Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπό γνωστό e-shop, Σύγκριση τιμών παιχνιδιών μεταξύ PS3 - Wii

* PlayStation3

Gran Turismo HD EUR 74.99

Call Of Duty 3 EUR 74.99

Fight Night Round 3 EUR 74.99

Brothers In Arms: Hell's Highway EUR 74.99

* Wii

The Legend Of Zelda: Twilight Princess EUR 49.49

Red Steel EUR 49.49

Rayman: Raving Rabbids EUR 49.49

Cars: The Movie EUR 49.49

διαφορά 25 ευρω/παιχνίδι - δεν είναι και λίγα

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τόσο πολύ φοβάται ο κόσμος το Wii; Όχι άδικα.

mmm ναι. ο κοσμος φοβαται πολυ το wii.

βεβαια μενει να μας εξηγησεις ποιος ειναι "ο κοσμος" και τι ακριβως "φοβαται".

και μετα απο αυτο, πες μας και τι σημαινει "φοβαται δικαια"

Σύγκριση τιμών παιχνιδιών μεταξύ PS3 - Wii

τωρα με βαζετε και υπερασπιζομαι το ps3 :-D , αλλα αφου δεν το κανει κανεις αλλος, θα το κανω εγω..

φιλε heyou, νομιζω πως πολυ ευκολα θα πληρωνες τα 25ε διαφορα προκειμενου να παιξεις την ps3 version του call of duty 3 αντι για αυτη του wii.

...of course, ακομη καλυτερα απο αυτο θα ηταν να γλυτωνες και επιπλεον 15ε καθως και τουλαχιστον 5 μηνες και να επαιρνες αυτη την εκδοση ;) (το'σωσα τελευταια στιγμη!:-D )

Δημοσ.

φιλε heyou, νομιζω πως πολυ ευκολα θα πληρωνες τα 25ε διαφορα προκειμενου να παιξεις την ps3 version του call of duty 3 αντι για αυτη του wii.

...of course, ακομη καλυτερα απο αυτο θα ηταν να γλυτωνες και επιπλεον 15ε καθως και τουλαχιστον 5 μηνες και να επαιρνες αυτη την εκδοση ;) (το'σωσα τελευταια στιγμη!:-D )

Όσοι κάναν hands-on καί στις 3 εκδόσεις διαφωνούν μαζί σου, μιάς και η Wii έκδοση είναι η πιό διασκεδαστική.

Ο μόνος λόγος για να πάρεις την XBOX360 έκδοση είναι για το online.

Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι τα καλύτερα fps θα παίζονται στο Wii.

Δημοσ.

εκτος απο τρισχειροτερo A.I., πενταχειροτερα γραφικα, και το 1/10 των χαρακτηρων στην οθονη,

μη μου πεις οτι ΛΕΙΠΕΙ και το Online??

σορρυ δηλαδη :D :D :D, αλλα αυτο που κανει τον κοσμο και παιζει call of duty ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του ειναι το online (!!!!)

Δημοσ.
εκτος απο τρισχειροτερα γραφικα, πενταχειροτερο Α.Ι., και το 1/10 των χαρακτηρων στην οθονη,

μη μου πεις οτι ΛΕΙΠΕΙ και το Online??

Το παράξενο ξέρεις πιό είναι?

Ότι ενώ το COD3 στο Wii έχει χειρότερα γραφικά και λιγότερους εχθρούς ( όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια, εφφέ, ΑΙ, environments) και επίσης δεν έχει online επειδή δεν προλάβαν να το βάλουν μέσα (το δηλώσαν οι ίδιοι), για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αυτοί που παίξαν ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΣΕΙΣ προτιμούν το Wii για το ανώτερο gameplay του.

Είναι να βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου ρε παιδί μου. ;)

Δημοσ.

καλα, καλα, αυτα θα τα δουμε σε λιγο απο πρωτο χερι!! :D

εγω λεω να αφησετε τα σαπια και να καταλαβετε οτι αυτο που θα κανει το wii καλη κονσολα ειναι οι first party τιτλοι και οχι τα super-degraded multi(nextgen)platform ports.

εκει το wii ειναι χαμενο απο χερι..

zelda για αρχη, dragonball, αντε και καννα party game, και μετα σχετικη ξεραϊλα μεχρι την ελευση του mario. (το οποιο θα αργησει αρκετα γμωτο!!)

Δημοσ.

Επειδή δεν είχα ποτέ nintendo αλλά xbox μπορεί κάποιος να μου πει αν κάποια στιγμή θα βγει τρόπος να παίζω τα παιχνίδια που μου στέλνει ο θείος μου από Αμερική στην κονσόλα? (Τα παιχνίδια του θείου μου αν και είναι Αμερική συνήθως τα παίρνει για PAL σύστημα μιας και του αρέσει περισσότερο η 720χ576 ανάλυση του PAL :) :) :) :) )

Δημοσ.

να και το λινκ απο ενα μικρο torrent (~36mb) που ειναι το τελευταιο (σιχαμερο) επισοδειο του southpark που εχει σαν κεντρικο θεμα το wii (και ενα σωρο απιστευτες αηδιες αν εξαιρεσεις το wii:-? :evil: )

>> klik-klik <<

Δημοσ.
καλα, καλα, αυτα θα τα δουμε σε λιγο απο πρωτο χερι!! :D

εγω λεω να αφησετε τα σαπια και να καταλαβετε οτι αυτο που θα κανει το wii καλη κονσολα ειναι οι first party τιτλοι και οχι τα super-degraded multi(nextgen)platform ports.

εκει το wii ειναι χαμενο απο χερι..

zelda για αρχη, dragonball, αντε και καννα party game, και μετα σχετικη ξεραϊλα μεχρι την ελευση του mario. (το οποιο θα αργησει αρκετα γμωτο!!)

Έχεις πλάκα σήμερα.

Ορίστε μερικές παραθέσεις μαζί με την καληνύχτα μου.

Από joystic:

"Once we got things under control however, it was a lot more enjoyable playing the Wii version. Yes, it might have GameCube quality graphics, but it adds boatloads of a much more important element: fun. All of the hand swinging and gesturing really immerses you in the game.

If you want multiplayer, you'll have to get the Xbox 360 or PS3 versions, because it won't be supported on the Wii. But if you want innovative gameplay, get the Wii and shake your hands in the air like you just don't care."

Eν ολίγης σου λέει ότι η Wii version είναι η ανώτερη, και ότι ο μόνος λόγος να κοιτάξεις τις άλλες εκδόσεις είναι λόγω του online.

Από Computer & video games.com

"CoD3 played fantastically on Wii. It looked great and ran at a solid 60 frames per second without a hitch. With the same level layouts as the Xbox 360 version, you've got an interesting choice to make.

Do you play the Wii version with its enhanced control system that delivers a more visceral experience, or do you go for the Xbox 360 version which will cost about £10 more and use conventional controls, albeit looking better in HD? "

Aπο Worthplaying

"The Wii version of Call of Duty 3 is, oddly, more immersive, because it feels more like youʼre in the game. Youʼre there, throwing grenades, looking around, and sighting down the rifle; thereʼs less of a layer of abstraction between you and the action."

Aπό 4colourebellion:

"Once again, the simple action of moving your hand to look around makes the game more immersive, exciting, and fun. Itʼs a bit disappointing that there wonʼt be any multiplayer in this version, as the Wii seems to be built for multiplayer action, but overall the game seems pretty solid. The action is intense, and the little Wii-specific extras look like theyʼre going to be worth your time."

Aπο Gamespot:

"The Wii version, as it turns out, is content-identical to the 360 and PS3 versions, for the most part. It's reasonable to expect that the relatively weaker system will have fewer enemies and simplified geometry in some parts, but in terms of storyline, basic level design, and so on, you're getting the same game across all three platforms.

All the core mechanics are the same here as in the PS3 and 360 versions--the difference is merely in how you interface with the game. Luckily, horizontal and vertical sensitivity adjustments were available in the build we played, so we could fine-tune the aiming to our liking, and afterward, we found the actual shooting gameplay to be more satisfying and skill-based than when played with a standard analog thumb stick. With the more flexible aiming, it became more realistic to switch to iron sights and squeeze off a quick headshot to take out that soldier just barely peeking over the barrier. We're looking forward to getting more time with this and other Wii games to get a better feel for this sort of unique FPS gameplay, which seems to approximate the feel of mouse aiming on the PC."

Οπότε, πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι ΟΛΟΙ λένε ότι ο ανώτερος χειρισμός σε βάζει πιό μέσα στο παιχνίδι απ'ότι τα πιό φωτορεαλιστικά γραφικά???

Είναι ή δεν είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου?? ;p

Δημοσ.

Βρε καλε μου ανθρωπε, panther, :D

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "FUN" ΕΝΑ SINGLE PLAYER GAME AΠΟ ΕΝΑ ONLINE GAME ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ?

ΗΜΑΡΤΟΝ!!

οσο για τα γραφικα, δεν σχολιαζω καν!!

Yes, it might have GameCube quality graphics....

οι φανατικοι nintendυμποϋδες ας τραβηξουν το γολγοθα τους! :D

edit: πριν πας για υπνο, κατεβασε το torrentaki απο το χτεσινο επισοδειο -αν δεν το εχεις ηδη-. bon nuit!

Δημοσ.
Βρε καλε μου ανθρωπε, panther, :D

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "FUN" ΕΝΑ SINGLE PLAYER GAME AΠΟ ΕΝΑ ONLINE GAME ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ?

ΗΜΑΡΤΟΝ!!

οσο για τα γραφικα, δεν σχολιαζω καν!! οι φανατικοι nintendυμποϋδες ας τραβηξουν το γολγοθα τους! :D

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, θα προτιμήσω τη γνώμη ανθρώπων που παίξαν ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΣΕΙΣ από τις δικές σου υποθέσεις.

Δημοσ.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, θα προτιμήσω τη γνώμη ανθρώπων που παίξαν ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΣΕΙΣ από τις δικές σου υποθέσεις.

ανεξηγητο?

ε τοτε να σου εξηγησω εγω το λογο...

εισαι nintendακιας, γι'αυτο :P

οσο για αυτους που αποκαλουνται "δημοσιογραφοι", ας ερθουν να μας πουν που διαλο βρηκαν την εκδοση ps3 και την δοκιμασανε κιολας... :D :D

και φυσικα να μας πουνε και που παιξανε και online multiplayer... :D

Δημοσ.
ανεξηγητο?

ε τοτε να σου εξηγησω εγω το λογο...

εισαι nintendακιας, γι'αυτο :P

οσο για αυτους που αποκαλουνται "δημοσιογραφοι", ας ερθουν να μας πουν που διαλο βρηκαν την εκδοση ps3 και την δοκιμασανε κιολας... :D :D

Δυστυχώς βλέπω ότι σου τελειώσαν τα επειχηρήματα.

You got OWNED sir. And that's a fact.

Όσο για την PS3 έκδοση, έχει δωθεί για playtest στο Gamespot μιά πρώτη early έκδοση.

Όλες οι προηγούμενες παραθέσεις είναι Wii VS XBOX360.

Και όπως είπα και πρίν, οι άνθρωποι αυτοί, από τους οποίους περάσαν άπειρα παιχνίδια από τα χέρια τους, και οι οποίοι παίξαν τις 2 ή και τις 3 εκδόσεις, προτιμούν την Wii έκδοση.

Τώρα εσύ κάτσε λέγε ότι θές. Γραφικά, textures, 3-πύρηνοι επεξεργαστές, φωτορεαλισμός κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ .

Ότι είμαστε Nintedakides και όλα τα συναφή.

Εγώ σου έδωσα δημοσιεύσεις από συγκρητικά.

Εσύ μου δίνεις την προσωπική σου άποψη.

Αν οι δημοσιεύσεις λέγαν τα αντίθετα, σίγουρα δεν θα έλεγες αυτά που είπες.

COD3 Wii version>>>>>XBOX360 version.

Δέξου το και μήν σκάς.

Η ζωή συνεχίζεται.....

Δημοσ.

καλα... εγω αν μη τι αλλο εχω μαθει να ξεχωριζω που γινεται κριτικη και που γινεται promotion..

all others, the hard way :D

το τι λεει ενα σκατο της μεκκας 20-25 χρονων που ξαφνικα μου λεγεται "games journalist", και μαλιστα υπο τετοιες συνθηκες, ειλικρινα με αφηνει παγερα αδιαφορο...

I got owned? we'll see about that.. ;)

Δημοσ.
καλα... εγω αν μη τι αλλο εχω μαθει να ξεχωριζω που γινεται κριτικη και που γινεται promotion..

all others, the hard way :D

το τι λεει ενα σκατο της μεκκας 20-25 χρονων που ξαφνικα μου λεγεται "games journalist", και μαλιστα υπο τετοιες συνθηκες, ειλικρινα με αφηνει παγερα αδιαφορο...

I got owned? we'll see about that.. ;)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Δεν τα διάβασες τα links p3tran και γι'αυτό πέφτεις έξω.

Οι δημοσιεύσεις αυτές δεν είναι Wii VS XBOX360 vs PS3.

Είναι ταυτόχρονο (?) hands-on στις 2 εκδόσεις πέραν του Gamespot που έκανε καί στις 3.

Και για την XBOX360 έκδοση μόνο καλά λόγια λένε.

Απλώς το ανώτερο gameplay στο Wii προσφέρει περισσότερο immersion στο παιχνίδι, απ'ότι τα γραφικά στο XBOX360.

Και εν ολίγης οι άνθρωποι διασκεδάσαν παραπάνω με το COD3 στο Wii.

Τόσο παράξενο σου φαίνεται?

Ή μήπως κλονίζεται η κοσμοθεωρία σου ότι το immersion σε ένα παιχνίδι οφείλεται αποκλειστικά στα γραφικά???

Τέσπα, καληνύχτα και καλώς μας ήρθες και πάλι στο forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...