Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα πανθηρα, εγω (και αρκετοι αλλοι φανταζομαι) τα video games τα εχω πιασει απο την αρχη!

day one, που λενε, πριν πολλααααα πολλααααα χρονια..

αν θες να μιλησουμε σοβαρα, θα σου πω το εξης:

θεμελιωδης αρχη των video games ηταν απο παντα οτι εχεις maximum output με minimum input.

δηλαδη πατας ενα κουμπι και βγαινει μια χοντρη.

τωρα

επειδη ξαφνικα μια εταιρεια αποφασισε οτι δεν μπορει να συμμετεχει στην κουρσα της εξελιξης και πουλαει τρελλα μεσω ενος χειριστηριου που αντιβαινει στις βασικες αρχες του gaming,

αυτο δεν σημαινει οτι ολοι γεννηθηκαμε προχθες..

ας βγει με το καλο το wii και το wiimote, και μετα τον πρωτο μηνα τα λεμε.

χωρις το κοντρολ, η Νιntendo δεν θα ητανε σε θεση να βγαλει καν κονσολα.

μεχρι στιγμης, ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει πει οτι το κοντρολ αυτο ειναι καλυτερο απο mouse.

οποτε απο ενα σημειο και μετα μιλαμε απλως για Hype ως προς την ποιοτητα λειτουργειας του.

γιατι για θεματα αρχης λειτουργειας, νομιζω πως προκειται καθαρα για hype.

και οχι μονο εγω..

ενα καλο παιχνιδι βγαζει 40-50-60 ωρες. το cod πχ που συζηταγαμε εχει βγαλει πανω απο 300 ωρες.

ΠΟΙΟΣ σοβαρος ανθρωπος θα καθεται να κουνιεται ολοκληρος και να στοχευει με ενα τηλεκοντρολ ή να βαραει μπουνιες στον αερα για να σκοτωνει λαγουδακια?

ειπαμε, για πλακα, καλο ειναι. για μικρα παιδια, καλο ειναι.

η δευτερα παρουσια και η αναγεννηση των games, δεν ειναι. ουτε κατα διανοια.

μακαρι να κανω λαθος, (θα μου ερθει και βολικο και σχετικα πολυ φτηνο) αλλα φοβαμαι οτι δεν θα πεσω και πολυ εξω.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε ρε p3tran, θέλω να κοιμηθώ και με τα πόστ που κάνεις δεν μπορώ να τα αφήσω αναπάντητα.

Έχουμε περίπου ίδια ηλικία (αν θυμάμαι καλά είσαι 31? 32?). Κι εγώ από την αρχή είμαι στα video games.

Κονσόλα της Ν δεν αγόρασα ποτέ. Έπαιζα πρίν αιώνες στο SNES ενός φίλου μου και λίγο πιό πρόσφατα σε emulators.

Από κονσόλες, πιό πολύ χρόνο συνολικά έχω αφιερώσει σε PS2 φίλων.

Κατά τα άλλα, PC gamer μέχρι το κόκκαλο.

Δεν ξέρω αν έχασες επεισόδεια, όσον αφοράτις εξελίξεις στο Wii, αλλά με το χειριστήριο παίζονται τρελά πράματα.

Ένα dev tool που κυκλοφορεί τώρα, θα δίνει στους devs τρομερή άνεση για το προγραμματισμό του και μπορεί μελλοντικά να δούμε μέχρι και παιχνίδια όπου θα αποθηκεύεις τις δικές σου κινήσεις μέσα του.

Εν πάση περιπτώση, η ακρίβεια του χειριστηρίου είναι πέρα πάσης αμφιβολίας pixel-perfect και αυτό ειδικά για τα FPS είναι ότι καλύτερο.

Το μόνο αρνητικό είναι η φιλοσοφία του bouncing box για το στρίψιμο, αλλά αν δείς το hands-on ειδικά για το COD3, το έκαναν τόσο μικρό (όπως και στο MetroiD Prime), όπου η αίσθηση είναι όπως με το mouse, ίσως και καλύτερη.

Τώρα, μήν ξανασηζητάμε τις βλακείες τύπου:

-Θα χοροπηδάω σαν μωρό παιδί με το χειριστήριο

- Ειναι κουραστικό

- Η Nintendo είναι για παιδάκια

Αυτά δεν είναι επειχηρήματα πλέον. Είναι fanboy-ισμοί.

Ο χρονος θα δείξει πόσο πραγματικά καλή είναι αυτή η κονσόλα, όμως όταν όλες οι εντυπώσεις λένε ότι η κονσόλα μαμάει, δεν δέχομαι αρνητικές κριτικές επιπέδου προσωπικής άποψης.

Ότι μου λές μέχρι τώρα είναι η προσωπική σου άποψη και μάλιστα χωρίς να το έχεις δοκιμάσει καν το κονσόλι, ενώ ΟΛΟΙ όσοι το έπιασαν στα χέρια τους και έπαιξαν λένε ακριβώς τα αντίθετα.

Τώρα ποιόν να πήσεις καί τί να πείς?

Σε λίγες μέρες η κονσόλα κυκλοφορεί Αμερική και τότε θα τα ξέρουμε ΟΛΑ.

Μέχρι τότε όμως........

COD 3 Wii >>>>> XBOX360 COD 3

:-) :-) :-) :-)

Δημοσ.

Μέχρι τότε όμως........

COD 3 Wii >>>>> XBOX360 COD 3

:-) :-) :-) :-)

ναι, και μετα ξυπνησες!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οποτε καλυτερα ας παμε για υπνο.

και αυτα στα οποια βασιζεσαι και λες αυτα που λες, ειναι απλα ...αποψεις.

αποψεις οπως η δικια μου, απλα διαφορετικες.

εγω επιμενω οτι μου ειναι αδυνατο να χοροπηδαω σαν βλακας επι ωρες για μερες. :D

επισης επιμενω στο οτι FPS με γραφικα gamecube και χωρις online στο ετος 2007 εγω θα παιξω πλεον μονο σε ...μουσειο.

πχ αμα εχω δυο ωριτσες να παιξω ενα fps, και εχω να επιλεξω αναμεσα στα:

1) να μπω online στο gears of war μαζι με τους υπολοιπους φιλους που παιζω καθημερινα να σφαχτουμε

2) να μπω online στο cod3 και να κανω καμια μαχη μαζι με το clan μου το οποιο εχουμε στησει και στρατηγησει μονοι μας

3) να βαλω to wii version του cod3 και να παιζω μονος μου εναντιον σαχλου (preprogrammed) AI με τελειως ξεπερασμενα γραφικα, απλως για να κραταω ενα μαρκουτσι στο χερι μου και να φανταζομαι οτι ειναι αληθινο οπλο

μπορω να πω οτι το (3) ειναι στανταρ το τελευταιο που θα κανω. καθε φορα!

αντε καλη μας νυχτα και τα λεμε αυριο παλι..

Δημοσ.

τωρα

επειδη ξαφνικα μια εταιρεια αποφασισε οτι δεν μπορει να συμμετεχει στην κουρσα της εξελιξης και πουλαει τρελλα μεσω ενος χειριστηριου που αντιβαινει στις βασικες αρχες του gaming,

αυτο δεν σημαινει οτι ολοι γεννηθηκαμε προχθες..

Πραγματι...

Ειναι καμια φορα εξοργιστικο το μεγαλειο της Nintendo...

Δυναμη VS Kαινοτομια,

εχει ενδιαφερον και μαλιστα οσο η ζυγαρια φαινεται να γερνει προς το 2ο...

Το Zelda πιστευω οτι θα πουλησει οσο κανενα αλλο. Θα θυμηθουμε τις χρυσες εποχες του ΟοΤ. Εχει γινει καταπληκτικη δουλεια σε βαρος ομως του χρονου αναμονης οσων εχουν GC. Αυτο βεβαια στην παρουσα φαση δεν μας ενδιαφερει και μαλλον μετα το λανσαρισμα του τιτλου θα δικαιωσει την οποια αναμονη.

Δημοσ.

Αν παντως ειχα δυο ωρες να παιξω ενα FPS και γενικα ενα παιχνιδι οπως λες petran θα εβγαινα να πιω εναν καφε ή ενα ποτο.

Δεν ξεκολλατε λιγο απο αυτην την ιστορια.Οταν βγει ο καθενας το δοκιμαζει και βλεπει τι του αρεσει. Εχω βαρεθει να διαβαζω το Wii Topic για να ενημερωθω απλα οπως κανω και για τα topic των XBOX360 και PS3 και στις μισες σελιδες να τσακωνεστε για το οτι ο ενας βρησκει το wiimote χαζο, χαζο με την εννοια του χοροπηδαω για να παιξω και αβολο και ο αλλος προσπαθει να δικαιολογισει την χρηση του χωρις κανενας να το εχει δοκιμασει και στηριζεται σε λογια αλλων που εχουν κανει review στο νετ.

Αυτα τα λεω χωρις να κανω επιθεση σε κανεναν σας απλα μπορει να ειναι λιγο κουραστικο το ολο θεμα.

ΥΓ. Φαναστειτε στο τελος οταν κυκλοφορησει ο panther να αποδεχθει οτι δεν τον βολευει το wiimote και αντιθετα ο p3tran να απαιτησει πλεον απο την microsoft να βγαλει xboxmote (το αντιστοιχο wiimote του 360) γιατι δεν μπορει να σκεφτει πλεον gaming χωρις wiimote!!!

Δημοσ.

αμα εχεις βαρεθει φιλε panosvlass, μην διαβαζεις. ή χρησιμοποιησε το ignore.

κανεις δεν τσακωνεται με τον πανθηρα. το αντιθετο μαλιστα.

εγω αυτα που λεω, δεν τα στηριζω σε αυτα που λενε τα ατομα που εχουν κανει review στο net. μπαμ κανει αυτο αλλωστε. :D

ειναι προσωπικη αποψη, και οχι κατι αλλο.

το οτι ο καθενας θα το δοκιμασει σε λιγο καιρο και θα κρινει ειναι κατι το οποιο εχω γραψει ηδη 2-3 φορες στην τελευταια σελιδα, οποτε δεν μας λες και κατι καινοτομικο.

αντιθετα το να λες οτι το cod3 θα ειναι καλυτερο στο wii απο οτι στο 360, ειναι κατι ΠΟΛΥ καινοτομικο (:D) το οποιο σηκωνει κουβεντουλα.

p.s. φιλε filimona,

Δυναμη VS Kαινοτομια

μεχρι προχτες ξεραμε οτι η δυναμη στους υπολογιστες θελει καινοτομια.

ξαφνικα λεμε τωρα οτι η δυναμη ειναι "πασσέ" και οτι καινοτομια ειναι ενας νεος τροπος χειρισμου σε μια παλια τεχνολογια?

και μαλιστα κλεινει και η ζυγαρια προς τα εκει? :D απο ποτε?

Δημοσ.

μωρε και wii θα παρω. για τα games που εχω γραψει στην προηγουμενη σελιδα.

απογοητευση ειναι η ελλειψη μερικων στοιχειων οπως το online.

οσο για frags στο cod....:-D :-D :-D

ξερεις, υπαρχει ενα παιχνιδι που λεγεται cod2,

και αν κοιταξεις το friendslist σου θα δεις οτι γινεται σφαγη σχεδον καθε μερα.

next time λοιπον, πετα κι εσυ μεσα το δισκακι και ελα να σου κανω ενα format online. 8)

Δημοσ.

χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου πως εχεις προσωπικη αποψη για κατι το οποιο δεν εχεις δοκιμασει?

Μου θυμιζει το σκηνικο που λενε οτι δεν μου αρεσει η φασολαδα αλλα δεν την εχω δοκιμασει.

Δοκιμασε το και αν δεν σ'αρεσει μαζι σου.Δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου.

Εχω και εγω τους ενδοιασμους μου αλλα δεν το θαβω ακομα(!) οταν θα εχω προσωπικη αποψη μετα απο δοκιμη θα το κρινω.Εσυ το κατακρινεις χωρις καν να το εχεις πιασει στα χερια σου.Μπορει οντως να ειναι απατη τρελη και δεν με καιει και πολυ αν βγει μουφα.Μακαρι να ειναι κατι καλο μπας και στο μελλον το gaming παει σε αλλο επιπεδο.Γιατι οντως μπορει να ειναι πρωτοποριακο και μπορει να ειναι μια πρωτοποριακη προσπαθεια που μπορει να αποδειχθει στο τελος αχρηστη.

Ο χρονος θα δειξει.

Δημοσ.

To Γιαπωνέζικο εξώφυλλο για το Zelda: Twilight Princess

img10073285104.JPG

ΥΓ: Νομίζω το Ευρωπαϊκό είναι καλύτερο.

Σχετικά με το προηγούμενο θέμα για την τεχνολογία του Wii και των άλλων κονσολών έχω να προσθέσω το εξής: Το GC ήταν ανώτερο τεχνολογικά (& σαν κατασκευή) από το PS2, αλλά το PS2 σάρωσε κυριολεκτικά.

Οποτε μη θεωρούμε δεδομένο ότι το καλύτερο τεχνολογικά θα σαρώσει. Ειναι θέμα παιχνιδιών, gameplay, γραφικών, τιμής, προώθησης. Αν κάποιο έχει το 3ο αλλα στα άλλα δεν έχει κάποια καινοτομία τοτε...

Δημοσ.

Nintendo Begins Massive Mobilization to Satisfy Huge Holiday Demand for Wii

Nintendo is mobilizing the largest worldwide video game console launch in at least a decade, with approximately 4 million Wii systems available globally during the six weeks between Wii's Nov. 19 launch in the Americas and the end of 2006. Although the largest share of that worldwide allotment will go to the Americas, Nintendo expects supply will be outpaced by demand, based on retailer orders, intense consumer requests and placement on numerous "gotta have it" holiday lists.

Nintendo is maximizing all its resources for a rapid replenishment program designed to consistently pump Wii consoles into the supply pipeline and keep retailers' shelves as filled as possible. In addition, Nintendo factories are working around the clock manufacturing the extraordinary new system. Nintendo is employing fleets of planes, cargo ships, trains and ground vehicles in each global market to maintain the best supply flow possible, starting in the Americas.

"Wii is for both experienced and uninitiated gamers, and it will be available for the masses," says Nintendo of America President Reggie Fils-Aime. "Because of demand, we're urging shoppers not to get complacent. The level of demand we're seeing goes beyond the ordinary. Retailers are telling us a significant fraction of customers pre-ordering Wii are nontraditional gamers - people looking for a better way to play. And that's exactly what Wii is designed to provide."

A new study by the Consumer Electronics Association estimates a 27 percent spending increase this holiday season on electronic goods, and major pop culture authorities already have singled out Wii as the most anticipated item for the holidays. For the first time in history, a video game system is on the Toys "R" Us "Fabulous 15," the crème de la crème of the retailer's "Hot Toy" list. Wired made Wii an editors' pick in the technology magazine's annual Test issue. And Toy Wishes magazine also includes Wii on its "Hot Dozen" list of must-have holiday toys, an industry bellwether of popular demand.

And the widespread demand for Wii creates great stories too: At a Denver retailer event, two sisters, one in her 20s, the other in her 30s, waited all night to be the first in line to place pre-orders - for themselves. The forums in Wii's online community at http://www.myspace.com/howwiiplay are buzzing with posts from once and future gamers, male and female, in their teens to their 50s.

The unmatched Wii console makes use of a new control system: The Wii Remote can act like anything from a steering wheel to a tennis racket or a sword. Wii's Virtual Console lets users download and play games from a library of classic titles from the past. Wii goes on sale in the Americas Nov. 19 at an MSRP of $249.99, and comes packed with a five-sport selection of games called Wii Sports. Outstanding first-party games available on launch day include The Legend of Zelda: Twilight Princess and EXCITE TRUCK. A total of 62 new and classic games will be available for Wii during the five weeks after launch. The American launch is followed by the Dec. 2 Japanese launch and the Dec. 8 European launch.

View the South Park Wii Episode

An anxious Cartman, unable to wait 3 weeks for the release of the Wii, comes up with a plan to freeze himself and remain in suspended animation until the Wii is launched.

Nintendo Announces Launch Events For Wii

Nintendo has announced plans to hold launch events in several locations in the US for their upcoming Wii console which will start selling to stores on Nov. 19. Here is a snip:

Toys "R" Us Times Square in Manhattan and GameStop at Universal CityWalk in Los Angeles will host official Nintendo midnight launch events to satiate rabid fans who can't wait to get their hands on Wii. The events will feature live music and entertainment, fun, games, special guests from Nintendo -- and a countdown to the moment that will change the way video games are played forever. Other retailers nationwide are expected to hold their own midnight launch events, so consumers should check with their local retail stores that sell video games.

Mario Party 8 for Wii and Picross DS announced via list of 88 games for show at Nintendo World 2006

In a total shocker of an announcement, Nintendo revealed they will be showing Mario Party 8 for Wii at the Nintendo World 2006 exhibit. Yes, Iʼm being sarcastic. Also shown will be some Virtual Console games, the Mii channel, and hopefully some new Wii channels as well.

But Iʼm glad Nintendo is finally doing a year-end Nintendo-only show again in Japan. I still have the exhibit booklet of Spaceworld 2001 where they first showed some levels of the GameCubeʼs Super Smash Bros DX (later called Melee). And guess what? Within the next 24 hours the first in-game level & character footage from Super Smash Bros Brawl will be shown in Nagoya, Japan! Rumor has it they might even show a new character. See the list of Wii games for show at the bottom.

I couldnʼt make heads or tails out of the Nintendo DS exhibition list, but 1UP translated it and found they have revealed Picross DS, 100 Poems by 100 Poets: DS Shigureden, likely a software version of their art exhibit in Kyoto, and DS Bimoji Training, a Japanese calligraphy training tool. Also slipping onto this list is Bandai Namcoʼs Mojipittan DS, a fast-paced word puzzle game which has already seen success on the PlayStation 2, PSP and Game Boy Advance. See the list of DS games for show at the bottom.

Full list of Wii games for show:

1. Wii Sports (Nintendo)

2. Hajimete no Wii: Your First Step To Wii (Nintendo)

3. Odoru Made in Wario (Nintendo)

4. Zelda no Densetsu: Twilight Princess (Nintendo)

5. Pokemon Battle Revolution (Nintendo)

6. Excite Truck (Nintendo)

7. Wii Yawaraka Atama Juku (Nintendo)

8. Super Mario Galaxy (Nintendo)

9. Fire Emblem: Akatsuki no Megami (Nintendo)

10. Mario Strikers Charged (Nintendo)

11. Mario Party 8 (Nintendo)

12. Metroid Prime 3: Corruption (Nintendo)

13. Hajime no Ippo - The Fighting! Revolution (AQ Interactive)

14. Call of Duty 3 (Activision)

15. Tony Hawkʼs Downhill Jam (Activision)

16. Caduceus Z: 2-tsu no Chou Shittou [Trauma Center] (Atlus)

17. Marvel: Ultimate Alliance (Activision)

18. GT Pro Series (MTO)

19. Need For Speed Carbon (EA) - Elebits (Konami)

20. Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors (Square Enix)

21. Necro-Nesia (Spike)

22. Bleach Wii: Hakujin Kirameku Rondo (Sega)

23. Super Monkey Ball: Banana Blitz (Sega)

24. Sonic to Himitsu Ring (Sega)

25. Cooking Mama: Minna to Issho ni Oryouri Taikai! (Taito)

26. Densha de Go! Shinkansen: 06 Sanyou Shinkansen Hen (Taito)

27. Furu Furu Park (Taito)

28. Swing Golf Pangya (Tecmo)

29. Sudoku (Hudson)

30. Wing Island (Hudson)

31. Kororinpa (Hudson)

32. Bomberman Land Wii (Hudson)

33. Tsuri Master (Hudson)

34. SD Gundam: Scud Hammers (Bandai Namco)

35. Ennichi no Tatsujin (Bandai Namco)

36. Tamagotchi no Pika Pika Daito-ryo-! (Bandai Namco)

37. Dragon Ball Z Sparking! NEO (Bandai Namco)

38. One Piece Unlimited Adventure (Bandai Namco)

39. Crayon Shin-Chan: Saikyou Kazoku Kasukabe King Wii (Banpresto)

40. Bokujou Monogatari Wii (Marvelous)

41. The Dog Island (Yukeʼs)

42. Monster 4X4: World Circuit (Ubisoft)

43. Rayman Rabbids Party (Ubisoft)

44. Red Steel (Ubisoft)

Full list of DS games for show:

1. Kirby: Calling On! Dorocche Gang [squeak Squad] (Nintendo)

2. Common Sense Training for Adults (Nintendo)

3. Pokemon Diamond/Pearl (Pokemon/Nintendo)

4. Talking DS Cookbook! (Nintendo)

5. Tetris DS (Nintendo)

6. English Training (Nintendo)

7. More Brain Training (Nintendo)

8. Everybodyʼs Play Encyclopedia (Nintendo)

9. Big Brain Academy (Nintendo)

10. DS Rakubiki Jiten plus Kanji (Nintendo)

11. Adult Brain Training (Nintendo)

12. Nintendogs [Dalmatian and Friends] (Nintendo)

13. 100 Poems by 100 Famous Poets (Nintendo)

14. DS Prose Training [Calligraphy Training] (tentative name, Nintendo)

15. Wish Room: Angelʼs Memory [Hotel Dusk] (Nintendo)

16. Phantom Wario: the Seven [Wario Land Thief?] (Nintendo)

17. 1000 Healthy Recipes DS Collection (Nintendo)

18. Jump Ultimate Stars (Nintendo)

19. Chibi-Robo! DS (tentative, Nintendo)

20. Picross DS (Nintendo)

21. Rhythm Tengoku (GBA, Nintendo)

22. Sekaiki no Meikyuu (Atlus)

23. SimCity DS (EA)

24. Phoenix Wright 4 (Capcom)

25. Meteor Rockman: Dragon/Pegasus/Leo (Capcom)

26. Atelier Lees: Ondore Alchemist (Gusto)

27. Castlevania: Gallery of the Labyrinth (Konami)

28. Powerful Pro Baseball Pocket (Konami)

29. Boktai: Django & Sabata (Konami)

30. DS Kageyama Method Computerized Repetition: Math (Shogakukan)

31. Itʼs a Wonderful World (Square Enix)

32. Chocobo and the Magical Picture Book (Square Enix)

33. Dragon Quest Monsters: Joker (Square Enix)

34. Gotouchi Kentei DS (Spike)

35. Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem (Sega)

36. Fashionable Witches Love and Berry ~DS Collection~ (Sega)

37. Romance of the Three Kingdoms DS (Sega)

38. Mysterious Dungeon: Fuurai no Siren DS (Sega)

39. Naruto: Ninja Biographies (Takara/Tomy)

40. Puzzle Series Vol. 9: Sudoku 2 (Hudson)

41. Word Puzzle: Moji Pittan DS (Bandai-Namco)

42. Heisei Board of Education DS (Bandai-Namco)

43. Harvest Moon: Home Island (Marvelous)

44. Professor Layton and the Mysterious Village (Level 5)

Δημοσ.
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου πως εχεις προσωπικη αποψη για κατι το οποιο δεν εχεις δοκιμασει?

Μου θυμιζει το σκηνικο που λενε οτι δεν μου αρεσει η φασολαδα αλλα δεν την εχω δοκιμασει.

Δοκιμασε το και αν δεν σ'αρεσει μαζι σου.Δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου.

Εχω και εγω τους ενδοιασμους μου αλλα δεν το θαβω ακομα(!) οταν θα εχω προσωπικη αποψη μετα απο δοκιμη θα το κρινω.Εσυ το κατακρινεις χωρις καν να το εχεις πιασει στα χερια σου.Μπορει οντως να ειναι απατη τρελη και δεν με καιει και πολυ αν βγει μουφα.Μακαρι να ειναι κατι καλο μπας και στο μελλον το gaming παει σε αλλο επιπεδο.Γιατι οντως μπορει να ειναι πρωτοποριακο και μπορει να ειναι μια πρωτοποριακη προσπαθεια που μπορει να αποδειχθει στο τελος αχρηστη.

Ο χρονος θα δειξει.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να ξερεις οτι απο τεχνολογια ειναι μια γενια πισω. για αυτο το λογο υπαρχουν τα spec sheets.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να ξερεις οτι τα mutliplatform ports απο τις αλλες nextgen κονσολες θα ειναι οι πιο αδυναμες εκδοσεις στο wii.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να καταλαβεις οτι ολη η δυναμη της κονσολας θα ειναι στους first party τιτλους.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να κατανοησεις γιατι πεφτει ολο το βαρος του μαρκετινγκ στο remote.

τουλαχιστον για εμενα.

για συμπληρωματικη κονσολα, αν το first party support ειναι ικανο, ειναι μακραν η καλυτερη λυση για κατι διαφορετικο.

για κυρια κονσολα, δεν φτουραει. τουλαχιστον αν λαβει κανεις υποψην του τον ανταγωνισμο.

αυτα ειναι πραγματα τα οποια δεν χρειαζεται να περιμενω να παρω πρωτα το wii για να τα δω.

ετσι κι αλλιως μου αρεσει να ξερω απο πριν γιατι αγοραζω κατι. ;)

Δημοσ.

file heyou to ps2 ksereis pote bgike?to martio tou 2000.arxes tis neas xilietias k sxetika etoimo apo 99.episis playstation san brand ksereis fisika ti simainei.k opws fisika ksereis k ti paixnidia bgazei..opote min anarwtiesai pws epiase ta 100 million pagkosmiws.

to zelda tha einai mia mageia,k pragmatika anipomono na to paiksw ton dekembri,meta anipomonw gia metroid.to metal slug anthology einai launch titlos?

Δημοσ.
δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να ξερεις οτι απο τεχνολογια ειναι μια γενια πισω. για αυτο το λογο υπαρχουν τα spec sheets.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να ξερεις οτι τα mutliplatform ports απο τις αλλες nextgen κονσολες θα ειναι οι πιο αδυναμες εκδοσεις στο wii.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να καταλαβεις οτι ολη η δυναμη της κονσολας θα ειναι στους first party τιτλους.

δεν χρειαζεται να εχεις δοκιμασει το wii προκειμενου να κατανοησεις γιατι πεφτει ολο το βαρος του μαρκετινγκ στο remote.

τουλαχιστον για εμενα.

για συμπληρωματικη κονσολα, αν το first party support ειναι ικανο, ειναι μακραν η καλυτερη λυση για κατι διαφορετικο.

για κυρια κονσολα, δεν φτουραει. τουλαχιστον αν λαβει κανεις υποψην του τον ανταγωνισμο.

αυτα ειναι πραγματα τα οποια δεν χρειαζεται να περιμενω να παρω πρωτα το wii για να τα δω.

ετσι κι αλλιως μου αρεσει να ξερω απο πριν γιατι αγοραζω κατι. ;)

Κοίταξε, αυτά που λές τα έχεις ξαναπεί και δεν πιστεύω να έχει νόημα να τα επαναλαμβάνουμε.

Φυσικά σηκώνει ωραία συζήτηση το γιατί όλοι όσοι έκαναν hands-on στο COD3 για τις 2 ή και τις 3 εκδόσεις, προτιμάνε την έκδοση του Wii.

Η πλάκα όμως είναι ότι αν στο νέτ οι δημοσιεύσεις λένε κάτι καλλό για την δικιά σας κονσόλα, ΤΣΟΥΠ! τρέχετε να το ποστάρετε.

Μόλις βγεί μιά είδηση όπως ότι το COD3 στο Wii θεωρείται πιό διασκεδαστικό, κατευθείαν αρχίζουν οι φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Τώρα εσύ πιστεύεις ότι αυτό είναι αδύνατον εφόσον στο Wii δεν θα υπάρχει online.

Αν αυτό είναι το καλύτερο επειχήρημά σου, τότε την πάτησες διότι οι επόμενοι FPS τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν στο Wii θα το έχουν.

Τουλάχιστον εσύ ενδιαφέρεσαι για την πιθανή αγορά της κονσόλας, οπότε τα σχόλιά σου είναι δεκτά. Όχι σαν κάτι πορδές που πετάγονται μόνο και μόνο για να προσπαθήσουν να μας σπάσουν τα νεύρα ;p

Αλλά σχόλια του στύλ το Wii είναι για παιδάκια ή για παππούδες ή δεν ξέρω και γώ τί, προσβάλει εμμέσως όλους εμάς που προτιμάμε το Wii ως κύρια κονσόλα μας.

Από κεί και πέρα, να περιμένεις να έχει την ίδια επιτυχία όπως και το DS.

Και μετά τρέχα να εξηγήσεις το γιατί ;)

Tέλος, μιάς και απουσίαζες το τελευταίο καιρό, πέρνα αν θές από εδώ, να καταθέσεις την άποψή σου.

Όχι τίποτα άλλο, απλώς "for your future ownage " ;)

to zelda tha einai mia mageia,k pragmatika anipomono na to paiksw ton dekembri,meta anipomonw gia metroid.to metal slug anthology einai launch titlos?

Ναί launch τίτλος θα είναι.

Δέν θα κυκλοφορήσει όμως και για XBOX360?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...