Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Nintendo είχε πει ότι τα μελλοντικά Wii που θα παίζουν DVD ταινίες θα είναι αυτά που θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία μόνο.

Δημοσ.

Αυτη η πιθανοτητα για εκδοση του Wii που θα παιζει DVD ηταν γνωστη εδω και πολυ καιρο, πριν κυκλοφορησει ακομα το Wii.

Οποτε δεν νομιζω οτι μας "κοροϊδεψε" η Nintendo.

Αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο με ενα απλο firmware update, για αυτο μιλαμε για revision της κονσολας.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα, μιλάμε για hardware revisions, οπότε αυτά περι firmware updates που αναφέρθηκαν δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη είδηση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα δούμε το Wii σε διάφορα χρώματα.

Από κεί και πέρα, το τί μπορεί να προσθέσουν κανείς δεν μπορεί να ξέρει για σίγουρα.

Ίσως να βάλουν DVD. Ίσως να προσθέσουν HD upscaler. Ποιός ξέρει?

Ίσως να βγάλουν αυτές τις revisions σε ένα μήνα, ίσως σε ένα χρόνο.

Εν αναμονή...

Δημοσ.
dld an tou allou pezei dvd kai esena oxi.... ti tha patheis dld? dvd player den exeis???? slow the much oil re paidia an einai dinaton ymarton!!!

Απλά κάποιοι θέλουν ΚΑΙ dvd. Λες και δεν υπάρχει στο pc ή στο σαλόνι.:roll: Πλεονασμός στο μεγαλείο του. Άχρηστες προσθήκες χωρίς νόημα ύπαρξης. Αν υπάρχει έστω ΕΝΑΣ από εδώ χωρίς dvd, θα σκίσω το πτυχίο μου (άλλο που δεν το έχω πάρει ακόμα :lol:).

Δεν σκέφτεστε όσοι διαμαρτύρεστε όμως πως θα ανέβει και η τιμή του wii με την προσθήκη του dvd; Αλλά και να μην ανέβει, καλύτερα. Λιγότερη άσκοπη χρήση του wii ---> λιγότερη φθορά και καταπόνηση του drive.:)

Δημοσ.

Το θέμα είναι να θυμώνουμε εκεί που πρέπει.

Αν παραδείγματος χάρη βγάλουν HD-Wii σύντομα, τότε με το δίκιο του να θυμώσει ο early adopter, μιάς και η Nintendo με τις συνεχείς της δηλώσεις, είχε πεί ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει για αυτή τη γενιά την HD-οδό.

Για το DVD όμως δεν βλέπω για ποιό λόγο κάποιος να δυσαρεστηθεί. Προσωπικά, άλλο που δεν ήθελα, να ζορίζω το DVD Drive του Wii με χιλιογρατζουνισμένες ενοικιαζόμενες ταινίες και να το χαλάσω μιά ώρα αρχύτερα.

Κάνει που κάνει αυτά τα περίεργα κλίκ όλη την ώρα λές και του έσπασε καμιά σούστα, να το ξεχαρβαλώσουμε τελείως....

Δημοσ.
dld an tou allou pezei dvd kai esena oxi.... ti tha patheis dld? dvd player den exeis???? slow the much oil re paidia an einai dinaton ymarton!!!

dvd exw file mou, apla den thelw na pathw oti epathan autoi pou eixan ps2, pou den mporousan na paiksoun to gran turismo 4 pou epaize mono se slim...

Δημοσ.
dvd exw file mou, apla den thelw na pathw oti epathan autoi pou eixan ps2, pou den mporousan na paiksoun to gran turismo 4 pou epaize mono se slim...

ntouziera, ποτέ η Nintendo δεν έβγαλε revision στην οποία παίζουν παιχνίδια που δεν παίζουν στην προηγούμενη έκδοση.

Βλέπε

Gameboy------>Gameboy Pocket----->Gameboy Light

Gameboy Advance---> Gameboy Advance SP

DS------>Ds Lite

Δε πιστεύω να κάνει τη κακή αρχή με το Wii.

Δημοσ.

Matt: Something Wicked This Way Comes

Εκτος των αλλων ο Matt γραφει στο τελευταιο του post στο blog του...

There are some potentially crazy-awesome games coming down the pipeline for Wii, by the way. You guys have no idea. I know that's vague -- has to be, but I've seen some stuff that you simply have no idea even exists and frankly, if you did, you'd flip out. Comments like these have a way of backfiring on me and i'm sure some people will be annoyed that I've even brought up, since I'm unable to give even a hint about the projects in question. Others will undoubtedly say that I'm merely making crap up because there's no way anybody can disprove statements that are intentionally so unrevealing. But whatev. I know that if I was in your position, I'd be happy just to know that some very cool, unexpected stuff is brewing somewhere way behind-the-scenes. I swear, when this stuff finally shows up, I'll let you know that I blogged about it way back when. In the meantime, this is probably good material for the IGN Wii message boards.

Next week should be fun. We've got some companies stopping by to show us some Wii games. We'll be announcing a new project or two during the week. Nothing earth-shattering-major, so don't hype yourselves up, but kind of neat all the same. And if we can ever actually play them, games like SSX will be reviewed. By the way, EA never announced its new Wii project, did it? That must be forthcoming, too.

Για να δουμε τι νεα θα εχουμε και τι ανακοινωσεις παιχνιδιων... :-D

Δημοσ.

Εγώ που έχω από τα πρώτα μοντέλα PS2 SCPH-30004 γιατί μου παίζει το Gran Tuurismo 4?Μη βγάζετε ιστορίες ρε παιδιά...

Δημοσ.
Εγώ που έχω από τα πρώτα μοντέλα PS2 SCPH-30004 γιατί μου παίζει το Gran Tuurismo 4?Μη βγάζετε ιστορίες ρε παιδιά...

to exw dei se 4 diaforetika ps2 kai peran toutou an psakseis ligo tha to deis kai se ksena forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...