Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναί, αλλά παράθεσες το σχόλιό μου μαζί με τις υπερβολές του IGN, δίνοντας μιά κοινή απάντηση.

Πάντως, είναι ωραίο να διαβάζεις από όλους ότι τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πανέμορφα, οι ταχύτητες πολύ μεγάλες και το framerate σταθερό.

Δίνει αρκετή αισιοδοξία για το τί θα δούμε στο μέλλον.

Δημοσ.
Ναί, αλλά παράθεσες το σχόλιό μου μαζί με τις υπερβολές του IGN, δίνοντας μιά κοινή απάντηση.
και γι' αυτό έγραψα την λέξη ign. ;) διότι υπέθεσα 'οτι το σχόλιο σου αναφερόταν στην νέα γενιά.

Πάντως, είναι ωραίο να διαβάζεις από όλους ότι τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πανέμορφα, οι ταχύτητες πολύ μεγάλες και το framerate σταθερό.

ε εντάξει το πανέμορφα γραφικά είναι σχετικό όσο για ταχύτητες κλπ κλπ ένταξει σε γνωστή μηχανή δουλεύουν Εκεί που δούλευαν σε νέα βάση, δηλαδή στον χειρισμό δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά και όπως ανέφερες σε προηγούμενο post αυτό είναι που θες από το wii
Δημοσ.
και γι' αυτό έγραψα την λέξη ign. ;) διότι υπέθεσα 'οτι το σχόλιο σου αναφερόταν στην νέα γενιά.

ε εντάξει το πανέμορφα γραφικά είναι σχετικό όσο για ταχύτητες κλπ κλπ ένταξει σε γνωστή μηχανή δουλεύουν Εκεί που δούλευαν σε νέα βάση, δηλαδή στον χειρισμό δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά και όπως ανέφερες σε προηγούμενο post αυτό είναι που θες από το wii

Ναί, αυτό είναι που θέλω.

Το ότι είμαι όμως απογοητευμένος από ένα στοιχείο του παιχνιδιού, δέ σημαίνει ότι θα δώ αρνητικά και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Το "πανέμορφα γραφικά" το είπαν παραπάνω του ενός reviewers. Δηλαδή τί θές εσύ για να είναι τα γραφικά πανέμορφα? 512ΜΒ textures?

Δεν σε καταλαβαίνω. Αρνητική κριτική να κάνουμε εκεί που πρέπει. Μπορεί να μήν το έθαψες το παιχνίδι, όμως ο "ρεαλιστικός" τρόπος με τον οποίο αντικρούεις τα όποια θετικά σχόλια γίνονται για το συγκεκριμένο τίτλο, είναι έμμεση αρνητική κριτική.

Μου φαίνεται, ακόμα και 100% να έπιανε βαθμολογία, κάτι θα έβρησκες να πείς...

Δημοσ.
Το "πανέμορφα γραφικά" το είπαν παραπάνω του ενός reviewers. Δηλαδή τί θές εσύ για να είναι τα γραφικά πανέμορφα? 512ΜΒ textures?
λολ όχι απλως και το sonic για ds είχε πανέμορφα γραφικά

Δεν σε καταλαβαίνω. Αρνητική κριτική να κάνουμε εκεί που πρέπει. Μπορεί να μήν το έθαψες το παιχνίδι, όμως ο "ρεαλιστικός" τρόπος με τον οποίο αντικρούεις τα όποια θετικά σχόλια γίνονται για το συγκεκριμένο τίτλο, είναι έμμεση αρνητική κριτική.

ε όταν ακούς υπερβολές τι να κάνεις, δεν νομίζω να ανέφερα κάποια ανακρίβεια πάντως. Αν τώρα εσύ βλέπεις έναν τίτλο με μέση βαθμολογία 7 προσφέρωντας πάλι ένα sonic με μέτριο χειρισμό σαν καλό βήμα απο την sega τότε έχεις βάλει πολύ χαμηλά τον πήχι

Μου φαίνεται, ακόμα και 100% να έπιανε βαθμολογία, κάτι θα έβρησκες να πείς...
Αν δεν μου άρεσε κάτι ναι, εσύ?
Δημοσ.
λολ όχι απλως και το sonic για ds είχε πανέμορφα γραφικά

To Sonic στο Wii είναι τρισδιάστατο παιχνίδι, οπότε ο χαρακτηρισμός ότι τα γραφικά του είναι πανέμορφα αντισοιχούν στα μέτρα και τα σταθμά των τρισδιάστατων παιχνιδιών.

ε όταν ακούς υπερβολές τι να κάνεις, δεν νομίζω να ανέφερα κάποια ανακρίβεια πάντως. Αν τώρα εσύ βλέπεις έναν τίτλο με μέση βαθμολογία 7 προσφέρωντας πάλι ένα sonic με μέτριο χειρισμό σαν καλό βήμα απο την sega τότε έχεις βάλει πολύ χαμηλά τον πήχι

Ο μέσος όρος του μέχρι στιγμής είναι 7.6. Να κάνεις σωστή στρογγυλοποίηση την επόμενη φορά, γιατί βγαίνει 8 και όχι 7.

Ο χειρισμός του δεν είναι μέτριος. Διάβασε τα reviews για να καταλάβεις. Ακριβώς επειδή έθεσα το πύχη του χειρισμού πολύ ψηλά, γι'αυτό το λόγο και είμαι απογοητευμένος. Άλλη φορά να προσέχεις καλύτερα το τί γράφω.

Αν δεν μου άρεσε κάτι ναι, εσύ?

Αυτό θα έπρεπε να το ήξερες ήδη.Αν μή τί άλλο, αν βρώ κάτι το αρνητικό, το ποστάρω κατευθείαν.

Υπέρμετρο αρνητισμό δεν θα δείς από εμένα όμως για οποιοδήποτε σύστημα.

Δημοσ.
Ο μέσος όρος του μέχρι στιγμής είναι 7.6. Να κάνεις σωστή στρογγυλοποίηση την επόμενη φορά, γιατί βγαίνει 8 και όχι 7.
6.9+7.6=14.5/2=7.25

Ο χειρισμός του δεν είναι μέτριος. Διάβασε τα reviews για να καταλάβεις. Ακριβώς επειδή έθεσα το πύχη του χειρισμού πολύ ψηλά, γι'αυτό το λόγο και είμαι απογοητευμένος. Άλλη φορά να προσέχεις καλύτερα το τί γράφω.
Gameplay 6.5

Sometimes it's really intense and enjoyable. Other times it's broken and frustrating.

Gameplay: 7

Υπέρμετρο αρνητισμό δεν θα δείς από εμένα όμως για οποιοδήποτε σύστημα.

Υπέρμετρο ενθουσιασμό(?)?

To Sonic στο Wii είναι τρισδιάστατο παιχνίδι, οπότε ο χαρακτηρισμός ότι τα γραφικά του είναι πανέμορφα αντισοιχούν στα μέτρα και τα σταθμά των τρισδιάστατων παιχνιδιών.
εγώ θα έλεγα αντιστοιχούν στην κάθε κονσόλα
Δημοσ.

Τώρα τον υπέρμετρο ενθουσιασμό θα ήθελα πολύ να μου δείξεις πού τον παρατήρησες.

Και για να σε πληροφορήσω, το Sonic δεν έγινε reviewed από 2 sites. Για ψάξτο ελαφρώς καλύτερα.

Το ίδιο ισχύει και για το θέμα του χειρισμού. Γιά διάβασε κάνα review παραπάνω.

Δημοσ.
Τώρα τον υπέρμετρο ενθουσιασμό θα ήθελα πολύ να μου δείξεις πού τον παρατήρησες
.
Και για να σε πληροφορήσω, το Sonic δεν έγινε reviewed από 2 sites. Για ψάξτο ελαφρώς καλύτερα.
douleyomaste omadikos? edw dld posa review exei? nomizw den exei nohma pleon na syzhtame..... nai ok to sonic einai paixnidara einai to kalytero sonic kai sygxarhthria sthn sega pou to ebgale sto wii ;) kalo paixnidi
Δημοσ.

Ναί σίγουρα. Δεν υπάρχει πιό βολικό πράγμα από το να πετάς ένα ωραίο "Είσαι fanboy" και να παίζεις τον έξυπνο από πάνω.

Ήμουν ξεκάθαρος daredevil σε αυτά που έλεγα. Αν δέν θές να τα καταλάβεις, πρόβλημά σου.

Όσο για τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, παρακαλώ να παραθέσεις πόστ μου όπου διακρίνεται κάτι τέτοιο. Να σε διευκολύνω λίγο? Δεν πρόκειται να βρείς.

Ούτε είπα ότι το Sonic είναι τέλειο παιχνίδι, ούτε εξέφρασα τον οποιοδήποτε ενθουσιασμό.

Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω να υποβιβάζεις το παιχνίδι εκεί που δεν του αξίζει, ειδικά μετά από τη πατάτα Sonic που βγήκε για τις υποτιθέμενες next-gen κονσόλες.

Ξαφνικά ο μέσος όρος από 7.6 έγινε 7, τα γραφικά καλούτσικα μωρέ αλλά όχι το τίποτα το ιδιαίτερο, ο χειρισμός μετριότατος.

Καλά τα λέω?

Αλλά όταν αυτοί που λένε ότι τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πανέμορφα, γράφουν άσχημα σχόλια για το χειρισμό, ευχαρίστως να τα παραθέσεις.

Σωστά Daredevil?

Κατά τα άλλα, εσύ είσαι ο αντικειμενικός κι εγώ το fanboy.

Δημοσ.

Το Driver στο Wii με ανανεωμένο χειρισμό

driver_wii.gif

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Ubisoft περιέγραψε τις αλλαγές στο χειρισμό που θα εκμεταλεύονται το πρωτοποριακό χειριστήριο του Wii.

” Στο Wii, ο χειρισμός θα είναι τελείως διαφορετικός, σε σύγκριση με τις άλλες κονσόλες (PS2, XBOX). Όπως ξέρετε, το Wiimote προσφέρει νέους δρόμους δημιουργικότητας. Για παράδειγμα, με το Wiimote θα μπορείτε να στοχεύσετε, να κρατήσετε το όπλο και να πυροβολήσετε. Με το Nunchuck, θα μπορείτε να οδηγήσετε, να ρυθμίσετε τη ταχύτητα αλλά καί να ελέγξετε τις χειρονομίες του χαρακτήρα σας.

Επίσης, έχουμε αφαιρέσει τελείως το auto-target που υπήρχε στις άλλες εκδόσεις. Τώρα με το Wiimote θα μπορείτε να σημαδεύσετε και να πυροβολήσετε οπουδήποτε στην οθόνη. Επίσης, αλλάξαμε τη τοποθεσία της κάμερας και τη βάλαμε OTS (Over the shoulder - πάνω από τον ώμο). Το πλεονέκτημα είναι ότι τώρα το παιχνίδι έχει την αίσθηση ενός FPS (First Person Shooter) και κατʼεπέκταση είναι πιό διασκεδαστικό.”

Σίγουρα ο χειρισμός όπως περιγράφεται ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει……

Δημοσ.
Το Driver στο Wii με ανανεωμένο χειρισμό

driver_wii.gif

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Ubisoft περιέγραψε τις αλλαγές στο χειρισμό που θα εκμεταλεύονται το πρωτοποριακό χειριστήριο του Wii.

” Στο Wii, ο χειρισμός θα είναι τελείως διαφορετικός, σε σύγκριση με τις άλλες κονσόλες (PS2, XBOX). Όπως ξέρετε, το Wiimote προσφέρει νέους δρόμους δημιουργικότητας. Για παράδειγμα, με το Wiimote θα μπορείτε να στοχεύσετε, να κρατήσετε το όπλο και να πυροβολήσετε. Με το Nunchuck, θα μπορείτε να οδηγήσετε, να ρυθμίσετε τη ταχύτητα αλλά καί να ελέγξετε τις χειρονομίες του χαρακτήρα σας.

Επίσης, έχουμε αφαιρέσει τελείως το auto-target που υπήρχε στις άλλες εκδόσεις. Τώρα με το Wiimote θα μπορείτε να σημαδεύσετε και να πυροβολήσετε οπουδήποτε στην οθόνη. Επίσης, αλλάξαμε τη τοποθεσία της κάμερας και τη βάλαμε OTS (Over the shoulder - πάνω από τον ώμο). Το πλεονέκτημα είναι ότι τώρα το παιχνίδι έχει την αίσθηση ενός FPS (First Person Shooter) και κατʼεπέκταση είναι πιό διασκεδαστικό.”

Σίγουρα ο χειρισμός όπως περιγράφεται ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει……

epitelous kai ena neo gia to wii sto News Topic....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...