να ξοδέψω την CPU για να κάνω το μηχάνημα εξυπνότερο, πιο ενδιαφέρον και, αυτόματα, πιο ευφυές".

Οταν τα ελεγα εγω....αυτο ειναι επανασταση!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

GDC 2007: Steven Spielberg Creating Wii Game

Bite on the Wiimote to eat control Jaws' gaping mouth.

Electronic Arts and famed director Steven Spielberg (E.T., War of the Worlds) announced a collaborative effort to produce three Spielberg-born videogames over the next few years, and while we've yet to see the fruits of the creative bond, EA Los Angeles VP and GM Neil Young revealed to GameDaily.Biz that one of the games is currently in development on Wii.

"The first one, what I can tell you is what you'd expect, sort of, from a Steven Spielberg production. Steven's stories are intimate stories that take place around huge, world-changing events... sort of, big stories shown through the eyes of a small group. Doug Church is producing it...

The second project is something Lou Castle is producing, one of the great producers in this industry, and that's one of the products we're building for the Wii. Very exciting and interesting..."

Neil mentions that Spielberg's in the office for several hours each week to toss advice and oversee progress, so this appears something more than just slapping the director's name on an off-the-cuff idea he tossed to one of EA's development studios over a conference call.

Δημοσ.

Οταν τα ελεγα αυτα......oτι το μηχανημα ειναι για τα μπαζα και οτι η nitento βασιζεται στο να προσπαθει να πλασαρει τα προιιοντα της σαν μοδα και το κατι καινουριο.....Το θεμα ειναι οτι η μοδα περναει.....Ωρα να παψει να πουλαει μιας και τα παιχνιδια που βγαζει ειναι πολυ κατω του μετριου......Το εχουν παρει 2 φιλαρακια μου και το εχουν κανει κρεμαστρα και οι ιδιοι μου λενε οτι παραπλανηθηκαν .....τεσπα τα 250 ευρω που πουλαει το μηχανημα ειναι μεγιστη κλεψια για ενα ανασχεδιασμενο GAME CUBE......Aυτη ειναι η πικρη αληθεια....αντε ερχεται το τσιπακι μπας και το σωσει το μηχανημα,

Δημοσ.

Nintendo responds to PS3 Home

When asked of the company's thoughts on Sony's online plans, Nintendo told CVG: "This is an example of Sony's "Mii-too" approach. But as Mr. Miyamoto states, Nintendo years ago considered and rejected the type of approach Sony is now taking", presumably referring to creating a virtual online world.

Δημοσ.

News: New Wii Channel Announced At GDC

Mii Popularity Contest announced at GDC

My, oh my. What a busy day it has been.

Along with the brand new trailer for Super Mario Galaxy, Gaming Legend Shigeru Miyamoto also revealed a new channel for the Nintendo Wii.

This channel acts as a popularity contest, where users can rate other Mii's. No other features or details were given regarding this, but it certainly sounds interesting. It is also not known when we will be able to download this channel.

We'll bring you more information on this as it happens.

http://www.n-europe.com/news.php?nid=10174

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...