Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 basika gia to zelda exw to gc oso gia ta alla den 8elw allo mario hmartwn 1 xrono mou xe pai3ei o mario ta neyra sthn uk pouxa mono gc. h8ela na pai3w podosfiaraki: mario soccer h8ela otidhpote tespa kai eprepe kati me ton mario :s DEN 8ELW ALLO MARIO HMARTWN
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχως ΔΕΝ θα ειναι launch τιτλος Θα βγει στις 22/12 οπως και το Marιο Δειτε εδω Kαι απ'όσο γνωριζω ΔΕΝ θα κυκλοφορησει για 360
xrest Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 oxi re.to metal slug1 tha bgei sto live kapoia stigmi.mpike k tritos titlos sti mesi dld.. Δυστυχως ΔΕΝ θα ειναι launch τιτλοςΘα βγει στις 22/12 οπως και το Marιο Δειτε εδω Kαι απ'όσο γνωριζω ΔΕΝ θα κυκλοφορησει για 360 mmm kalitera..to mario gia Q1 2007 den einai?
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχως ΔΕΝ θα ειναι launch τιτλοςΘα βγει στις 22/12 οπως και το Marιο Δειτε εδω Kαι απ'όσο γνωριζω ΔΕΝ θα κυκλοφορησει για 360 Ντάξει ρε συ, 22/12 launch παράθυρο είναι. Μιλάμε για μιάμιση βδομάδα αφότου βγεί η κονσόλα. Αλλά πόσο θα κάνει κανονικά? 50 Ευρώ δεν είναι και λίγα για ένα απλό compilation από παλιά παιχνίδια. Τώρα θα μου πείς ότι τα Ν64 games 10 Ευρώ θα κάνουνε, οπότε υποθέτω καλά είναι.... Metal Slug Anthology (Wii) Gameplay videos Wii-Specific Sims Announced According to GameSpot, Electronic Arts revealed in an earning announcements today that a new Sims title is being developed for Wii. EA's Chief Financial Officer Warren Jenson said, "a Sims title... is being specifically developed for the Wii platform," as well as that The Sims 3 is in development and "likely to be a fiscal [year] '09 title." Jenson also noted that new iterations of the Lord of the Rings, Black and SimCity franchises are in the pipeline, though it's unknown at this time if Wii will receive any of those titles. In addition to this Wii-specific Sims, EA also has The Godfather, Harry Potter, Tiger Woods PGA Golf, SSX 5, Madden NFL '07 and Need for Speed: Carbon in development for Wii, with the last two slated for the console's launch. The GameSpot article can be found here.
p3tran Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ρε συ panther, το μοναδικο fps που με ενδιαφερει στο wii ειναι το metroid. και ουτε αυτο εχει online. το "διασκεδαστικο" ειναι και λιγο υποκειμενικο. ετσι δεν ειναι? αλλιως διασκεδαζει ενας που ειναι 12 χρονων, αλλιως ενας που ειναι 35. εγω απο games στο wii λιγο-πολυ ξερω τι θελω. zelda για αρχη, (αν και αμφιβαλλω οτι θα με κρατησει για πολυ, λογω των αλλων games στο 360 που θα παιζουνε εκεινη την εποχη) μετα το dragonballZ budokai, και υστερα παμε για mario. ειναι ολα θεμα επιλογων. αν καποιος δεν εχει 360, φυσικα και θα θελει να παρει και το call of duty, και το excite truck, και το red steel και πολλα αλλα. αν ομως εχεις και τις δυο κονσολες διπλα-διπλα, τοτε κοστολογεις τον χρονο που εχεις για games διαφορετικα. πολυ διαφορετικα. και ναι, εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ ενα call of duty single να ειναι πιο διασκεδαστικο απο ενα call of duty multi-online, ακομα και αν δεν ειχανε και μια γενια διαφορα στα γραφικα (ειπες και οτι εχουνε ιδια εφε στα γραφικα. δεν ισχυει ουτε αυτο.) και δεν πα να λενε τα sites οτι θελουνε!! και στο παρελθον εχω βρεθει πολλες φορες να λεω ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που λενε τα μεγαλα sites για games. και τι εγινε? μηπως ειχα λαθος? μηπως πρεπει μερικοι να ξανασκεφτειτε τι ειναι τα περιοδικα και τα sites? τελος, εξακολουθω φυσικα να πιστευω πως κυρια κονσολα μπορει να ειναι μονο για μικροτερες ηλικιες ή για τελειως casual gamers. μονη της η Nintendo πηγε και τοποθετηθηκε εκει περα. δεν την εβαλα εγω.
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ρε συ panther, το μοναδικο fps που με ενδιαφερει στο wii ειναι το metroid.και ουτε αυτο εχει online. Το online στο Metroid αποτελεί σημαντική πιθανότητα. Η καθυστέρησή του εικάζεται ότι οφείλεται σε ακριβώς αυτό. το "διασκεδαστικο" ειναι και λιγο υποκειμενικο. ετσι δεν ειναι? αλλιως διασκεδαζει ενας που ειναι 12 χρονων, αλλιως ενας που ειναι 35. Πλάκα έχεις. Σε λίγο θα μας πείς ότι το DS είναι για μωρά παιδάκια. Γενικά το έχεις χάσει λίγο το θέμα σχετικά με το "τί ηλικία είμαι και τί παίζω." Χωρίς πλάκα, αν δεν έλεγες ότι είσαι 30-άρης, παραπάνω από 18 δεν θα σε έκανα σε καμία περίπτωση με τις αντιλήψεις σου περί γραφικών και gameplay. Εγώ προσωπικά χόρτασα τα γραφικά. Θέλω κάτι διαφορετικό. Εσύ θές μιά από τα ίδια, με καλύτερα γραφικά. Γούστο σου και καπέλο σου. Ίσως να χορτάσεις κι εσύ κάποια στιγμή και να έρθεις στα λόγια μου. εγω απο games στο wii λιγο-πολυ ξερω τι θελω.zelda για αρχη, (αν και αμφιβαλλω οτι θα με κρατησει για πολυ, λογω των αλλων games στο 360 που θα παιζουνε εκεινη την εποχη) μετα το dragonballZ budokai, και υστερα παμε για mario. Eπιτέλους βρήκα και κάποιον άλλο που γουστάρει το DragonBall Z. Νόμιζα είμαι ο μόνος. ειναι ολα θεμα επιλογων. αν καποιος δεν εχει 360, φυσικα και θα θελει να παρει και το call of duty, και το excite truck, και το red steel και πολλα αλλα. αν ομως εχεις και τις δυο κονσολες διπλα-διπλα, τοτε κοστολογεις τον χρονο που εχεις για games διαφορετικα. πολυ διαφορετικα. Σε αυτό θα συμφωνήσω απολύτως. Ακόμα καλύτερα, πάρε το COD3 στο XBOX360 να παίζεις online και πάρε και το COD3 στο Wii για το single-player, αν και αμφιβάλλω αν θα ξαναπιάσεις gamepad για FPSs όταν θα μάθεις με το wiimote. και ναι, εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ ενα call of duty single να ειναι πιο διασκεδαστικο απο ενα call of duty multi-online, ακομα και αν δεν ειχανε και μια γενια διαφορα στα γραφικα (ειπες και οτι εχουνε ιδια εφε στα γραφικα. δεν ισχυει ουτε αυτο.) και δεν πα να λενε τα sites οτι θελουνε!! και στο παρελθον εχω βρεθει πολλες φορες να λεω ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που λενε τα μεγαλα sites για games. και τι εγινε? μηπως ειχα λαθος? μηπως πρεπει μερικοι να ξανασκεφτειτε τι ειναι τα περιοδικα και τα sites? Δεν μίλησα για εφφέ στα γραφικά. Μίλησα για εφφέ όπως καπνοί, εκρήξεις κλ. Αυτά είναι πανομοιότυπα. Επίσης πανομοιότυπα τα environments, η AI και οι destructable τοίχοι κλ. Αυτό που έχει υποβιβαστεί είναι τα textures, polygon counts και αριθμός εχθρών, αν και αυτό αναφέρεται μόνο στο Gamespot, γιατί στο IGN λέει ότι και οι αριθμοί των κακών είναι ίδιοι. Όσο για το ποιά έκδοση είναι καλύτερη, εφόσον πιστεύεις αυτό που πιστεύεις, ποιός θα σου αλλάξει γνώμη? Kαι ο Bill Gates να βγεί να σου πεί ότι το Wii είναι καλύτερο στα FPSs, εσύ τα δικά σου θα πιστεύεις. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ είσαι αρνητικός και διαλέγεις επιλεκτικά τί πληροφορίες από το νέτ θα πιστέψεις (αναλόγως της κονσόλας της αρεσκείας σου), ενώ εδώ εμείς ποστάρουμε τα ΠΑΝΤΑ, θετικά ή αρνητικά και κρίνουμε αναλόγως. τελος, εξακολουθω φυσικα να πιστευω πως κυρια κονσολα μπορει να ειναι μονο για μικροτερες ηλικιες ή για τελειως casual gamers. μονη της η Nintendo πηγε και τοποθετηθηκε εκει περα. δεν την εβαλα εγω. Έτσι δεν λέγαν και για το DS? Αλλά τα γεγονότα άλλα λένε, όταν ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 30. Ούτε casual είμαι, ούτε παιδάκι και προτιμώ το Wii. Και δεν είμαι ο μόνος. Σε αυτό είσαι λάθος, πρίν κάν ακόμα αρχίσει να πουλάει η κονσόλα.
Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Eπιτέλους βρήκα και κάποιον άλλο που γουστάρει το DragonBall Z. Νόμιζα είμαι ο μόνος.den 3erw gia to game ta prohgoumena DBZ htan aisxra allwste alla to anime maresei
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 den 3erw gia to game ta prohgoumena DBZ htan aisxra allwste alla to anime maresei Βασικά έχουν ρίξει πολύ δουλειά πάνω στο παιχνίδι και έχουν εξελίξει όλους τους τομείς από το προηγούμενο. 120 χαρακτήρες και άπειρες συγχωνέψεις μεταξύ τους, τεράστια γκάμα από κινήσεις, τεράστιες αρένες (διπλάσσιες από του προηγούμενου), μάχες πάνω από τα σύννεφα, στον αέρα, στο έδαφος, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Θα μπορείς να καταστρέψεις σχεδόν όλο το πλανήτη με εκείνες τις τεράστιες μπάλες που φτιάχνεις και πολλά άλλα. Το πρόβλημα είναι ότι με το Wiimote, οι κινήσεις μπορεί να σε κουράσουν γρήγορα, γι'αυτό και κάναν το παιχνίδι συμβατό και με GameCube χειριστήριο.
ultralisk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι ότι με το Wiimote, οι κινήσεις μπορεί να σε κουράσουν γρήγορα kovoume oloi tin sindromi sto gimnastirio kai pernoume Wii:-D
Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι ότι με το Wiimote, οι κινήσεις μπορεί να σε κουράσουν γρήγορα, γι'αυτό και κάναν το παιχνίδι συμβατό και με GameCube χειριστήριο.ehm wiimote....
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ehm wiimote.... E ναί ρε συ, αφού το κάναν έτσι ώστε να πρέπει να μιμήσαι πάνω κάτω τις κινήσεις που κάνουν οι χαρακτήρες. Αδύνατον δηλαδή να παίξεις με "μικρές κινήσεις του καρπού". Εννοείται λοιπόν ότι θα κουράζεσαι. Θα γυμνάζεσαι όμως την ώρα που παίζεις, κάτι το οποίο το θεωρώ καταπληκτικό! Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να γυρνάω σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά, να τρώω ένα πιάτο φαί, και σέρνοντας τα πόδια μου να αρχίζω να χοροπηδάω μέσα στο δωμάτιο μαζί με τον Songoku στην TV. Άλλη αίσθηση μιλάμε! Μάλλον γι'αυτό το λόγο και το Super Smash Brothers δεν θα υποστηρίζει το Wiimote. Παρεπιμπτόντως: New Super Smash Bros. Brawl trailer Πρέπει οπωσδήποτε απανταχού άπαντες να το δείτε!
p3tran Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Χωρίς πλάκα, αν δεν έλεγες ότι είσαι 30-άρης, παραπάνω από 18 δεν θα σε έκανα σε καμία περίπτωση με τις αντιλήψεις σου περί γραφικών και gameplay. Εγώ προσωπικά χόρτασα τα γραφικά. Θέλω κάτι διαφορετικό. Εσύ θές μιά από τα ίδια, με καλύτερα γραφικά. Γούστο σου και καπέλο σου. Ίσως να χορτάσεις κι εσύ κάποια στιγμή και να έρθεις στα λόγια μου. και εγω θα μπορουσα ανετα να πω οτι καποιος που ειναι τοσο excited για μια κονσολα που διαθετει ξεπερασμενη τεχνολογια και ομως τιμολογιακα παει και καθεται πολυ κοντα στις νεες τεχνολογιες, δεν ειναι και πολυ εμπειρος gamer. να σου πω και το αλλο.. συνηθως τα breakthrough στα games ερχονται μεσω software. οχι μεσω hardware. ποσο μαλλον μεσω του χειρισμου. πχ στην γενια που τελειωνει, καποιος θα μπορουσε να ισχυριστει σχετικα ανετα οτι μια μεγαλη καινοτομια ηταν το grand theft auto. ενα νεο στυλ παιχνιδιου, πανω στο ιδιο hardware που εχουνε φτιαχτει τοσα και τοσα απο τα ιδια. ετσι προβλεπω να γινεται και σε αυτη τη γενια. και στις επομενες βασικα. το software ειναι το καινοτομικο. το hardware απλα δινει τη δυνατοτητα για τρελο software. και το wii δινει λιγοτερες δυνατοτητες απο τις υπολοιπες κονσολες σε αυτον τον τομεα.
apple64 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εσύ για παράδειγμα p3tran φοβάσαι να παραδεχθείς ότι τα fps στο Wii είναι καλύτερα. Αυτό δεν προέρχεται από τον φόβο να παραδεχθείς ότι κάνεις λάθος; Είναι λογικό. Είναι δύσκολο να πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να αλλάξει άποψη. Ανθρώπινες αδυναμίες p3tran.
p3tran Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 apple, αμα εσυ καταλαβαινεις οτι εγω φοβαμαι κατι, με γεια σου και με χαρα σου. τωρα για το πως βγαλατε το συμπερασμα, οτι τα FPS ειναι καλυτερα στο wii, ο θεος και η ψυχη σας το ξερει και μονον αυτοι. δηλαδη ετσι που μου τα λετε, σε λιγο θα πατε να την πειτε και στους pcακηδες που περιμενουνε το crysis με το πο#λι στο χερι!! θα ηθελα να το δω αυτο. θα εχει πολυ γελιο... προς το παρον αντε κατεβαστε καννα 720p video απο Gears of War multiplayer ή καννα Lost Planet, και κοιταξτε πως ειναι κατι, που απο οτι καταλαβαινω, δεν θα το παιξετε ποτε.....
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 και εγω θα μπορουσα ανετα να πω οτι καποιος που ειναι τοσο excited για μια κονσολα που διαθετει ξεπερασμενη τεχνολογια και ομως τιμολογιακα παει και καθεται πολυ κοντα στις νεες τεχνολογιες,δεν ειναι και πολυ εμπειρος gamer.[/Quote] Μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Μήπως επειδή έχω παίξει οτιδήποτε παιχνίδι έχει βγεί στα PC από το 90 μέχρ τώρα, έχω σκυλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια? Και το XBOX360 σαν PC-console το βλέπω και γι'αυτό δεν με τραβάει ιδιαίτερα. Τα ίδια παιχνίδια με χειρότερο χειρισμό. Μπά δεν θα πάρω. συνηθως τα breakthrough στα games ερχονται μεσω software. οχι μεσω hardware. ποσο μαλλον μεσω του χειρισμου. πχ στην γενια που τελειωνει, καποιος θα μπορουσε να ισχυριστει σχετικα ανετα οτι μια μεγαλη καινοτομια ηταν το grand theft auto. ενα νεο στυλ παιχνιδιου, πανω στο ιδιο hardware που εχουνε φτιαχτει τοσα και τοσα απο τα ιδια.[/Quote] Ναί τί να σου πώ. Μάλλον θα προτιμούσες να παίξεις το Lost planet με ένα απλό D-pad και 2-3 κουμπάκια. Αχ ρε Nintendo, γιατί έφτιαξες το ρημάδι το analog stick? Καλύτερα είμασταν πρίν. Το Grand theft Auto??? Ποιά καινοτομία? Πότε? Εννοείς το 1, το 2 ή το τρισδιάστατο το 3? Από το Vice City και μετά, τα GTA είναι ανάξια λόγου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα