BucketheadGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Rumor: Nintendo will not allow publishers to include online Wii games 'til 2008 Ben Herman, president of SNK's American division has revealed that Nintendo is still not letting third party publishers include online functions in their respective games. Herman says it is unlikely that Nintendo will allow online functionality until the start of 2008. Αν ισχύει αυτό, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΖΩΑ της Nintendo...
Olorin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 min trelathoume oti to wii exei grafika metaski xbox 360 kai ps3 Δεν νομίζω ότι εννοούσε αυτό ο nkarafo... Exei grafika metaksi PS2 kai XBOX360 kai PS3. Αυτό φαντάζομαι μεταφράζεται σε: PS2<Wii<X360/PS3
nkarafo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 min trelathoume oti to wii exei grafika metaski xbox 360 kai ps3 exo to wii kai vlepo.sta perisotera mexri tora paixnidia to epipedo grafikon den xepernaei kan tou xbox 1!kai na po tin alitheia den exo dei kana isaxio.apla to wii mporeis na peis oti einai pio diaskedastiko logo xeirismou.elpizo na doume kalitera grafika Δεν κατάλαβες τι είπα. (Xbox & PS2) ---> Wii <--- (Xbox360 & PS3) Είναι στην μέση μεταξύ των 2 console generations. Και επειδή έχω και το Sonic, μπορώ να πω ότι έχει αξιοπρεπή next-gen γραφικά αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν ξεπερνάει γραφικά xbox360 ή PS3.
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δεν κατάλαβες τι είπα. (Xbox & PS2) ---> Wii <--- (Xbox360 & PS3) Είναι στην μέση μεταξύ των 2 console generations. Και επειδή έχω και το Sonic, μπορώ να πω ότι έχει αξιοπρεπή next-gen γραφικά αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν ξεπερνάει γραφικά xbox360 ή PS3. Θεωριτικά μπορεί να ισχύει αυτό, στην πράξη όμως δε το έχουμε δει ακόμα.
Georgio4ever Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Καθηστε ρε παιδια εχει 3 μηνες που εχει βγει! Το X360 ειχε ΑΘΛΙΑ γραφικα στα launch games του απο αυτα που εχει τωρα... ετσι θα βελτιωθει και το Wii. Παρεπιπτοντως Tiger Woods, Sonic και SSX Blur εχουν ΠΟΛΥ ωραια γραφικα!
mixalisss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ok etsi to dexomai alla pira kai to 360 otan bgike kai eixe mia xara games tote!! as kanoume ipomoni gia to wii na doume ti tha bgalei
privateer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Καθηστε ρε παιδια εχει 3 μηνες που εχει βγει! Το X360 ειχε ΑΘΛΙΑ γραφικα στα launch games του απο αυτα που εχει τωρα... ετσι θα βελτιωθει και το Wii. Παρεπιπτοντως Tiger Woods, Sonic και SSX Blur εχουν ΠΟΛΥ ωραια γραφικα! PGR3/Kameo says hi
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Bλέπω οι άτοπες συζητήσεις καλά κρατούν εδώ μέσα. Είναι το λιγότερο ανόητο και αφελές να συγκρίνονται τα γραφικά του Wii με αυτά του PS3 και XBOX360. Επίσης σας αρέσει ορισμένους να κάνετε τα στραβά μάτια όσον αφορά τη κριτική στα γραφικά του Wii. Το XBOX360 φίλε privateer και λοιποί XBOX360-fans, είναι δεκάδες φορές ισχυρότερο του XBOX 1. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο να εκμεταλευτεί το παιχνίδι την υποδύναμη της κονσόλας 100%, ακόμα και ένα 10% της υποδύναμης να εκμεταλευότανε, τα γραφικά του εν λόγω παιχνιδιού θα ήταν έτη φωτός καλύτερα από του προηγούμενου XBOX. Φυσικότατο λοιπόν είναι τα launch games του XBOX360 να φαίνονται κατά πολύ ανώτερα αυτών του ΧΒΟΧ1. Η κονσόλα όμως μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά των launch games. Απορώ κάν πώς αναφέρετε αυτά τα παιχνίδια και κάνετε αυτές τις συγκρίσεις. Το Wii είναι μόλις 1.5 - 2.5 φορές ισχυρότερο του GameCube. Αυτό τί σημαίνει? Σημαίνει ότι για να δούμε καλύτερα γραφικά από του Gamecube χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά ώστε να εκμεταλευτεί το παιχνίδι το 100% της κονσόλας. Μέχρι να φτάσουμε όμως σε εκείνο το σημείο, θα βλέπουμε γραφικά GameCube με λίγο καλύτερο framerate και κάνα εφφέ παραπάνω. Για πολύ καλύτερα γραφικά θα χρειαστεί χρόνος. Με λίγα λόγια, το XBOX360 έχει ώς αφετηρία στη ζωή του πολύ ανώτερα γραφικά του XBOX1 και πηγαίνει συνεχώς προς όλο και καλύτερα γραφικά καθώς οι devs αξιοποιούν καλύτερα το hardware, ενώ το Wii ξεκινάει τη ζωή του με GameCube γραφικά, ίσως ελαφρώς καλύτερα/χειρότερα και σιγά σιγά όσο θα εκμεταλεύονται καλύτερα το hardware, τα γραφικά θα ομορφαίνουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αγγίξουν κάν τα γραφικά του XBOX360 και PS3. Οπότε, ποιός θα μου εξηγήσει για ποιό λόγο συνεχίζονται αυτές οι άτοπες συζητήσεις κα συγκρίσεις? Και τέλος, ναί τα γραφικά των launch games στο XBOX360 ήταν μέτριότατα σε σχέση με αυτά που μπορεί να προσφέρει πραγματικά η υποδύναμη της κονσόλας. Απλώς επειδή τα γραφικά ήταν πολύ ανώτερα αυτών της last-gen, θαμπωθήκατε. Το πόσο καλά ήταν τα γραφικά των launch games του XBOX360 σε σχέση πάντα με την υποδύναμη της κονσόλας να το ξανασυζητήσουμε σε κάνα 2-χρονάκια, όταν θα βγαίνουν παιχνίδια στο XBOX360 με γραφικά που θα κάνουν το Kameo και PGR3 να φαίνονται λές και ήταν για υποδιέστερο σύστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το πόσο καλά ήταν τα γραφικά των launch games του XBOX360 σε σχέση πάντα με την υποδύναμη της κονσόλας να το ξανασυζητήσουμε σε κάνα 2-χρονάκια, όταν θα βγαίνουν παιχνίδια στο XBOX360 με γραφικά που θα κάνουν το Kameo και PGR3 να φαίνονται λές και ήταν για υποδιέστερο σύστημα. Συμφωνω Αυτο συμβαινει σε καθε γενια και σε καθε κονσολα που εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα αλλα δειχνουμε οτι δεν το εχουμε καταλαβει ακομα... Το Wii ειμαι βεβαιος οτι θα βγαλει καποια στιγμη γραφικα σε παιχνιδια που θα τριβουμε τα ματια μας. Ως Ελληνες μας αρεσουν δυστυχώς τα γρηγορα-ευκολα συμπερασματα.
StavrosD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Πάλι από την αρχή η συζήτηση. Όποιος θέλει γραφικά, ας πάρει 360 ή PS3 στο τέλος του μήνα. Όποιος θέλει χαβαλέ και διασκέδαση wii. (στο gamecube έχω ακόμα παιχνίδια που παίζω. Αν βρει κανείς παιχνίδι που να πορώνει όπως το donkey bonga ή τα party games να μου το πει).
FISHERMAN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για να γίνω γραφικός....ακόμη και τα στενά μου συγγενικά πρόσωπα που μόλις το είδαν να "μπαίνει" στο σπίτι άρχισαν τα σχόλια και τις επικρίσεις και τις γκρίνιες..."τζάμπα λεφτα"-"στην ηλικία σου"..και άλλα τέτοια..τώρα δεν τους ξεκολάω από το μπόξ και το μποουλινγκ!!!! Πάνω από ολα ο χαβαλές και οι ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένο..τώρα αν τα πολύγωνα στραβώσαν και τα καρέ πέσαν κανα-δυο ποσός με αγγίζει. Και στην τελική 250ευρώ τα αξίζει και με το παραπάνω....έναν μισθό (500-600) ευρώ όμως ,όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί στις δύσκολες μέρες μας, δεν ξέρω κατά πόσο θα τον αποζημιώσουν οι 2 μεγάλοι αντίπαλοι.Αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να χώνω 300-400ευρω για κάρτες γραφικών και αναβαμίσεις σε pc..δόξα το θεο τοσα χρόνια περιουσίες χαλάλισα και πάλι μόλις έβλεπα τα games να λένε οτι το σύστημα μου δεν μπορεί να τα απεικονίσει ολα στο super duper high δεν μιλιόμουνα για ενα μήνα...αυτά..Have phun!!
xterm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 και γω παιδες βαρέθηκα τη συζήτηση για τα γραφικα...εχουμε τοσα άλλα να κάνουμε για το wii μας π.χ να συνεργαστουμε σε επίπεδο modschips, instalallations και games
StavrosD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 και γω παιδες βαρέθηκα τη συζήτηση για τα γραφικα...εχουμε τοσα άλλα να κάνουμε για το wii μας π.χ να συνεργαστουμε σε επίπεδο modschips, instalallations και games Μην μπερδεύεις το παρόν τοπικ με αυτό Wii mod/backup/homebrew topic
nkarafo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Το Bleach έχει βγει από τον Δεκέμβριο. Και δεν είναι και τόσο καλό. Δεν έχει υποστήριξη από GameCube controller, ούτε από Classic Controller. Μόνο το wii remote, που και αυτό θα είναι κουραστικό στην πολύωρη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα