Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια , αφου δε παιζουμε παιχνιδια στο wii (ναι τα τελειωσα οσα επρεπε να αγορασω zelda κ.τ.λ. ) ειπα να το ριξω στις ταινιες. Πλακιτσα..

Τεσπα, το ζητημα ειναι αν βγει τοσο νωρις θα ειναι σπαστικο, δηλαδη γιατι το wii που πηρα εγω δε θα παιζει dvd και οτι αλλο προστεθει; Αν βγει τωρα θα με ενοχλησει, ενα μηνα εχω που το πηρα το wii.

Απλα ελπιζω να το αργησουν ακομα, αλλιως θα μας ακυρωσουν ως αγοραστες, τελειως. Γνωμη μου, παντα.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
to exw dei se 4 diaforetika ps2 kai peran toutou an psakseis ligo tha to deis kai se ksena forum

Τωρα που μου το θυμησατε ..εγω ειχα προσεξει και κατι αλλο ...σε καποια PS2 δεν επαιζαν καποια παιχνιδια (1-2 το πολυ )....

Δημοσ.
to exw dei se 4 diaforetika ps2 kai peran toutou an psakseis ligo tha to deis kai se ksena forum

Λες σε εμένα να το ψάξω;Για να μην παραμυθιάζουμε τον κόσμο όταν δεν ξέρουμε τι μας γίνεται πρέπει να κάνουμε στην άκρη.

Όπως όλοι γνωρίζουν το Gran Turismo 4 είναι DVD9.Όταν ένα laser είναι κακοχρησιμοποιημένο:

-Έχει υποστεί το Neo Key(1o modchip).

-Χρησιμοποιείς κακής ποιότητας cd-r και dvd-r.

-Παίζοντας φθαρμένα cd/dvd παιχνιδιών και ταινιών.

-Δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση στα pots του laser κατά την εγκατάσταση modchip.

Λογικό είναι να τα φτύσει,τα δισκάκια Dual Layer(DVD9) κουράζουν πολύ το laser του ps2 και κάθε παλαιότερης κατασκευής DVD player.

Λογικό είναι λοιπόν να μην λειτουργεί στα ps2 των 4 φίλων σου αν δεν τα προσέχουν.

To Playstation μου το αγόρασα το 2000(μοντέλο SCPH-30004),σήμερα έχουμε 2007.Μπορεί και παίζει ακόμα τα πάντα χωρίς πρόβλημα είτε αυτό είναι γνήσιο είτε backup.Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα κακής ποιότητας dvd-r/cd-r ποτέ μου δεν του έβαλα γρατζουνισμένα cd/dvd.Κάθε 6 μήνες το αποσυναρμολογούσα και του καθάριζα τις σκόνες όπου υπήρχαν.Χρησιμοποιούσα κάθε μήνα και ένα cd καθαρισμού.Έγραφα τα παιχνίδια μου πάντα στο 4x αν ήταν dvd και πάντα στο 12x αν ήταν cd.

Αν ακολουθούσαν όλα τα παραπάνω οι φίλοι σου δεν θα είχαν πρόβλημα.Δεν νομίζεις ότι είναι γελοίο να πιστεύεις ότι ένα παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει σε μια κονσόλα η οποία κατασκευάστηκε για να παίζει τα δικά της παιχνίδια να φταίει η ίδια η κονσόλα;Φταίνε άλλοι παράγοντες τους οποίους έχω ονομάσει παραπάνω.Όσο για τα ξένα forum τι να πείς,ότι κάποια άτομα είναι τόσο ηλίθια που αν πάρουμε τα πρόσφατα παραδείγματα του PSP να αναγράφονται στις οδηγίες πχ ότι δεν κάνει ο Downgrader για ΤΑ-082 downgrader και πάνε και κάνουν downgrade σε ΤΑ-082 και μετά πετάνε σχόλια ότι τους μπρίκαρε το PSP για να χαλάνε τις πραγματικές στατιστικές;ε τι να πείς;

Τωρα που μου το θυμησατε ..εγω ειχα προσεξει και κατι αλλο ...σε καποια PS2 δεν επαιζαν καποια παιχνιδια (1-2 το πολυ )....

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,εκτός αν εννοείς παιχνίδια PSX(2-3 είναι) τα οποία πραγματικά δεν υποστηρίζονται όλα στο Slim PStwo.

Δημοσ.

The GOW II dev responds to the reaction of his comments

Aν δεν ήταν διασταυρωμένο ότι είναι όντως ο director του GOW II, θα τον παιρνούσα για 15-χρονο fanboy.....

Παραθέτω:

"Oh...and yes I work for Sony....they sign my checks and I have a ps3 that I love...and I am playing the hell out of Resistence. When I can get some good sticks I am going to get VF 5 and play the hell out of that. I use the Bluray player a ton too...cause Haunted Mansion in HD RULES!!!! Ok so I am kidding about that...but the directors cut of Kingdom of Heaven on Bluray is great. And I fucking love my 360...I love it. I really hated most of the launch games save for Condemned...but now there is some good stuff (Gears,Oblivion, Dead Rising, Lost Planet...bad story but fun game)...so stick that in your towing the company line pipe and smoke it!!!

word."

Δημοσ.

dld epeidh leei thn gnwmh tou o an8rwpos pou gia mena den einai makria apo thn plhopshfia egine fanboy malista..... okok empa8eis site->empa8eis poster->daxtylos ths sony->fanboy Mhpws telika 8a eprepe na deis ti lene kai oi alloi kai na katalabeis oti isws yparxei kai h allh pleyra twn pragmatwn....

Δημοσ.

Wii Developers need to sharpen up

dot_clear.gif

A gaming fan has expressed his concern at the poor showing of a large number of Wii launch titles. A fine example is GT Series, the poor 'GBA' graphics and average driving experience are memorable for all the wrong reasons. He admits the Wii is a great bit of hardware, but developers can not just throw out a mass of games without any real innovation themselves.

quote:

Finally, we have GT Pro Series. I bought this thinking that the steering wheel included may aid games like Mario Kart when they're released. Thinking about it, forty quid was a little steep for a slightly more comfortable driving experience as the Wiimote is good enough on it's own. Clipping your controller into the steering wheel actually leaves huge marks on the infra-red sensor on the tip of the Wiimote too. As for the game, it's an average driving experience with about as much realism as Rige Racer and graphics that look like they've been directly ported from the GameBoy Advance series member.

Not a good round of games where innovation is concerned.

However, by creating games for an innovative piece of machinery you're automatically innovating yourself. Don't expect to be able to re-release every game under the sun and hope that we will buy them up and endure the arm-ache when your last installment and old-skool controller mechanism will suffice. I for one am about to stop buying it.

News Source: 1UP

Δημοσ.

Eύγε Daredevil, τώρα ποστάρουμε το μακρύ και το κοντό απ'ότι blog ανακαλύψουμε, για να αποδείξουμε το αληθές των λόγων μας...

Όσο για τον GOW II dev, το σχόλιό μου είχε να κάνει με το τρόπο έκφρασης της γνώμης του και όχι για το περιεχόμενό τους.

Μην εκπλαγείς όμως αν αποκαλυφθεί μελλοντικά ότι δεν έχει καν Wii...

Δημοσ.
Eύγε Daredevil, τώρα ποστάρουμε το μακρύ και το κοντό απ'ότι blog ανακαλύψουμε, για να αποδείξουμε το αληθές των λόγων μας...
den pas na deis an erxomai.... 3es oti postarw nea kai apo to maxconsole an exeis parapano opws exw 3anapei se slay kai bliz epikoinwnhste me to ekastote site. Alla otan postarontai rumours basismena se blogs klp klp pou einai 8etika gia thn konsola mas tote einai kala....

oso gia to alh8es tou logou mou: Sou exw 3anapei den exw thn anagkh na apodei3w kati (eidika se atoma ta opoia symperiferonte san kolhmenoi), einai kati to opoio den me endiaferei thn apopsh mou lew

Δημοσ.

Tiger Woods PGA Tour 07 Wii developer walkthrough

To παιχνίδι έρχεται τις επόμενες εβδομάδες στο Wii, οπότε ας δούμε ένα βιντεάκι από αυτό

Daredevil, ευχαρσιτούμε φίλε μου για το πόστ σου, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι τα GT Pro Series, Red Steel και Super Monkey Ball Banana Blizz έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 2 μήνες και ξέρουμε πολύ καλά το πόσο καλά/κακά παιχνίδια είναι.

Αν έχεις παρατηρήσει κανένας από εμάς δεν ασχολήθηκε με τα παιχνίδια αυτά. Από εκεί και πέρα, το πόστ σου αναφέρεται σε πολύ παλιά νέα. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε πολλά άλλα πράγματα για να ασχοληθούμε.

Αντί να πασχίζεις να βρείς οτιδήποτε αρνητικό σου κάτσει για το Wii και να το ποστάρεις χωρίς πολύ πολύ σκέψη, δώσε περισσότερη βάση και πόσταρε καί θετικά και αρνητικά. Έτσι θα είσαι μέσα στα πράγματα.

Σου έχω ξαναπεί να προσέχεις τις ειδήσεις που ποστάρει το Maxconsole για το Wii. Τζάμπα και βερεσέ εκτίθεσαι...

Δημοσ.

Yay, αν ειναι ειναι ενα παιχνιδι που θα σκιζει στο wii, θα ειναι το Tiger Woods. Και μαλιστα θα το προτιμησω απο οτι φαινεται απο την εκδοση για 360, αρκει να εχει καλο χειρισμο!

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα ορισμενων με το DVD player στο Wii.

Εχετε σκεφτει οτι τιποτα δεν ειναι τζαπα?

Αυτοματα ανεβαινει το κοστος της κονσολας και εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα για κατι που δεν χρειαζομαι. Αν ενσωματωθει στο μελλον να ξερετε οτι θα μπει καπελο. Ισως θα ειναι και μια δικαιολογια για να κρατησουν την τιμη σταθερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...